|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:27:39 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 7:27:39 GMT 1
Dla odmiany napiszę, iż cieszę się, że Cieniutki uratował nocne postowanie, bo zanim nie przyszedł, było słabo i czytając to do jeżyków i kawy miałem poczucie zmarnowanego czasu i zero wniosków.
Dzisiaj gram turniej tenisowy. Jak mi dobrze pójdzie, to długo mnie nie będzie. Jak słabo, to tylko chwilę. Najwięcej od siebie muszę dać więc teraz, bo potem nie wiem.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:32:27 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 7:32:27 GMT 1
Mam do wszystkich żyjących miastowych pytanie i proszę każdego o odpowiedź bo jest to istotne do moich dalszych rozmyśleń. Kto według was ma największą progresję myśli w tej grze?
A tak swoją drogą to myślę, że mafia mogła z łatwością wykorzystać okazję, że jest masa ludzi w tej edycji i przez pierwszy dzień - dwa robić specjalny sajgon i spam na forum, żebyśmy potem ciężej nam było odkopać pewne rzeczy. Kilku graczy zwróciło na to uwagę, a przecież mafii na rękę taki spam, więc na pewno nie przyszło im do głowy, żeby na to ponarzekać, dlatego wśród takich osób bym szukał miastowych.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:34:16 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 7:34:16 GMT 1
Mam do wszystkich żyjących miastowych pytanie i proszę każdego o odpowiedź bo jest to istotne do moich dalszych rozmyśleń. Kto według was ma największą progresję myśli w tej grze? A tak swoją drogą to myślę, że mafia mogła z łatwością wykorzystać okazję, że jest masa ludzi w tej edycji i przez pierwszy dzień - dwa robić specjalny sajgon i spam na forum, żebyśmy potem ciężej nam było odkopać pewne rzeczy. Kilku graczy zwróciło na to uwagę, a przecież mafii na rękę taki spam, więc na pewno nie przyszło im do głowy, żeby na to ponarzekać, dlatego wśród takich osób bym szukał miastowych. Btw ci bardziej zapychający czat niż coś wnoszący (jak Douglas), z racji że sytuacja się zmienia i mamy coraz mniej graczy, to powoli będę grać bardziej merytorycznie niż dla samego grania, więc warto na to zwrócić uwagę
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:39:34 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 7:39:34 GMT 1
Mam wrażenie, że Cieniutki bardzo umiejętnie płynie z nurtem mainstreamu. Tak było wczoraj z Marudą, tak jest dzisiaj z Klakierem. Tak było dnia pierwszego ze mną. Chłop wygląda jakby analizował na bieżąco jakie są tendencje i w którą stronę miasto zaraz pójdzie i od razu w tą stronę idzie przedstawiając to jako swój autorski pomysł. No i nie podoba mi się robienie kurwy z logiki jeśli chodzi o jego podejrzenia wobec mnie w połączeniu z pozostałymi jego treściami, ale o tym nie chcę póki co pisać. Bardzo mi się podoba ten post
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:41:12 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 7:41:12 GMT 1
Moim zdaniem to nieprawda. Widzieliście tę długą analizę Marudy? Cieniutki wyszedł tam od szukania jego winy do uznania jego niewinności. Naturalna progresja myśli uczciwego miastowego.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 7:47:19 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 7:47:19 GMT 1
Ja mam pytanie techniczne do Kapitana. Czemu analiza na Marudę jest przedstawiona w jednym długim poście, a ta na mnie rozbita na oddzielne posty. Czyżby styl analizowania Ci się zmienił?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 8:11:43 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 8:11:43 GMT 1
Ja mam wrażenie, że toczę w tej edycji walkę nie tylko z mafią, ale też ze sobą. I swoimi ograniczeniami. Powinienem to jakoś nazwać. Moja Walka. Czy coś podobnego. Może w innym języku. Od Mein Kampf do Minecraft Belmondziakomania przeszła najśmielsze oczekiwania!
