|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 20:54:40 GMT 1
kurwa, a się zastanawiałem, czemu nie odjebali 'klawisza' w mordzie, wiedziałem kurwa mać, mówiłem, to się śmialiście że krzywe teorie kurwa low, jedna rzecz, czemu nie próbowałeś ani trochę zastanowić się nad teorią pistonowa lecącego w chuja którą nadmieniłem dzisiaj? to by Cie uwiarygodniło w tym momencie a po co? xDDDDDDD
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 20:55:33 GMT 1
Ali Agca nie lecisz w chuja? Nie możesz zamknąć Szelesta, on nie weźmie mordu
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:55:33 GMT 1
nie no kryzys wiary mam serio
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:55:41 GMT 1
kurwa, a się zastanawiałem, czemu nie odjebali 'klawisza' w mordzie, wiedziałem kurwa mać, mówiłem, to się śmialiście że krzywe teorie kurwa low, jedna rzecz, czemu nie próbowałeś ani trochę zastanowić się nad teorią pistonowa lecącego w chuja którą nadmieniłem dzisiaj? to by Cie uwiarygodniło w tym momencie a po co? xDDDDDDD ja bym wtedy szybciej skumał fazę
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:55:50 GMT 1
dobrze, że zaraz Igunia kochana wychodzi i napełni moje serce siłą
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:56:09 GMT 1
a jutro biore wolne żeby zrobić sobie z montim z tego tematu czat na ircu
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:56:27 GMT 1
my was rozkurwimy technicznie kimkolwiek jesteście słuchajcie uważnie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 20:56:34 GMT 1
ja bym wtedy szybciej skumał fazę no chłopie dwa razy ci pisałem że łeb jesteś byś pomyślał to może by to za żart wzięli
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:56:47 GMT 1
Ali Agca nie lecisz w chuja? Nie możesz zamknąć Szelesta, on nie weźmie mordu dobra mafiozo, strzała nie było żadnego racjonalnego poziomu, żeby przy sile klawisza najpierw zginął klakier zagrywka zacna, ale ROZJEBAŁEM CIĘ JEDNYM KURWA ŻARTEM
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:56:51 GMT 1
monti też jutro bierzesz wolne, długie spanie dobre śniadanie 9.30 sie tu widzimy
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 20:57:26 GMT 1
cieniutki + młody g mafia
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 20:57:53 GMT 1
Piston niewinny.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:58:00 GMT 1
napisałem w testamencie, ale napiszę też tutaj z interakcji okolołasuchowych można mnóstwo wyciągnąć od dnia linczu na Volvie kto forsował upicie kto go chciał wbić pierwszego kto się nawet nie zastanawiał czy na pewno jest winny ale do zerknięcia jeszcze kto znikąd nagle uważał że jest niewinny i nie argumentował tego, nie był Poszukiwaczem Prawdytu już przemycałem Pistona przed pomysłem z claimem
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 20:58:25 GMT 1
dobra jeszcze ostatnie poważne pytanie
mamy jakąś pewność, że to kolejnemu się nie odkleiło?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 20:58:31 GMT 1
napisałem w testamencie, ale napiszę też tutaj z interakcji okolołasuchowych można mnóstwo wyciągnąć od dnia linczu na Volvie kto forsował upicie kto go chciał wbić pierwszego kto się nawet nie zastanawiał czy na pewno jest winny ale do zerknięcia jeszcze kto znikąd nagle uważał że jest niewinny i nie argumentował tego, nie był Poszukiwaczem Prawdytu już przemycałem Pistona przed pomysłem z claimem przecież przed chwilą to uargomentowałem pajacu przepraszam za pajaca
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 20:58:33 GMT 1
w razie czego dzięki za grę, to była zajebista przejażdżka
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 20:59:35 GMT 1
twarz murloka jak to przeczyta xDD
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:00:01 GMT 1
dobra jeszcze ostatnie poważne pytanie mamy jakąś pewność, że to kolejnemu się nie odkleiło? nie mamy, ale to już mafia musi go ujebać, powtarzam NIE MA POWODÓW ŻEBY ZOSTAWIĆ KLAWISZA PRZY ŻYCIU BO IM NABRUŹDZI W CHUJ
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 17, 2023 21:00:11 GMT 1
testament: rolny, klawisz wczoraj upijałem pixela, dziś upijam młody g z gdyni a nie francji. prawdopodobnie przegracie te gre, bo zabraknie wam skromnego lidera, za dużo ego. przeczucie mówi mi ze Szelest mafia prawdopodobnie z Młodym G. Murlok o ile nie robi was w chuja niewinny, zdajcie się na intuicje. Ali i Cieniutki też raczej zieloni. Bolec i Pixel chuj wie - raczej niewinni. Zastanówcie się dlaczego Denholm wczoraj wyszedł, chciał zeby się ujawnił klawisz i w jakim to było interesie. Pozdro i powodzenia jeszcze polska nie zgineła PS Cieniutki albo strolował albo przeczytał moje myśli wcześniej, props za to ale jeśli to czytacie to nie wyszło. Raczej nie wyciągajcie wniosków z tej całej akcji, mafia nie jest aż tak głupia . teraz po testamencie, czyli żyje: LICZĘ na zaufanie miasta. Miałem przeczucie że Łasuch niewinny, no kurwa po prostu, zaufałem mu + nie pisałby przecież dwa dni postów z pizdy wiedząc że czeka go lincz. Wywołałem zamieszanie, żeby namieszać mafii w głowie, licząc że postanowi to wykorzystać i wypierdoli kogoś innego = wjebie mnie na mine. Pisałem o tej opcji tutaj: mafiacorner.boards.net/post/52287/thread - to dało mi do myslenia. Jeśli wszystko się uda i mi zaufacie, to mamy rolnego dzień dłużej. Dwie-trzy osoby na pewno spróbują mnie przycisnąć, bo nie będzie mafii to na rękę. Cieniutki pisał, że chyba wiem co planuje = mam nadzieję, że pomyśleliśmy o tym samym tl:dr wszystko co powstało po 20:30 to fikcja, mająca na celu skłonienie mafii do zabicia kogoś innego i oszczędzenie rolnego, mam nadzieje że każdy szczery miastowy to kupuje
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:00:13 GMT 1
przegiołeś
|
|