|
Rozgrywka
Apr 24, 2023 11:56:20 GMT 1
via mobile
Post by Koń Rafał on Apr 24, 2023 11:56:20 GMT 1
haha Eustachy typie co ty pierdolisz, ona nie napisała asekuranckiego posta, ona pięknie nam wytłumaczyła dlaczego kuń Rafał jest w mafii. No wspaniale wręcz to wytłumaczyła.
|
|
|
Post by Polly McShane on Apr 24, 2023 11:57:02 GMT 1
Napisałaś na tyle asekuracyjnego posta w stosunku do Konia Rafała byle się wypowiedzieć na siłę o nim. Co to kurwa znaczy na siłę xD Napisałem posta w odpowiedzi do posta Jamniczka "mafijny post", bo tamten post rzuca się w oczy, zwłaszcza wśród innych postów Konia Edit: post post post post post post
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 24, 2023 12:01:36 GMT 1
Napisałaś na tyle asekuracyjnego posta w stosunku do Konia Rafała byle się wypowiedzieć na siłę o nim. Co to kurwa znaczy na siłę xD Napisałem posta w odpowiedzi do posta Jamniczka "mafijny post", bo tamten post rzuca się w oczy, zwłaszcza wśród innych postów Konia Takie odniosłem wrażenie że na siłę chciałaś dowalić się do konia Rafała.
|
|
|
Post by Polly McShane on Apr 24, 2023 12:02:44 GMT 1
Ale że nikt nie wytknął sztucznej doczepki Jokera i tego że Jack i Eustachy krążą wokół tematu małego księcia jak sępy to bym nie powiedział. Gdzie? Mówisz o tezie Jacka, że jak on pisał swojego posta to mafiozi jeszcze nie napisali/byli w kreacji? I to o stronie trzeciej? Jest coś więcej? Bo jeśli tylko to, to spierdoliłeś, trzeba było poczekać
|
|
|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 12:06:40 GMT 1
Ale że nikt nie wytknął sztucznej doczepki Jokera i tego że Jack i Eustachy krążą wokół tematu małego księcia jak sępy to bym nie powiedział. Gdzie? Mówisz o tezie Jacka, że jak on pisał swojego posta to mafiozi jeszcze nie napisali/byli w kreacji? I to o stronie trzeciej? Jest coś więcej? Bo jeśli tylko to, to spierdoliłeś, trzeba było poczekać A jaki jest profit z poczekania? Pokażesz mi swoją kolekcję łyżek?
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 24, 2023 12:08:08 GMT 1
O co chodzi z tym Małym Księciem?
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:09:46 GMT 1
Jak można nazwać, to co ja robię z Księciem krążeniem jak sęp? Krążę jak człowiek sprawiedliwy. Nigdy inaczej.
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 24, 2023 12:10:14 GMT 1
Wróć Jokerze do postów Donalda i odpowiedz sobie na to pytanie sam gdyż tam jest dobrze wyłuszczone o co tam chodziło.
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 24, 2023 12:10:20 GMT 1
O co chodzi z tym Małym Księciem? Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie sobie się przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:10:37 GMT 1
O co chodzi z tym Małym Księciem? Też zupełnie nierozumiem, o czym oni gadają i dziwię się, że rozumieją siebie nawzajem. Joker +.
|
|
|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 12:11:07 GMT 1
Jak można nazwać, to co ja robię z Księciem krążeniem jak sęp? Krążę jak człowiek sprawiedliwy. Nigdy inaczej. Krótka piłka, ruchasz albo walisz konia albo kogoś podejrzewasz i go atakujesz, albo trzymasz sobie go gdzieś w odwodzie na kiedyśtam.
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:13:21 GMT 1
Jak można nazwać, to co ja robię z Księciem krążeniem jak sęp? Krążę jak człowiek sprawiedliwy. Nigdy inaczej. Krótka piłka, ruchasz albo walisz konia albo kogoś podejrzewasz i go atakujesz, albo trzymasz sobie go gdzieś w odwodzie na kiedyśtam. Powiedział Kaczor, który rozpisał sobie listę podejrzanych złożoną z 3 graczy, bez wskazywania, w jakiej kolejności by ich linczował.
