|
Post by Gargamel on May 11, 2023 12:17:59 GMT 1
Eldo trolluje?
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 12:19:12 GMT 1
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:26:00 GMT 1
|
|
|
Post by Gargamel on May 11, 2023 12:26:14 GMT 1
Na ten moment
raczej niewinni: klakier, maruda nie będzie mi go żal, a mafia może sobie na nim robić pozycję (czytaj trzeba obserwować reakcję): łasuch, makłowicz troll: kaźmierczak pewnie mafia, ale się napracował, więc niech gra ten dzień dłużej: pracuś
lecę, będę w nocy
|
|
|
Post by Gargamel on May 11, 2023 12:27:14 GMT 1
a no i Szelestowski mafia raczej, tym bardziej, że sobie walnął w Klakiera w tym właśnie momencie (gdy się Klakier pogubił)
nara
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:28:29 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 12:28:29 GMT 1
I jeszcze jedno: niech każdy miastowy zastanowi się, na ile jego aktywność pomaga, a na ile szkodzi. Przez lata przyjmowano, że praktycznie każda aktywność jest dobra dla miasta, stwarza pole do analiz, potknięcia się mafii itp. Ostatnie edycje pokazały, że nie do końca tak jest. Trzeba znaleźć złoty środek. Bądźmy aktywni, ale z umiarem. Pressujmy, wchodźmy w interakcje, ale nie twórzmy sztucznego tłumu, w którym mafii jest łatwiej, a nie trudniej. Mi ten post wygląda turbo mafijnie. Nawet nie ze względu na treść, ale takie rzeczy to można sobie pisać przed edycją, a nie w trakcie. Jaki cel miałoby trzymanie tych złotych rad na początek gry? Moim zdaniem jedyny cel to gra typu "przyjaciel miasta", "wujek złota rada" itp
|
|
|
Post by Gargamel on May 11, 2023 12:29:24 GMT 1
Makłowicz nieodróżniający trollingu od mafijnego posta +1 do bycia w mafii.
Teraz już naprawdę spadam.
Nara
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:38:22 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 11, 2023 12:38:22 GMT 1
To nie jest trolling. Ten post Eldo xd
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:38:49 GMT 1
I jeszcze jedno: niech każdy miastowy zastanowi się, na ile jego aktywność pomaga, a na ile szkodzi. Przez lata przyjmowano, że praktycznie każda aktywność jest dobra dla miasta, stwarza pole do analiz, potknięcia się mafii itp. Ostatnie edycje pokazały, że nie do końca tak jest. Trzeba znaleźć złoty środek. Bądźmy aktywni, ale z umiarem. Pressujmy, wchodźmy w interakcje, ale nie twórzmy sztucznego tłumu, w którym mafii jest łatwiej, a nie trudniej. Mi ten post wygląda turbo mafijnie. Nawet nie ze względu na treść, ale takie rzeczy to można sobie pisać przed edycją, a nie w trakcie. Jaki cel miałoby trzymanie tych złotych rad na początek gry? Moim zdaniem jedyny cel to gra typu "przyjaciel miasta", "wujek złota rada" itp Widzę, Robercik, że ten kapelusz niezbyt skutecznie chroni Cię przed słońcem. Przekaż może ster czworonożnemu przyjacielowi. To shiba?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:41:57 GMT 1
Mistrza Gry proszę o załączenie do tematu z rozgrywką następującej ankiety:
Kto byłby bardziej przydatny dla miasta? a) Robert Makłowicz b) jego pies
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:42:42 GMT 1
Nie ukrywam, że na tę chwilę bliżej mi do odpowiedzi B.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 12:44:18 GMT 1
I jeszcze jedno: niech każdy miastowy zastanowi się, na ile jego aktywność pomaga, a na ile szkodzi. Przez lata przyjmowano, że praktycznie każda aktywność jest dobra dla miasta, stwarza pole do analiz, potknięcia się mafii itp. Ostatnie edycje pokazały, że nie do końca tak jest. Trzeba znaleźć złoty środek. Bądźmy aktywni, ale z umiarem. Pressujmy, wchodźmy w interakcje, ale nie twórzmy sztucznego tłumu, w którym mafii jest łatwiej, a nie trudniej. Mi ten post wygląda turbo mafijnie. Nawet nie ze względu na treść, ale takie rzeczy to można sobie pisać przed edycją, a nie w trakcie. Jaki cel miałoby trzymanie tych złotych rad na początek gry? Moim zdaniem jedyny cel to gra typu "przyjaciel miasta", "wujek złota rada" itp Mi mafijnie wyglada usilne wciskanie kwadratowego klocka w okragly otwor
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 12:44:59 GMT 1
Eldoka widać, że Panczlajner, fristajlowiec.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:47:07 GMT 1
Wygląda to trochę tak jakbym wiedział, że jest miastowym i zastanawiał się tylko: przydatny czy nieprzydatny?
To złudzenie. Spokojnie, nie wiem tego.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 12:50:32 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 12:50:32 GMT 1
Mistrza Gry proszę o załączenie do tematu z rozgrywką następującej ankiety: Kto byłby bardziej przydatny dla miasta? a) Robert Makłowicz b) jego pies Już nieraz spotkałem się z inwektywami po wysnuciu oskarżeń, ale spokojnie, nie robią one na mnie wrażenia.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 12:51:42 GMT 1
Zaraz poczytam może posty, bo pojawiłem się w rozgrywce dopiero na dziewiętnastej stronie. Gdyby ktoś miał do mnie jakieś pytania, takie na wejściu, do dawajcie, śmiało. Bezrolny miastowy, nic do ukrycia.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 12:51:48 GMT 1
Bardzo przytomne zagranie ze strony MG, każdy dostał fioletowy nick i nikt nie gwiazdorzy. Inna sprawa, że przez to mnóstwo osób zachowuje się jak, nie przymierzając głupki. Zaraz poczytam może posty, bo pojawiłem się w rozgrywce dopiero na dziewiętnastej stronie. Gdyby ktoś miał do mnie jakieś pytania, takie na wejściu, do dawajcie, śmiało. Bezrolny miastowy, nic do ukrycia. Czy dowiedzieliście się o co chodzi z tym krzesłem?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 12:52:27 GMT 1
"Patrzcie jak tropie mafie" O, Bolec, rozkręcasz się już? A co, bedziesz glonobicie proponowac?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 12:53:03 GMT 1
Kurwa, bolek, dlaczego jesteś taki?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 12:53:23 GMT 1
Panie kolego Kaźmierczak, pan kolega chce być w kadrze, asystentem, studentem czy może w obsłudze ośrodka wypoczynkowego? Nie gwarantuję, że zrobię po pana kolegi myśli.
|
|