|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:58:00 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:58:00 GMT 1
Btw niech ktoś trzyma rękę na pulsie co do wyniku bliżej linczu bo ja jestem do końca dnia (albo i dłużej) z telefonu
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 16:58:11 GMT 1
Widzę ze się kolejny rozpierdol przy linczu szykuje. Póki co widzę ze nie ma wiatrów na plotki, wiec trzymam sie swojej pary. Maruda kurwa no nie wiem. O patrzcie kto wyszedł z jaskini. Weź mi Bolec wytłumacz kurwa jedną rzecz. Masz w zasadzie trzech podejrzanych. Mnie, Marudę i Klakiera. Ja już nie będę mówić o absurdalności sytuacji, w której jak sam piszesz podejrzewasz i głosujesz na mnie w rewanżu ( Wczoraj bylem pewny ze ktos dwojki pracus, agca jest w mafii i z checia zemsty mocno chcialem w tego drugiego wjezdzac) i to samo robisz dzisiaj, w sytuacji gdy: 1) gdyby nie ja to byś Bolec od dwóch dni nie żył 2) możesz przyłożyć rękę do linczu na twoim drugim-trzecim podejrzanym klakierze
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 17:00:02 GMT 1
Pomyliło mi się i mam mszę o 18:30, a nie o 18 jednak. Z tego powodu chyba już teraz powinienem przejść do wyłożenia swoich skromnych planów. Trzymałbym się koncepcji Denholma Reynholma i próbował jeszcze dzisiaj linczować przemykaczy. Wynotowałem rano taką listę: Zostają: Robert Makłowicz greenpixel Łasuch Bolec Pierdolec Gracze, o których grze mogę powiedzieć niewiele, zasadniczo ten sam przypadek, co Douglas Reynholm. Z pewnością to nie jest pozostała czwórka (ale bym się zdziwił, że tak śmiesznie się wylosowało), ale być może tutaj znajduje sie kandydat na dzisiejszy lincz. Bolca Pierdolca na razie nie ruszam, bo moim zdaniem niczym nie różni się w grze od Hariego Poty i Oceniacza Akrobacji (w którego strzeliłbym podobnie jak Guimo), przy czym - zdaje się - ktoś napisał, że grał też w Zapoznawczej i był tam w mafii, tak? Jeśli ktoś tak napisał i to czyta, to niech mi i nam to jeszcze przypomni, bo całkiem ciekawy temat. Greenpixela też chyba zostawiam (choć jak miasto - Murlok, Piston itp. - uzna, że dzisiaj w niego, to nie będę miał nic przeciwko), moim zdaniem on powinien poważnie zastanowić się nad tym w jaki sposób może pomóc miastu w przyszłości, a Młody Gdynianin - jeśli ma dobre intencje - też powinien się nad tym poważnie zastanowić. Tak się składa, że pozostała dwójka - Robert Makłowicz i Łasuch - znajduje się też na mojej drugiej liście - tych, którzy wajchowali na Douglasa. Czy na forum mafii nie padło czasem ze strony Szarleja takie życzenie, by mafia się na nim zazieleniła, bo już mu się nie chce grać? Nie wykluczam tego absolutnie. Jest to najdziwniejsze zdarzenie jak dotąd w tej edycji i dużo wskazuje na to, że nieprzypadkowe. Jeszcze się podzielę jedną refleksją przed wyjściem. Nagle, 3 minuty przed końcem głosowania, trzech zawodników oddaje ni z tego, ni z owego głos na Douglasa Reynholma, wajchując z Marudy na niego. Są to McCoy, Łasuch i Makłowicz. Żaden z nich wcześniej nie sugerował takiego głosu, nawet więcej - część z nich lekko uniewinniała Szarleja. Śmierć Douglasa przypieczętowują spokojne, końcowe głosy na zamknięcie Młodego Gdynianina i Aliego Agcy. Ostatnie słowo. Wierzycie w przypadki? Chcę powiedzieć, że wydaje mi się, iż w tej wymienionej przeze mnie piątce stężenie mafii jest wyższe niż w całej rozgrywce (4/11). Jeśli udałoby się uzyskać czyjś kolor z tej piątki, to byłby to dobry start do dalszych rozważań. Na razie puszczam głos na Roberta Makłowicza. Jego gra - tak jak napisałem - przypomina mi grę Taco Hemingwaya. Mam nadzieję, że nie błądzę jakoś mocno, jeszcze to przemyślę i przeczytam w miarę możliwości tę dwójkę od początku do końca.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 17:01:46 GMT 1
