|
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 22:14:40 GMT 1
Wojtas szef Dawałeś vibes jak Jaca, ale to chyba nie Ty? Jaca to Donald, Wojtas to Stankiewicz, jeśli odwołujemy się do edycji Snajperskiej.
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 25, 2023 22:28:44 GMT 1
kto w mafii, Gary?
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 25, 2023 22:30:35 GMT 1
A ten Polly to kto był?
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 25, 2023 22:31:45 GMT 1
Bo generalnie wjebał się tą analizą na Rafała jak dzik w żołędzie pierwszego dnia.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 22:36:38 GMT 1
Polly. A drugi nie wiem, muszę pomyśleć, bo naprawdę sporo osób mi się uniewinniło ładnie. Zastanawia mnie ten mord na mnie, bo wydaje mi się, że było trochę osób bardziej niewinnych niż ja.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 22:38:35 GMT 1
No właśnie nie jestem pewien, zażartowałem sobie z Volva na Messengerze, że to on*, ale napisał, że to nie on. *liczyłem na taki dialog: -Grałeś Polly? -Po czym poznałeś? -Po szybkim wjebaniu się jako mafia.
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 25, 2023 22:42:06 GMT 1
Ja tam mu nie wierzę. Od początku zakładałem, że to Volv.
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 25, 2023 22:44:04 GMT 1
Chociaż to też trochę było w stylu uż. Kofola. Więc to może Szarlej?
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 22:45:27 GMT 1
w ogóle mi się nie podoba Gary (Koń) w tej edycji, abstrahując całkowicie od tego jakie miał wajby do mnie, to zdecydowanie bardziej Glon niż Zagubiony, strasznie dziwne wnioski Ps ale jest jeszcze czas Garencjusz na rehabilitację, trzymam kciukensy Jak to zwykle, gdy gram z doskoku, mam kupę pracy itp. Wczoraj o 9.30 miałem samolot, powrót z urlopu, więc do 12.20 totalnie offline. Potem trochę grania aż podstawią schodki itp. i 2h powrotu z lotniska. No a potem jeszcze wyprawa do wulkanizatora, bo w drodze na lotnisko poszła opona i ledwo na samolot zdążyliśmy, a następnie ogarnianie się po przyjeździe. No a dziś 300 maili na skrzynce i 5 spotkań. O 19.15 wychodziłem z roboty. Nie lubię, gdy nie czuję, że jestem w grze, tylko obok gry.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 22:46:15 GMT 1
Ja tam mu nie wierzę. Od początku zakładałem, że to Volv. Volv twierdzi, że jest Kresem Krówki. Ja tam mu wierzę.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 22:50:53 GMT 1
Jeśli mafia ma to wygrać, to musi w niej być Filoktet, Jamniczek albo Jack. Donald najpóźniej lincz przed meczówką dostanie profilaktycznie w łeb jak nie padnie w mordzie.
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 25, 2023 22:51:24 GMT 1
Muszę poczytać co tam dzisiaj naskrobano, ale dla mnie mafia tym strzałem we mnie i postem Polly poszła mocno po bandzie i na pierwszy rzut oka i ucha ten One coś tam coś tam jest w mafii
|
|
|
Cmentarz
Apr 25, 2023 22:55:54 GMT 1
via mobile
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 22:55:54 GMT 1
Muszę poczytać co tam dzisiaj naskrobano, ale dla mnie mafia tym strzałem we mnie i postem Polly poszła mocno po bandzie i na pierwszy rzut oka i ucha ten One coś tam coś tam jest w mafii Tomuś? Możesz mieć rację, w sumie wtedy post Jacka, że mafia się jeszcze nie odezwała stanie się postem edycji.
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 25, 2023 22:57:49 GMT 1
Chociaż Lowriderowi za bardzo nie ufam w tej edycji. Bo on tę Polly niby gdzieś tam wskazywał, ale tak jakoś z braku laku. Dużo pisze, ale chuja z tego wynika. To my z Garym kurwa z doskoku bardziej się przyczyniliśmy do wyjebania mafiozy niż on piszący posty na miliony znaków.
|
|
|
Cmentarz
Apr 25, 2023 23:14:39 GMT 1
via mobile
Post by Koń Rafał on Apr 25, 2023 23:14:39 GMT 1
Chociaż Lowriderowi za bardzo nie ufam w tej edycji. Bo on tę Polly niby gdzieś tam wskazywał, ale tak jakoś z braku laku. Dużo pisze, ale chuja z tego wynika. To my z Garym kurwa z doskoku bardziej się przyczyniliśmy do wyjebania mafiozy niż on piszący posty na miliony znaków. Też mu nie ufam, już zaznaczałem to lekko w tym poście co rzekomo był mafijny. A to było, gdy kazali wyłączać telefony przed startem i pisałem na szybko. Ale jutro bym go nie linczował. Tego One-Puncha bym jebnął. Łatwiej mi w sumie napisać, kogo bym nie linczował: -Eustachy to niewinny Squbaniec. -Tabaluga też moim zdaniem czysty. -Kres Krówki, będąc Volvem, musi być czysty, już by się wjebał. -Jacka już nigdy bym nie trzymał do meczówki, ale meczówki jeszcze nie ma nawet blisko, więc nie do ruszenia. -Skalmar zbyt po bandzie pojechał w dniu pierwszym. -Filoktet ma potencjał na dobrego mafiozę, ale też na razie nie do ruszenia, bo czułem dużo pozytywny h wibracji. Czyli One-Punch, Donald, Jamniczek.
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 25, 2023 23:21:31 GMT 1
Nie wierzę w winę Jamniczka (Lewkonia?) on za dobrze rozkminił co było mafijne w twoich pierwszych postach. Polly zrobiła to inaczej (znaczy niby też dobrze) ale nie patrząc od strony takiego niewinnego miastowego. Dla mnie Squbi i Pshemo niewinni niemal na 100% przy czym Pshemo bardzo przeciętnie gra jak na siebie, ale generalnie czuję podobny poziom szukania mafii jak gdy grał Hunterem. Kshaq też miał mnóstwo "mafijnych" wstawek, ale przychylam się, że raczej mimo wszystko czysty. Volv czysty, tam już wcześniej dobrze czytał grę.
Skalmar to kto? Łuczyk?
|
|
|
Cmentarz
Apr 25, 2023 23:43:02 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 25, 2023 23:43:02 GMT 1
ja już pokątnie bardzo czytam, ale nie macie trochę odmiennych wajbów od Squbiego (niż zazwyczaj)? jest w nim jakiś mroczny element w tej edycji
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 26, 2023 0:01:25 GMT 1
Będę bardzo zdziwiony jeśli będzie w mafii. Gra odważnie, trochę inaczej niż ostatnio, ale też ostatnio zwykle miał role.
|
|
|
Cmentarz
Apr 26, 2023 0:46:48 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 0:46:48 GMT 1
pshemo co właśnie wyciągnął
nagroda archeologa roku wygrana w cuglach
|
|
|