Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 29, 2023 20:28:37 GMT 1
Mafia:
Sonic the Hedgehog - Zmarzlik karakan - koxefer
Ksiądz:
Krecik - kolega Antury
Amidamaru - Laurent Chorąży Torpeda - kot w butach Don Wasyl - Don Wasyl Huggy Wuggy - czuek
Rurom Tusk - Rurom Tusk Russell Popebrook - kurwiszon
William Shakespeare - Sidor Zygmunt Chajzer - zizu
Można już pisać.
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 20:30:43 GMT 1
Gg miasto, kret MVP ez
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 29, 2023 20:31:29 GMT 1
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 20:32:39 GMT 1
GG, do końca mogłeś Karakan, ale już trudno
|
|
|
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 20:47:01 GMT 1
Chuj ci w dupe Sonic
|
|
|
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 20:47:11 GMT 1
Gg wp
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 21:19:55 GMT 1
Jest spory niesmak po tym jak to się skończyło, bo na początku to grałem na totalnym wyjebaniu, pisanie dla pisania, ale z czasem człowiek się już nakręcał. Ale ciągle wszystkie moje podejrzenia jak kulą w płot xD Tylko karakan mi tak lekko zalatywał i go brałem na celownik. Sonic tylko i wyłącznie na podstawie podejrzeń innych, np. testamentu Szekspira. No nic, dzięki za gierkę, choć jak Sonic słusznie zauważył, jakby mnie w tej edycji nie było to nic by to nie zmieniło, byłoby wszystko w tym samym miejscu, co ze mną
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 29, 2023 21:27:11 GMT 1
Zizu, ja zawsze piszę później większe podsumowania, ale boję się, że skończysz dzień z taką myślą, jaką wyraziłeś, więc to skrobnę teraz.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jaki wpływ miałeś.
Byłeś, kurwa, nielinczowalny. Ani przez chwilę w tej grze, chyba jako jedyny gracz.
Poczytaj sobie mafijnego Discorda potem, poszukaj po "Chajzer". Nie można Cię było wrzucić w kolejkę i jechać na Tobie do meczówki. Wielce nam utrudniłeś, jako mafii, życie. Moje wjazdy na Ciebie miały tylko niecne, mafijne intencje. Byłeś niezmiernie ważna częścią tego zasłużonego dla miasta zwycięstwa.
|
|
|
Post by krecik on Apr 29, 2023 21:31:54 GMT 1
Jest spory niesmak po tym jak to się skończyło, bo na początku to grałem na totalnym wyjebaniu, pisanie dla pisania, ale z czasem człowiek się już nakręcał. Ale ciągle wszystkie moje podejrzenia jak kulą w płot xD Tylko karakan mi tak lekko zalatywał i go brałem na celownik. Sonic tylko i wyłącznie na podstawie podejrzeń innych, np. testamentu Szekspira. No nic, dzięki za gierkę, choć jak Sonic słusznie zauważył, jakby mnie w tej edycji nie było to nic by to nie zmieniło, byłoby wszystko w tym samym miejscu, co ze mną
To niepawda. Mnie się podobała Twoja gra, bo jest to mój idealny, preferowany sposób gry Bardzo celne wnioski (sam zdałem sobie sprawę, że mogłeś easy wywalić kreta i to była pierwsza, i chyba jedyna solidna argumentacja anty-kret). Zapewne były jakieś inne, szczególnie w głowach graczy (np Russella) ale Twojązobaczyłem jaką pierwszą i miałem "no kurcze, zagrałem mafijnie, niedobrze". Wypromowaliśmy Cię na księdza btw Idealne miejsce, idealna gra, do końca nie wiadomo - czy to, czy tamto.
|
|
|
Post by karakan on Apr 29, 2023 23:35:29 GMT 1
Wybaczcie mi, ze takie gowno wyszlo na koniec. Jedyne co moge powiedziec, to ze moj (niewazny) glos byl wynikiem tego, ze nie wazne co bym zrobil to bylbym jutro pod nozem. Oczywiscie nie planowalem odpasc. Myslalem, ze bedzie sie to liczyc jako aktywnosc. Mea culpa. Pozostaje duzy niesmak, bo miasto ostatnie dni dzialalo zajebiscie. No nic, dzięki za gierkę, choć jak Sonic słusznie zauważył, jakby mnie w tej edycji nie było to nic by to nie zmieniło, byłoby wszystko w tym samym miejscu, co ze mną Jakby co to miales taki wplyw na gre, ze dzisiaj na bank bys zlecial w mordzie. No ale nie bede spoilowac discorda. Jak to byl Twoj pierwszy czy drugi raz to swietna edycja.
