|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:42:08 GMT 1
W każdym razie nie mów kogo więzisz. mam zamiar powiedzieć
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:43:00 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 17:43:00 GMT 1
Łasuch pewnie niewinny i jestem mega zły na Cieniutkiego, który daje paliwo dla mafii przecież Ci to rozpisalem, gościu nie ma dla mafii opcji żeby warto było Cię trzymać jako rolnego, kiedy scenariusz z Twoją mafijnoscia to science-fiction uspokój się
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 17:43:51 GMT 1
Generalnie to właśnie doszło do oddzielenia ziaren od plew, chłopców od mężczyzn, rozkminiaczy od zadufanych bubków. Bo jedyne, na co było stać szelesta, to sprawdzenie mojej progresji myśli. W stosunku tylko do siebie, a nie wszystkich graczy. A i to niedokładnie.
Bo w toku całej gry przeszedł z podejrzanego do uniewinnionego i znowu do podejrzanego, a ten przeczytał posty z dzisiaj i wyjął skrajne, pominął tok myślowy związany z uczciwym grindem i matematyką, a potem dopisał se resztę. Więc jak się okaże, że po 22 szelest będzie jednak uniewinniony mechanicznie, a nie uwinniony, to ja nie przepraszam, bo nie mam za co.
a w mafii będąc liderem miasta to ja już wygrałem i to dawno temu, więc checklista odhaczona a będąc liderem miasta właśnie wygrywam
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:47:32 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 17:47:32 GMT 1
Napisałbym coś ale niech to poczeka do wyników linczu i mordu
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:48:09 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 17:48:09 GMT 1
jest to generalnie prawda i myślę w podobny sposób komisję ds. podsumowań proszę o zapisanie ww. posta, rozliczymy się po edycji no co mam Ci powiedzieć najchętniej przeszedłbym razem pod łukiem tryumfalnym ale jeśli się zaczną dziać złe rzeczy to dla mnie jednak Murlok i Belmondziak wyżej stoją jak to mówisz matematyka
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 17:49:11 GMT 1
Te szantaże emocjonalne Agcy to słabo wyglądają.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:49:25 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 17:49:25 GMT 1
Generalnie to właśnie doszło do oddzielenia ziaren od plew, chłopców od mężczyzn, rozkminiaczy od zadufanych bubków. Bo jedyne, na co było stać szelesta, to sprawdzenie mojej progresji myśli. W stosunku tylko do siebie, a nie wszystkich graczy. A i to niedokładnie. Bo w toku całej gry przeszedł z podejrzanego do uniewinnionego i znowu do podejrzanego, a ten przeczytał posty z dzisiaj i wyjął skrajne, pominął tok myślowy związany z uczciwym grindem i matematyką, a potem dopisał se resztę. Więc jak się okaże, że po 22 szelest będzie jednak uniewinniony mechanicznie, a nie uwinniony, to ja nie przepraszam, bo nie mam za co. a w mafii będąc liderem miasta to ja już wygrałem i to dawno temu, więc checklista odhaczona a będąc liderem miasta właśnie wygrywam gdzie ten lider byl jak trzeba bylo strzelać do czegoś trudniejszego niż lewkoń no ale spokojnie na to będzie czas, jeśli być musi
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 17:50:07 GMT 1
Generalnie to właśnie doszło do oddzielenia ziaren od plew, chłopców od mężczyzn, rozkminiaczy od zadufanych bubków. Bo jedyne, na co było stać szelesta, to sprawdzenie mojej progresji myśli. W stosunku tylko do siebie, a nie wszystkich graczy. A i to niedokładnie. Bo w toku całej gry przeszedł z podejrzanego do uniewinnionego i znowu do podejrzanego, a ten przeczytał posty z dzisiaj i wyjął skrajne, pominął tok myślowy związany z uczciwym grindem i matematyką, a potem dopisał se resztę. Więc jak się okaże, że po 22 szelest będzie jednak uniewinniony mechanicznie, a nie uwinniony, to ja nie przepraszam, bo nie mam za co. a w mafii będąc liderem miasta to ja już wygrałem i to dawno temu, więc checklista odhaczona a będąc liderem miasta właśnie wygrywam gdzie ten lider byl jak trzeba bylo strzelać do czegoś trudniejszego niż lewkoń no ale spokojnie na to będzie czas, jeśli być musi no jak to czytałem to byłem na czerwonym pod muzem narodowym w krakowie a co
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:50:08 GMT 1
szykuje coś bombowego, mówcie na mnie Koldiusz Cezar dziś
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:51:44 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 17:51:44 GMT 1
szykuje coś bombowego, mówcie na mnie Koldiusz Cezar dziś Piston ale nie odpierdol jakiejś grandy co xD Ja dalej utrzymuję, że Łasuszek dzisiaj czerwony pada i mamy łatwą drogę do wina Tak że nie wprowadzajcie na razie nerwowej atmosfery
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 17:52:44 GMT 1
szykuje coś bombowego, mówcie na mnie Koldiusz Cezar dziś Piston ale nie odpierdol jakiejś grandy co xD Ja dalej utrzymuję, że Łasuszek dzisiaj czerwony pada i mamy łatwą drogę do wina Tak że nie wprowadzajcie na razie nerwowej atmosfery Po prostu niech mafia nie będzie pewna jego uwięzienia. Tyle sobie życzę od Koldiusza Cezara.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 17:52:48 GMT 1
Jedyny Cezar w tej grze to jest Bolcjusz Cezar
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 17:52:52 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 17:52:52 GMT 1
nom też tak myślę, idźmy w wariant który opracowaliśmy a potem będzie kmina
w OC na Szeleście nie wierzę
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:54:35 GMT 1
Prawdziwa gra zacznie się po linczu
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:54:55 GMT 1
I nie będzie w niej już chłopców = Łasuch
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 17:57:04 GMT 1
Nie wzialbym OC w grze z Volvem, Szarlejem, Lewkoniem i byc moze czwartym wjebancem. Zobacz na moja historie gier i moja relacje z braniem odpowiedzialnoscia jak gralem w mafii ze zmarzlikiem. Czekalem az bede mogl sie za niego podlozyc, zebym nie musial grac if anything.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 17, 2023 17:57:21 GMT 1
Trzymam kciuki pistoniusz, nie zrob garego tylko
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 17:59:15 GMT 1
Nie wzialbym OC w grze z Volvem, Szarlejem, Lewkoniem i byc moze czwartym wjebancem. Zobacz na moja historie gier i moja relacje z braniem odpowiedzialnoscia jak gralem w mafii ze zmarzlikiem. Czekalem az bede mogl sie za niego podlozyc, zebym nie musial grac if anything. też tak uważam, jeśli OC to Szelestowski
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 18:00:33 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 18:00:33 GMT 1
Piston dobrze daje a ja powiem później czemu
|
|
|
Rozgrywka