|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:23:17 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:23:17 GMT 1
Łasuch, dlaczego od rana miałeś głos na klakierze? Po prostu, dla sportu
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 16:23:43 GMT 1
Jak dla sportu, jak pisałeś że chcesz wyjaśnić kwestie Klakier-Kapitan
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 16:24:19 GMT 1
Ciekawy pomysł, a jak to wpływa na Łasucha jeśli ja niewinny? tego jeszcze nie przemyślałem, póki co się zastanawiam czy chcę wsiadać do pociągu klakier Podsumowanie Reda , a w którym momencie on przeszedł u ciebie z miastowego tomusia na karykaturalnego tomusia? To zbytnie uproszczenie. On nie był dla mnie nigdy "miastowym tomusiem" tak do końca. Najpierw był niezidentyfikowanym kotem, o którym nie miałem zdania, bo za mało mnie było, żeby mieć zdanie o wszystkich i znać ich tożsamość. Potem był dziwnie grającym niezidentyfikowanym typem. Potem był tomusiem, co biorąc pod uwagę tożsamość dawało nadzieje na niewinność i jakoś tłumaczyło niespójności w postach, co napisałem ze 2 razy (możesz sprawdzić jak chcesz, ja może też to potem zrobię). Gdzieś tak pomiędzy wczorajszym powrotem z biegu a linczem, ale nie wiem dokładnie kiedy zaczęło mi trochę nie pasować, że tak się upiera na Marudę już teraz, choć to dobry gracz, a tomuś przecież uważa, że dobrych graczy trzeba trzymać dłużej. No a wrotki odpiął moim zdaniem po linczu, ale to już temat na osobny post.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:24:21 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:24:21 GMT 1
Najchętniej rozstrzygnąłbym dzisiaj spór Cieniutki - Klakier. Nie martw się, głos na pewno się zmieni 9:51 piszesz coś takiego +1 ale ja jednak bym go zlinczował. To jest jego 3 edycja. Wiedział jak to wygląda. Wymówka z brakiem czasu nie przejdzie. Ja bym go jednak do linczu wystawił. 10:00 jednak Pixel Skoro chciałeś rano linczować Klakiera, to skąd nagle taka zmiana? Wchodze i patrze "O Cieniutki zagłosował na Klakiera, to ja tez zaglosuje i moze uda sie go jakoś przycisnąć" no ale nie wyszło *shrug*
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:24:23 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 16:24:23 GMT 1
Czemu zapisywałeś się do rozgrywki, skoro codziennie nie masz czasu? Dzień 1 nie było cię przy kluczowym czasie przy linczu. W dniu 2 też cie nie było już nie pamiętam dlaczego. Potem owce, zoo, teraz piwo. To po co się zapisujesz skoro nie grasz? Przecież ma prawie 3 razy więcej postów od Ciebie i tak co najmniej 9 razy większy wkład do gry. Nie chce wchodzić w jakieś dyskusje na ten temat, ale sama liczba postów chuja mówi. Możesz porównać liczbę słów w postach w kluczowych godzinach 19-21.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:24:54 GMT 1
Czy zgadzamy się generalnie, że Łasuch jest do sprawdzenia oraz że jest niewielka szansa, że się uniewinni na tyle, żeby nie musiał być linczowany w tej rozgrywce?
