|
Rozgrywka
May 17, 2023 1:48:31 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 1:48:31 GMT 1
Jest obecnie sześciu miastowych bezrolnych, czyli większość graczy. Myślę, że matematyka wskazuje, by zastosować pomysł z upiciem Łasucha. cała ta gra wczoraj wygląda na forecast tego co się stanie i zrzucenie OCka na Volva, żeby odjebać Tomcia czemu odjebać Tomcia? bo dzięki temu jeszcze spokojnie pomorduja ludzi którzy mogliby Szelestowi zagrozić a mnie sobie urabiał od początku rozgrywki, była kiedyś gadka że mamy więź i Eneldo widzi we mnie niewinnego, ale ja nie mam z nim w tej edycji tych samych wajbów i jednocześnie jak lowrider coś gra tak Szelest tylko kontestuje jedna strona jego rozgrywki to lamenty nad tym że Gary tak dał się podejść wszyscy inni mają to w huju jestem obecnie przekonany że gość jest w mafii
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 1:50:37 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 1:50:37 GMT 1
w sumie to jeszcze zapomniałem wam napisać ze ze Eldo zdecydowanie jeździ po tym szeleście, a szelest nie próbuje z nim w ogóle żadnej polemiki i ta scena jest dziwna Wie, że nie ma ze mną żadnych szans, gdy werble grają i trzeba rzucić wers na beat. pyk
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 1:55:05 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 1:55:05 GMT 1
zobaczcie głosowania Szelestowskiego
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 1:59:49 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 1:59:49 GMT 1
W grze Denholma nie było horyzontu. Widać było, że on się trzyma tego, co sobie wymyślił i nie chce mu się wychodzić szerzej, co poskutkowało brakiem progresji i strasznym rozmijaniem się z miastowymi nastrojami od wczoraj od oświadczenia Łasucha. problem w tym że to jest powtórzenie post factum po mnie czy Murloku tymczasem w myślach nic się nie zadziało - przeszliśmy u Szelesta od Denholm super niewinny do Denholm jak najbardziej jest dziura i myślę że Szelest wybrał sposób gry którego zwyczajnie nie udźwignął jest Panem Zegarkiem ale nie zapanował nad sobą
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 2:04:38 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 2:04:38 GMT 1
jeśli Łasuch jest w mafii to jako OC
wówczas Klawisz na Szeleście powoduje brak mordu - wygrana
jeśli Łasuch jest niewinny, będziemy mieć godzinę żeby rozkminic kto obok Volva i Szelesta mógł tam być, a Klawisz ma 50% szans na trafienie (bo Szelest/drugi mafioza)
ale myślę że jutro o 21 wygrywamy grę
jeśli Łasuch winny, a mord będzie mimo Klawisza na Szeleście - Szelest jest całkiem uniewinniony mechanicznie
bo niemożliwe jest, żeby wczoraj doszło do mordu na Klakierze przy upiciu kogoś innego niż OC, a upijany był Łasuch
ale w takim przypadku mord na Makłowiczu był zaplanowany
więc trzeba jeszcze przeczytać Makłowicza
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 2:25:43 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 2:25:43 GMT 1
strumień świadomości że aż następna edycję muszę zagrać jako james joyce
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 6:27:36 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 17, 2023 6:27:36 GMT 1
czyli Eneldo był mocnym wolnym elektronem Łasuch, a weź mi zrób przysługę i zrób tak wejdź w McCoya Douglasa Denholma i Szelesta i zobacz czy częściej wpychają Pixela czy Bolca traktuj ich jak jeden organizm Ogarne wszystko po robocie
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 7:12:24 GMT 1
od bicia szelesta powstrzymało mnie immunitet nadany przez klakiera i innych chłopaków którym ufałem. Niemniej u mnie to też jest top2 i akcja z klawiszem na nim wydaje mi się bardzo rozsądna.
Nierozsądny jest za to plan Murloka na przepychanie niewinnych Bolca/Pixela bo wtedy ostatecznie zabraknie nam czasu na Szelesta i Agce.
