|
Post by Eustachy Motyka on Apr 24, 2023 12:19:13 GMT 1
Taki, że ja nie widzę, żeby Jack próbował krążyć jak sęp wokół Księcia, wrzucił go sobie do swojej piątki na podstawie X i elo. To Eustachy wyleciał ze stroną trzecią. Jeśli to faktycznie sepy, to by podjęli dalsze działania, na ten moment to takie ~eh. Ale moją kolekcję łyżek mogę pokazać zawsze. Niestety, do następnego miesiąca nie mamy już wolnych miejsc, to bardzo ekskluzywna kolekcja Czyli ta strona trzecia to było o Małym Księciu? Wielkie nieba. Po co tak kodować, co się ma na myśli? Tam prędzej chodziło o tego posta mafiacorner.boards.net/post/40431/thread oraz tego mafiacorner.boards.net/post/40429/thread + właśnie tą stronę trzecią.
|
|
|
Post by Jamniczek on Apr 24, 2023 12:20:29 GMT 1
Poczytajcie wszystkie posty Konia Rafała.
Każden jeden wygląda na mocno wymuszonego i mało spontanicznego. No może poza tym, gdzie chce mnie odjebać, bo go dociskam. XD Typowo nerwowa reakcja mafijnego amatora.
|
|
|
Post by Polly McShane on Apr 24, 2023 12:20:31 GMT 1
Taki, że ja nie widzę, żeby Jack próbował krążyć jak sęp wokół Księcia, wrzucił go sobie do swojej piątki na podstawie X i elo. To Eustachy wyleciał ze stroną trzecią. Jeśli to faktycznie sepy, to by podjęli dalsze działania, na ten moment to takie ~eh. Ale moją kolekcję łyżek mogę pokazać zawsze. Niestety, do następnego miesiąca nie mamy już wolnych miejsc, to bardzo ekskluzywna kolekcja Czyli ta strona trzecia to było o Małym Księciu? Wielkie nieba. Po co tak kodować, co się ma na myśli? No właśnie o tym mówię, na ten moment jest to naciągane, Donald mógł poczekać, przekonać się, czy coś jest na rzeczy, a tak to w sumie gówno
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 24, 2023 12:20:37 GMT 1
Do grona podejrzanych dołączają Książę i Joker. To zdanie widzę po raz pierwszy.
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:21:27 GMT 1
Dobra. Koń Rafał został mocno podszczypnięty i zareagował moim zdaniem fatalnie. Najpierw chce mnie za to linczować i tłumaczy to faktem, że jestem wkurwiający. Czyli typowa reakcja typu "Jesteś głupi." "Sam jesteś głupi". I tłumaczy to tym, że niekoniecznie jestem mafią, ale po prostu lepiej się będzie grać. XD Potem popełnia takiego fikoła: Czyli w mafii jestem ja albo Eustachy oraz Jack? To może zacznijmy od Jacka, co do którego masz pewność? Jeśli jest to ironia, to w fatalnym stylu. Generalnie zamierza zmienić kolejność linczów i zacząć od Jacka (WTF?). Potem wyskakuje z tekstem, że mam pewność, że Jack jest w mafii (nawet nie zdążyłem tak pomyśleć, a ten już manipuluje, że tak myślę). Dodatkowo jakieś z dupy wnioski wyciągnięte na podstawie mojej prowokacyjnej kolejności linczów. Ta odpowiedź do Wojtasa też jest cienka, jak sznurek do snopowiązałki. No generalnie fatalne reakcje na zaczepki, naprawdę bardzo złe. Przepraszam, ale z twojej kolejki wynikało, że masz pewność, że jestem w mafii. Skoro gra miałaby się kończyć po linczu na mnie, a nie po linczu na dwójce przede mną. Tutaj Rafał niczego sobie nie wymyślił.
