|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:01:52 GMT 1
ja jestem generalnie za tym żeby nie brać do gry kolegów z którymi napierdalasz w babingtona i opierać całe uniewinnienie na znanych jedynie sobie powodach No przyznałem się do błędu, jest to powszechna praktyka w tym uniwersum i nie zdawałem sobie sprawy w jakim stopniu wypacza. Więcej się na takie coś nie pisze. Ale niech to będzie równoważnią wszystkich tych śmiesznych ról w tej edycji. Oprócz tego myśle, że jednak 80% powodow jego niewinności jest w grze, a nie w życiu a wy z wkurwienia na sytuacje tak trochę stajecie teraz okoniem. ale to ty stajesz okoniem, rozumiesz? i nie chce juz rozmawiac o tej sytuacji, wchodzisz w Bolca?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:02:20 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:02:20 GMT 1
Denholm wiedzial ze dostanie najprawdopodobniej counter-claima No oczywiście że wiedział, ale co to ma do rzeczy? Jego wypowiedź dalej jest oparta w realiach gry Pytanie czy próbowałby swojego tak bezczelnie uniewinnić, jak oskarżenie fejk rolnego
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:02:45 GMT 1
Ali Agca 2.75 kurs spada Bolec Pierdolec 6.50 kurs lekko spada Denholm Reynholm 1.66GreenPixel 101.00 Jakub Szelestowski 4.00 kurs troche spada Kapitan Cieniutki 3.50 [ linczując Denholma pierwszego, jeżeli pada jako winny to kursy wzrastają do 15.00] Klakier -- Młody Gdynianin 101.00 Murlok 101.00 Piston Postrach Wsi 5.10tu sie nic innego nie wydarzy niewiele sie tu zmienia od rana. Fundamenty są solidne według tego jesteś Szelest-Agca
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:03:21 GMT 1
Denholm wiedzial ze dostanie najprawdopodobniej counter-claima No oczywiście że wiedział, ale co to ma do rzeczy? Jego wypowiedź dalej jest oparta w realiach gry Pytanie czy próbowałby swojego tak bezczelnie uniewinnić, jak oskarżenie fejk rolnego to oznacza, ze tego w tym przypadku nie analizujemy (jeszcze)
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:03:31 GMT 1
ale mozesz dawac dalej
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:03:50 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:03:50 GMT 1
Głosowania to jedno, on twardo stal przy d1 na potencjalnym wspolmafioze i nie podłączył się do linczu na Eryku 2 dni później twardo stał przy Mcchuju i nie przyłączył się do linczu na Marudzie Więc to są bardzo twarde uniewinnienia z gry, a Ty mi pierdolisz o moim komforcie? Co jest łatwiejsze psychologicznie dla początkującego mafiozy - głosować na niewinnych czy winnych? Ja bym się bardziej zastanawiał skąd ta celność, a ty idziesz w drugą stronę xD Denholm swoich lekką ręką wpierdalał pod lincz w tej edycji, co
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:04:44 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:04:44 GMT 1
Będzie bardzo zabawnie jak pozostała mafia to Łasuch, Bolec, Pixel, a my zaczniemy się wybijać między sobą. Może wtedy skończy się szukanie twistów na siłę, bo przecież jakiś musi być. Też chcę jeszcze zerknąć na Pistona, ale to raczej formalność. Nie ma co panikować i wymyślać gry na nowo obecnie. Łasuch, Bolec, Pixel, może Cieniutki. Nie widzę innych logicznych kandydatur na ten moment. Mamy zapas, dużo uniewinnień, dwóch rolnych, sytuacja dobra. Hehe
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:05:14 GMT 1
Szelest, jak nie Bolec to Pixel?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:05:25 GMT 1
i przestań kluczyć, chcę odpowiedzi.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 23:05:41 GMT 1
