|
Post by greenpixel on May 14, 2023 16:38:05 GMT 1
Od początku gry wchodzę 1 maksymalnie 2 dziennie + wczoraj nie oddałem głosu na zaś więc przed 21 tylko śledziłem forum. Jestem przemykaczem ale nie czerwonym kolego. Ale przeciez nie grasz swojej pierwszej edycji, dobrze wiesz jak to wygląda. Dobrze wiesz że to nie działa dla dobra miasta, a i tak to robisz. Nawet nie możesz użyć wymówki w stylu "nie mam czasu" albo "nie podaba mi sie gra" bo dobrze wiesz z czym to sie je i takie numery juz nie przejdą W swojej 1 grze byłem w mafii a w drugiej zostałem wyjebany w d2. Grałem tylko zapoznawcze na 12 i 11 osób. Oprócz RYmanowskiego i Kacpra nie znam waszych prawdziwych tożsamości. To wszystko razem sprawia, że starsznie ciężko mi się w tym uczestniczyć szczególnie przy ograniczonym czasie. Ale trudno zapisałem się, czasu nie cofnę, pomimo, że chujową cały czas jestem jedną szabla w mieście. Nie chce odwalać szopki ani robić meltdownu w stylu zlinczujcie mnie i tak bo nie chce mi się grać - mimo, że kurwa naprawde mi się nie chce. Gram najlepiej jak umiem.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 16:39:20 GMT 1
w ramach codziennej dywersyfikacji dałem na Łasucha
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:39:58 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:39:58 GMT 1
W trójce Makłowicz, Lasuch, Klakier są co najmniej dwie mafie. Cokolwiek się stanie, traktujcie to jak testament. Do przejrzenia moje interakcje z nimi od początku rozgrywki. Ale jeszcze zdążę coś popisać po powrocie, Murlok, Gary, odpowiem Wam. A argumenty jakieś na to dasz? Ty sobie kurwa jaja robisz? Pisze o każdym z nich od początku rozgrywki, o Lasuchu i Klakoerze bardzo intensywnie całe dzisiaj. A cała Twoja linia dyskusji o której mówiłeś to 'nie no ni chuja' Ale Ci wpierdole w podsumowaniu po rozgrywce
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:40:12 GMT 1
też dałem na Łasucha
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:40:20 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:40:20 GMT 1
Łasuch, może jednak chcesz wytłumaczyć TERAZ celowość pytania o największą progresję w myśleniu pomiędzy graczami? Dobra wytłumaczę i tak nie dostałem odpowiedzi od wszystkich i już nie dostanę. Chodziło o sprawdzenie, kto wg was ma największą szansę znaleźć mafiozę tj. kto jest najlepszym celem dzisiaj dla mafii. W przypadku gdyby ta osoba dzisiaj nie padła: na 99% ta osoba byłaby z mafii. Tylko o to chodziło, miałem jeszcze jakiś plan z tym, że jak padłby zielony to osoby które podały, że ma najlogiczniejsze posty możnaby uznać za zielonych/czerwonych (chuj już nie pamiętam, wyleciało mi z głowy) W każdym raziem na tym to miało polegać
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:40:20 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 16:40:20 GMT 1