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 24, 2023 12:21:57 GMT 1
Z tego wynika, że cała mafia jest w poniższym gronie. - One Punch Man - Polly McShane - Skalmar Moje ostrze prawdy przemówiło. Nawet się nie tłumaczcie, bo nie ma z czego. Tego też nie widziałem, co to za edytowanie, kurwa? Niech MG je wyłączy, bo tu zaraz powstaną równoległe rzeczywistości.
|
|
|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 12:22:15 GMT 1
Do grona podejrzanych dołączają Książę i Joker. To zdanie widzę po raz pierwszy. Ja kurwa też nie wiem skąd ten post tam się wziąć bo dałbym sobie ujebać płetwę, że czytając tego na bieżąco tam nie było . A Polly zachowuje się jak żujec wyżutej gumy psujec dobrej zabawy.
|
|
|
Post by Polly McShane on Apr 24, 2023 12:22:44 GMT 1
Przecież kurwa możesz sobie edytować przez parę minut po napisaniu i fajnie.
Ty się lepiej tłumacz Dżoker, czemu postów nie czytasz, hehe
|
|
|
Post by Jamniczek on Apr 24, 2023 12:22:56 GMT 1
Napisałaś na tyle asekuracyjnego posta w stosunku do Konia Rafała byle się wypowiedzieć na siłę o nim. No właśnie bardzo fajnie wypunktowała gówno, jakie do tej pory tworzy Koń Rafał. Nie każdy musi być tak bezpośredni, jak ja. Szanuję Polly bardzo mocno. Dlaczego zatem Ty czepiłeś się Polly o to, że napisała prawdę o Rafale? Chcesz odwrócić uwagę miasta?
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:23:25 GMT 1
Czasami jak mi coś przyjdzie do głowy po wpisaniu posta, edytuję poprzedni, jeżeli był ostatnim w temacie. Mogę po prostu dublować, jeśli tak będzie wygodniej.
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 24, 2023 12:23:54 GMT 1
Jamniczek mówi głośno co myśli Wojtas.
Polly McShane atakuje Kunia od drugiej strony. Albo są razem w mafii, albo chce się ładnie pod Kunia podpiąć.
Idę i raczej szybko nie wrócę.
Nara
|
|
|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 12:23:59 GMT 1
Czasami jak mi coś przyjdzie do głowy po wpisaniu posta, edytuję poprzedni, jeżeli był ostatnim w temacie. Mogę po prostu dublować, jeśli tak będzie wygodniej. syngalizuj tylko że dopisałeś to później i będzie gitówa
|
|
|
Post by Jamniczek on Apr 24, 2023 12:25:18 GMT 1
Dobra. Koń Rafał został mocno podszczypnięty i zareagował moim zdaniem fatalnie. Najpierw chce mnie za to linczować i tłumaczy to faktem, że jestem wkurwiający. Czyli typowa reakcja typu "Jesteś głupi." "Sam jesteś głupi". I tłumaczy to tym, że niekoniecznie jestem mafią, ale po prostu lepiej się będzie grać. XD Potem popełnia takiego fikoła: Jeśli jest to ironia, to w fatalnym stylu. Generalnie zamierza zmienić kolejność linczów i zacząć od Jacka (WTF?). Potem wyskakuje z tekstem, że mam pewność, że Jack jest w mafii (nawet nie zdążyłem tak pomyśleć, a ten już manipuluje, że tak myślę). Dodatkowo jakieś z dupy wnioski wyciągnięte na podstawie mojej prowokacyjnej kolejności linczów. Ta odpowiedź do Wojtasa też jest cienka, jak sznurek do snopowiązałki. No generalnie fatalne reakcje na zaczepki, naprawdę bardzo złe. Przepraszam, ale z twojej kolejki wynikało, że masz pewność, że jestem w mafii. Skoro gra miałaby się kończyć po linczu na mnie, a nie po linczu na dwójce przede mną. Tutaj Rafał niczego sobie nie wymyślił. Faktycznie. Na myśli miałem, że gra skończy się NAJPÓŹNIEJ na trzecim dniu. Niemniej reakcje Rafała są chujowe. Twoja odpowiedź na mój post, odnoszący się tylko i wyłącznie do mojego błedu też jest podejrzana.
