|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:18:49 GMT 1
no chuj czyli jednak przegraliśmy
gratuluje rolnym
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:18:57 GMT 1
Mafia nie dająca się nabrać musiała dalej zabić Pistona. Ale czy musiała dać znać, że nie dała się nabrać? Nie, przecież to dla nich ryzykowne w chuj.
A Szelest rozkminił.
Wyrzucam Szelesta. Szelest niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 21:19:22 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 21:19:22 GMT 1
dobra, ale tak. Mafia się nie dała na to nabrać. a) mamy wyrachowanego lowa który wyglądał (ale to ocena post factum) jakby wiedział co sie dzieje od początku. mój żart rozczytał, swój pociągnął, ale ani przez chwilę nie wierzył Pistonowi - duża wiedza; b) mamy Kapitana, który poszedł serduchem i nie ogarnął sytuacji że to był prawdziwy claim jeszcze chwilę po mordzie; c) mamy uprowadzonego G, mord był, niby nie ogarniał co się dzieje też, nie wiem; d) mamy Szelesta który wiedział o co chodzi od początku; e) mamy Murloka którego nie było, ale tuż po mordzie wpadł; f) Pixel dupa cicho; g) Bolec to nawet nie wiem jak opisać. Czyli tak, promiastowa postawa: lowrider - bo wspomógł akcję świadomie ale mafia myslala jak on Monti - bo wspomógł nieświadomie i mafia nie myslala jak on wyrzucam nas, to sa za duze szachy, zeby to odpierdolic na takim tempie. Agca niewinny. zostaje Szelest i G. Murlok niewiadoma. Pixel i Bolec na bok. Mordo, zapowiadałem że mnie nie będzie, uważam że po całym tygodniu grindu takie wyrzucenie mnie z grona niewinnych BO NIE MOGŁEM BYĆ W GRZE PRZEZ ŻYCIE jest nie fair Przeanalizuj se moją grę na chłodno i wrócimy do dyskusji
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:19:38 GMT 1
totalnie nie rozumiem o czym mówisz, przykre
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:20:11 GMT 1
Mafia nie dająca się nabrać musiała dalej zabić Pistona. Ale czy musiała dać znać, że nie dała się nabrać? Nie, przecież to dla nich ryzykowne w chuj. A Szelest rozkminił. Wyrzucam Szelesta. Szelest niewinny. to jest, w porównaniu z poprzednim, ocena Agcy i Szelesta wynikająca tylko z ciągu wydarzeń który się odjebał nie wierzę, że przy takiej akcji, jeszcze zaznaczaliby wypowiedziami, że Piston król, mając zamiar go mordować. to już za daleko jednak przy takiej dynamice.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:20:31 GMT 1
dobra, ale tak. Mafia się nie dała na to nabrać. a) mamy wyrachowanego lowa który wyglądał (ale to ocena post factum) jakby wiedział co sie dzieje od początku. mój żart rozczytał, swój pociągnął, ale ani przez chwilę nie wierzył Pistonowi - duża wiedza; b) mamy Kapitana, który poszedł serduchem i nie ogarnął sytuacji że to był prawdziwy claim jeszcze chwilę po mordzie; c) mamy uprowadzonego G, mord był, niby nie ogarniał co się dzieje też, nie wiem; d) mamy Szelesta który wiedział o co chodzi od początku; e) mamy Murloka którego nie było, ale tuż po mordzie wpadł; f) Pixel dupa cicho; g) Bolec to nawet nie wiem jak opisać. Czyli tak, promiastowa postawa: lowrider - bo wspomógł akcję świadomie ale mafia myslala jak on Monti - bo wspomógł nieświadomie i mafia nie myslala jak on wyrzucam nas, to sa za duze szachy, zeby to odpierdolic na takim tempie. Agca niewinny. zostaje Szelest i G. Murlok niewiadoma. Pixel i Bolec na bok. Mordo, zapowiadałem że mnie nie będzie, uważam że po całym tygodniu grindu takie wyrzucenie mnie z grona niewinnych BO NIE MOGŁEM BYĆ W GRZE PRZEZ ŻYCIE jest nie fair Przeanalizuj se moją grę na chłodno i wrócimy do dyskusji ale co Ty się tak spinasz? ja mówię tylko o tej akcji.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:21:01 GMT 1
