|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 17:46:38 GMT 1
Nic, bo nie czuję się atakowany.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 17:46:56 GMT 1
czy Ty wiesz, że zlinczowanie łasucha to jest dokładnie to, co uważam za najlepsze, co można teraz zrobić? Jak to wpływa na Twoje opinie? problem polega na tym że doszedłeś do tego w momencie gdy całe miasto zaczęło uważać te koligacje za oczywistą i dla mnie to łabędzi śpiew Ale z głosem co zamierzasz? dasz mi jeszcze dzień i pójdziesz w Łasucha?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:47:17 GMT 1
Dobra, spoko, ide się powspinać na ściance, zrobicie se z moim glonobiciem co chcecie. Może będę jeszcze przed linczem tez zacząłem 2 miechy temu i najlepszy sport dla młodego byka, pozdrowki Imo najlepszy sport dla młodego byka to jednak walka, liczę, że z Łasuchem niebawem skrzyżujemy pięści!
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:49:09 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 14, 2023 17:49:09 GMT 1
Kiedyś praktykowałem ale w long termie okazało się mało zdrowe
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 17:49:50 GMT 1
Murlok kurewsko ciężka sytuacja z tym Łasuchem, bo on ostatnio tak samo chujowo grał w mieście jak go przyciskaliśmy, ja jestem w stanie dać mu jeden dzień więcej, ale jednak kogoś kurwa trzeba zlinczować. Klakier? Raczej nie piksel, wcześniej orendowałem bo nadal nie odpowiedział mi na to pytanie skąd jego fikolki w postach, McCoy? Tak w zasadzie to Maruda zostałby zlinczowany, gdyby nie zmiana z dupy głosów 3 graczy, których nie da się kontrolować, a ich zachowania są nieprzewidywalne, więc ja myślę, że mafia jednak jest po tej mocniejszej stronie To implikuje kilka rzeczy zakładając niewinność Marudy: 1. Mafia chciała się aktywnie Marudy pozbyć, ale nie wyszło -> w głosach na niego co najmniej dwie mafie, a przy składzie pięcioosobowym przydałyby się nawet i trzy. 2. W głosujących na Douglasa nie ma mafii. Jest na to nawet dobra szansa, tylko McCoy tam średnio pasuje. A jeśli McCoy w mafii to zagranie kompletnie anty-strategiczne odnośnie punktu pierwszego. Dla mnie te dwie rzeczy się raczej wykluczają, a to oznacza, że: - mafia jest mocna, grali na uwalenie Marudy i głosy na niego mocno czerwone -> wtedy McCoy raczej niewinny - mafia nie jest mocna, zagrali każdy swoje i zabrakło presji w temacie na zlinczowanie Marudy -> wtedy McCoy dalej spokojnie może być w mafii Dla mnie w takim przypadku bardziej prawdopodobny jest scenariusz drugi. McCoya i tak na tej podstawie nie można uniewinnić, to zbyt ryzykowne, a gra go nie broni.
