|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 16:50:21 GMT 1
Do odstrzału dalej są McCoy i greenpixel. Posty Łasucha w ostatnich godzinach można podciągać pod trolling. I jeszcze Bolec. Gra pewnie nie jest tak łatwa i mafia kryje się też gdzieś dalej, ale trzeba się skupić na tej ekipie na start.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:50:21 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:50:21 GMT 1
Ale to jest kurwa fikołek i jeszcze z potrójną śrubą Taka analiza mordu nie ma prawie żadnych szans powodzenia Jego pomysł jest głupi i jakbym ja go zaproponował to byś wiedział, że jestem w mafii albo troluję, w drugą stronę to samo. Ja go jednak jako gracza nie znam. Myślisz, że mógłby wpaść na coś takiego głupiego jako mieszkaniec? Bo tak tbh całą jego gra dosyć chaotyczna, co mi mówi, że masto. Gra po swojemu, dużo kreatywnych rzeczy napisał. Dla mnie jest zbyt kreatywny i spontaniczny na bycie w mafii i zbyt mija się z rozgrywką i opiniami innych graczy na bycie w mieście. Ciężki przypadek. Do tego skrajne opanowanie, wchłonął niesamowite ilości pressingu. No jak typ jest w mafii to ja mu daję plakietkę 10/10 świetna gra. Dla mnie to ma wajb takiego trochę początkującego, który się naczytał teorii Reda i próbuje je wprowadzić w życie bez znajomości praktyki xD nie wiem, może być niewinny, dlatego imo winny Klakier nie wskazuje w 100% winnego Łasucha, ale i niewinny Klakier nie wskazuje niewinnego Łasucha xD pojebana akcja
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:50:32 GMT 1
Masz mój miecz Maruda do końca gry, tylko odjeb Pixela, McCoya i Cieniutkiego Dlaczego Ty to robisz, dlaczego w takim momencie drugą gre z rzędu wpierdalasz tak mafijny strumień swiadomości, każdy to widzi, ja to widzę, Murlok to widzi, Cieniutki to widzi, a Ty wpierdalasz wszystkich do jednego wora winnych, masz trzy godziny żeby się wyczyścić, po co tak panikujesz A co się stało w pierwszej grze z rzędu?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:50:44 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:50:44 GMT 1
Dobra wytłumaczę i tak nie dostałem odpowiedzi od wszystkich i już nie dostanę. Chodziło o sprawdzenie, kto wg was ma największą szansę znaleźć mafiozę tj. kto jest najlepszym celem dzisiaj dla mafii. W przypadku gdyby ta osoba dzisiaj nie padła: na 99% ta osoba byłaby z mafii. Tylko o to chodziło, miałem jeszcze jakiś plan z tym, że jak padłby zielony to osoby które podały, że ma najlogiczniejsze posty możnaby uznać za zielonych/czerwonych (chuj już nie pamiętam, wyleciało mi z głowy) W każdym raziem na tym to miało polegać Ale to jest kurwa fikołek i jeszcze z potrójną śrubą Taka analiza mordu nie ma prawie żadnych szans powodzenia Dla mnie miało to sens. Uznałem, że chuj, uczę się dopiero, warto coś odważniejszego zrobić czy w końcu wymyślić jakiś haczyk, jak nie wyjdzie to będę wiedział na przyszłość
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:50:56 GMT 1
Pshemo kiedy kogoś oskarżysz zamiast bronić Wczoraj atakowałem, dziś bronię Huragan uderza niespodziewanie.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:51:56 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:51:56 GMT 1
Nie wiem, może i dobrze, że sie troche wkurwiłem bo gra miasta była taka bezosobowa, nudna, nic sie nie działo, a jedyne co robiliśmy to wajchy na minutę przed linczem XDDD
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 16:52:42 GMT 1
Dlaczego Ty to robisz, dlaczego w takim momencie drugą gre z rzędu wpierdalasz tak mafijny strumień swiadomości, każdy to widzi, ja to widzę, Murlok to widzi, Cieniutki to widzi, a Ty wpierdalasz wszystkich do jednego wora winnych, masz trzy godziny żeby się wyczyścić, po co tak panikujesz A co się stało w pierwszej grze z rzędu? Po tym jak zlinczował pierwszego mafiozę to włączył mu się godmode i pisał tak mafijne rzeczy, że gdyby nie nieaktywność drugiego mafiozy, to wjebałbym go na lincz jako niewinną osobę, podobny case tutaj robi tylko wtedy nie było tej całej paniki no i w grze zostało 5 osób
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:52:51 GMT 1
Nie wiem, może i dobrze, że sie troche wkurwiłem bo gra miasta była taka bezosobowa, nudna, nic sie nie działo, a jedyne co robiliśmy to wajchy na minutę przed linczem XDDD Można linczować. Sorry Klakier bo obiecałem dialog, ale jeszcze Łasucha przeczytać muszę jednak.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:52:59 GMT 1
