|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:32:52 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 17:32:52 GMT 1
Łasuch jeżeli nie jesteś w mafii to przyjmij ze musisz sie jeszcze paru rzeczy nauczyć
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 17:33:06 GMT 1
dlatego warto jest nie walić w glonów tylko poczekać, bo to może zawęzić trochę pole do poszukiwania w przyszłości. Jeśli nie Klakier, to w kogo byś szedł? Nie mam zdecydowanego typu szczerze mówiąc, bo wiele zależy od twojego koloru a większość wyjadaczy mam obecnie w grupie "nie do odjebania", tzn Agce, Belmondo, Denholma, Marudę Bolec dał nura w moich notowaniach, Łasuch dalej jest niejednoznaczny, Makłowicza miałem za bardziej zielonego, niż czerwonego Załóż, że mój kolor jest zielony, kto wtedy jest kandydatem?
To samo w sumie do MG
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:33:14 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 17:33:14 GMT 1
Odpowiedzi na pytania są w tej grze na wagę złota
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:33:44 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 17:33:44 GMT 1
Ogólnie sytuacja jest taka - jak walniemy w glona i nie trafimy, to bujamy się kolejną dobę z tymi samymi pytaniami, co teraz, tylko mamy -2 w liczbie niewinnych Dzisiaj Klakier, jutro McCoy/pixel? Zlinczowanie typa co daje ci powiazania > przemykacze? W T F co to za logika. Halo Murlok miałem cię za rozsądnego gracza, a może sie wybroni nasz Kocur? A ile mi więcej tych powiązań da?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:34:15 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 14, 2023 17:34:15 GMT 1
dlatego warto jest nie walić w glonów tylko poczekać, bo to może zawęzić trochę pole do poszukiwania w przyszłości. Jeśli nie Klakier, to w kogo byś szedł? Nie mam zdecydowanego typu szczerze mówiąc, bo wiele zależy od twojego koloru a większość wyjadaczy mam obecnie w grupie "nie do odjebania", tzn Agce, Belmondo, Denholma, Marudę Bolec dał nura w moich notowaniach, Łasuch dalej jest niejednoznaczny, Makłowicza miałem za bardziej zielonego, niż czerwonego Dla mnie piston jest dużo zieleńszy od agcy czy denholma. W przypadku pozostałych dwóch spokojnie widziałbym wjebanca grającego w mafii ma takim poziomie. Piston tylko pozytywny wpływ na grę.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:35:20 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:35:20 GMT 1
I przychodzi Młody G, przystaje na propozycje zeby zlinczowac Kocura przed glonami, Cieniutki sie przybija. I jak chuj, ze kocur okaze sie zielony, to wpierdolą potem glony a nikt inny nie ma autorytetu więc nasza miastowa mafiowa rada już wygrała grę
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:35:30 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 17:35:30 GMT 1
Nie mam zdecydowanego typu szczerze mówiąc, bo wiele zależy od twojego koloru a większość wyjadaczy mam obecnie w grupie "nie do odjebania", tzn Agce, Belmondo, Denholma, Marudę Bolec dał nura w moich notowaniach, Łasuch dalej jest niejednoznaczny, Makłowicza miałem za bardziej zielonego, niż czerwonego Dla mnie piston jest dużo zieleńszy od agcy czy denholma. W przypadku pozostałych dwóch spokojnie widziałbym wjebanca grającego w mafii ma takim poziomie. Piston tylko pozytywny wpływ na grę. O właśnie, Piston zielony Podsumowanie Reda na razie też No niewiele tych opcji mi zostaje, co trochę mnie niepokoi, ale jakichś założeń trzeba się trzymać
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:36:23 GMT 1
I przychodzi Młody G, przystaje na propozycje zeby zlinczowac Kocura przed glonami, Cieniutki sie przybija. I jak chuj, ze kocur okaze sie zielony, to wpierdolą potem glony a nikt inny nie ma autorytetu więc nasza miastowa mafiowa rada już wygrała grę Wytłumacz ten post. to znaczy napisz go drugi raz, dłużej, tak żebym zrozumiał. Proszę.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:36:38 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 17:36:38 GMT 1
Nie mam zdecydowanego typu szczerze mówiąc, bo wiele zależy od twojego koloru a większość wyjadaczy mam obecnie w grupie "nie do odjebania", tzn Agce, Belmondo, Denholma, Marudę Bolec dał nura w moich notowaniach, Łasuch dalej jest niejednoznaczny, Makłowicza miałem za bardziej zielonego, niż czerwonego Załóż, że mój kolor jest zielony, kto wtedy jest kandydatem?