Ten post jest sensowny, jeśli miałbym uderzać w jakiegoś glona, to chyba właśnie McCoy, długo broniłem chłopa, ale nie ma u niego żadnego progresu i większego wkładu, na co wcześniej liczyłem. Bolec gra jak w ostatniej zapoznawczej, zarówno wtedy jak i teraz nie czulem od niego mafijnego vibe, a okazał się być w mafii. Klakier/McCoy ostatecznie? Grubszej ryby chyba nikt się nie odważy z Was sprawdzić btw jak zaczynałem grę w mafie tutaj, to każdy w zapoznawczej zwracał uwagę na MAFIJNE posty, mafijne pierdolenie logiki, brak miastowego luzu. Tutaj jednak zauważyłem, że takie rzeczy raczej zazieleniają, bo przecież mafia by tak nie zagrała. Meta ewoluuje czy o co chodzi?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:52:19 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 17:52:19 GMT 1
problem polega na tym że doszedłeś do tego w momencie gdy całe miasto zaczęło uważać te koligacje za oczywistą i dla mnie to łabędzi śpiew Ale z głosem co zamierzasz? dasz mi jeszcze dzień i pójdziesz w Łasucha? nie, wierzę że trzeba dociskać
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:53:19 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 14, 2023 17:53:19 GMT 1
Po prostu wjebancy nawet w mafii potrafią być bardzo naturalni + przy 30 osobach w wystarczającym czasie każdy miastowy zaczyna się trochę gubić w zeznaniach. Oczywiście co innego jak ktoś celowo te logikę gwalcil. U mnie na pewno tez brak czasu.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:54:03 GMT 1
Po prostu wjebancy nawet w mafii potrafią być bardzo naturalni + przy 30 osobach w wystarczającym czasie każdy miastowy zaczyna się trochę gubić w zeznaniach. Oczywiście co innego jak ktoś celowo te logikę gwalcil. U mnie na pewno tez brak czasu. Jak się czujesz będąc tak długo w rozgrywce?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 17:54:49 GMT 1
Murlok kurewsko ciężka sytuacja z tym Łasuchem, bo on ostatnio tak samo chujowo grał w mieście jak go przyciskaliśmy, ja jestem w stanie dać mu jeden dzień więcej, ale jednak kogoś kurwa trzeba zlinczować. Klakier? Raczej nie piksel, wcześniej orendowałem bo nadal nie odpowiedział mi na to pytanie skąd jego fikolki w postach, McCoy? To implikuje kilka rzeczy zakładając niewinność Marudy: 1. Mafia chciała się aktywnie Marudy pozbyć, ale nie wyszło -> w głosach na niego co najmniej dwie mafie, a przy składzie pięcioosobowym przydałyby się nawet i trzy. 2. W głosujących na Douglasa nie ma mafii. Jest na to nawet dobra szansa, tylko McCoy tam średnio pasuje. A jeśli McCoy w mafii to zagranie kompletnie anty-strategiczne odnośnie punktu pierwszego. Dla mnie te dwie rzeczy się raczej wykluczają, a to oznacza, że: - mafia jest mocna, grali na uwalenie Marudy i głosy na niego mocno czerwone -> wtedy McCoy raczej niewinny - mafia nie jest mocna, zagrali każdy swoje i zabrakło presji w temacie na zlinczowanie Marudy -> wtedy McCoy dalej spokojnie może być w mafii Dla mnie w takim przypadku bardziej prawdopodobny jest scenariusz drugi. McCoya i tak na tej podstawie nie można uniewinnić, to zbyt ryzykowne, a gra go nie broni.
Ten post jest sensowny, jeśli miałbym uderzać w jakiegoś glona, to chyba właśnie McCoy, długo broniłem chłopa, ale nie ma u niego żadnego progresu i większego wkładu, na co wcześniej liczyłem. Bolec gra jak w ostatniej zapoznawczej, zarówno wtedy jak i teraz nie czulem od niego mafijnego vibe, a okazał się być w mafii. Klakier/McCoy ostatecznie? Grubszej ryby chyba nikt się nie odważy z Was sprawdzić btw jak zaczynałem grę w mafie tutaj, to każdy w zapoznawczej zwracał uwagę na MAFIJNE posty, mafijne pierdolenie logiki, brak miastowego luzu. Tutaj jednak zauważyłem, że takie rzeczy raczej zazieleniają, bo przecież mafia by tak nie zagrała. Meta ewoluuje czy o co chodzi? Ludzie naczytali się podsumowań przekładają ich treść 1:1 zamiast wyciągać z nich po prostu wnioski, przez co co edycję masz mafioza, który robi rzeczy, których mafiozo by przecież nie zrobił.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 17:55:22 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 14, 2023 17:55:22 GMT 1
