|
Post by greenpixel on May 17, 2023 16:30:12 GMT 1
* 6-1 XD przepraszam
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 16:41:34 GMT 1
oj agca agca serio zrobiłeś teraz zwrotkę podejrzeń? będąc w mafii przy nadchodzacych 3 meczówkach z rzędu i mając dookoła tych graczy jakich mamy nie zacząłbym teraz od Ciebie, uwierz mi płaskie to kurewsko z Twojej strony
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 16:45:26 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 17, 2023 16:45:26 GMT 1
Zakład o dziarkę wciąż aktualny padalcu
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 16:54:59 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 17, 2023 16:54:59 GMT 1
oj agca agca serio zrobiłeś teraz zwrotkę podejrzeń? będąc w mafii przy nadchodzacych 3 meczówkach z rzędu i mając dookoła tych graczy jakich mamy nie zacząłbym teraz od Ciebie, uwierz mi płaskie to kurewsko z Twojej strony Ale w sumie to od dwóch dni nie napisałeś kogo ty właściwie podejrzewasz, dobrze ze przypominasz
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 17:00:29 GMT 1
chyba sobie żartujesz
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 17:09:22 GMT 1
Ale będziemy na wyścigi przepraszać Szelsta jak się mord wydarzy XDDDD Będziecie przepraszać. Ale nie Ty. Bo Ty jesteś w mafii, Ali Agca. Kapitan Cieniutki pięknie się nam wszystkim z dobrymi intencjami zazielenił atakiem na mnie. Jest tak blisko ściany, że nie może być mafii. Atakowanie jednego miastowego w ten sposób to nie jest coś, co robiłby mafiozo w takiej sytuacji. Mafiozo w takiej sytuacji zapomina już o tym, że musi udawać szukanie mafii, a zaczyna się zastanawiać nad scenariuszami, przyjmuje postawę reaktywną i staje się komentatorem, a nie inicjatorem. Tak jak Ali Agca. Bądźmy poważni. Jedynie Łasuch może poniżej zauważyć "naturalną progresję myśli miastowego", reszta (jak Młody Gdynianin) zauważy reaktywne skakanie po scenariuszach i wybieranie sobie najbardziej korzystnych. z wiedzą o kolorze łasucha policzę czy matematycznie mafia musiała rozbić tercet MPS do wygranej czy nie MPS to Murlok, Piston, Szelestowski, gdyby ktoś nie wiedział. Przy czym wtedy wychodzi na to, że mafia w postaci Szelesta miała mnóstwo szczęścia, ze wylosowała gargamela. A może po prostu Szelest nie jest w mafii? W raptem parę godzin Ali Agca przeszedł z powyższej postawy do następującej postawy: Kaźmierczak to we mnie pewnie bije również na cmentarzu. Robił to, żeby mi dogryźć, a nie, żeby szukać mafii. Nie znasz go? Nie mam za bardzo czasu dzisiaj grać: siedze teraz w bibliotecę, zaraz wykład, potem spotkanie, o 21 zaczynam pracę, bo Meczyki chcą analizę Real-City, a jeszcze pewnie się trochę do niej będę musiał przygotować. A jutro cały dzień wolny i z racji na analizę, to pewnie do późna będę dzisiaj siedział (na 8 chcą, żeby była). Więc nie mam czasu na grę poza odpisywaniem na bieżąco teraz.  Cholera, że też wczoraj nie wiedział, że będzie siedział w bibliotece, miał wykład, spotkanie, pracę, mecz Real-City i przygotowanie się do niego Chodzi naturalnie o spokojne wypunktowanie interesujących wydarzeń z pierwszych dni, o których większość już zapomniała + ewentualnie jakieś interpreracje. forza miasto
ostatni gasi światłoCzłowiek uczy się na błędach, a zwłaszcza Eneldo. Początkowe zawierzenie Denholmowi i McCoyowi nauczyło mnie, by na te sprawy patrzeć inaczej. I patrząc inaczej, widzę Kapitana Cieniutkiego w mieście, a Aliego Agcę w mafii. Weźmy ponad to przywołany przykład Denholma, o którym rano wczoraj pisał, że się z nim zgadza, a później całkowicie wtopił się w miejski prąd. Ali Agca postawił sobie za zadanie wygrać tę edycję, będąc mafijnym liderem miasta. Ideał sidorowy. Czy ktoś w mieście jednak twierdzi, że podczepiający się pod wszystko i wszystkich oraz często głosujący na końcu niczym Bogusław Wolniewicz Ali Agca rzeczywiście jest liderem miasta? Bo moim zdaniem jest reaktywnym