proponuje układ
zgłaszam się jutro na ochotnika do linczu
po wyniku z automatu przestajecie rozkminiać greenpixela i jebiecie szelest->agca
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:21:07 GMT 1
Czy G może mieć OC przy takim rosterze? W chuj tak.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:21:35 GMT 1
kurwa typie w jakim rosterze mogę nie mieć OC
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:21:39 GMT 1
proponuje układ zgłaszam się jutro na ochotnika do linczu po wyniku z automatu przestajecie rozkminiać greenpixela i jebiecie szelest->agca powoli trzeba będzie jeszcze przełożyć mapę gry z dzisiaj na mapę gry z totala
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 21:21:46 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 21:21:46 GMT 1
Ja dopiero przeżywam polinczowe emocje
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:21:47 GMT 1
chce to biore, a sam wiesz że nie chce
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 21:22:21 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 21:22:21 GMT 1
Ja pierdole miałem jutro pracować a będę przerzucał łopatą to gówno
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 21:22:44 GMT 1
na moją mape ktoś nasrał w momencie linczu i tej całej kołomyji i jeżeli to świadczy na niekorzyść to mam was w piździe
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:24:04 GMT 1
na moją mape ktoś nasrał w momencie linczu i tej całej kołomyji i jeżeli to świadczy na niekorzyść to mam was w piździe każdy z nas został wjebany na konia w pewien sposób i każdy jakoś zareagował nie ma co marudzić, tylko wziąć na klatę i przeanalizować
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:24:58 GMT 1
nie no kurwa panowie spokojnie młody ma soft cleara od klawisza, którego może dostać 1 z 5 mafiozów
tak jak edycję temu pisałem, że będąc w mafii nie zagrał tak pasywnie (no i miałem rację, chociaż do wyników ostatniego linczu sam w to nie wierzyłem), to tera wiem, że od przynajmniej do tej pory był niechętny braniu oc i raczej myśleliśmy podobnie, że na mnie czy na nim taka rola się zmarnuje, bo i tak nigdy nie oczyści całkowicie
hard cleara mu nie dam, ale póki żyje drugi mafioz chyba to zły ruch
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:25:53 GMT 1
na niekorzyść lowa jednak świadczy, że rozegrał to jakby z góry znał rozstawienie pionków na szachownicy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:26:35 GMT 1
a dzisiejsze zachowanie to może być max 5% całej oceny, ja sam uważam, że jakbym doszedł do wniosku, że potrzebuję takiej inby będąc w mafii, to bym coś takiego też zagrał a was mierzę swoją miarą, więc po dzisiaj nie krzyknę monti miasto, tylko mu mogę jakiegoś małego plusika postawić
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 21:26:56 GMT 1
nie no kurwa panowie spokojnie młody ma soft cleara od klawisza, którego może dostać 1 z 5 mafiozów tak jak edycję temu pisałem, że będąc w mafii nie zagrał tak pasywnie (no i miałem rację, chociaż do wyników ostatniego linczu sam w to nie wierzyłem), to tera wiem, że od przynajmniej do tej pory był niechętny braniu oc i raczej myśleliśmy podobnie, że na mnie czy na nim taka rola się zmarnuje, bo i tak nigdy nie oczyści całkowicie hard cleara mu nie dam, ale póki żyje drugi mafioz chyba to zły ruch ale co to za softclear? nie dość, że musisz trafić jednego z dwóch (sicario), to jeszcze musisz dodatkowo trafić tego z dwóch, który nie jest oc
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 21:27:24 GMT 1
na niekorzyść lowa jednak świadczy, że rozegrał to jakby z góry znał rozstawienie pionków na szachownicy testament:
|
|