Po rozgrywce chyba trzeba będzie przegadać kwestię linczowania podejrzanych, bo mam wrażenie, że robi się w ostatnich edycjach dziwna tendencja do szukania mafiozów kompletnie nieoczywistych kosztem eliminowania po prostu solidnych kandydatów, bo to "za proste", "zbyt bezpieczne" czy chuj wie co.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:02:19 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 17:02:19 GMT 1
Po rozgrywce chyba trzeba będzie przegadać kwestię linczowania podejrzanych, bo mam wrażenie, że robi się w ostatnich edycjach dziwna tendencja do szukania mafiozów kompletnie nieoczywistych kosztem eliminowania po prostu solidnych kandydatów, bo to "za proste", "zbyt bezpieczne" czy chuj wie co. Co jest bardziej oczywistego w McCoyu ponad Klakierem i Łasuchem?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:02:56 GMT 1
Po rozgrywce chyba trzeba będzie przegadać kwestię linczowania podejrzanych, bo mam wrażenie, że robi się w ostatnich edycjach dziwna tendencja do szukania mafiozów kompletnie nieoczywistych kosztem eliminowania po prostu solidnych kandydatów, bo to "za proste", "zbyt bezpieczne" czy chuj wie co. No sorry stary, ale ja wczoraj się czepiłem Douglasa bo zbyt sterylny i miałem rację, edycję wcześniej czepiłem się na analogicznej zasadzie ciebie i miałem rację.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 17:04:27 GMT 1
Po rozgrywce chyba trzeba będzie przegadać kwestię linczowania podejrzanych, bo mam wrażenie, że robi się w ostatnich edycjach dziwna tendencja do szukania mafiozów kompletnie nieoczywistych kosztem eliminowania po prostu solidnych kandydatów, bo to "za proste", "zbyt bezpieczne" czy chuj wie co. No ja od rana mówię McCoy/Bolec, a tutaj zespół pieśni i tańca "Miastowi" zrobił igrzystka Klakiera z Łasuchem, nie żebym miał o któregoś z nich jakoś totalnie drzeć szaty teraz, ale zgadzam się że, to trochę dziwne, tj. pod kątem racjonalności można chyba znaleźć LEPSZY lincz. Chociaż może to po prostu tak wygląda dlatego, że dzisiaj zebrało się na tyle wielu aktorów pierwszoplanowych, że ja se stoję w cieniu na wzgórzu jak Jagiełło i mi dziwnie z tym.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 17:04:34 GMT 1
Po rozgrywce chyba trzeba będzie przegadać kwestię linczowania podejrzanych, bo mam wrażenie, że robi się w ostatnich edycjach dziwna tendencja do szukania mafiozów kompletnie nieoczywistych kosztem eliminowania po prostu solidnych kandydatów, bo to "za proste", "zbyt bezpieczne" czy chuj wie co. Co jest bardziej oczywistego w McCoyu ponad Klakierem i Łasuchem? Głębia/różnorodność przemyśleń, wpływ na grę, zaangażowanie w temacie. Gra McCoya jest łatwiejsza do zagrania dla mafiozy niż gra Klakiera/Łasucha, po prostu.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:05:40 GMT 1
Co jest bardziej oczywistego w McCoyu ponad Klakierem i Łasuchem? Głębia/różnorodność przemyśleń, wpływ na grę, zaangażowanie w temacie. Gra McCoya jest łatwiejsza do zagrania dla mafiozy niż gra Klakiera/Łasucha, po prostu. No dobrze gada, to idę czytać kurwa tego kosmitę ze startreka. Pamiętam że dupsko mi uratował, ale czy to takie istotne?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:05:42 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:05:42 GMT 1
Po rozgrywce chyba trzeba będzie przegadać kwestię linczowania podejrzanych, bo mam wrażenie, że robi się w ostatnich edycjach dziwna tendencja do szukania mafiozów kompletnie nieoczywistych kosztem eliminowania po prostu solidnych kandydatów, bo to "za proste", "zbyt bezpieczne" czy chuj wie co. Co jest bardziej oczywistego w McCoyu ponad Klakierem i Łasuchem? McCoya nawet nie ma, tak jak pixela, wyjebać ich. Dałem inicjatywę glonobicia to się zesrali niektórzy, chcecie z nimi przemknąć do końca to proszę bardzo. Chcę widzieć jak wygrywacie wtedy gierkę
