|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 12:05:22 GMT 1
A co jest mafijnego w ostatnim poście?
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 12:06:00 GMT 1
Spoko zestawienie, ale wywal post Douglasa imo, to nie jest mafijny post Przecież tam połowa tych postów jest do wyjebania PS. Post Douglasa nie jest jednym z nich
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:06:06 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 12:06:06 GMT 1
Moje posty też proszę wywalić, ja miastowy, szkoda zasobów na analizę moich postów.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 12:06:39 GMT 1
Dlaczego dajesz plusy za wjeżdżanie w Murloka?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:07:36 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 11, 2023 12:07:36 GMT 1
Spoko zestawienie, ale wywal post Douglasa imo, to nie jest mafijny post Przecież tam połowa tych postów jest do wyjebania PS. Post Douglasa nie jest jednym z nich Nie no, inne chyba da się obronić, jeśli wziąć poprawkę na to, że ocena mafijności odbywa się właściwie tylko na podstawie intuicji.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 12:08:09 GMT 1
Przecież tam połowa tych postów jest do wyjebania PS. Post Douglasa nie jest jednym z nich Nie no, inne chyba da się obronić, jeśli wziąć poprawkę na to, że ocena mafijności odbywa się właściwie tylko na podstawie intuicji. To dlaczego wg intuicji nie może uznawać posta Douglasa za mafijny? xD
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 12:08:19 GMT 1
Idziemy na naradę.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:08:30 GMT 1
Na początek mały apel do miastowych: Bądźcie prawdziwi, szczerzy, prostolinijni. Mniej sprawdzania reakcji, więcej naturalności. Brak intryg, pułapek, brak gier, brak masek, mnóstwo prostoty, życzliwości... Otwartość też pomoże nam.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:08:54 GMT 1
Nam, czyli miastu, gdyby ktoś miał wątpliwości.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 12:09:17 GMT 1
Spoko zestawienie, ale wywal post Douglasa imo, to nie jest mafijny post Podejrzanie poważnie potraktował ewidentnie udawaną analizę Pistona. Tak jakby oczy mu się zaświeciły, że ma okazję coś sensownego napisać. Ja jestem mieszkańcem i nawet przez moment mi przez myśl nie przeszło, żeby się wypowiadać o analizach Pistona.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 11, 2023 12:09:29 GMT 1
Nie no, inne chyba da się obronić, jeśli wziąć poprawkę na to, że ocena mafijności odbywa się właściwie tylko na podstawie intuicji. To dlaczego wg intuicji nie może uznawać posta Douglasa za mafijny? xD No w sumie można, ale ja właśnie z tego postu mam przemyślenie, że douglas jest wręcz po drugiej stronie, dlatego tak mnie to razi xd
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 12:10:30 GMT 1
Na początek mały apel do miastowych: Bądźcie prawdziwi, szczerzy, prostoliniji. Mniej sprawdzawnia reakcji, więcej naturalności. Brak intryg, pułapek, brak gier, brak masek, mnóstwo prostoty, życzliwości... Otwartość też pomoże nam. Mocne słowa jak na osobę wyznania mahometańskiego z zamiłowaniem do wódeczki.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 12:10:47 GMT 1
Po naradzie na razie spadam. Mam chwilowo lepsze rzeczy do roboty.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 12:12:32 GMT 1
A co jest mafijnego w ostatnim poście? No ja jak czytam temat jako mieszkaniec w początkowej fazie gry, gdy większość graczy nadal pisze połowę rzeczy dla jaj, a sporą część kreacyjnie to nie mam odruchów, żeby podpytywać jakiegoś losowego Gdynianina, co sobie rzuca postami, na odwal się, żeby go pytać, czy czyta temat. Udawanie szukania mafii jak na moje, podobnie dopytywał o obecność Nazisty. W ogóle Pracuś sporo pisze, ale to raczej pozorowanie pracy.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:13:57 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 11, 2023 12:13:57 GMT 1
A co jest mafijnego w ostatnim poście? No ja jak czytam temat jako mieszkaniec w początkowej fazie gry, gdy większość graczy nadal pisze połowę rzeczy dla jaj, a sporą część kreacyjnie to nie mam odruchów, żeby podpytywać jakiegoś losowego Gdynianina, co sobie rzuca postami, na odwal się, żeby go pytać, czy czyta temat. Udawanie szukania mafii jak na moje, podobnie dopytywał o obecność Nazisty. W ogóle Pracuś sporo pisze, ale to raczej pozorowanie pracy. Ja doszedłem do tego, że pracuś mafia już dwie godziny temu xd
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:14:11 GMT 1
I jeszcze jedno: niech każdy miastowy zastanowi się, na ile jego aktywność pomaga, a na ile szkodzi. Przez lata przyjmowano, że praktycznie każda aktywność jest dobra dla miasta, stwarza pole do analiz, potknięcia się mafii itp. Ostatnie edycje pokazały, że nie do końca tak jest. Trzeba znaleźć złoty środek. Bądźmy aktywni, ale z umiarem. Pressujmy, wchodźmy w interakcje, ale nie twórzmy sztucznego tłumu, w którym mafii jest łatwiej, a nie trudniej.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:14:46 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 11, 2023 12:14:46 GMT 1
Spoko zestawienie, ale wywal post Douglasa imo, to nie jest mafijny post Podejrzanie poważnie potraktował ewidentnie udawaną analizę Pistona. Tak jakby oczy mu się zaświeciły, że ma okazję coś sensownego napisać. Ja jestem mieszkańcem i nawet przez moment mi przez myśl nie przeszło, żeby się wypowiadać o analizach Pistona. Mam teorię, ale chyba lepiej, żeby kolega Douglas sam się do tego odniósł
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 12:15:02 GMT 1
Dlaczego dajesz plusy za wjeżdżanie w Murloka? Bo za to samo chciałem się do Murloka przywalić, od razu, gdy tylko przeczytałem jego post o wychodzeniu z kreacji. Jasne Douglas może być w mafii, ale na ten moment, tak szczegółowa zgodność przemyśleń pozwala mi dać mu plusa.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:15:27 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 12:15:27 GMT 1
Co jest mafijnego w moim poście który był baitem dla Kota?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:15:45 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 11, 2023 12:15:45 GMT 1
O właśnie, Eldo ma rację. Idę trochę popracować, będę bliżej linczu
|
|