brawko Monti fajny wjazd
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:17:36 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 17, 2023 7:17:36 GMT 1
Jest obecnie sześciu miastowych bezrolnych, czyli większość graczy. Myślę, że matematyka wskazuje, by zastosować pomysł z upiciem Łasucha. cała ta gra wczoraj wygląda na forecast tego co się stanie i zrzucenie OCka na Volva, żeby odjebać Tomcia czemu odjebać Tomcia? bo dzięki temu jeszcze spokojnie pomorduja ludzi którzy mogliby Szelestowi zagrozić a mnie sobie urabiał od początku rozgrywki, była kiedyś gadka że mamy więź i Eneldo widzi we mnie niewinnego, ale ja nie mam z nim w tej edycji tych samych wajbów i jednocześnie jak lowrider coś gra tak Szelest tylko kontestuje jedna strona jego rozgrywki to lamenty nad tym że Gary tak dał się podejść wszyscy inni mają to w huju jestem obecnie przekonany że gość jest w mafii Nie no byku wspólne wajby to jedna linijka z nwm 80 które napisałem na twój temat Ja wciąż se robię eksperyment myślowy i co jakby się miało okazać, że łasuch jest niewinny i ja kurwa nie wiem, przeczytałem Młodego wpisując słowo kluczowe szelest i też mu trzeba oddać, że miastowo to wygląda.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:29:04 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 7:29:04 GMT 1
od bicia szelesta powstrzymało mnie immunitet nadany przez klakiera i innych chłopaków którym ufałem. Niemniej u mnie to też jest top2 i akcja z klawiszem na nim wydaje mi się bardzo rozsądna. Nierozsądny jest za to plan Murloka na przepychanie niewinnych Bolca/Pixela bo wtedy ostatecznie zabraknie nam czasu na Szelesta i Agce. brawko Monti fajny wjazd No być może, dlatego dobrze, że nie gram w tę grę sam Czytając na bieżąco Szelestowski wydawał się być czysty w moich oczach, ale Cieniutki ładnie powyciągał te posty, props
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:29:59 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 7:29:59 GMT 1
Szczególnie że jego dziwny spadek aktywności też już wyciągałem w którymś momencie, ale chyba tylko Klakier wczoraj to podłapał
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:39:12 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 7:39:12 GMT 1
Monti, powyciągałeś posty, które według Ciebie świadczą o mojej winie. To może teraz - w ramach ćwiczenia intelektualnego - spróbuj wyciągnąć taką samą liczbę postów, które świadczą o mojej miastowości.
Dopiero wtedy gracze tacy jak Murlok powinni zabierać głos, aby nie dać się manipulować.
Obiecuję, że odniosę się do każdego zarzutu, przy czym "XDDDDD" nie uznaję za zarzut.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:47:00 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 7:47:00 GMT 1
Monti, powyciągałeś posty, które według Ciebie świadczą o mojej winie. To może teraz - w ramach ćwiczenia intelektualnego - spróbuj wyciągnąć taką samą liczbę postów, które świadczą o mojej miastowości. Dopiero wtedy gracze tacy jak Murlok powinni zabierać głos, aby nie dać się manipulować. Obiecuję, że odniosę się do każdego zarzutu, przy czym "XDDDDD" nie uznaję za zarzut. A tak z ciekawości - jaki masz alternatywny plan? Kto jeśli nie ty?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:49:42 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 7:49:42 GMT 1
cała ta gra wczoraj wygląda na forecast tego co się stanie i zrzucenie OCka na Volva, żeby odjebać Tomcia czemu odjebać Tomcia? bo dzięki temu jeszcze spokojnie pomorduja ludzi którzy mogliby Szelestowi zagrozić a mnie sobie urabiał od początku rozgrywki, była kiedyś gadka że mamy więź i Eneldo widzi we mnie niewinnego, ale ja nie mam z nim w tej edycji tych samych wajbów i jednocześnie jak lowrider coś gra tak Szelest tylko kontestuje jedna strona jego rozgrywki to lamenty nad tym że Gary tak dał się podejść wszyscy inni mają to w huju jestem obecnie przekonany że gość jest w mafii Nie no byku wspólne wajby to jedna linijka z nwm 80 które napisałem na twój temat Ja wciąż se robię eksperyment myślowy i co jakby się miało okazać, że łasuch jest niewinny i ja kurwa nie wiem, przeczytałem Młodego wpisując słowo kluczowe szelest i też mu trzeba oddać, że miastowo to wygląda. nie rozumiem tego z linijkami
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 7:50:10 GMT 1
pewnie bolec z zielonym pixelem
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:53:18 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 17, 2023 7:53:18 GMT 1
Chodziło mi o to, że ja na temat naszych wajbów to raz gdzieś to rzuciłem i nie ciągnąłem tego tematu
Ale tera jeszcze raz przeczytałem twojego posta i jakbym zrobił to wcześniej, to swojego bym nie napisał.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 7:53:40 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 7:53:40 GMT 1
Monti, powyciągałeś posty, które według Ciebie świadczą o mojej winie. To może teraz - w ramach ćwiczenia intelektualnego - spróbuj wyciągnąć taką samą liczbę postów, które świadczą o mojej miastowości. Dopiero wtedy gracze tacy jak Murlok powinni zabierać głos, aby nie dać się manipulować. Obiecuję, że odniosę się do każdego zarzutu, przy czym "XDDDDD" nie uznaję za zarzut. A tak z ciekawości - jaki masz alternatywny plan? Kto jeśli nie ty? Nie Ty, nie Piston, nie Bolec i raczej nie Młody G. Zostają Agca, Cieniutki i Pixel.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 8:05:21 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 8:05:21 GMT 1
Cieniutki niewinny i Agca imo też
G twardo stoi przy niewinnosci pixela
Kurwa no nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 8:10:22 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 17, 2023 8:10:22 GMT 1
Nie no. Czekamy na Łasucha. Jak winny, idziemy zgodnie z planem, jakikolwiek by on aktualnie nie był.
Jak niewinny, wywracamy ten pierdolnik do góry nogami i wtedy wiem tylko o niewinności pistona i murloka.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 8:13:16 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 8:13:16 GMT 1
Nie no. Czekamy na Łasucha. Jak winny, idziemy zgodnie z planem, jakikolwiek by on aktualnie nie był. Jak niewinny, wywracamy ten pierdolnik do góry nogami i wtedy wiem tylko o niewinności pistona i murloka. +1.
|
|