|
|
|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 12:14:47 GMT 1
no mogło tak być, ale przecież nie w tej edycji
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 24, 2023 12:15:46 GMT 1
Wróć Jokerze do postów Donalda i odpowiedz sobie na to pytanie sam gdyż tam jest dobrze wyłuszczone o co tam chodziło. Przejrzałem wszystkie posty Kaczora i nic takiego nie widzę. Może miał coś takiego wysłać, ale zapomniał.
|
|
|
Post by Polly McShane on Apr 24, 2023 12:15:46 GMT 1
Gdzie? Mówisz o tezie Jacka, że jak on pisał swojego posta to mafiozi jeszcze nie napisali/byli w kreacji? I to o stronie trzeciej? Jest coś więcej? Bo jeśli tylko to, to spierdoliłeś, trzeba było poczekać A jaki jest profit z poczekania? Pokażesz mi swoją kolekcję łyżek? Taki, że ja nie widzę, żeby Jack próbował krążyć jak sęp wokół Księcia, wrzucił go sobie do swojej piątki na podstawie X i elo. To Eustachy wyleciał ze stroną trzecią. Jeśli to faktycznie sepy, to by podjęli dalsze działania, na ten moment to takie ~eh. Ale moją kolekcję łyżek mogę pokazać zawsze. Niestety, do następnego miesiąca nie mamy już wolnych miejsc, to bardzo ekskluzywna kolekcja
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:15:57 GMT 1
no mogło tak być, ale przecież nie w tej edycji Czym się różni to, co ja robię od tego, co ty robisz. Poza tym, że ja mam podejrzanych 5, a ty 3?
|
|
|
Post by Jamniczek on Apr 24, 2023 12:16:12 GMT 1
Dobra. Koń Rafał został mocno podszczypnięty i zareagował moim zdaniem fatalnie. Najpierw chce mnie za to linczować i tłumaczy to faktem, że jestem wkurwiający. Czyli typowa reakcja typu "Jesteś głupi." "Sam jesteś głupi". I tłumaczy to tym, że niekoniecznie jestem mafią, ale po prostu lepiej się będzie grać. XD Potem popełnia takiego fikoła: Rafał -> Eustachy -> Jack. W tej kolejności i zamykamy grę w trzecim dniu. Później napiszę analizę na 5 stron A4. Czyli w mafii jestem ja albo Eustachy oraz Jack? To może zacznijmy od Jacka, co do którego masz pewność? Jeśli jest to ironia, to w fatalnym stylu. Generalnie zamierza zmienić kolejność linczów i zacząć od Jacka (WTF?). Potem wyskakuje z tekstem, że mam pewność, że Jack jest w mafii (nawet nie zdążyłem tak pomyśleć, a ten już manipuluje, że tak myślę). Dodatkowo jakieś z dupy wnioski wyciągnięte na podstawie mojej prowokacyjnej kolejności linczów. Mafia Kuń Rafał - Polly McShane. Kurde, zgadłeś. Ta odpowiedź do Wojtasa też jest cienka, jak sznurek do snopowiązałki. No generalnie fatalne reakcje na zaczepki, naprawdę bardzo złe.
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 24, 2023 12:17:17 GMT 1
Wróć Jokerze do postów Donalda i odpowiedz sobie na to pytanie sam gdyż tam jest dobrze wyłuszczone o co tam chodziło. Przejrzałem wszystkie posty Kaczora i nic takiego nie widzę. Może miał coś takiego wysłać, ale zapomniał. Mógł coś tam przemycić między wierszami pośrednio odnosząc się do tezy Jacka.
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:17:25 GMT 1
Kaczor został szybko zweryfikowany przez Polly.
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 24, 2023 12:17:30 GMT 1
A jaki jest profit z poczekania? Pokażesz mi swoją kolekcję łyżek? Taki, że ja nie widzę, żeby Jack próbował krążyć jak sęp wokół Księcia, wrzucił go sobie do swojej piątki na podstawie X i elo. To Eustachy wyleciał ze stroną trzecią. Jeśli to faktycznie sepy, to by podjęli dalsze działania, na ten moment to takie ~eh. Ale moją kolekcję łyżek mogę pokazać zawsze. Niestety, do następnego miesiąca nie mamy już wolnych miejsc, to bardzo ekskluzywna kolekcja Czyli ta strona trzecia to było o Małym Księciu? Wielkie nieba. Po co tak kodować, co się ma na myśli?
|
|