Ale przeciez nie grasz swojej pierwszej edycji, dobrze wiesz jak to wygląda. Dobrze wiesz że to nie działa dla dobra miasta, a i tak to robisz. Nawet nie możesz użyć wymówki w stylu "nie mam czasu" albo "nie podaba mi sie gra" bo dobrze wiesz z czym to sie je i takie numery juz nie przejdą W swojej 1 grze byłem w mafii a w drugiej zostałem wyjebany w d2. Grałem tylko zapoznawcze na 12 i 11 osób. Oprócz RYmanowskiego i Kacpra nie znam waszych prawdziwych tożsamości. To wszystko razem sprawia, że starsznie ciężko mi się w tym uczestniczyć szczególnie przy ograniczonym czasie. Ale trudno zapisałem się, czasu nie cofnę, pomimo, że chujową cały czas jestem jedną szabla w mieście. Nie chce odwalać szopki ani robić meltdownu w stylu zlinczujcie mnie i tak bo nie chce mi się grać - mimo, że kurwa naprawde mi się nie chce. Gram najlepiej jak umiem. Kocie bingo o którym pisałem wcześniej mafia
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:40:38 GMT 1
A argumenty jakieś na to dasz? Ty sobie kurwa jaja robisz? Pisze o każdym z nich od początku rozgrywki, o Lasuchu i Klakoerze bardzo intensywnie całe dzisiaj. A cała Twoja linia dyskusji o której mówiłeś to 'nie no ni chuja' Ale Ci wpierdole w podsumowaniu po rozgrywce Kurwa jest tylu graczy i postów w tej grze że ja nie pamiętam kto co pisał. No jak się wyjebiesz to cię przeczytam.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:41:15 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:41:15 GMT 1
Pshemo, kiedy Ty zaczniesz grać? Tak się zarzekales, jest 17:41 i CHUJA zrobiłeś
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:41:19 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:41:19 GMT 1
Łasuch jeśli jest w mafii gra performens na poziomie szczytowego mnie, odczuwam zmartwienie, niepokój, strach xD Gość jest skrajnie opanowany co pokazał imo na Capibarze już, w meczówce ani trochę nie czułem nerwowości z jego strony Jestem zmęczony tą grą, nic nie ogarniam już, dlatego proponuję takie wyjście z sytuacji a nie fikołki na kiju
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:41:48 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:41:48 GMT 1
Panowie. Piłem wczoraj piwko i oglądałem eurowizje między innymi z użytkownikiem greenpixel. W trakcie linczu wpadłem na kilka minut tylko po to żeby nie odjebało się nic głupiego, napisałem że jest za dużo głosów na Marudzie, kierunek się zmienił w dobrą stronę to przyklepałem i tyle. Co prawda z dwójki Daglas/Mcchuj wolałem linczować tego drugiego, ale do odjebania byli obydwoje tak czy inaczej Ps. To jest ciekawy post i chyba przeszedł bez echa Młody Gdynianin co ty na to
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:42:03 GMT 1
Pshemo, kiedy Ty zaczniesz grać? Tak się zarzekales, jest 17:41 i CHUJA zrobiłeś Kurwa ja wyszedłem z chaty koleżanki niedawno i dopiero do chaty doszedłem. Dopiero zaczynam czytać i reagować, teraz czytam Klakiera. Przecież ja wczoraj zagrałem jak samuraj.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:42:38 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:42:38 GMT 1
Pshemo, kiedy Ty zaczniesz grać? Tak się zarzekales, jest 17:41 i CHUJA zrobiłeś Kurwa ja wyszedłem z chaty koleżanki niedawno i dopiero do chaty doszedłem. Dopiero zaczynam czytać i reagować, teraz czytam Klakiera. Przecież ja wczoraj zagrałem jak samuraj. Postaraj się albo cię obsmaruje
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 16:43:07 GMT 1
Od Klakiera bije trochę niezrozumiały defetyzm, jeśli jest w mieście (jeśli w mafii, to da się wytłumaczyć, ze mu się nie chce walczyć specjalnie), ale daleko mi do stwierdzenia, że to jakiś pewniak na mafiozę.