|
|
|
Post by greenpixel on May 14, 2023 16:24:56 GMT 1
Gdynianin, uważasz Greenpixela za niewinnego. Jak sobie długofalowo wyobrażasz jego egzystencję w rozgrywce? Nie odoadnie za pasywność? Nie dostanie jakiegoś raka mózgu w meczówce z głosem w powietrze? Liczę się z tym ze będzie do wyjebania i dużo komfortowej mi z tym po udanym linczu i bez noża na gardle. Nie planuje zakładać co zrobi w meczówce, jego smierć pewnie do rozwiązania całej zagadki będzie potrzebna, ale padnie jako niewinny i jestem o tym coraz bardziej przekonany. Minimum 5 postów uroczyście obiecuje utrzymać. Dam z siebie te 30% i w meczówce gdybym miał dożyć będę szedł za tymi co uważam za autorytety. Dziś zresztą pewnie też tak zagłosuje. Nadrabiam ostatnie strony.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:25:57 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:25:57 GMT 1
Przecież ma prawie 3 razy więcej postów od Ciebie i tak co najmniej 9 razy większy wkład do gry. Nie chce wchodzić w jakieś dyskusje na ten temat, ale sama liczba postów chuja mówi. Możesz porównać liczbę słów w postach w kluczowych godzinach 19-21. Ty sobie żartujesz chyba? Dostarczam MNÓSTWO contentu. Co to jest za tekst w ogóle?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:26:03 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:26:03 GMT 1
Przecież ma prawie 3 razy więcej postów od Ciebie i tak co najmniej 9 razy większy wkład do gry. Nie chce wchodzić w jakieś dyskusje na ten temat, ale sama liczba postów chuja mówi. Możesz porównać liczbę słów w postach w kluczowych godzinach 19-21. Przecież te posty są tak od linijki że sam przecież odróżnia się na tle innych graczy tutaj, nie tylko taki ja. Halo miasto wake up
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 16:26:09 GMT 1
Klakier, o mnie o ile dobrze pamiętam miałeś dobrą opinię, a w swoim dłuższym poście niedawno napisałeś, że musisz wyrobić sobie o mnie zdanie. Dziwny przeskok w myśleniu, z posiadania opinii na jej brak. Nie musisz mi tłumaczyć, że nieścisłości w grze bardzo często są domeną miastowych, ale trochę co innego zmienić nagle zdanie, a przejść* z posiadania go na jego brak, tak jakby się jeszcze gracza w ogóle nie czytało. tożsamość No to dość spore skróty myślowe stosujesz, chyba że mnie ominęła gdzieś ta wzmianka.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:26:31 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:26:31 GMT 1
Czy zgadzamy się generalnie, że Łasuch jest do sprawdzenia oraz że jest niewielka szansa, że się uniewinni na tyle, żeby nie musiał być linczowany w tej rozgrywce? Nie, nie uniewinnisz się, ni chuja
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 16:27:05 GMT 1
Panowie. Piłem wczoraj piwko i oglądałem eurowizje między innymi z użytkownikiem greenpixel. W trakcie linczu wpadłem na kilka minut tylko po to żeby nie odjebało się nic głupiego, napisałem że jest za dużo głosów na Marudzie, kierunek się zmienił w dobrą stronę to przyklepałem i tyle. Co prawda z dwójki Daglas/Mcchuj wolałem linczować tego drugiego, ale do odjebania byli obydwoje tak czy inaczej
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:27:48 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:27:48 GMT 1
HALO PRZECIEŻ PIXEL PRZYCHODZI JAK JEST MOWA O ODGLONOWANIU, SKORO ON NIE JEST PRZEMYKACZEM I NIE JEST KANDYDATEM DO LINCZU TO JA NIE WIEM GDZIE WY MACIE OCZY. CHYBA NAPRAWDĘ TYM MIASTEM RZĄDZĄ SAMI MAFIOZI
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:27:53 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:27:53 GMT 1
9:51 piszesz coś takiego 10:00 jednak Pixel Skoro chciałeś rano linczować Klakiera, to skąd nagle taka zmiana? Wchodze i patrze "O Cieniutki zagłosował na Klakiera, to ja tez zaglosuje i moze uda sie go jakoś przycisnąć" no ale nie wyszło *shrug* To, proszę państwa, jest mafijny post
