|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:13:32 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:13:32 GMT 1
Akcja ODGLONOWANIE. Do wyjebania: PIXEL, MCCOY, BOLEC Jak ktoś się z tym nie zgadza to noech dalej robi te swoje analizy i skacze na chuju. Czyste miasto to wygrane miasto. Nie wiem, nie podoba mi się nagle taka inicjatywa, jak ktoś wygrzebuje powiązania twoje i Klakiera Ale ta akcja weszła w życie jeszcze zanim były jakiekolwiek powiązania XDDD nawet jeśli Cieniutki coś tam sobie wymyśli i powie, że klakier i ja jesteśmy razem w mafii to w dalszym ciągu Akcja odglonowanie > TO.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 16:14:12 GMT 1
Mnie się Klakier nie podoba, bo mam wrażenie, że gra karykaturę siebie niewinnego. Żeby nie było, już raz miałem takie przemyślenia o innym graczu w innej edycji, że to celowe przerysowanie niewinnego siebie i się zwyczajnie myliłem, natomiast tutaj mi mocno śmierdzi. Bo problem jest taki, że gdy napisałem, że Klakier to gracz, którego czytam na odwrót i on nielogiczny jest miastowy a logiczny w mafii, to poziom gwałcenia logiki zmienił się z drobnego pomacania laski w kącie mimo jej protestów do wielokrotnego gangbangu przez stado murzynów.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 16:14:21 GMT 1
no właśnie związali swoje losy, jeśli jeden bd winny, to drugi chyba też Ciekawy pomysł, a jak to wpływa na Łasucha jeśli ja niewinny? tego jeszcze nie przemyślałem, póki co się zastanawiam czy chcę wsiadać do pociągu klakier Podsumowanie Reda, a w którym momencie on przeszedł u ciebie z miastowego tomusia na karykaturalnego tomusia?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:14:33 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:14:33 GMT 1
Gary, a mogę jak wrócę z browara? Sory, obiecuję, że nie oleję. To możesz jeszcze dorzucić odpowiedź na moje pytanie pt. Jak uważasz - dlaczego w tej edycji jesteś dużo bardziej podejrzewany, niż w poprzednich, skąd to wynika z twojej perspektywy Mam swoją teorię ale jestem ciekaw twojej odpowiedzi bez niczyjego wpływu
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:14:41 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:14:41 GMT 1
Im dalej w las, tym więcej drzew szepcze do mnie "sprawdźcie kocura" Te lasy pierdolą, ODJEB MCCOYA I PIXELA
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:15:18 GMT 1
Nie wiem, nie podoba mi się nagle taka inicjatywa, jak ktoś wygrzebuje powiązania twoje i Klakiera Ale ta akcja weszła w życie jeszcze zanim były jakiekolwiek powiązania XDDD nawet jeśli Cieniutki coś tam sobie wymyśli i powie, że klakier i ja jesteśmy razem w mafii to w dalszym ciągu Akcja odglonowanie > TO.Na ten moment wybijają się dwie koncepcje: a) Selekcja pozytywna linczu na Mannsteinie - mi został tam Klakier i Makłowicz, Klakiera znowu nie będzie, o Makłowiczu wszyscy myślą tak samo. b) Odszarzanie - ale tutaj w ciągu dnia się może dużo zmienić jak np. Reynholmowie się uaktywnią. Swoją drogą z czysto poznawczej przyczyny bym ich rozdzielał od tej pory i pisał Douglas i Denholm żeby się źle we łbie coś nie utrwaliło w nieprawidłowy sposób. ta Twoja koncepcja z selekcją pozytywną jest niepoważna tak btw.
wybitnie się zgadzacie w deprecjonowaniu Cieniutkiego
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:15:29 GMT 1
Ale ta akcja weszła w życie jeszcze zanim były jakiekolwiek powiązania XDDD nawet jeśli Cieniutki coś tam sobie wymyśli i powie, że klakier i ja jesteśmy razem w mafii to w dalszym ciągu Akcja odglonowanie > TO.ta Twoja koncepcja z selekcją pozytywną jest niepoważna tak btw.
