|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:49:03 GMT 1
w sensie, Kapitan w mafii to byłoby top3 anime escape moves ever i druga edycja z rzędu, kiedy mam typa na widelcu i nie dowożę, no ale kurwa nie byłbym w stanie tak zagrać w mafii wszystko bym odtworzył na luzie ale nie meltdowny na emocjach kiedy odcina mi mózg chwilowo mannstein, czy dzisiaj
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:49:44 GMT 1
w sensie, Kapitan w mafii to byłoby top3 anime escape moves ever i druga edycja z rzędu, kiedy mam typa na widelcu i nie dowożę, no ale kurwa @up jakbyś pajacu przeczytał ze zrozumieniem to byś widział, że się oswajam z myślą, że żaden z was ale ja nie pytam o to czy kurwa w końcu też ci zaczął tlen dopływać do tego orzeszka tylko o to, czy ze stanem obecnej wiedzy, poszedłbyś w Bolca? teraz. dokładnie teraz.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 22:50:14 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 22:50:14 GMT 1
Teraz to mi zgrzyta ta wajcha na Bolcu trzech mafiozów cały czas.
Ale są też dowody takie jak to co dzisiaj + niespodziewany mord na Sidorze, gdy Bolec był pijany.
Plus to, że Volverin wystawił gościa.
Myślę, że mógłbym w Bolca iść, ale to byłby ruch gowinowy na ten moment.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 22:53:23 GMT 1
wiecie co, w poprzednich edycjach napisałbym że albo mi wierzycie albo jebać was elo.
ale w tej napisałem o greenpixelu więcej postów niż on w grze i nie mam co w tym temacie dodawać. Wy śpiewacie jednym głosem z trzema poprzednimi mafiozami, że a chuj może jednak. Dwóch kolejnych na pewno powtarza to samo.
Wkleje wam to jutro w jednego posta wszystkie te wartościowe poszlaki, jeżeli w waszym rozumieniu mafiozy nadrzędne będą argumenty, że nie wie co sie dzieje, wkleja czat gpt i ma gre w dupie to zagłosujecie sobie zgodnie ze swoim sumieniem, jestem przekonany że zostanie nam meczówka, ale może to wy macie racje i ja robie z siebie pajaca.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 22:53:26 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 22:53:26 GMT 1
Tu trzeba zrobić restart myślenia. Jeśli będzie mnie na to stać jutro, to rozwałkujemy we dwójkę mafię. Albo we trójkę, o ile Murlok zajmie się szukaniem mafii, a nie obrażaniem ludzi. Co ty pierdolisz znów
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:53:42 GMT 1
mamy juz trzech na Bolca + greenpixel który głosował na niego w D5
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 22:54:10 GMT 1
nie wiem kurwa
widzę jeden argument mogący przemawiać za bolcem, edycja ze snajperami wszyscy przewidywaliśmy, trochę przez matematykę, że w mafii musi być glon było mucha/kapibara, chuj że w meczówce mucha/taco i mafiozo wajchował, to nie istotne
mucha grał jak kutas i nie żałuję, że go zlinczowałem, moralne zwycięstwo sranie w banie ale im dalej w las, tym mafiozo kapibara zaczynał cośtam dawać, żeby wejść miastu pod chuj
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:54:21 GMT 1
greenpixelto bardzo ważne wpierdalamy się w Bolca jutro?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:55:44 GMT 1
wiecie co, w poprzednich edycjach napisałbym że albo mi wierzycie albo jebać was elo. ale w tej napisałem o greenpixelu więcej postów niż on w grze i nie mam co w tym temacie dodawać. Wy śpiewacie jednym głosem z trzema poprzednimi mafiozami, że a chuj może jednak. Dwóch kolejnych na pewno powtarza to samo. Wkleje wam to jutro w jednego posta wszystkie te wartościowe poszlaki, jeżeli w waszym rozumieniu mafiozy nadrzędne będą argumenty, że nie wie co sie dzieje, wkleja czat gpt i ma gre w dupie to zagłosujecie sobie zgodnie ze swoim sumieniem, jestem przekonany że zostanie nam meczówka, ale może to wy macie racje i ja robie z siebie pajaca. ja jestem generalnie za tym żeby nie brać do gry kolegów z którymi napierdalasz w babingtona i opierać całe uniewinnienie na znanych jedynie sobie powodach
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:56:07 GMT 1
ale zadałem Twojemu psiapsiowi Jedno Bardzo Ważne Pytanie
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 22:56:12 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 22:56:12 GMT 1
wiecie co, w poprzednich edycjach napisałbym że albo mi wierzycie albo jebać was elo. ale w tej napisałem o greenpixelu więcej postów niż on w grze i nie mam co w tym temacie dodawać. Wy śpiewacie jednym głosem z trzema poprzednimi mafiozami, że a chuj może jednak. Dwóch kolejnych na pewno powtarza to samo. Wkleje wam to jutro w jednego posta wszystkie te wartościowe poszlaki, jeżeli w waszym rozumieniu mafiozy nadrzędne będą argumenty, że nie wie co sie dzieje, wkleja czat gpt i ma gre w dupie to zagłosujecie sobie zgodnie ze swoim sumieniem, jestem przekonany że zostanie nam meczówka, ale może to wy macie racje i ja robie z siebie pajaca. No może zostanie ale co, wolisz zostać z pixelem i się srać jak z Fraserem znów? Ja po prostu nie widzę tu za bardzo innych opcji Chyba że ty plus pixel 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 22:56:53 GMT 1
Pracuś: Bolec Pierdolec - nie widzę dużo treści. Mam wrażenie, że ktoś kto bardziej ogarnięty, ale gra na mniejszej kurwie, żeby potem łatwiej nie wpaść. 80% scum vibes.
