|
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 21:29:28 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/43716to w ogóle powinno się wyciąć i wstawić do jakiegoś faq mafiowego jako wzorzec z sevres posta mafiozy, który już wita się z gąską, nie chce za bardzo ingerowąć w rozgrywkę ale jest wywołany do tablicy wszystko tam jest
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 21:29:51 GMT 1
Ja się chyba przestanę starać w następnej edycji xD Kurwa nie no, pshemo, przecież dobrze było ogólnie miałeś sporo trafnych uniewinnień, łącznie nawet ze mną pod koniec czasem trochę za wysoki lot xD no ale było na pewno super ciekawie, dalej jest w sumie
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 21:30:59 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/43716to w ogóle powinno się wyciąć i wstawić do jakiegoś faq mafiowego jako wzorzec z sevres posta mafiozy, który już wita się z gąską, nie chce za bardzo ingerowąć w rozgrywkę ale jest wywołany do tablicy wszystko tam jest No właśnie o tym mówiłem xDD przecież te wspominki o grillach i piwkach to jest tak obvious Ja tak grałem jako Dj Bobo z Tobą i Sznudzianem w mafii xDD
|
|
|
Post by One-Punch Man on Apr 27, 2023 21:31:09 GMT 1
Ja też kurwa nie wiem, miałem założenie, że musi być sprawdzony ten filet, ale potem poleciał Skalmar, potem teoria o wywracaniu planszy i jakoś zszedł na dalszy plan.
Witam
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 21:31:29 GMT 1
ale nie wiem czy se nie przejebał gry Kacperek jednak tym mordem i linczem
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 21:31:54 GMT 1
trochę blunder jednak
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 21:31:56 GMT 1
siema Tomus, jakbyś tam docisnął mocniej to by było łatwiej cię uniewinnić, ale ogólnie można było się tego dopatrzyć i tak
jest jeszcze nadzieja
cała w zwierzyńcu
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 21:33:01 GMT 1
No nieodjebanie kaczora DZISIAJ to blunder w chuj imo, jeżeli ktoś może odwrócić swoje zdanie na jego temat o 180 stopni to właśnie on plus zostawienie krowy która delikatnie też czuła pismo nosem
|
|
|
Post by One-Punch Man on Apr 27, 2023 21:34:22 GMT 1
kurde, fajna ta edycja, mocno się zaangażowałem. Dobrze się grało, chociaż tempo zabójcze, przez trzy dni tylko praca i mafia nic więcej. Na każdej przerwie mafia, w trakcie pracy mafia. Kocham tę gierkę.
Ale cóż, nie pierwszy i nie ostatni raz chuja zagrałem.
|
|
|
Post by One-Punch Man on Apr 27, 2023 21:35:19 GMT 1
siema Tomus, jakbyś tam docisnął mocniej to by było łatwiej cię uniewinnić, ale ogólnie można było się tego dopatrzyć i tak jest jeszcze nadzieja cała w zwierzyńcu w którym miejscu myślisz, że mogłem mocniej docisnąć? Dobrze wiedzieć na przyszłość.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 21:37:30 GMT 1
siema Tomus, jakbyś tam docisnął mocniej to by było łatwiej cię uniewinnić, ale ogólnie można było się tego dopatrzyć i tak jest jeszcze nadzieja cała w zwierzyńcu w którym miejscu myślisz, że mogłem mocniej docisnąć? Dobrze wiedzieć na przyszłość. No tak ogólnie ja myślę, bo twoje spostrzeżenia były naturalne trafne i w ogóle (przynajmniej ja to jakoś od d2 zacząłem zauważać), ale jak np porównasz tę gierkę z Wednesday Addams, to jest totalnie inny poziom intensywności. Myślę że między innymi dlatego się na świeczniku znalazłeś. Ale to nie tylko twój problem w tej edycji, Volv zrobił to samo
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 27, 2023 21:38:03 GMT 1