agresorem. Ali Agca fleksuje się jaki to nie jest wielki, tymczasem prawda jest taka, iż miastu tę edycję wygrywa współpraca szczerych miastowych, w tym rolnych Klakiera i Pistona! Większość rzeczy Ali Agca sobie przypisuje, aby napisać: byłem liderem miasta jako mafiozo. Wygląda to sztucznie, co zauważył Kapitan. A żeby dodać sobie adrenalinki, to sobie w pewien sprytny sposób utrudnia grę, twierdząc, że nie jest najbardziej niewinny i pozycjonuje się czasem w gronie podejrzewanych. Już jestem niemal pewien niewinności Murloka, Młodego Gdynianina, Pistona i Kapitana Cieniutkiego. Jeśli Klawisz nie odwali, mamy komfortową sytuację.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:14:34 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 17:14:34 GMT 1
jest to generalnie prawda i myślę w podobny sposób
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:16:52 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 17:16:52 GMT 1
przy czym nie pasuje mi ten argument z przejściem na Szelesta, tzn ono było ale te posty tego nie udowadniają do końca
on zawsze też głosuje na końcu
ale ogólny motyw jest rozpykany, niemniej Agca to temat na chwilę później
dla higieny
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 17:20:01 GMT 1
Ja nie muszę, bo wiem, że nie jestem w mafii i wiem, że dzisiaj gra się nie kończy. Ostatni jest Agca.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:31:09 GMT 1
wszystko wskazuje na to, że mafia zagrała SŁABO to wtedy Łasuch, Szelest, a jak nie Szelest to jeszcze damy radę ale mój pokręcony umysł wrzuca jeden procent na bold move Piston, czemu testamentów nie pisałeś? w pierwszym dniu nie pisałem, ponieważ w zapoznawczej testamenty waliło się po śmierci w poście, potem to nie chciało mi się tego robić bo nie miałem się czym dzielić, a zauważyłem że Antura chyba po śmierci Eldo napisał, że brak testamentu + wyślij na pw jaki masz, więc ewentualnie po swojej śmierci mógłbym szybko dosłać PW do Antury że jestem klawisz. Ja ogólnie byłem pewny że prędko w mordzie nie padne, bo grałem dość kiepsko
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:31:37 GMT 1
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:32:08 GMT 1
Łasuch pewnie niewinny i jestem mega zły na Cieniutkiego, który daje paliwo dla mafii
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:33:01 GMT 1
Przy czym wtedy wychodzi na to, że mafia w postaci Szelesta miała mnóstwo szczęścia, ze wylosowała gargamela. A może po prostu Szelest nie jest w mafii? Łasuch niewinny, Szelest lub Bolec OC
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 17:33:53 GMT 1
No nie gadaj, Piston. Musisz się solidnie zastanowić, co zrobić przed 22.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:34:52 GMT 1
Wyobraź sobie Cieniutki sytuacje, że pada niewinny Łasuch + źle chowam i mafia trafia mord na jakimś niewinnym. Wchodzi zamęt do miasta a ja wracam do kręgu podejrzanych
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:36:48 GMT 1
Co do pistona to on gral w mafii kiedys? Bo jak byl w miescie jako Westbrook to doslownie ten sam schemat. Wybielony od d1 i caly czas super czysta gra, ale bez przejmowania inicjatywy, wiec przy koncu zaczely sie watpliwosci. Pytanie czy w mafii bylby w stanie zagrac idealnie tak samo. przypominam i więcej się do tego nie odnoszę
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:38:41 GMT 1
No nie gadaj, Piston. Musisz się solidnie zastanowić, co zrobić przed 22. mam pewien pomysł, ale jeśli Łasuch pada niewinny to i tak mam z 20% szansy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 17:39:28 GMT 1
jest to generalnie prawda i myślę w podobny sposób komisję ds. podsumowań proszę o zapisanie ww. posta, rozliczymy się po edycji
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 17:39:34 GMT 1
W każdym razie nie mów kogo więzisz.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:40:24 GMT 1
|
|