To samo w sumie do MG
Przyjrzałbym się wtedy Podsumowaniu Reda, Cieniutkiemu, być może Agcy ale z mniejszym przekonaniem
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:36:45 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:36:45 GMT 1
Łasuch jeżeli nie jesteś w mafii to przyjmij ze musisz sie jeszcze paru rzeczy nauczyć Dobra, spoko, ide się powspinać na ściance, zrobicie se z moim glonobiciem co chcecie. Może będę jeszcze przed linczem
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:37:23 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 17:37:23 GMT 1
I przychodzi Młody G, przystaje na propozycje zeby zlinczowac Kocura przed glonami, Cieniutki sie przybija. I jak chuj, ze kocur okaze sie zielony, to wpierdolą potem glony a nikt inny nie ma autorytetu więc nasza miastowa mafiowa rada już wygrała grę Ja bym na ciebie zmienił po tym poście Łasuch z Klakierem w mafii @1,4
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:37:48 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 17:37:48 GMT 1
Ziomeczki ja powiedziałem ze adwokatem greenpixela być nie zamierzam, szczerze i uczciwie wiecie na jego temat tyle co ja i jestem przekonany, że mafia będzie próbowała na nim skorzystać, bo nie ma opcji ze nie A godzisz się na taką rolę w tej rozgrywce że jak mi odjebie palma za kilka (niecelnych) linczy to będę atakował ciebie żeby sprawdzić was obu? Nie mam przed Tobą żadnych obaw 😏
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 17:38:20 GMT 1
I przychodzi Młody G, przystaje na propozycje zeby zlinczowac Kocura przed glonami, Cieniutki sie przybija. I jak chuj, ze kocur okaze sie zielony, to wpierdolą potem glony a nikt inny nie ma autorytetu więc nasza miastowa mafiowa rada już wygrała grę Ja bym na ciebie zmienił po tym poście Łasuch z Klakierem w mafii @1,4 czy Ty wiesz, że zlinczowanie łasucha to jest dokładnie to, co uważam za najlepsze, co można teraz zrobić? Jak to wpływa na Twoje opinie?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:39:09 GMT 1
A godzisz się na taką rolę w tej rozgrywce że jak mi odjebie palma za kilka (niecelnych) linczy to będę atakował ciebie żeby sprawdzić was obu? Nie mam przed Tobą żadnych obaw 😏 Czyli się godzisz, tyle mi wystarczy. Raz Matka rodziła.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:42:30 GMT 1
Nie mam w typach chaotycznego Pshema, znaczy, nie jest ani zielony, ale czerwony, wolę moją dupę, niż jego. W typach mam Pixela, Podsumowanie, Bolca, Denholma. Do dzisiaj miałem Klakiera, ale zaimponował mi, jak się z motyką porwał na Agcę. Kurwa to jest Jose?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:43:49 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:43:49 GMT 1
I przychodzi Młody G, przystaje na propozycje zeby zlinczowac Kocura przed glonami, Cieniutki sie przybija. I jak chuj, ze kocur okaze sie zielony, to wpierdolą potem glony a nikt inny nie ma autorytetu więc nasza miastowa mafiowa rada już wygrała grę Wytłumacz ten post. to znaczy napisz go drugi raz, dłużej, tak żebym zrozumiał. Proszę. Przychodzi Młody, który wydaje się byc na bierząco z sytuacją. Ogólnie sytuacja jest taka - jak walniemy w glona i nie trafimy, to bujamy się kolejną dobę z tymi samymi pytaniami, co teraz, tylko mamy -2 w liczbie niewinnych Dzisiaj Klakier, jutro McCoy/pixel? Piękne umysły myślą podobnie Przybija się do posta Murloka. Dolącza do nich Cieniutki. Wznowiony zostaje front anty-Klakierowy. Jeśli Klakier pada zielony, wtedy jest takie "Hmm no nic, przecież był taki mafijny, że trzeba było go zlinczować" i jutro pod koła tego impostorowskiego autobusu wrzucą albo glony, albo mnie. Tak dostaną free 3/4 miastowych, zakładając że ja, klakier i jeden glon jesteśmy czerwoni (Moja teoria może być też błędna, Klakier okaże się czerwony, a ja jestem w piździe. Jutro lecę ja bo mi się należy, a glony przeżywają szczęśliwie do meczówki) Volv też przyszedł dzisiaj, coś tam popatrzył, nie zadał mi nawet jednego pytania i poszedł WTF. Tak jakby ta akcja była mu totalnie na rękę
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:45:18 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:45:18 GMT 1
Zieloni nie czerwoni*
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:45:44 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 17:45:44 GMT 1
Ja bym na ciebie zmienił po tym poście Łasuch z Klakierem w mafii @1,4 czy Ty wiesz, że zlinczowanie łasucha to jest dokładnie to, co uważam za najlepsze, co można teraz zrobić? Jak to wpływa na Twoje opinie? problem polega na tym że doszedłeś do tego w momencie gdy całe miasto zaczęło uważać te koligacje za oczywistą i dla mnie to łabędzi śpiew
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:45:51 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 17:45:51 GMT 1
Zmarzlik mówiłeś coś o zapale do gry, to teraz masz go kurwa aż za dużo
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:45:53 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 14, 2023 17:45:53 GMT 1
Łasuch jeżeli nie jesteś w mafii to przyjmij ze musisz sie jeszcze paru rzeczy nauczyć Dobra, spoko, ide się powspinać na ściance, zrobicie se z moim glonobiciem co chcecie. Może będę jeszcze przed linczem tez zacząłem 2 miechy temu i najlepszy sport dla młodego byka, pozdrowki
|
|