|
Post by Maruda on May 14, 2023 4:25:04 GMT 1
Całą twoją analizę jeszcze muszę przetrawić, ale co myślisz tak na gorąco o tym jak on napierdala na mnie? No pcha się chłop w gips, jako mafia by tak robił? Ja też to robiłem, a nie jestem w mafii. Zmieniło to uważne przeczytanie Twojej gry i zrozumienie jej. Wyszło, że wajby mam chujowe. To po co trzymać Klakiera, który ma chujowe wajby, a jednocześnie nie robi nic dla tej rozgrywki? No potrafisz wymienić jakiś pozytyw z jego gry? Przyznaję że on z gry sobie nie zasłużył na to żeby go w niej trzymać, ale imo jego gra postawiła go solidnie w centrum uwagi i teraz wchodzi jeszcze w konflikt ze mną a uważam siebie za dosyć trudnego gracza do wchodzenia w konfrontacje. Imo on jako mafia by ostrożniej, ja to nazwę, sterylniej grał. Gwarancji nie daję, ale ja to bym wolal jakiegoś Łasucha zlinczować co też najebał tyle postów a nic nie zrobił niż takiego Klakiera co jednak pokazuje walke i wpycha sie w konfrontacje.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:25:30 GMT 1
Douglas dla mnie zielono gra, pisałem o tym już wielokrotnie, nie wiem, co ludzie na niego mają Te posty dzieli kurwa sześć godzin i zero gry na ten temat w międzyczasie. To jest wręcz teleport z założenia do założenia. Ludzie tu nie śpią po nocach i próbują złapać chociaż jednego mafiozę, żeby pod ścianą wstydu za wejście w rozgrywkę nie stać, a ten pisze co mu wygodnie i reaguje agresją na każdą próbę wytknięcia tego. Manipulacja i oskarżenia o kłamstwo. Klakier do piachu.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:27:13 GMT 1
McCoy jest w mojej mafijnej piątce (na ten moment są to Bolec, Agca, McCoy, Kapitan, Łasuch - przy czym ten ostatni to już z braku lepszego wyboru), też mi się wydaje, że raczej jest w mafii, przy czym odpowiedzi nie da żadnych, dlatego Bolec i Agca lepsi. Douglas dla mnie zielono gra, pisałem o tym już wielokrotnie, nie wiem, co ludzie na niego mają Co ciekawe, na pozycji 6-7 jesteś Ty z Marudą. Kurwa, przecież to jest horrendum, co tu się dzieje. Maruda na pozycji 6-7, a potem już teleport na Pierwszego Wroga.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:32:05 GMT 1
Ja też to robiłem, a nie jestem w mafii. Zmieniło to uważne przeczytanie Twojej gry i zrozumienie jej. Wyszło, że wajby mam chujowe. To po co trzymać Klakiera, który ma chujowe wajby, a jednocześnie nie robi nic dla tej rozgrywki? No potrafisz wymienić jakiś pozytyw z jego gry? Przyznaję że on z gry sobie nie zasłużył na to żeby go w niej trzymać, ale imo jego gra postawiła go solidnie w centrum uwagi i teraz wchodzi jeszcze w konflikt ze mną a uważam siebie za dosyć trudnego gracza do wchodzenia w konfrontacje. Imo on jako mafia by ostrożniej, ja to nazwę, sterylniej grał. Gwarancji nie daję, ale ja to bym wolal jakiegoś Łasucha zlinczować co też najebał tyle postów a nic nie zrobił niż takiego Klakiera co jednak pokazuje walke i wpycha sie w konfrontacje. Dobra, ale to jest jedna rzecz na plus (bo jest nielogiczna dla mafiozy). A potem masz pięćset innych, nielogicznych, rzeczy na minus (bo są nielogiczne dla obu stron barykady). Czyli możesz bezpiecznie założyć, że ten gracz po prostu gra w chuj nielogicznie. Skoro popełnia takie błędy jako miastowy (co Ty poniekąd zakładasz, że jest miastowym) - i to w liczbie mnogiej. To musisz założyć, że jako mafia też popełniałby takie błędy (czyli mógłby jako mafioza się zaangażować w bezsensowny konflikt z Tobą) - a szczególnie ten jeden, oznaczony wyłącznie jako możliwy do popełnienia jako mafijny. Rozumiesz o co mi chodzi? I ja też pisałem o tym, że gość przeplata fatalne momenty jakimiś plusami. Zaznaczałem to parę razy. Ale według mnie znaczy to tyle, że gra trochę powyżej dotychczasowego poziomu - i dlatego jeszcze jest w rozgrywce.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:33:37 GMT 1
Jeśli wybiera 500 bramek źle, niezależnie od tego, czy jest mafiozą/miastowym.
