|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 26, 2023 23:18:51 GMT 1
Taka meczówka to będzie tragedia, na moment obecny jeżeli Filoklet w mafii, to mafia znów ma wina wtedy imo
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:20:09 GMT 1
no ja jestem przekonany, że tak
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:22:59 GMT 1
miasto w ogóle powinno wziąć dupę w troki i napierdalać, tymczasem
a) Volv zmęczony, ledwo wrócił z Zagłębia Ruhry, umorusany wunglem i opiłkami żelaza, jutro wróci do tematu; b) squbi żyje we własnym świecie;
Jamniczek gra bardzo egocentryczną rozgrywkę mimo mocnej aktywności więc obecny status go satysfakcjonuje, Tomuś mam wrażenie jest całkowicie pozbawiony koncepcji
Low wkurwiony, że nikt poza nim i Jackiem nie dał do pieca
A Kacperek siedzi z wywalonymi jajcami, nabeształ tego Tabalugę przed mordem i nikomu nawet się nie chciało tego przywołać
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 26, 2023 23:24:07 GMT 1
W takiej rozgrywce jak ta kluczem do rozkmin nad potencjalnym mafiozą powinien być klucz mordów i następujących linczów, dla kogo był korzystny itd. Jak zostanie w finale Eustachy z Jamniczkiem i Squbi uzna, że mafiozo Jamnik by go zostawił na meczówkę, to zwątpię.
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:24:17 GMT 1
jeszcze mam bekę bo co chwila mu jakiś puzel wskakuje na miejsce albo proponuje kolejny reset, ale co z tego wychodzi? chuj
jedyny mocniejszy wjazd to autentyczny Kacperkowy rage na Tabalugę tuż przed tym jak kshaq usiadł gołą dupą na jeżu
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 26, 2023 23:24:41 GMT 1
no szczególnie, że to nie było "z braku laku filoklet", tylko dość tam jego to typowo (ostatnio przynajmniej) mafijne zachowanie scharakteryzowałem
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:25:22 GMT 1
W takiej rozgrywce jak ta kluczem do rozkmin nad potencjalnym mafiozą powinien być klucz mordów i następujących linczów, dla kogo był korzystny itd. Jak zostanie w finale Eustachy z Jamniczkiem i Squbi uzna, że mafiozo Jamnik by go zostawił na meczówkę, to zwątpię. no ja jestem przekonany, że wtedy jamniczek da na squbiego, a squbi na jamniczka i koniec, tu za duży bias już wleci i emocje klucz mordów mocno wskazuje na Kacperka, ale nikomu jeszcze nie chciało się tego przeanalizować
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:27:36 GMT 1
ciekawi mnie najbardziej to, że obecny endgame już zmusza do mocniejszego wjazdu mordami w grupę głosujących na Jokera, ale podejrzewam, że nikt tego tematu nie podłapie póki nie będzie za późno
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 26, 2023 23:27:44 GMT 1
No Kacper wolał mnie szybko zamordować niż się znów ze mną pojedynkować xD więc wiadomo, że on mafia, bo kto inny by mnie chciał tak szybko się pozbywać xD
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:30:47 GMT 1
no, to nie jest już rzucanie pod tezę, tylko dość widoczny klucz
1. Monti - braciak od ostatniej Kacperkowej mafii, rzucił prowokacyjnym tekstem o podnoszeniu ciężarów do Wojtasa; 2. Gary - no tutaj miałem coś więcej w głowie jak mówiłem, ale zapomniałem, ale Gary też jako jeden z niewielu autentycznie drążył, może osobiście miałem inną logikę i spojrzenie na rozgrywkę, ale w tej wszędobylskości był wręcz irytujący, nie dziwię się; 3. Wojtas - wiadomo; 4. Tabaluga - tuż po tym jak zaczął wyciągać na Filemona artylerię
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 26, 2023 23:30:53 GMT 1
O ciekaw jestem jak Kacper wybrnie z prośby Pshema xD
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:32:10 GMT 1
dodatkowo te zachowania przy linczach - Polly już wskazywałem, ale naprawdę nikt nie przygrilował bardziej o ten brak deklaracji głosu?
a teraz brak oddanego głosu? całkowite odcinanie się od złych decyzji, rozsiadł się wygodnie i czeka aż się psy pozagryzają, wkracza dopiero jak musi (tabalugorage)
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:32:42 GMT 1
jeszcze ostatni post sprzed ~1,5h, a lurkowanie mocne, bo nie schował aktywności i przed chwilą mi się wyświetlał 7 minut temu
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:33:47 GMT 1
jestem ekstremalnie zdziwiony, że naprawdę nikt tego dziwnego splotu okoliczności nie podnosi, rozumiem, że ponoć perspektywa cmentarza jest inna, ale tu wystarczy z lotu ptaka spojrzeć na grę
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 26, 2023 23:34:49 GMT 1
on tego specjalnie nie chowa, widać że mocno ta mafia gra w takie pozamerytoryczne usprawiedliwiania się - ktoś mu to wypomni, to stwierdzi, że to przecież dowód niewinności, bo winny by się na pewno ukrył.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 26, 2023 23:34:57 GMT 1
jeszcze ostatni post sprzed ~1,5h, a lurkowanie mocne, bo nie schował aktywności i przed chwilą mi się wyświetlał 7 minut temu przecież mu mówiłem, żeby schował jakoś w d1 chyba, co on specjalnie to na powrót włącza?
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 23:35:15 GMT 1
Trzymam kciuki za Lewkonia. Wirtuoz mafii.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 26, 2023 23:35:30 GMT 1
no jakby to ktoś wyłapał tylko w takim razie
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:36:04 GMT 1
O ciekaw jestem jak Kacper wybrnie z prośby Pshema xD mafiacorner.boards.net/post/42938no chuj, coś mu tam napisze bez konkretów, tak, żeby się pokrywało z jego zdaniem jamniczek dalej go propsuje eustachy nie zauważa wolv to prawdopodobnie padnie w linczu, low nie może dotrwać do endgame gra i relacje się układają tak, że z momentu jak Kacperek pisał w trzeciej osobie XD o tym że oni nie mogą dopuścić do takiej końcówki (w określonym składzie osobowym), został największym pewniakiem do tego, żeby jednak tam dotrwać samospełniająca się przepowiednia
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 26, 2023 23:37:25 GMT 1
jezu jak Pshemo przerżnie znowu tak grę, to chyba popadnie w jakieś uzależnienie
kolejne
|
|