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 17:07:23 GMT 1
Po rozgrywce chyba trzeba będzie przegadać kwestię linczowania podejrzanych, bo mam wrażenie, że robi się w ostatnich edycjach dziwna tendencja do szukania mafiozów kompletnie nieoczywistych kosztem eliminowania po prostu solidnych kandydatów, bo to "za proste", "zbyt bezpieczne" czy chuj wie co. No sorry stary, ale ja wczoraj się czepiłem Douglasa bo zbyt sterylny i miałem rację, edycję wcześniej czepiłem się na analogicznej zasadzie ciebie i miałem rację. Tak, a ja uważam, że jesteśmy na etapie linczowania mafiozów numer 3/4/5 i nie mamy w tej edycji mafii Klakier, Cieniutki, Agca, PodRed, Maruda, tylko zapewne ekipę o wiele mniej wpływową patrząc na to jak gra się toczy. Może ktoś z wymienionych jest w mafii, ale first things first.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:08:14 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:08:14 GMT 1
Dlatego proponuję, żeby dzisiejszy i jutrzejszy lincz kręcił sie wokół kosmity, GreenPixela i pierdolca
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 17:08:27 GMT 1
Ranking wiedzy kolegi Łasucha: Erich: na to postu nie mam, ale pisał już, że nie zdejmuje z Szelestowskiego, tylko uderzył w próżnię, żeby nie być przy świeczce. głos w Douglasa zmieniony w ostatniej chwili, ale to nie miało już wpływu.
Jeszcze się nie pomylił, jeśli chodzi o martwych graczy.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:08:41 GMT 1
No sorry stary, ale ja wczoraj się czepiłem Douglasa bo zbyt sterylny i miałem rację, edycję wcześniej czepiłem się na analogicznej zasadzie ciebie i miałem rację. Tak, a ja uważam, że jesteśmy na etapie linczowania mafiozów numer 3/4/5 i nie mamy w tej edycji mafii Klakier, Cieniutki, Agca, PodRed, Maruda, tylko zapewne ekipę o wiele mniej wpływową patrząc na to jak gra się toczy. Może ktoś z wymienionych jest w mafii, ale first things first. No i dobra. Dogadani.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 17:09:09 GMT 1
Z tej trójki to zdecydowanie McCoy
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:09:47 GMT 1
Nie no dobra tak 100% szczerze dla mnie jedyne wytłumaczenie tego jak gra Łasuch jest takie, że tam bdb mafiozo siedzi. Innego nie mam. Rozumiem, że jakby prawidła mówią żeby go nie linczować, ale mi tak intuicja zaczyna świrować jak czytam jego posty.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:09:49 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 17:09:49 GMT 1
Makłowicz ty z Łasuchem więcej grałeś, niedorzeczny mieszkaniec, czy mafioza, który gra wybitną edycję? Obie opcje imo mało prawdopodobne, a któraś musi być prawdziwa. No moim zdaniem to mieszkaniec. On w tamtej edycji też wydawał się mafijny i to był jeden z większych zaskoków. Jeszcze zadałem ogólne pytanie stronę temu, czemu miałby służyć jego wczorajszy głos na mafioka w linczu, jeśli byłby w mafii?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 17:09:52 GMT 1
No i fajnie, dzisiaj zagrajmy to na spokojnie. Póki co spadam, będę bliżej linczu.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:10:33 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:10:33 GMT 1
Ranking wiedzy kolegi Łasucha: Erich: na to postu nie mam, ale pisał już, że nie zdejmuje z Szelestowskiego, tylko uderzył w próżnię, żeby nie być przy świeczce. głos w Douglasa zmieniony w ostatniej chwili, ale to nie miało już wpływu.