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 8:34:09 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 8:34:09 GMT 1
Moim zdaniem to nieprawda. Widzieliście tę długą analizę Marudy? Cieniutki wyszedł tam od szukania jego winy do uznania jego niewinności. Naturalna progresja myśli uczciwego miastowego. To też prawda
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 8:50:11 GMT 1
Z resztą jak na razie intuicja mnie nie myliła. Wszyscy których brałem za zielonych to nimi byli. Intuicja mnie zawiedzie tylko jeśli okaże się że się myliłem co do Klakiera i że tak naprawdę jest czerwony Co się stało Łasuch? Skąd ten głos?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 8:51:07 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 8:51:07 GMT 1
Z resztą jak na razie intuicja mnie nie myliła. Wszyscy których brałem za zielonych to nimi byli. Intuicja mnie zawiedzie tylko jeśli okaże się że się myliłem co do Klakiera i że tak naprawdę jest czerwony Co się stało Łasuch? Skąd ten głos? Najchętniej rozstrzygnąłbym dzisiaj spór Cieniutki - Klakier. Nie martw się, głos na pewno się zmieni
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 8:53:58 GMT 1
The struggle nazwij. Smerfetka mówi, że ty mieszane uczucia a Klakier na bank mafiozo. Liczę, że kolejną z nami zagra. No to jest kurwa przesada, Smerfetka rozumiem prześledziła całą rozgrywkę od początku? Rozumiem, ze do końca gry będziesz się przyklejał do ludzi, którzy dali Ci immunitet? Pytanie do rady miejskiej: jak długo zamierzacie tolerować Pixela w tej rozgrywce?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 8:56:00 GMT 1
The struggle nazwij. Smerfetka mówi, że ty mieszane uczucia a Klakier na bank mafiozo. Liczę, że kolejną z nami zagra. No to jest kurwa przesada, Smerfetka rozumiem prześledziła całą rozgrywkę od początku? Rozumiem, ze do końca gry będziesz się przyklejał do ludzi, którzy dali Ci immunitet? Pytanie do rady miejskiej: jak długo zamierzacie tolerować Pixela w tej rozgrywce? Ja już nie toleruję. Szkoda marnować na niego linczu, więc... honorowo...
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 8:59:33 GMT 1
Maruda ani PodRed nie zaczęli jeszcze prawdziwej gry, dopóki nie zaczną - ciężko coś powiedzieć. Douglas niewinny, pisałem wielokrotnie. Pixel może i jest w tej mafii, ale wątpię, że cała trójka pixel mccoy, bolec, a dwóch pozostałych mam za mafię Nadrabiam watek na miare wlasnych możliwosci. Na ten momen uważam, że Bolec cały czas jest do wyjebania, patrząc po tym co się działo to nie żałuje, że dałem na niego wczoraj swój głos (zamiast szelsta). Mccoy na to co go czytałem to też dosyć mocno we mnie jebał. Na pewno mogę dziś iśc w 1 z tej 2.
Czyli w taki sposób powinno się grać, kto mnie atakuje ten mafia
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 9:00:12 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 9:00:12 GMT 1
No to jest kurwa przesada, Smerfetka rozumiem prześledziła całą rozgrywkę od początku? Rozumiem, ze do końca gry będziesz się przyklejał do ludzi, którzy dali Ci immunitet? Pytanie do rady miejskiej: jak długo zamierzacie tolerować Pixela w tej rozgrywce? Ja już nie toleruję. Szkoda marnować na niego linczu, więc... honorowo... +1 ale ja jednak bym go zlinczował. To jest jego 3 edycja. Wiedział jak to wygląda. Wymówka z brakiem czasu nie przejdzie. Ja bym go jednak do linczu wystawił.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 9:03:40 GMT 1