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 24, 2023 12:30:27 GMT 1
Przepraszam, ale z twojej kolejki wynikało, że masz pewność, że jestem w mafii. Skoro gra miałaby się kończyć po linczu na mnie, a nie po linczu na dwójce przede mną. Tutaj Rafał niczego sobie nie wymyślił. Faktycznie. Na myśli miałem, że gra skończy się NAJPÓŹNIEJ na trzecim dniu. Niemniej reakcje Rafała są chujowe. Twoja odpowiedź na mój post, odnoszący się tylko i wyłącznie do mojego błedu też jest podejrzana. Myślę, że czepiasz się o byle co. Po prostu czytałem ten post, natknąłem się na błąd, odpisałem. Odpisałem jeszcze zanim doczytałem cały post do końca.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 24, 2023 12:30:31 GMT 1
To zdanie widzę po raz pierwszy. Ja kurwa też nie wiem skąd ten post tam się wziąć bo dałbym sobie ujebać płetwę, że czytając tego na bieżąco tam nie było . A Polly zachowuje się jak żujec wyżutej gumy psujec dobrej zabawy. było
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 24, 2023 12:32:29 GMT 1
Napisałaś na tyle asekuracyjnego posta w stosunku do Konia Rafała byle się wypowiedzieć na siłę o nim. No właśnie bardzo fajnie wypunktowała gówno, jakie do tej pory tworzy Koń Rafał. Nie każdy musi być tak bezpośredni, jak ja. Szanuję Polly bardzo mocno. Dlaczego zatem Ty czepiłeś się Polly o to, że napisała prawdę o Rafale? Chcesz odwrócić uwagę miasta? Odniosłem wrażenie że ona tam na siłę chciała dowalić się do konia Rafała i zdania tutaj nie zmienię.
|
|
|
Post by Jamniczek on Apr 24, 2023 12:37:39 GMT 1
Faktycznie. Na myśli miałem, że gra skończy się NAJPÓŹNIEJ na trzecim dniu. Niemniej reakcje Rafała są chujowe. Twoja odpowiedź na mój post, odnoszący się tylko i wyłącznie do mojego błedu też jest podejrzana. Myślę, że czepiasz się o byle co. Po prostu czytałem ten post, natknąłem się na błąd, odpisałem. Odpisałem jeszcze zanim doczytałem cały post do końca. W takim razie zdązyłeś doczytać go do końca? Co sądzisz o Koniu Rafale?
|
|
|
Post by Antura on Apr 24, 2023 12:38:53 GMT 1
Publiczne ostrzeżenie dla Donalda za granie tożsamościami w dzień pierwszy.
Przypominam o kreacyjnej regule na dzień 1. Grać tożsamościami w dzień pierwszy można tylko, gdy jesteśmy zagrożeni, i tylko swoją!
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 24, 2023 12:56:34 GMT 1
Moje pierwsze wrażenie było takie, że Koń fajnie zaczepiał mnie i Eustachego.
|
|
|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 12:58:05 GMT 1
Jako, że pressujący przynajmniej na razie są niedoreprezentowani w tej edycji (może są w pracy, a może są w mafii, kto to wie), a także w związku z tym, że strasznie źle wygląda ostrzeżenie dla Donalda jako ostatni post w tej rozgrywce, pozwolę sobie wrzucić jakiś jeszcze temat do dyskusji: Chodzi mi o tego posta: Jamniczek mówi głośno co myśli Wojtas. Polly McShane atakuje Kunia od drugiej strony. Albo są razem w mafii, albo chce się ładnie pod Kunia podpiąć. Idę i raczej szybko nie wrócę. Nara Polly albo jest w mafii i atakuje kolegę konia, albo chce się ładnie pod niego podpiąć (czyli, jak mniemam - mamy układ Polly winna, Koń niewinny). Której bramki nie wybrać, Polly ma przejebane. Ale w tym poście wspomniano też, że "Jamniczek mówi głośno co myśli Wojtas". Napisałaś na tyle asekuracyjnego posta w stosunku do Konia Rafała byle się wypowiedzieć na siłę o nim. No właśnie bardzo fajnie wypunktowała gówno, jakie do tej pory tworzy Koń Rafał. Nie każdy musi być tak bezpośredni, jak ja. Szanuję Polly bardzo mocno. Dlaczego zatem Ty czepiłeś się Polly o to, że napisała prawdę o Rafale? Chcesz odwrócić uwagę miasta? Tylko że Jamniczek propsuje Polly. Jamniczek propsuje Polly i Jamniczek głośno mówi to, co myśli Wojtas, a Wojtas otwarcie atakuje Polly. Proszę o ustosunkowanie się do powyższego.
|
|