To tym bardziej może wybrać 1 bramkę źle (gdzie jest ona zła wyłącznie jeśli jest mafiozą) będąc w mafii.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:35:17 GMT 1
Może to jakoś rozrysuję jeśli będziesz potrzebował. IDĘ SPAĆ.
Klakier do piachu.
I lista sztam (z nimi bardzo chciałbym rozmawiać) na koniec maratonu:
Murlok, Agca, Maruda
i odrobinę:
Szelest, Młody G
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:39:25 GMT 1
A do tego se muszę też wrócić jeszcze.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:39:39 GMT 1
I do Garego, żeby w końcu razem porządnie porozmawiać.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:40:49 GMT 1
A, no i ważne.
Klakier jest bardzo podobny do Douglasa. Stagnacja.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 4:41:46 GMT 1
Przyznaję że on z gry sobie nie zasłużył na to żeby go w niej trzymać, ale imo jego gra postawiła go solidnie w centrum uwagi i teraz wchodzi jeszcze w konflikt ze mną a uważam siebie za dosyć trudnego gracza do wchodzenia w konfrontacje. Imo on jako mafia by ostrożniej, ja to nazwę, sterylniej grał. Gwarancji nie daję, ale ja to bym wolal jakiegoś Łasucha zlinczować co też najebał tyle postów a nic nie zrobił niż takiego Klakiera co jednak pokazuje walke i wpycha sie w konfrontacje. Dobra, ale to jest jedna rzecz na plus (bo jest nielogiczna dla mafiozy). A potem masz pięćset innych, nielogicznych, rzeczy na minus (bo są nielogiczne dla obu stron barykady). Czyli możesz bezpiecznie założyć, że ten gracz po prostu gra w chuj nielogicznie. Skoro popełnia takie błędy jako miastowy (co Ty poniekąd zakładasz, że jest miastowym) - i to w liczbie mnogiej. To musisz założyć, że jako mafia też popełniałby takie błędy (czyli mógłby jako mafioza się zaangażować w bezsensownyąnie konflikt z Tobą) - a szczególnie ten jeden, oznaczony wyłącznie jako możliwy do popełnienia jako mafijny. Rozumiesz o co mi chodzi? I ja też pisałem o tym, że gość przeplata fatalne momenty jakimiś plusami. Zaznaczałem to parę razy. Ale według mnie znaczy to tyle, że gra trochę powyżej dotychczasowego poziomu - i dlatego jeszcze jest w rozgrywce. Tak, ale ja widziałem, że on sobie jako Wednesday Adams na przestrzeni 2 postów sobie zaprzeczył sam, więc ja się boję go na podstawie braku logiki uwinniać.
I w ogóle Patrz jak nam się łatwo i przyjemnie rozmawia jak zakładamy swoją niewinność nawzajem. I jutro to samo będziemy robić jeszcze z Szelestem.
No właśnie nie, uważam, że gracz jest dużo bardziej podatny na branki w logice i niekorzystne dla siebie decyzje gdy gra w miescie niz gdy gra w mafii. Patrz na takiego Szelesta on przecież gra dobrą edycję, ale z perspektywy logiki i dbania o własny interes fatalną i po tym go uniewinniłem. idę o zakład, że Eneldo by sporo mniej kontrowersyjnie i sporo lepiej dla siebie zagrał jako mafiozo. I tutaj czuję podobnie u Klakiera.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:42:14 GMT 1
Makłowicz napisał po prostu bardzo dobrego posta. Wiejski Postrach to zauważył, ja to zauważyłem, reszta za nami poszła. Dlaczego mafioza miałby być akurat wśród atakujących Kapitana, a nie na przykład Douglasa? Przemawia przez Ciebie cienko-centryzm, Kapitanie. Być może Twoje ego jest dopasowane do Twojej postury. 😉 No cóż, mafiozy wśród atakującego Douglasa by nie było, bo Douglas atakował Kapitana i okazał się być w mafii, Sidorze.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:43:12 GMT 1
Dobra, ale to jest jedna rzecz na plus (bo jest nielogiczna dla mafiozy). A potem masz pięćset innych, nielogicznych, rzeczy na minus (bo są nielogiczne dla obu stron barykady). Czyli możesz bezpiecznie założyć, że ten gracz po prostu gra w chuj nielogicznie. Skoro popełnia takie błędy jako miastowy (co Ty poniekąd zakładasz, że jest miastowym) - i to w liczbie mnogiej. To musisz założyć, że jako mafia też popełniałby takie błędy (czyli mógłby jako mafioza się zaangażować w bezsensownyąnie konflikt z Tobą) - a szczególnie ten jeden, oznaczony wyłącznie jako możliwy do popełnienia jako mafijny. Rozumiesz o co mi chodzi? I ja też pisałem o tym, że gość przeplata fatalne momenty jakimiś plusami. Zaznaczałem to parę razy. Ale według mnie znaczy to tyle, że gra trochę powyżej dotychczasowego poziomu - i dlatego jeszcze jest w rozgrywce. Tak, ale ja widziałem, że on sobie jako Wednesday Adams na przestrzeni 2 postów sobie zaprzeczył sam, więc ja się boję go na podstawie braku logiki uwinniać.