Klakier, skąd ten brak wiary w postach? "Nie wiem kto w mafii, mój los już jest znany", przecież jeszcze dużo gry przed nami.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:43:44 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:43:44 GMT 1
Łasuch, może jednak chcesz wytłumaczyć TERAZ celowość pytania o największą progresję w myśleniu pomiędzy graczami? Dobra wytłumaczę i tak nie dostałem odpowiedzi od wszystkich i już nie dostanę. Chodziło o sprawdzenie, kto wg was ma największą szansę znaleźć mafiozę tj. kto jest najlepszym celem dzisiaj dla mafii. W przypadku gdyby ta osoba dzisiaj nie padła: na 99% ta osoba byłaby z mafii. Tylko o to chodziło, miałem jeszcze jakiś plan z tym, że jak padłby zielony to osoby które podały, że ma najlogiczniejsze posty możnaby uznać za zielonych/czerwonych (chuj już nie pamiętam, wyleciało mi z głowy) W każdym raziem na tym to miało polegać Ale to jest kurwa fikołek i jeszcze z potrójną śrubą Taka analiza mordu nie ma prawie żadnych szans powodzenia
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:44:24 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:44:24 GMT 1
Jakby nie edycja sznudzianowq to bym dzisiaj zachęcał do remisu xd
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:44:39 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:44:39 GMT 1
Uważam że są na widelcu już
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:45:11 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:45:11 GMT 1
Pshemo, kiedy Ty zaczniesz grać? Tak się zarzekales, jest 17:41 i CHUJA zrobiłeś Kurwa ja wyszedłem z chaty koleżanki niedawno i dopiero do chaty doszedłem. Dopiero zaczynam czytać i reagować, teraz czytam Klakiera. Przecież ja wczoraj zagrałem jak samuraj. Masz mój miecz Maruda do końca gry, tylko odjeb Pixela, McCoya i Cieniutkiego
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:46:16 GMT 1
Dobra wytłumaczę i tak nie dostałem odpowiedzi od wszystkich i już nie dostanę. Chodziło o sprawdzenie, kto wg was ma największą szansę znaleźć mafiozę tj. kto jest najlepszym celem dzisiaj dla mafii. W przypadku gdyby ta osoba dzisiaj nie padła: na 99% ta osoba byłaby z mafii. Tylko o to chodziło, miałem jeszcze jakiś plan z tym, że jak padłby zielony to osoby które podały, że ma najlogiczniejsze posty możnaby uznać za zielonych/czerwonych (chuj już nie pamiętam, wyleciało mi z głowy) W każdym raziem na tym to miało polegać Ale to jest kurwa fikołek i jeszcze z potrójną śrubą Taka analiza mordu nie ma prawie żadnych szans powodzenia Jego pomysł jest głupi i jakbym ja go zaproponował to byś wiedział, że jestem w mafii albo troluję, w drugą stronę to samo. Ja go jednak jako gracza nie znam. Myślisz, że mógłby wpaść na coś takiego głupiego jako mieszkaniec? Bo tak tbh całą jego gra dosyć chaotyczna, co mi mówi, że masto. Gra po swojemu, dużo kreatywnych rzeczy napisał. Dla mnie jest zbyt kreatywny i spontaniczny na bycie w mafii i zbyt mija się z rozgrywką i opiniami innych graczy na bycie w mieście. Ciężki przypadek. Do tego skrajne opanowanie, wchłonął niesamowite ilości pressingu. No jak typ jest w mafii to ja mu daję plakietkę 10/10 świetna gra.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 16:49:36 GMT 1
Kurwa ja wyszedłem z chaty koleżanki niedawno i dopiero do chaty doszedłem. Dopiero zaczynam czytać i reagować, teraz czytam Klakiera. Przecież ja wczoraj zagrałem jak samuraj. Masz mój miecz Maruda do końca gry, tylko odjeb Pixela, McCoya i Cieniutkiego Dlaczego Ty to robisz, dlaczego w takim momencie drugą gre z rzędu wpierdalasz tak mafijny strumień swiadomości, każdy to widzi, ja to widzę, Murlok to widzi, Cieniutki to widzi, a Ty wpierdalasz wszystkich do jednego wora winnych, masz trzy godziny żeby się wyczyścić, po co tak panikujesz
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:50:10 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:50:10 GMT 1
Pshemo kiedy kogoś oskarżysz zamiast bronić
|
|