|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:27:54 GMT 1
nie no kurwa panowie spokojnie młody ma soft cleara od klawisza, którego może dostać 1 z 5 mafiozów tak jak edycję temu pisałem, że będąc w mafii nie zagrał tak pasywnie (no i miałem rację, chociaż do wyników ostatniego linczu sam w to nie wierzyłem), to tera wiem, że od przynajmniej do tej pory był niechętny braniu oc i raczej myśleliśmy podobnie, że na mnie czy na nim taka rola się zmarnuje, bo i tak nigdy nie oczyści całkowicie hard cleara mu nie dam, ale póki żyje drugi mafioz chyba to zły ruch ale co to za softclear? nie dość, że musisz trafić jednego z dwóch (sicario), to jeszcze musisz dodatkowo trafić tego z dwóch, który nie jest oc jest większa szansa, że to przesądza o tym, że ktoś jest oc (bo zawsze będzie tu 50%) niż, że daje wynik niewinności (bo tutaj są dwa równania) rozumiesz?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:28:32 GMT 1
nie no kurwa panowie spokojnie młody ma soft cleara od klawisza, którego może dostać 1 z 5 mafiozów tak jak edycję temu pisałem, że będąc w mafii nie zagrał tak pasywnie (no i miałem rację, chociaż do wyników ostatniego linczu sam w to nie wierzyłem), to tera wiem, że od przynajmniej do tej pory był niechętny braniu oc i raczej myśleliśmy podobnie, że na mnie czy na nim taka rola się zmarnuje, bo i tak nigdy nie oczyści całkowicie hard cleara mu nie dam, ale póki żyje drugi mafioz chyba to zły ruch ale co to za softclear? nie dość, że musisz trafić jednego z dwóch (sicario), to jeszcze musisz dodatkowo trafić tego z dwóch, który nie jest oc kurwa, faktycznie czyli soft-soft clear
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:29:00 GMT 1
więcej epicmafii wpierdolcie w ten szlachetny sport to sie będzie fajniej grało
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:29:19 GMT 1
ale może huj w to, usiądźmy jutro i faktycznie znajdźmy drugiego, a takie argumenty zostaną na oddzielną szermierkę
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:30:38 GMT 1
generalnie Piston, dobrze rozkminione, trzymaj sie tam druhu na cmentarzu, może coś z tego się urodzi pozytywnego
chociaż nie wiem czy nie chciałbym teraz więcej wiedzieć o Szeleście, ale skoro miałeś go za OC, to usprawiedliwiam woltę
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:31:17 GMT 1
ale co to za softclear? nie dość, że musisz trafić jednego z dwóch (sicario), to jeszcze musisz dodatkowo trafić tego z dwóch, który nie jest oc jest większa szansa, że to przesądza o tym, że ktoś jest oc (bo zawsze będzie tu 50%) niż, że daje wynik niewinności (bo tutaj są dwa równania) rozumiesz? to chyba nieprawda, ale ja jednak na emocjach gram jak jakiś pojeb żółć na oczach E: ale to pierwsze to prawda soft-soft-clear
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 21:32:52 GMT 1
Jest jeden wielki pozytyw ostatnich 24. godzin - niewinny Kapitan Cieniutki. Przebił Murloka.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:34:39 GMT 1
znaczy kurwa mój mózg teraz, szkoda że nie ma volva, bo bym spisał od niego, coś pozmieniał i facetka by się nie skapnęła:
ja chyyyyyba nie wierzę w combo młody+cieniutki pozostali niech się zastanowią nad tym combo i mixem ze mną
jak wam wyjdzie, że nie, to rachunek jest w miarę prosty czysty murlok (prawda kurwa? prawda że ta gra nie jest przegrana od 3 dni?) bolec/pixel szelst
matematyka jest wtedy dla szelesta nieubłagana młody daje sobie ujebać lewe jajo za pixela, więc dla niego sprawa jest jeszcze łatwiejsza
jak szelest miałby wyjść niewinny, no to albo jesteście we dwóch, albo ktoś z pary bolec/pixel
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 21:36:11 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 21:36:11 GMT 1
No cieniutki jest w chuj niewinny, na trochę bardziej chłodno porównałem Gdynianina z tej edycji z poprzednią, i chyba jednak też
Nie wiem co z Szelestowskim, chyba trzeba go sprawdzać
W Agce mimo wszystko też nie wierzę, to nam zostaje ktoś z duo pixel - Bolec
Kurwa mać
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:36:15 GMT 1
najgorzej że przez ten cyrk z łasuchem ja nawet nie mam jak zmierzyć tej słynnej siły mafii, bo tu się wszystko samo dzieje
no jedyne co pokazuje, że mafia jest silna (być może) to wjebanie tego marudy pod autobus jedyne co pokazuje, że mafia nie jest silna, to ten dziwny lincz na douglasie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:37:44 GMT 1
TYLKO KURWA idąc tym tropem szelest też ma soft-soft cleara przez to upicie on akurat mógłby dostać tego oc, no ale to i tak 20%
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 21:38:37 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 21:38:37 GMT 1
najgorzej że przez ten cyrk z łasuchem ja nawet nie mam jak zmierzyć tej słynnej siły mafii, bo tu się wszystko samo dzieje no jedyne co pokazuje, że mafia jest silna (być może) to wjebanie tego marudy pod autobus jedyne co pokazuje, że mafia nie jest silna, to ten dziwny lincz na douglasie Na mccoyu też weszło raczej łatwo Trzeba się przyjrzeć tej pasywności volva przy counterclaimie, Piston dobrze dawał
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:39:54 GMT 1
chad ali agca i cieniutki - rozkminiają gierkę - robią akcję mającą chronić klawisza - są zabawni
virgin młody g: - jest agresywny jak ktoś brzydko o nim mówi - rości sobie autorytet który nie ma pokrycia w gierce, jak co edycję
no i kurwa się mordini potem dziwisz, że co okolice meczówki masz gorąco jprdl
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 21:41:09 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:41:09 GMT 1
chad ali agca i cieniutki - rozkminiają gierkę - robią akcję mającą chronić klawisza - są zabawni virgin młody g: - jest agresywny jak ktoś brzydko o nim mówi - rości sobie autorytet który nie ma pokrycia w gierce, jak co edycję no i kurwa się mordini potem dziwisz, że co okolice meczówki masz gorąco jprdl Typie ty mi dwa tygodnie temu przegrałeś grę która miałem w małym palcu co ty mi będziesz pierdolil
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:41:37 GMT 1
autorytetu sam sobie nie biore tylko go dostaje
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:42:36 GMT 1
dobra młody powiem jasno
linczujesz mnie i szelesta, gra się nie kończy co robisz
bo ci zostają sami twoi niewinni
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:42:39 GMT 1
i w przeciwieńśtwie do was nie wale sobie konia w firanke do swojego performancu tylko chce to skończyć wpizdu i iść do domu
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:43:03 GMT 1
nie mam już chyba tylu linczów żeby coś dalej robić
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:43:14 GMT 1
i mam w chuju Twoją kontrofensywe
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 21:44:28 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 21:44:28 GMT 1
dobra młody powiem jasno linczujesz mnie i szelesta, gra się nie kończy co robisz bo ci zostają sami twoi niewinni Przegrywa Mamy 5-2 obecnie Jutro 3-2 i meczówka
|
|