Na dzień dzisiejszy roboczo uniewinniam głosujących na Douglasa(jednego ze szczególnym bólem), zakładam że w tej ekipie jest BANKOWO 1, może 2 mafie, co daje nam 2-3, zakładam że 2 mafie 4 Maruda: Douglas Reynholm
Kapitan Cieniutki Klakier Bolec Pierdolec 2 Dr Leonard H. McCoy: GreenPixel Denholm Reynholm 1 Ali Agca: Jakub Szelestowski Jakub Szelestowski: Łasuch GreenPixel: Piston Postrach WsiNa obecny stan rozgrywki roboczo uniewinniam siebie, Denholma, Szelestowskiego Cieniutki, Klakier, Bolec, Pixel, McCoy, Łasuch -osoby, które postaram się dziś przerobić. Najłatwiej będzie mi coś napisać o trójce - Klakier, Bolec, Łasuch, bo to ludzie z którymi już grałem. Dwójka z nich mafiowała: Bolec = Karaluch, zwróciłeś na to uwagę Łasuch?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 9:07:25 GMT 1
Dawniej pisałem, że w gronie graczy, którzy pozytywnie się do mnie odnoszą, na pewno jest co najmniej jeden mafiozo. Wtedy wymieniłem trzy nazwiska: McCoy, Denholm Reynholm i Kapitan Cieniutki. Teraz mogę dodać jeszcze Klakiera i Marudę. Wciąż uważam, że tu jest ktoś z mafii (1-2 graczy). Wydaje mi się, że mafia nie chciała mnie wepchnąć na świecznik i zlinczować całą swoją siłą. W jej interesie było, aby któryś mafiozo się za mną wstawił i zdobył moje zaufanie.
Dalej jest jednoosobowa grupa, Jego Nieskazitelność, sumienie miasta, jeden z najlepszych miastowych w tej edycji - Piston Postrach Wsi.
Kolejno można wyróżnić kółeczko wzajemnej adoracji, w skład którego wchodzą Murlok, Ali Agca i Młody Gdynianin, a także niech będzie, że Podsumowanie Reda, bo ciężko mi go dorzucić do każdej innej grupy. Tutaj może znajdować się mózg mafii, Ojciec Chrzestny, osoba, która kieruje całym tym zgromadzeniem, choć nie musi. Murlok i Podsumowanie Reda obecnie są dość zieloni, z kolei na wizerunkach Młodego Gdynianina i Aliego Agcy znajduje się wiele rys.
Zostają:
Robert Makłowicz greenpixel Łasuch Bolec Pierdolec
Gracze, o których grze mogę powiedzieć niewiele, zasadniczo ten sam przypadek, co Douglas Reynholm. Z pewnością to nie jest pozostała czwórka (ale bym się zdziwił, że tak śmiesznie się wylosowało), ale być może tutaj znajduje sie kandydat na dzisiejszy lincz.
Tak bym uporządkował rozgrywkę na ten moment.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 9:08:05 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 9:08:05 GMT 1
Na dzień dzisiejszy roboczo uniewinniam głosujących na Douglasa(jednego ze szczególnym bólem), zakładam że w tej ekipie jest BANKOWO 1, może 2 mafie, co daje nam 2-3, zakładam że 2 mafie 4 Maruda: Douglas Reynholm
Kapitan Cieniutki Klakier Bolec Pierdolec 2 Dr Leonard H. McCoy: GreenPixel Denholm Reynholm 1 Ali Agca: Jakub Szelestowski Jakub Szelestowski: Łasuch GreenPixel: Piston Postrach WsiNa obecny stan rozgrywki roboczo uniewinniam siebie, Denholma, Szelestowskiego Cieniutki, Klakier, Bolec, Pixel, McCoy, Łasuch -osoby, które postaram się dziś przerobić. Najłatwiej będzie mi coś napisać o trójce - Klakier, Bolec, Łasuch, bo to ludzie z którymi już grałem. Dwójka z nich mafiowała: Bolec = Karaluch, zwróciłeś na to uwagę Łasuch? Nie skojarzyłem go, ale jak już wspomniałeś to faktycznie gameplay jest podobny. Przy okazji, pierwotnie chciałem zostawić głos na Douglasie, ale Szelestowski wyjechał z postem, że trzeba dywersyfikować głosy i wgl. więc zmieniłem na niego XD
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 9:11:35 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 9:11:35 GMT 1