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:27:58 GMT 1
No to dość spore skróty myślowe stosujesz, chyba że mnie ominęła gdzieś ta wzmianka. no nie znałem Twojej tożsamości, nie rozpoznałem jej. W pewnym momencie tożsamość wyszła, więc uznałem, że żeby uniewinnić Ciebie muszę mieć silniejsze przesłanki.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:28:07 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:28:07 GMT 1
Nie chce wchodzić w jakieś dyskusje na ten temat, ale sama liczba postów chuja mówi. Możesz porównać liczbę słów w postach w kluczowych godzinach 19-21. Przecież te posty są tak od linijki że sam przecież odróżnia się na tle innych graczy tutaj, nie tylko taki ja. Halo miasto wake up Myślałeś może, że to dlatego że dokładam w tej grze również myślenie, czego zdecydowanie brakuje np Tobie, czy Klakierowi?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:28:36 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:28:36 GMT 1
HALO PRZECIEŻ PIXEL PRZYCHODZI JAK JEST MOWA O ODGLONOWANIU, SKORO ON NIE JEST PRZEMYKACZEM I NIE JEST KANDYDATEM DO LINCZU TO JA NIE WIEM GDZIE WY MACIE OCZY. CHYBA NAPRAWDĘ TYM MIASTEM RZĄDZĄ SAMI MAFIOZI Kurwa strasznie ci coś zależy nagle
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 16:28:38 GMT 1
tego jeszcze nie przemyślałem, póki co się zastanawiam czy chcę wsiadać do pociągu klakier Podsumowanie Reda , a w którym momencie on przeszedł u ciebie z miastowego tomusia na karykaturalnego tomusia? To zbytnie uproszczenie. On nie był dla mnie nigdy "miastowym tomusiem" tak do końca. Najpierw był niezidentyfikowanym kotem, o którym nie miałem zdania, bo za mało mnie było, żeby mieć zdanie o wszystkich i znać ich tożsamość. Potem był dziwnie grającym niezidentyfikowanym typem. Potem był tomusiem, co biorąc pod uwagę tożsamość dawało nadzieje na niewinność i jakoś tłumaczyło niespójności w postach, co napisałem ze 2 razy (możesz sprawdzić jak chcesz, ja może też to potem zrobię). Gdzieś tak pomiędzy wczorajszym powrotem z biegu a linczem, ale nie wiem dokładnie kiedy zaczęło mi trochę nie pasować, że tak się upiera na Marudę już teraz, choć to dobry gracz, a tomuś przecież uważa, że dobrych graczy trzeba trzymać dłużej. No a wrotki odpiął moim zdaniem po linczu, ale to już temat na osobny post. No jak nie 4) Na plus jest na pewno wytykanie nieścisłości w grze Klakiera. Tylko że powinien wiedzieć, że tak gra zwykle niewinny Klakier, nie zaś winny Klakier. Bo Klakier faktycznie mota się jak niewinny Tomuś (a ja zawsze czytam go na odwrót i jak się plącze w zeznaniach, to uznaję, że manipuluje i mafia, a jak jest logiczny, to niewinny, a jest zawsze na odwrót, więc tym razem staram się nie popełnić tego błędu, choć nie ukrywam, że jego zdanie raczej biorę sobie do serca tak z półmetrową dokładnością w dół No słuchaj, odpowiem Ci wprost (...) Piękny post, jedynie chciałbym zwrócić uwagę, że to akurat domena niewinnego tomusia, żeby sobie przeczyć.czy to są właśnie te posty dające nadzieję na niewinność, a ja nie skumałem, bo ja to traktowałem od początku jak uniewinnienie ze względu na tożsamość[/quote]
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:29:01 GMT 1
Czy zgadzamy się generalnie, że Łasuch jest do sprawdzenia oraz że jest niewielka szansa, że się uniewinni na tyle, żeby nie musiał być linczowany w tej rozgrywce? Nie, nie uniewinnisz się, ni chuja ja nie pytam o siebie. Ja już wiem, jaki los mnie czeka. Ale myślę nad kompromisowym linczem w Łasucha i zachowaniem statusu quo w kontekście Klakiera na dziś
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:29:43 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 16:29:43 GMT 1
Jak dla mnie łasuch jest niewinny, natomiast na Klakiera sam pierwszy wskazałem i on powinien iść do odstrzału. Pixel również. Denholm też mi średnio pasuje, ale musiałbym go poczytać, a to raczej nie temat na dzisiaj.
|
|