Makłowicz: Bolec Pierdolec zielonawy
Piston: Bolec i Pixel chuj wie - raczej niewinni
sprawdzenie opinii świeżaków chuj mi dało
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:57:39 GMT 1
moze byc pixel pierwszy tak wolisz? zastanów się czy optimum nie będzie ja pierwszy i immunitet dla pixela ty wiesz kurwa że Ciebie nam bedzie trudniej zlinczowac niz pixela, chocby z samym przekonaniem sie do tego faktu, ze wywalamy kogos mocnego i uzywasz takiego argumentu nie wiem jak ci moze byc nie wstyd
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 22:58:18 GMT 1
wiecie co, w poprzednich edycjach napisałbym że albo mi wierzycie albo jebać was elo. ale w tej napisałem o greenpixelu więcej postów niż on w grze i nie mam co w tym temacie dodawać. Wy śpiewacie jednym głosem z trzema poprzednimi mafiozami, że a chuj może jednak. Dwóch kolejnych na pewno powtarza to samo. Wkleje wam to jutro w jednego posta wszystkie te wartościowe poszlaki, jeżeli w waszym rozumieniu mafiozy nadrzędne będą argumenty, że nie wie co sie dzieje, wkleja czat gpt i ma gre w dupie to zagłosujecie sobie zgodnie ze swoim sumieniem, jestem przekonany że zostanie nam meczówka, ale może to wy macie racje i ja robie z siebie pajaca. ja jestem generalnie za tym żeby nie brać do gry kolegów z którymi napierdalasz w babingtona i opierać całe uniewinnienie na znanych jedynie sobie powodach zabawne w kontekście tego, że wczoraj wjeżdżałeś w szelesta na pełnej kierując się zdaniem kolegów z którymi ogląda piłkę tak, wiem że nie tylko na tym
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:58:23 GMT 1
zastanów się czy optimum nie będzie ja pierwszy i immunitet dla pixela ty wiesz kurwa że Ciebie nam bedzie trudniej zlinczowac niz pixela, chocby z samym przekonaniem sie do tego faktu, ze wywalamy kogos mocnego i uzywasz takiego argumentu nie wiem jak ci moze byc nie wstyd oczekuje deklaracji co do Bolca albo idz sobie pileczki poodbijaj z pixelem
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 22:59:09 GMT 1
ja jestem generalnie za tym żeby nie brać do gry kolegów z którymi napierdalasz w babingtona i opierać całe uniewinnienie na znanych jedynie sobie powodach zabawne w kontekście tego, że wczoraj wjeżdżałeś w szelesta na pełnej kierując się zdaniem kolegów z którymi ogląda piłkę tak, wiem że nie tylko na tym tam to bylo 1 z multum, a 3/4 graczy dysponuje ta wiedza tutaj jest 1 z jednego, a ta wiedza dysponuje tylko algida
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 22:59:29 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 22:59:29 GMT 1
Odjebała się piękna akcja w tej edycji. Uwięziłem w d2 Kaźmierczaka, a on i tak zginął XD Czyli w mafii na 100% jest upicie barmana z d2, czyli Bolec. Cieniutki co ty na to
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:00:05 GMT 1
Odjebała się piękna akcja w tej edycji. Uwięziłem w d2 Kaźmierczaka, a on i tak zginął XD Czyli w mafii na 100% jest upicie barmana z d2, czyli Bolec. Cieniutki co ty na to Denholm wiedzial ze dostanie najprawdopodobniej counter-claima
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:00:29 GMT 1
ktos ma cos jeszcze do dodania o Bolcu?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 23:01:08 GMT 1
wiecie co, w poprzednich edycjach napisałbym że albo mi wierzycie albo jebać was elo. ale w tej napisałem o greenpixelu więcej postów niż on w grze i nie mam co w tym temacie dodawać. Wy śpiewacie jednym głosem z trzema poprzednimi mafiozami, że a chuj może jednak. Dwóch kolejnych na pewno powtarza to samo. Wkleje wam to jutro w jednego posta wszystkie te wartościowe poszlaki, jeżeli w waszym rozumieniu mafiozy nadrzędne będą argumenty, że nie wie co sie dzieje, wkleja czat gpt i ma gre w dupie to zagłosujecie sobie zgodnie ze swoim sumieniem, jestem przekonany że zostanie nam meczówka, ale może to wy macie racje i ja robie z siebie pajaca. ja jestem generalnie za tym żeby nie brać do gry kolegów z którymi napierdalasz w babingtona i opierać całe uniewinnienie na znanych jedynie sobie powodach No przyznałem się do błędu, jest to powszechna praktyka w tym uniwersum i nie zdawałem sobie sprawy w jakim stopniu wypacza. Więcej się na takie coś nie pisze. Ale niech to będzie równoważnią wszystkich tych śmiesznych ról w tej edycji. Oprócz tego myśle, że jednak 80% powodow jego niewinności jest w grze, a nie w życiu a wy z wkurwienia na sytuacje tak trochę stajecie teraz okoniem.
|
|