|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:42:18 GMT 1
No sam do tego doprowadziłeś. Napierdalasz od początku jak w bęben, to jedynym logicznym założeniem zostaje mi uznać, że w mafii jesteś. Najwyżej Eustachy się z nas pośmieje i odwali edycję życia. to wcale nie jest Twoje jedyne rozwiązanie, jeszcze wczoraj jak i pół dnia temu poważnie rozpatrywałeś Eustachego za mafie
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:42:41 GMT 1
1. Atakuj mnie bez cienia wątpliwości o mojej winie 2. Dziw się i przeklejaj posty o moich wątpliwościach No i co, załóżmy nawet, że w mafii nie jesteś. Co ja mam teraz zrobić? Jedyna szansa na wygranie tej edycji miastu to wierzyć, że jesteś mafiozą, bo Twój głos już na 100% idzie na mnie. Ponownie zachowujesz się głupio i bezczelnie
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:42:53 GMT 1
wczoraj wieczorem kiedy napisałem the best of townie kacperek musiałeś przyznać, że jestem niewinny żeby nie zrobić z siebie idioty
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:42:54 GMT 1
Jest rzecz która mnie nie pokoi akurat w tym co piszecie. Ktoś mnie za mocno klepie po plecach w tym co robiłem i za mocno mnie chwalił w momencie kiedy inni stosowali jakiekolwiek szantaże emocjonalne.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:44:23 GMT 1
ta historia nie znika kolego. Jeżeli ktoś wczoraj był totalnie niewinny to po jednym dniu słabego chujowego czy bezczelnego zachowania nie zostanie nagle mafią
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:45:35 GMT 1
ja mam dosyć Twojej historii od 3 dni. Od momentu kiedy Jack zmienił głos. Wszystko co sie dzieje dalej to tylko efekt domino niezałatwionych spraw
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:46:19 GMT 1
I kto był wczoraj totalnie niewinny? Że Ty? XD Od początku pisałem, że mam do Ciebie wątpliwości, w pewnym momencie podskoczyłeś mi mocno wyżej w notowaniach i mnie przekonałeś. Teraz mi udowadniasz swoim zachowaniem, że musisz być w mafii. Nawet jakbym miał Cię za 100% niewinnego i grałbyś w ten sposób już mając z góry ustalone, że zagłosujesz na mnie, to moim JEDYNYM WYJŚCIEM byłoby atakowanie Ciebie licząc, że jesteś w mafii i się pomyliłem.
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:47:06 GMT 1
ja mam dosyć Twojej historii od 3 dni. Od momentu kiedy Jack zmienił głos. Wszystko co sie dzieje dalej to tylko efekt domino niezałatwionych spraw No i sobie mniej lub bardziej wegetowałeś krzycząc Krówka z przerwami na emocjonalne posty, tak się nie gra w mafię. Nie po stronie miasta.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:48:22 GMT 1
nie będę robił na Ciebie analizy bo to nic nie da, ale żeby wytłuszczyć i umotywować swoje zachowanie napisze jutro krótkie podsumowanie dlaczego Eustachy jest niewinny i dlaczego Filoktet nie może myśleć inaczej.
tymczasem chyba szkoda naszego czasu, pozdrowienia
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:49:29 GMT 1
Ale tak 3 osoby miały wątpliwości czy jestem serio winny. Tylko jedna osoba zupełnie nie miała tych wątpliwości.
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:50:02 GMT 1
Pozdrawiam. Tak jak już napisałem, robienie analiz i argumentacji na tym etapie mija się z celem. Cieszę się, że czytasz moje posty.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:50:10 GMT 1
ja mam dosyć Twojej historii od 3 dni. Od momentu kiedy Jack zmienił głos. Wszystko co sie dzieje dalej to tylko efekt domino niezałatwionych spraw No i sobie mniej lub bardziej wegetowałeś krzycząc Krówka z przerwami na emocjonalne posty, tak się nie gra w mafię. Nie po stronie miasta. to był moment w którym ustaliłem, że taka gierka nie może pełnić nadrzędnej funkcji w moim kalendarzu
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:50:50 GMT 1
Pozdrawiam. Tak jak już napisałem, robienie analiz i argumentacji na tym etapie mija się z celem. Cieszę się, że czytasz moje posty. Czytałem też poprzednie meczówki i mnie jedno natchnęło tylko jedna osoba stosuje tutaj za dużo pochwał do moich ruchów.
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:51:23 GMT 1
Pozdrawiam. Tak jak już napisałem, robienie analiz i argumentacji na tym etapie mija się z celem. Cieszę się, że czytasz moje posty. Czy jesteś gotowy rozstrzygnąć grę tu i teraz głosem na Filokteta?
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:52:29 GMT 1
No ja nie mam innego wyjścia Eustachy. Jeśli w mafii jesteś, to rozjebałeś totalnie.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:52:29 GMT 1
czyli jednak nie można było się odnosić do sprytu Squbiego xD
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:52:58 GMT 1
No ja nie mam innego wyjścia Eustachy. Jeśli w mafii jesteś, to rozjebałeś totalnie. Tobie też pogratuluję potem wysłałeś głos?
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:53:27 GMT 1
jak coś to ja mogę i kończyć dzisiaj, po ostatniej edycji nie chce mi się ciągnąć przedstawienia
|
|
|
Post by Antura on Apr 28, 2023 21:53:45 GMT 1
OGŁOSZENIE
Jeśli wyślecie wcześniej głosy, mogę wstawić wynik wcześniej (biorę pod uwagę majówkę). Wystarczy zgoda 2 z 3 osób.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:54:07 GMT 1
zrobiłem co mogłem, a edycje przegrał Pshemo więc może faktycznie nie ma co tracić ładnego dnia
|
|