Jeszcze się nie pomylił, jeśli chodzi o martwych graczy.
To prawda, przypomnij innym o moim niezwykłym instynkcie kiedy umrę zielony i powieś Cieniutkiego
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:11:25 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 17:11:25 GMT 1
Pomyliło mi się i mam mszę o 18:30, a nie o 18 jednak. Z tego powodu chyba już teraz powinienem przejść do wyłożenia swoich skromnych planów. Trzymałbym się koncepcji Denholma Reynholma i próbował jeszcze dzisiaj linczować przemykaczy. Wynotowałem rano taką listę: Zostają: Robert Makłowicz greenpixel Łasuch Bolec Pierdolec Gracze, o których grze mogę powiedzieć niewiele, zasadniczo ten sam przypadek, co Douglas Reynholm. Z pewnością to nie jest pozostała czwórka (ale bym się zdziwił, że tak śmiesznie się wylosowało), ale być może tutaj znajduje sie kandydat na dzisiejszy lincz. Bolca Pierdolca na razie nie ruszam, bo moim zdaniem niczym nie różni się w grze od Hariego Poty i Oceniacza Akrobacji (w którego strzeliłbym podobnie jak Guimo), przy czym - zdaje się - ktoś napisał, że grał też w Zapoznawczej i był tam w mafii, tak? Jeśli ktoś tak napisał i to czyta, to niech mi i nam to jeszcze przypomni, bo całkiem ciekawy temat. Greenpixela też chyba zostawiam (choć jak miasto - Murlok, Piston itp. - uzna, że dzisiaj w niego, to nie będę miał nic przeciwko), moim zdaniem on powinien poważnie zastanowić się nad tym w jaki sposób może pomóc miastu w przyszłości, a Młody Gdynianin - jeśli ma dobre intencje - też powinien się nad tym poważnie zastanowić. Tak się składa, że pozostała dwójka - Robert Makłowicz i Łasuch - znajduje się też na mojej drugiej liście - tych, którzy wajchowali na Douglasa. Czy na forum mafii nie padło czasem ze strony Szarleja takie życzenie, by mafia się na nim zazieleniła, bo już mu się nie chce grać? Nie wykluczam tego absolutnie. Jest to najdziwniejsze zdarzenie jak dotąd w tej edycji i dużo wskazuje na to, że nieprzypadkowe. Jeszcze się podzielę jedną refleksją przed wyjściem. Nagle, 3 minuty przed końcem głosowania, trzech zawodników oddaje ni z tego, ni z owego głos na Douglasa Reynholma, wajchując z Marudy na niego. Są to McCoy, Łasuch i Makłowicz. Żaden z nich wcześniej nie sugerował takiego głosu, nawet więcej - część z nich lekko uniewinniała Szarleja. Śmierć Douglasa przypieczętowują spokojne, końcowe głosy na zamknięcie Młodego Gdynianina i Aliego Agcy. Ostatnie słowo. Wierzycie w przypadki? Chcę powiedzieć, że wydaje mi się, iż w tej wymienionej przeze mnie piątce stężenie mafii jest wyższe niż w całej rozgrywce (4/11). Jeśli udałoby się uzyskać czyjś kolor z tej piątki, to byłby to dobry start do dalszych rozważań. Na razie puszczam głos na Roberta Makłowicza. Jego gra - tak jak napisałem - przypomina mi grę Taco Hemingwaya. Mam nadzieję, że nie błądzę jakoś mocno, jeszcze to przemyślę i przeczytam w miarę możliwości tę dwójkę od początku do końca. Serio wierzysz w teorię szachów 5D giga chad mafii w wykonaniu dwóch zapoznawczaków?
|
|