|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:24:08 GMT 1
no nie, trochę jednak lepszym celem jest Łasuch, jest w grupach do zlinczowania u większości, inaczej grał nie będzie. A wyobrażam sobie scenariusze, w których tego mccoya jednak uniewinnimy. A jaki to scenariusz? Nie zrozum mnie źle, też go uważam za mafiozę. Bardzo mocno uważam nawet, ale uważam, że są jakieś kilkuprocentowe szanse, że nie będzie trzeba go linczować, chociaż pewnie i tak poleci jutro
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:24:37 GMT 1
Oddałem ci swój głos dziś i to uhonoruję oczywiście, ale imo dużo łatwiejsza jest gra mafiozy McCoya niż gra mafiozy Łasucha. No Real talk, Mccoy/Bolec No to szarżuj kurwa. Rozumiesz że Łasuch to jest prawie pewny niewinny jak z nim odpowiednio pogadać.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:25:12 GMT 1
No Real talk, Mccoy/Bolec No to szarżuj kurwa. Rozumiesz że Łasuch to jest prawie pewny niewinny jak z nim odpowiednio pogadać. wyjaśnij. Bo jeśli widzisz szanse, żeby coś takiego odjebać, to Im all ears
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:25:28 GMT 1
Ja z Łasuchem dziś gadałęm i imo bardzo naturalnie wypadał.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:25:41 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 19:25:41 GMT 1
wszyscy, którzy głosują na McCoya - czemu to robicie i czemu nie Łasuch? Z tego co widzę jest w gronie do zlinczowania większości graczy. Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. Kim jest McCoy?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:26:12 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. Kim jest McCoy? Twierdzi, że gra 2gi raz.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:26:23 GMT 1
może podprogowo wykonam wolę mojego uwiązanego przyjaciela Marudy
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:26:44 GMT 1
McCoy - 6 Łasuch - 4 greenpixel - 2 Ali Agca - 1
Młody Gdynianin i McCoy nie oddali jeszcze głosu.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:26:45 GMT 1
wszyscy, którzy głosują na McCoya - czemu to robicie i czemu nie Łasuch? Z tego co widzę jest w gronie do zlinczowania większości graczy. Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. mafiacorner.boards.net/post/40856Deja Vu all over again.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:26:55 GMT 1
mało tego - pierwszy raz grał chyba z nami w poprzedniej edycji wjebańcowej - był ktoś taki?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 19:27:02 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. Kim jest McCoy? lewkoń
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:27:44 GMT 1
Tak czułem, że Lewkoń. Ma znakomite spostrzeżenia na temat psychologii graczy, a Wy to nazywacie generycznym. :/
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:27:50 GMT 1
aaa
Mcchuj szefie, kto w mafii bo greenpixel w niej nie jest?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:28:01 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. czy ziemia się zatrzęsie, jeśli zrobimy to jutro? No Ty wczoraj uważałeś, że trzeba koniecznie zajebać Marudę, ja uważam, że trzeba zajebać McCoya. On jest dla mnie winny, Łasuch jest jedynie osobą nieuniewinnioną - może być w mafii, ale raczej jako opcja rezerwowa dla mnie. Poza tym dla mnie McCoy mnie intryguje w kontekście głosu, bardziej pasuje mi, że to on walnął w swojego, gdy myślał, że ten nie padnie niż, że zrobił to Łasuch naprawdę Douglasa dobijając.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:28:02 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 19:28:02 GMT 1
Nie grałem z mafijnym Lewkoniem ale grałem z niewinnym No i nie zgrywa mi się to Ja trzymam głos
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:29:26 GMT 1
No to tym bardziej, skoro McCoy jest pewnym winnym, to może upije go barman, żeby wasze dupki były bezpieczene
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:29:42 GMT 1
A ja szczerze nie wiem. Ja mam jedną uwagę. Może nie najmądrzejszą. Ciężej grac Łasucha niż McCoya będąc w mafii. Dygam się jednak że obaj niewinni bo obaj mnie bronili. Tak mocno to wam już mieszac jednak nie chcę.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:29:52 GMT 1
Podsumowanie już ewidentnie w mafii.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:30:19 GMT 1
A ja szczerze nie wiem. Ja mam jedną uwagę. Może nie najmądrzejszą. Ciężej grac Łasucha niż McCoya będąc w mafii. Dygam się jednak że obaj niewinni bo obaj mnie bronili. Tak mocno to wam już mieszac jednak nie chcę. Ja już o tym pisałem, nie każdy kto Cie broni jest niewinny
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:30:40 GMT 1
Podsumowanie już ewidentnie w mafii. Serio tak myślisz? Po twojej śmierci na niego mam atakować? Czy tylko przekomarzasz się?
|
|