Ja się chyba przestanę starać w następnej edycji xD Kurwa nie no, pshemo, przecież dobrze było ogólnie miałeś sporo trafnych uniewinnień, łącznie nawet ze mną pod koniec czasem trochę za wysoki odlot xD no ale było na pewno super ciekawie, dalej jest w sumie Poprawiłem. Tak trochę bardziej serio, to pod kątem uniewinnienia się fajnie pograne, natomiast ogólnie mi się Twoja gra nie podobała, za dużo było "Ja, ja, mnie, moje", bardzo egoistycznie to wyglądało. Z mojego podejścia do gry wynika, że jakbyś wczoraj znalazł mafiozę, to byś nie musiał się uniewinniać, bo by się gra skończyła. Celem powinno być wyjebanie mafiozy a nie uniewinnienie siebie.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 21:39:05 GMT 1
no to akurat fakt, jak grasz dobrze, agresywnie pressujesz, szukasz prawdy, to ktoś prędzej czy później cię uniewinni i tak
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 21:42:26 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/42564a to jest powiązane i utkwiło mi w pamięci miastowy nie-rolny nie powinien bać się mordu tylko napierdalać, chyba, że już naprawdę szachy 9d się odstawiają i np skład meczówki jest kluczowy a tu Kacperek napisał post z perspektywy mafii i nikt tego nie zauważył, Ty też Pshemo nie boisz się mordu?
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 21:45:31 GMT 1
w ogóle fajny cmentarz, chłopaki i milady, na ostatnim nic się nie działo praktycznie, a tutaj można sobie pogadać i trochę mi zabija głód gry (ale tylko odrobinkę, Kacperek huju, dorwałbym Cię )
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 21:45:43 GMT 1
Ale zapowiada się krecenie pasem po dupie w poczatek majówki.
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 21:46:34 GMT 1
siema Tomuś
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 21:47:04 GMT 1
no ja dawno tak wcześnie nie poleciałem, to se chociaż tu popiszę, nowe doświadczenie xD
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 27, 2023 21:49:39 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/42564a to jest powiązane i utkwiło mi w pamięci miastowy nie-rolny nie powinien bać się mordu tylko napierdalać, chyba, że już naprawdę szachy 9d się odstawiają i np skład meczówki jest kluczowy a tu Kacperek napisał post z perspektywy mafii i nikt tego nie zauważył, Ty też Pshemo nie boisz się mordu?
No ja to odebrałem tak, że Kacperek mnie trochę podejrzewa, bo podejrzane mu się wydaje, że tak mocno walczę o uniewinnienie. W sensie, że jako miastowy nie walczyłbym aż tak o uniewinnienie bo wiedziałbym że jak za mocno się uniewinnię to padnę z rąk mafii.
|
|
|
Post by skalmar on Apr 27, 2023 21:51:45 GMT 1
no, no, ja pod koniec gry pisałem, że nie mogę Pshemowi zaufać i ten motyw z pisaniem o sobie, o tym, że "git, teraz na pewno przeżyję mord" czy to, że on to pierdoli szukanie winnych będzie szukał niewinnych było jednym z głównych motywów, dlaczego coś mi tam nie grało
tu też meta i znajomość Pshema ze Ślizgawki czy z discorda była dla mnie mocno zastanawiająca, bo w kółko zadawałem sobie pytanie, na ile to naturalne, a na ile wystudiowane. wiem, że Pshemo lubi miec myśl uwolnioną i sobie zapierdolić esej, wrzucać jakieś randomowe rzeczy czy po prostu tworzyc kontent, ale zastanawiałem się, czy pshemo-miasto nie grałby deczko ostrożniej i nie cedziłby postów. no ale tu znowu wychodziła jednak nieznajomośc mety w pełni, bo znałem Pshema-niewinnego znałem tylko jako Grande, a wiedziałem, że jako mafiozo pozwala sobie na wszystko
ugułem i tak imo czas od wczorajszego mordu do dzisiaj byl dla Jacka bardzo zielony, wiec ten mord dość zrozumialy dla mnie
|
|