Do odstrzału dalej są McCoy i greenpixel. Posty Łasucha w ostatnich godzinach można podciągać pod trolling. I jeszcze Bolec. Gra pewnie nie jest tak łatwa i mafia kryje się też gdzieś dalej, ale trzeba się skupić na tej ekipie na start. moim zdaniem to zły kierunek dla miasta, bo ilu jest tutaj mafiozów? jeden? I chcesz strzelać do skutku?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:53:06 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 14, 2023 16:53:06 GMT 1
Widzę ze się kolejny rozpierdol przy linczu szykuje. Póki co widzę ze nie ma wiatrów na plotki, wiec trzymam sie swojej pary. Maruda kurwa no nie wiem.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:54:04 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:54:04 GMT 1
Widzę ze się kolejny rozpierdol przy linczu szykuje. Póki co widzę ze nie ma wiatrów na plotki, wiec trzymam sie swojej pary. Maruda kurwa no nie wiem. Bolec kurwa nie plusujesz
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 16:54:30 GMT 1
Do odstrzału dalej są McCoy i greenpixel. Posty Łasucha w ostatnich godzinach można podciągać pod trolling. I jeszcze Bolec. Gra pewnie nie jest tak łatwa i mafia kryje się też gdzieś dalej, ale trzeba się skupić na tej ekipie na start. moim zdaniem to zły kierunek dla miasta, bo ilu jest tutaj mafiozów? jeden? I chcesz strzelać do skutku? A skąd wniosek, że jeden?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:54:35 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:54:35 GMT 1
Do odstrzału dalej są McCoy i greenpixel. Posty Łasucha w ostatnich godzinach można podciągać pod trolling. I jeszcze Bolec. Gra pewnie nie jest tak łatwa i mafia kryje się też gdzieś dalej, ale trzeba się skupić na tej ekipie na start. Jaki start? Jest D4.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:54:46 GMT 1
A co się stało w pierwszej grze z rzędu? Po tym jak zlinczował pierwszego mafiozę to włączył mu się godmode i pisał tak mafijne rzeczy, że gdyby nie nieaktywność drugiego mafiozy, to wjebałbym go na lincz jako niewinną osobę, podobny case tutaj robi tylko wtedy nie było tej całej paniki no i w grze zostało 5 osób Kurwa, czyli po prostu mamy do czynienia z mega nieobliczalnym gościem. Ciężko.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:55:23 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:55:23 GMT 1
Dlaczego Ty to robisz, dlaczego w takim momencie drugą gre z rzędu wpierdalasz tak mafijny strumień swiadomości, każdy to widzi, ja to widzę, Murlok to widzi, Cieniutki to widzi, a Ty wpierdalasz wszystkich do jednego wora winnych, masz trzy godziny żeby się wyczyścić, po co tak panikujesz A co się stało w pierwszej grze z rzędu? No właśnie co się stało? Razem z Russelem i Sonicem tworzyliśmy mały zalążek miasta. Sonica koniec końców odjebałem i okazał się mafią, więc chyba działa
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:55:37 GMT 1
moim zdaniem to zły kierunek dla miasta, bo ilu jest tutaj mafiozów? jeden? I chcesz strzelać do skutku? A skąd wniosek, że jeden? a skąd pomysł, że więcej?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:56:03 GMT 1
Ty serio wywołujesz typa, który jeszcze nie napisał żadnego posta? Coś ci się nie podoba w dotychczasowym postingu, stresik wjechał Ł-smurfie? Właśnie dlatego go wywołuje, bo nic nie napisał. Czy denerwuje cię, że więcej aktywnych to większe prawdopodobieństwo, że zostaniesz odkryty jako pomocnik Gargamela w szeregach zielonych?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 16:56:41 GMT 1
Do odstrzału dalej są McCoy i greenpixel. Posty Łasucha w ostatnich godzinach można podciągać pod trolling. I jeszcze Bolec. Gra pewnie nie jest tak łatwa i mafia kryje się też gdzieś dalej, ale trzeba się skupić na tej ekipie na start. Jaki start? Jest D4. No na start dalszej fazy gry. I nie chodzi tu o glonobicie, tylko o graczy, którzy w mafii mogą po prostu spokojnie być.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 16:57:44 GMT 1
A skąd wniosek, że jeden? a skąd pomysł, że więcej? Przesłanek jest wiele - metoda eliminacji, ocena naturalności, wkładu w rozgrywkę, sytuacji z wczorajszego linczu, o której pisałem.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 16:57:58 GMT 1
Makłowicz ty z Łasuchem więcej grałeś, niedorzeczny mieszkaniec, czy mafioza, który gra wybitną edycję? Obie opcje imo mało prawdopodobne, a któraś musi być prawdziwa.
|
|