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 23:41:54 GMT 1
Dzięki za miłe słowa, wzruszenie odbiera mi głos, a tak btw to grałem w mafię na forum BVB z 2-3 edycje, no z jakieś 10 lat temu. Tam byłem bardziej wylewny, choć też raczej przyczajony, ale jednak więcej pisałem, ale pewnie wynikało to z tego, że tam dosłownie mniej lub bardziej, ale każdego kojarzyłem z forum. A tutaj dostałem jakieś info, że gram z ludźmi, którzy się w ogóle nie znają, amatorzy, a tu cyk nie dość, że nie amatorzy to jeszcze się znają z jakichś innych edycji
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 30, 2023 0:04:27 GMT 1
To granie tożsamościami i przeszłymi grami ja samodzielnie wprowadziłem do tej edycji. Przepraszam: miało mi ono pomóc uniewinniać i uwinniać graczy. Gdybym trafił do miasta, to wręcz bym to blokował (tak robiłem w poprzedniej grze). Nie dziwię się, że było to frustrujące.
|
|
|
Post by Huggy Wuggy on Apr 30, 2023 2:52:27 GMT 1
Tak więc: gra mi się bardzo podobała. Jak moje przeczucia co do Sonica sie sprawdził to poczułem ostry przypływ adrenaliny to fakt XD. Smuci mnie trochę fakt, że miasto po tych wszystkich analizach i po wjebaniu Sonica pod koła miastowego autobusu nadal nie wiedziało komu wierzyć i że gra mogła się skończyć tak naprawdę bez większych problemów i niepotrzebnego chaosu wprowadzonego przez Krecika, ale rozumiem, że przyświecała temu jakaś taktyka i koniec końców się udało. Cieszy mnie fakt, że moje przeczucia i typy byłe słuszne w d4 jak i d5. Sonic rozegrał to bardzo ładnie, wykorzystał mój sentyment co do niego i zdobył tym samym moje zaufanie, gdyby przystopował z tym załamaniem i zaczął grać normalnie, to pewnie doszedłby do końca i wygrał. Liczyłem też na liderowanie Russella, ale wiem, że poczuł się wykolegowany przez Sonica i stracił pewność już do czegokolwiek, tak samo z resztą jak ja, dlatego też zaczęliśmy się w pewnym momencie podejrzewać na wzajem, to też dobrze przemyślane przez Sonica, bo wrzucił nas razem ze sobą do jednego worka. Dzięki za edycję, widzimy sie w następnej o/
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 30, 2023 7:29:02 GMT 1
Jakby co to jestem Rocco z pierwszej edycji. Dzięki wszystkim za grę były emocje chociaż wstyd mi że robiłem z Karakana księdza na końcowym etapie i zafiksowałem się na Huggy'ego. Do następnego.
|
|
|
Post by Huggy Wuggy on Apr 30, 2023 8:11:04 GMT 1
Jakby co to jestem Rocco z pierwszej edycji. Dzięki wszystkim za grę były emocje chociaż wstyd mi że robiłem z Karakana księdza na końcowym etapie i zafiksowałem się na Huggy'ego. Do następnego. Ja sie nie dziwie, bo jak mówią ludzie, nigdy nie wiadomo czy jestem w mafii czy nie XD
|
|
|
Post by Huggy Wuggy on Apr 30, 2023 8:16:39 GMT 1
Z resztą, kreacja zobowiązuje do zabijania
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 30, 2023 17:00:13 GMT 1
xD tak chujowy koniec takiej emocjonujacej gry. Przepraszam za testament xD
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on May 1, 2023 9:59:21 GMT 1
Gratulacje dla miasta i gorące podziękowania dla Antury za mistrzowanie! No i Red krótki acz intensywny backup. Widzę, że Krecik dostał tytuł Rookie of the Game, w pełni zasłużony, brawo. Miło, że nasza społeczność powiększa się o tak celnych, nowych graczy. Super nas rozpracowałeś!
|
|
|
Post by amidamaru on May 2, 2023 9:12:46 GMT 1
Gratulacje dla miasta i podziękowania dla organizatorów gry. Z tak słabą mafią konkurować to bułka z masłem.
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on May 2, 2023 21:35:21 GMT 1
test4
|
|