wybitnie się zgadzacie w deprecjonowaniu Cieniutkiego zajebiście robił to też Douglas
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:16:22 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 16:16:22 GMT 1
Za 20 minut wychodzę na piwo oglądać jak gra wielki Arsenal, jak ktoś chce ze mną dynamicznie rozmawiać to teraz pls. Czemu zapisywałeś się do rozgrywki, skoro codziennie nie masz czasu? Dzień 1 nie było cię przy kluczowym czasie przy linczu. W dniu 2 też cie nie było już nie pamiętam dlaczego. Potem owce, zoo, teraz piwo. To po co się zapisujesz skoro nie grasz?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:16:46 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:16:46 GMT 1
Aaaaa a zapomnieliście o tym, że wiązałem swój los też z Kaźmierskim ktory nagle został odjebany i Marudą, Denholmem i Makłowiczem, którym obiecałem że będę w nich wierzył po tym jak umarł czerwony Douglas? XDDD czemu tylko to powiązanie wyciągasz.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 16:17:53 GMT 1
Łasuch od dzisiejszego popołudnia strasznie nieracjonalnie gra dla mnie, nie czaję tego.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:19:23 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:19:23 GMT 1
Łasuch, dlaczego od rana miałeś głos na klakierze?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 16:19:48 GMT 1
Gary, a mogę jak wrócę z browara? Sory, obiecuję, że nie oleję. Możesz, choć wolałbym przeczytać odpowiedź przed linczem, bo o 21 Barca gra z putkami spod lotniska i mam nadzieję, że przypieczętują mistrzostwo oraz spadek Espanyolu do Segunda, więc mnie nie będzie a zawsze istnieje ryzyko, że po mordzie już też mnie nie będzie, ale w grze.
|
|
|
Post by greenpixel on May 14, 2023 16:21:43 GMT 1
Dzień dobry przyszedłem dołożyć swoje 5 groszy. Gratulacje, że wczoraj jakoś pokminiliście mafioze. Bez nadrabiania wątku uważam, że powinno iść w któregoś z 2 bolec/Startrek.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 16:21:52 GMT 1
Za 20 minut wychodzę na piwo oglądać jak gra wielki Arsenal, jak ktoś chce ze mną dynamicznie rozmawiać to teraz pls. Czemu zapisywałeś się do rozgrywki, skoro codziennie nie masz czasu? Dzień 1 nie było cię przy kluczowym czasie przy linczu. W dniu 2 też cie nie było już nie pamiętam dlaczego. Potem owce, zoo, teraz piwo. To po co się zapisujesz skoro nie grasz? Przecież ma prawie 3 razy więcej postów od Ciebie i tak co najmniej 9 razy większy wkład do gry.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:21:54 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:21:54 GMT 1
Ale ta akcja weszła w życie jeszcze zanim były jakiekolwiek powiązania XDDD nawet jeśli Cieniutki coś tam sobie wymyśli i powie, że klakier i ja jesteśmy razem w mafii to w dalszym ciągu Akcja odglonowanie > TO.ta Twoja koncepcja z selekcją pozytywną jest niepoważna tak btw.
wybitnie się zgadzacie w deprecjonowaniu Cieniutkiego Owszem, od początku starasz się grać tak dominująco i logicznie, toćka w toćke dokładności. Że aż jebie to na kilometr
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 16:21:56 GMT 1
Co się stało Łasuch? Skąd ten głos? Najchętniej rozstrzygnąłbym dzisiaj spór Cieniutki - Klakier. Nie martw się, głos na pewno się zmieni 9:51 piszesz coś takiego Ja już nie toleruję. Szkoda marnować na niego linczu, więc... honorowo... +1 ale ja jednak bym go zlinczował. To jest jego 3 edycja. Wiedział jak to wygląda. Wymówka z brakiem czasu nie przejdzie. Ja bym go jednak do linczu wystawił. 10:00 jednak Pixel Skoro chciałeś rano linczować Klakiera, to skąd nagle taka zmiana?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 16:22:02 GMT 1
Klakier, o mnie o ile dobrze pamiętam miałeś dobrą opinię, a w swoim dłuższym poście niedawno napisałeś, że musisz wyrobić sobie o mnie zdanie. Dziwny przeskok w myśleniu, z posiadania opinii na jej brak. Nie musisz mi tłumaczyć, że nieścisłości w grze bardzo często są domeną miastowych, ale trochę co innego zmienić nagle zdanie, a przejść* z posiadania go na jego brak, tak jakby się jeszcze gracza w ogóle nie czytało.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:22:29 GMT 1
Ok, ważne. Kto jest waszym zdaniem najlepszym kandydatem do linczu jeśli nie ja i nie pixel, bolec, mccoy?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 16:23:07 GMT 1
Ok, ważne. Kto jest waszym zdaniem najlepszym kandydatem do linczu jeśli nie ja i nie pixel, bolec, mccoy? Łasuch
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:23:11 GMT 1
Klakier, o mnie o ile dobrze pamiętam miałeś dobrą opinię, a w swoim dłuższym poście niedawno napisałeś, że musisz wyrobić sobie o mnie zdanie. Dziwny przeskok w myśleniu, z posiadania opinii na jej brak. Nie musisz mi tłumaczyć, że nieścisłości w grze bardzo często są domeną miastowych, ale trochę co innego zmienić nagle zdanie, a przejść* z posiadania go na jego brak, tak jakby się jeszcze gracza w ogóle nie czytało. tożsamość
|
|