|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:45:10 GMT 1
piston wrzucaj testament
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:45:58 GMT 1
no właśnie jak o tym myślę to chyba zjebałem, tylko emocje mnie poniosły przez tego kurwa łasucha będzie edycja failorolerska, hattrick kurwa popisów księdza barmana i klawisza no ale musisz teraz dobrze wybrać sicario tylko uznajmy, że na pewno nie murlok wypierdalam pixela ja jestem niewinny zostaje Ci Bolec, Szelest, Młody G i Piston a Piston się wyklucza z Szelestem tą akcją, chyba że naprawdę mafia też poszła w stronę ROZPIERDOL NA CAŁEGO RAMMSTEIN
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:46:21 GMT 1
Piston, masz kurwa 14 minut żeby wyjaśnić powody i wrzucić testament
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:46:32 GMT 1
nie podoba mi się reakcja G
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:46:42 GMT 1
w miarę ok Szelest
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 20:47:47 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 20:47:47 GMT 1
Ta gra jest teraz losowa. Uciekam trochę od odpowiedzialności trochę, ale tak uważam.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:48:26 GMT 1
no ale musisz teraz dobrze wybrać sicario tylko uznajmy, że na pewno nie murlok wypierdalam pixela ja jestem niewinny zostaje Ci Bolec, Szelest, Młody G i Piston a Piston się wyklucza z Szelestem tą akcją, chyba że naprawdę mafia też poszła w stronę ROZPIERDOL NA CAŁEGO RAMMSTEIN Cieniutki Agca Murlok Piston/Szelest Bolec Pixel G
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 20:49:02 GMT 1
no ale musisz teraz dobrze wybrać sicario tylko uznajmy, że na pewno nie murlok wypierdalam pixela ja jestem niewinny zostaje Ci Bolec, Szelest, Młody G i Piston a Piston się wyklucza z Szelestem tą akcją, chyba że naprawdę mafia też poszła w stronę ROZPIERDOL NA CAŁEGO RAMMSTEIN no ale jak z szelestem, przecież to całe gadanie o upijaniu oc nie ma żadnego sensu, skoro gargamel nie miał prawa być rolnym
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 20:49:43 GMT 1
Piston, masz kurwa 14 minut żeby wyjaśnić powody i wrzucić testament niewinny, bezrolny(!) mafia= szelest + chuj wie kto, zazieleniam Ali Agce i Murloka, chyba ze robi was w chuja. Klawisz raczej martwy. Młody G raczej zielony, linczować trzeba Szelest->Pixel dalej nie wiem, słaba edycja, przepraszam za zamieszanie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:49:53 GMT 1
a Piston się wyklucza z Szelestem tą akcją, chyba że naprawdę mafia też poszła w stronę ROZPIERDOL NA CAŁEGO RAMMSTEIN no ale jak z szelestem, przecież to całe gadanie o upijaniu oc nie ma żadnego sensu, skoro gargamel nie miał prawa być rolnym chodzi o to, że chce go wpierdolić na świecznik, to za duże ryzyko
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:50:49 GMT 1
no ale jak z szelestem, przecież to całe gadanie o upijaniu oc nie ma żadnego sensu, skoro gargamel nie miał prawa być rolnym chodzi o to, że chce go wpierdolić na świecznik, to za duże ryzyko więc czysto z antagonizmu teraz możemy wykluczyć jednego z nich
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:51:43 GMT 1
Piston, masz kurwa 14 minut żeby wyjaśnić powody i wrzucić testament niewinny, bezrolny(!) mafia= szelest + chuj wie kto, zazieleniam Ali Agce i Murloka, chyba ze robi was w chuja. Klawisz raczej martwy. Młody G raczej zielony, linczować trzeba Szelest->Pixel dalej nie wiem, słaba edycja, przepraszam za zamieszanie to jest testament? mówiłeś, że mnie zazieleniasz, a mnie tam nie ma a Klawisz raczej martwy wskazuje że to wlaśnie stary testametn naprawdę odjebaliscie taka maniane w mafii?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:53:10 GMT 1
czyli lowrider jest confirmed?
ja pierdole
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:53:23 GMT 1
odechciało mi się
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:53:24 GMT 1
kurwa, a się zastanawiałem, czemu nie odjebali 'klawisza' w mordzie, wiedziałem kurwa mać, mówiłem, to się śmialiście że krzywe teorie kurwa
low, jedna rzecz, czemu nie próbowałeś ani trochę zastanowić się nad teorią pistonowa lecącego w chuja którą nadmieniłem dzisiaj? to by Cie uwiarygodniło w tym momencie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:53:38 GMT 1
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:54:04 GMT 1
w tym mordzie jebanym nigdy już nie padne bo mafiozi to idioci wszyscy są kurwa idioci
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:54:05 GMT 1
sól tej gry, zobacz ile jest claimów w tej edycji, fakeclaimów i claimów które wypuściły dwie osoby (Bolec i Piston polegli na moim żarcie)
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:54:37 GMT 1
tylko monciarz szef
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:54:40 GMT 1
kurwa low, tylko trzeba to było inaczej rozegrać, PISZ TERAZ DUŻO
|
|