Dawniej pisałem, że w gronie graczy, którzy pozytywnie się do mnie odnoszą, na pewno jest co najmniej jeden mafiozo. Wtedy wymieniłem trzy nazwiska: McCoy, Denholm Reynholm i Kapitan Cieniutki. Teraz mogę dodać jeszcze Klakiera i Marudę. Wciąż uważam, że tu jest ktoś z mafii (1-2 graczy). Wydaje mi się, że mafia nie chciała mnie wepchnąć na świecznik i zlinczować całą swoją siłą. W jej interesie było, aby któryś mafiozo się za mną wstawił i zdobył moje zaufanie. Dalej jest jednoosobowa grupa, Jego Nieskazitelność, sumienie miasta, jeden z najlepszych miastowych w tej edycji - Piston Postrach Wsi. Kolejno można wyróżnić kółeczko wzajemnej adoracji, w skład którego wchodzą Murlok, Ali Agca i Młody Gdynianin, a także niech będzie, że Podsumowanie Reda, bo ciężko mi go dorzucić do każdej innej grupy. Tutaj może znajdować się mózg mafii, Ojciec Chrzestny, osoba, która kieruje całym tym zgromadzeniem, choć nie musi. Murlok i Podsumowanie Reda obecnie są dość zieloni, z kolei na wizerunkach Młodego Gdynianina i Aliego Agcy znajduje się wiele rys. Zostają: Robert Makłowicz greenpixel Łasuch Bolec Pierdolec Gracze, o których grze mogę powiedzieć niewiele, zasadniczo ten sam przypadek, co Douglas Reynholm. Z pewnością to nie jest pozostała czwórka (ale bym się zdziwił, że tak śmiesznie się wylosowało), ale być może tutaj znajduje sie kandydat na dzisiejszy lincz. Tak bym uporządkował rozgrywkę na ten moment. Spokojnie, ja nie mam takiego problemu, bo ze mną się nie spouchwala nikt. Mafia mogła się odciąć od takiego Douglasa bo dla niego już ratunku nie było, ale na więcej takich odcinek sobie nie może pozwolić
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 9:11:55 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 9:11:55 GMT 1
Mam do wszystkich żyjących miastowych pytanie i proszę każdego o odpowiedź bo jest to istotne do moich dalszych rozmyśleń. Kto według was ma największą progresję myśli w tej grze? A tak swoją drogą to myślę, że mafia mogła z łatwością wykorzystać okazję, że jest masa ludzi w tej edycji i przez pierwszy dzień - dwa robić specjalny sajgon i spam na forum, żebyśmy potem ciężej nam było odkopać pewne rzeczy. Kilku graczy zwróciło na to uwagę, a przecież mafii na rękę taki spam, więc na pewno nie przyszło im do głowy, żeby na to ponarzekać, dlatego wśród takich osób bym szukał miastowych. To ja poproszę o odpowiedź na tego posta
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 9:17:58 GMT 1
Mam do wszystkich żyjących miastowych pytanie i proszę każdego o odpowiedź bo jest to istotne do moich dalszych rozmyśleń. Kto według was ma największą progresję myśli w tej grze? A tak swoją drogą to myślę, że mafia mogła z łatwością wykorzystać okazję, że jest masa ludzi w tej edycji i przez pierwszy dzień - dwa robić specjalny sajgon i spam na forum, żebyśmy potem ciężej nam było odkopać pewne rzeczy. Kilku graczy zwróciło na to uwagę, a przecież mafii na rękę taki spam, więc na pewno nie przyszło im do głowy, żeby na to ponarzekać, dlatego wśród takich osób bym szukał miastowych. To ja poproszę o odpowiedź na tego posta Nie wiem, uniewinniać na podstawie czegoś takiego jest chyba trochę na wyrost, ktoś z dwójki RedNacz - Reynholm zwracał uwagę, że w temacie jest konkretne szambo. Spam mocno mnie wkurwia, dlatego jestem tak cięty na Marude, jego posting w nocy z Klakierem beznadziejny. Progresja myśli to trzeba prześledzić każdego posty od początku, na pewno u Marudy było jej sporo, u mnie chyba też chociaż ja gram bardziej asekuracyjnie, na doczepkę reakcyjnie
|
|