I w ogóle Patrz jak nam się łatwo i przyjemnie rozmawia jak zakładamy swoją niewinność nawzajem. I jutro to samo będziemy robić jeszcze z Szelestem.
No właśnie nie, uważam, że gracz jest dużo bardziej podatny na branki w logice i niekorzystne dla siebie decyzje gdy gra w miescie niz gdy gra w mafii. Patrz na takiego Szelesta on przecież gra dobrą edycję, ale z perspektywy logiki i dbania o własny interes fatalną i po tym go uniewinniłem. idę o zakład, że Eneldo by sporo mniej kontrowersyjnie i sporo lepiej dla siebie zagrał jako mafiozo. I tutaj czuję podobnie u Klakiera.
Ja się z tym prześpię, ale tylko przy dwóch założeniach: a) rozmawiamy o POWAŻNEJ alternatywie; b) ten temat może wrócić w każdej chwili
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:44:34 GMT 1
Jeszcze jutro chcę skonsolidować swoje wnioski o powiązaniach Pracusia, bo to akurat mi siedziało na głowie przy w miarę przyzwoitej sprawności intelektualnej w poprzednich dniach, wiec może się nie okazać taką hucpą jak niektóre inne moje wywody z doskoku.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 4:47:10 GMT 1
Tak, ale ja widziałem, że on sobie jako Wednesday Adams na przestrzeni 2 postów sobie zaprzeczył sam, więc ja się boję go na podstawie braku logiki uwinniać.
Ja się z tym prześpię, ale tylko przy dwóch założeniach: a) rozmawiamy o POWAŻNEJ alternatywie; b) ten temat może wrócić w każdej chwili Jasne Klakiera trzeba mieć na oku, rozmawiać z nim, patrzeć na ręcę. Po prostu najbliższy lincz bym go uniewinnił za to że za bardzo pcha się w gips.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 4:47:27 GMT 1
I ja nie grałem z Wednesday, ale grałem z Juanem Riquelme i Anturażem.
I Anturaż dawał mimo wszystko taki wholesome, przyjemny vibe.
A Klakier jakby był zmęczony pracą na budowie i chlał pięć puszek Kuflowego Mocnego po robocie a przed rozgrywką.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 4:52:57 GMT 1
I ja nie grałem z Wednesday, ale grałem z Juanem Riquelme i Anturażem. I Anturaż dawał mimo wszystko taki wholesome, przyjemny vibe. A Klakier jakby był zmęczony pracą na budowie i chlał pięć puszek Kuflowego Mocnego po robocie a przed rozgrywką. Natomiast mam prośbę na wyrost, ja jeszcze do końca nie wiem co zagram jutro, ale sobie umiem wyobrazić że oni serio będą chcieli mnie zlinczować. Wtedy proszę przypomnij sobie jak teraz nam się dobrze rozmawia i mnie broń. Dziś naprawdę się zesrałem że mogę zdechnąć a to powinno być oczywiste, że Douglas musi paść przede mną, wolę bez powtórki jutro.
Dla mnie każdy gracz, który ma jaja mnie mocno bronić w temacie jak np właśnie Szelestowski jest bezcenny.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 5:01:06 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 5:01:06 GMT 1
Ja mam wrażenie, że toczę w tej edycji walkę nie tylko z mafią, ale też ze sobą. I swoimi ograniczeniami.
Powinienem to jakoś nazwać.
Moja Walka.
Czy coś podobnego. Może w innym języku.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 5:33:09 GMT 1
The struggle nazwij.
Smerfetka mówi, że ty mieszane uczucia a Klakier na bank mafiozo. Liczę, że kolejną z nami zagra.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:14:02 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 7:14:02 GMT 1
Mam wrażenie, że Cieniutki bardzo umiejętnie płynie z nurtem mainstreamu. Tak było wczoraj z Marudą, tak jest dzisiaj z Klakierem. Tak było dnia pierwszego ze mną. Chłop wygląda jakby analizował na bieżąco jakie są tendencje i w którą stronę miasto zaraz pójdzie i od razu w tą stronę idzie przedstawiając to jako swój autorski pomysł. No i nie podoba mi się robienie kurwy z logiki jeśli chodzi o jego podejrzenia wobec mnie w połączeniu z pozostałymi jego treściami, ale o tym nie chcę póki co pisać.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:23:34 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 7:23:34 GMT 1
Cieniutki, Ty zdejmij klapki z oczu, bo znowu świrujesz. Już raz w tej edycji się na mnie zacietrzewiałeś. Jak wrócę do domu, to może się do części rzeczy odniosę, ale szczerze mówiąc to nie wiem, czy będzie mi się chciało.
|
|