Dobra liczyłem ze Agca będzie chciał walki, ale ewidentnie on wskoczył do jaskini gdy sie w końcu pojawił oponent. Tymczasem mój pociąg dojeżdża, do pozniej
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 17:56:10 GMT 1
Po prostu wjebancy nawet w mafii potrafią być bardzo naturalni + przy 30 osobach w wystarczającym czasie każdy miastowy zaczyna się trochę gubić w zeznaniach. Oczywiście co innego jak ktoś celowo te logikę gwalcil. U mnie na pewno tez brak czasu. Czyli wychodzi na to, że mafia forumowa + duża edycja + doświadczeni ludzie = beznadziejnie zbalansowana gra, która sprowadza się do strzelania, a ostatecznie i tak mafia wygrywa 90% rozgrywek
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 17:56:35 GMT 1
btw jak zaczynałem grę w mafie tutaj, to każdy w zapoznawczej zwracał uwagę na MAFIJNE posty, mafijne pierdolenie logiki, brak miastowego luzu. Tutaj jednak zauważyłem, że takie rzeczy raczej zazieleniają, bo przecież mafia by tak nie zagrała. Meta ewoluuje czy o co chodzi? Prawda jest taka, że nikt specjalnie nie wie, co jest mafijne a co nie, przez co większość tej gry tak naprawdę opiera się na intuicji. Nikt jednak nie przyzna Ci tego oficjalnie, bo wjebańcy lubią myśleć, jakimi dobrymi są detektywami.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:57:00 GMT 1
Po prostu wjebancy nawet w mafii potrafią być bardzo naturalni + przy 30 osobach w wystarczającym czasie każdy miastowy zaczyna się trochę gubić w zeznaniach. Oczywiście co innego jak ktoś celowo te logikę gwalcil. U mnie na pewno tez brak czasu. Czyli wychodzi na to, że mafia forumowa + duża edycja + doświadczeni ludzie = beznadziejnie zbalansowana gra, która sprowadza się do strzelania, a ostatecznie i tak mafia wygrywa 90% rozgrywek No ja kurwa skaczę na fiucie żeby mafia w końcu przegrała.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 17:57:24 GMT 1
Bolec z tą postawą yorka szczekającego w okolicy kostki dość zabawny.
McCoy Bolec Łasuch wszyscy ww. do sprawdzenia wg mnie, ten lincz na Klakierze wg mnie przedwczesny, ale uzasadniony.
Mam godzinkę jeszcze.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 17:57:59 GMT 1
Bolec z tą postawą yorka szczekającego w okolicy kostki dość zabawny. McCoy Bolec Łasuch wszyscy ww. do sprawdzenia wg mnie, ten lincz na Klakierze wg mnie przedwczesny, ale uzasadniony. Mam godzinkę jeszcze. Ali wstał z butli od wanisza idealnie wtedy kiedy Bolec napisał, że go nie ma bo pociąg
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 18:00:28 GMT 1
No na samą myśl o konfrontacji z Bolcem boję się, trzęsę się.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:00:34 GMT 1
Dobra Panowie, to jest zbyt istotne, zwłaszcza znając wasze ciągoty do odpierdalania jakiegoś szajsu tuż przed linczem, żeby to dłużej trzymać w ukryciu. Daję wam kolor klakiera:
Nie jestem w tej rozgrywce bezrolnym miastowym
Szczegóły po mordzie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 18:01:48 GMT 1
No kurwa coś za długo by było cztery lincze bez zajebania własnego rolnego, w końcu się czuję jak w domu.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:01:54 GMT 1
Dobra Panowie, to jest zbyt istotne, zwłaszcza znając wasze ciągoty do odpierdalania jakiegoś szajsu tuż przed linczem, żeby to dłużej trzymać w ukryciu. Daję wam kolor klakiera: Nie jestem w tej rozgrywce bezrolnym miastowym Szczegóły po mordzie. O boże stary, ja bym cię nie dał zabić dzis, byłem 100% pewny, że Mccoy przed tobą musi paść tylko się wstrzymywałem bo badałem reakcje. Serio musiałes?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:02:02 GMT 1
No kurwa coś za długo by było cztery lincze bez zajebania własnego rolnego, w końcu się czuję jak w domu. xdddddddd
|
|