Napisałem wcześniej, że makło dawał raczej niewinnego bolca. Czytam makło od początku, jechał z bolcem jak z suką, po czym taki post wjeżdża: Wczoraj pisałem, że jak Bolec niewinny to winni ci, którzy na niego głosowali wcześniej. Więc zakładając, że Bolec niewinny, to w mafii powinien być Denholm lub Douglas. Więc od biedy możemy iść w Douglasa, ale mi się wydaje, że jest niewinny. Prędzej bym znów atakował bolca. Po linczu na Douglasie uznał, że bolec raczej zielony. Potem analiza, wnioski: Podsumowując, po całej akcji bardzo zielony jest Murlok, Szelest (choć ta jego zmiana głosu to ogromne wtf), McCoy. Zieleni się trochę Podsumowanie, Łasuch (choć tu znowu jest wtf z tą zmianą głosu po 21). Po analizie czerwieni się bardziej Klakier i Gdynianin. Ali Agca – nie umiem go ocenić, patrząc tylko i wyłącznie po tym linczu. No a jakby ktoś miał wątpliwości dotyczące mojej zieloności to moment wysłania głosu chyba powinien załatwić sprawę. A jak nie, to pamiętajcie, że Maruda był na świeczniku również m.in. z mojej przyczyny.ostatni post: Ali Agca zielony Bolec Pierdolec zielonawy Denholm czerwony? Dr Leonard zielony greenpixel czerwony Szelestowski Zielony 100% Cieniutki roboczo zielony Klakier czerwony? Maruda roboczo zielony Murlok Zielony 100% Młody Gdynianin czerwony? Piston zieleniony przez Szelesta Podsumowanie zielony Łasuch zielony za co został zamordowany Robert Makłowicz, w którego mord był celowany? znaczy kurwa okaże się, że "ej on może mieć rolę" i chuj, no ale zastanówmy się
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 23:06:15 GMT 1
ale jakie kluczyć typie zimny prysznic, coś słodkiego albo do spania bo my już na Twój level dzisiaj nie wskoczymy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 23:08:20 GMT 1
kurwa nie wiem, jeżeli Makłowicz był mordowany za typy, to faktycznie wychodzi pixel+gdynianin ale on w chuj nie musiał być mordowany za typy, tylko za combo rola+uniewinnienie+gra z barmanem
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 23:08:35 GMT 1
o swoich podejrzeniach pisałem cały dzień i nie były oparte na winie Łasucha, jej brak niczego tu nie wyklucza. Jeżeli nie miała miejsce jakaś szalona akcja w której bolec wpierdolił się reakcją na akcje rolnych a ja jej nie zrozumiałem to daj znać, ale w innym wypadku nie rozumiem akcji i pytania. Dwubiegunówkę udawałem jako Kanye West, Młody Sarmata to inna liga. Wyżej o range jak rover
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:08:37 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:08:37 GMT 1
Dla mnie w parze Bolec/Pixel musi być co najmniej jedna mafia, za dużo twistów w innym razie. Jak na mafiozę, to Denholm sporo rozsądnych rzeczy pisał 😎
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:10:05 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:10:05 GMT 1
Ja widzę dwa możliwe scenariusze:
Volv dostał mafię amatorów i uznał, że strategią będzie wjebanie ich pod pociąg żeby załatwić sobie na tym street cred do końca gry
No albo gołąbki od babinktona
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:11:04 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:11:04 GMT 1
Natomiast w obu scenariuszach daje to winę pixela
Nie mówię nic, jutro z kompa poczytam
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 23:11:16 GMT 1
mega naiwny jesteś po tej podróży, idziemy do spania chłopy bo głupoty gadacie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 23:11:41 GMT 1
Dla mnie w parze Bolec/Pixel musi być co najmniej jedna mafia, za dużo twistów w innym razie. Jak na mafiozę, to Denholm sporo rozsądnych rzeczy pisał 😎 No patrząc po tym, że skłaniam się kurwa z bólem serca za uniewinnienem tych dwóch pierdolców, no to na to wychodzi, w sensie wróćmy do tego co pisałem ze dwa dni temu; Dunholm – no jak pisałem wczoraj, nie dodaje mi się to wszystko o tyle, że będąc w mafii jego gameplan na grę chyba nie ma prawa działać. Daje bardzo dobre, korzystne dla miasta wnioski, porządkuje grę, jak ja dla mafii jestem Punisherem, to on jest moim Micro, który siedzi w bazie przed komputerem i analizuje dane. No buduje na tym sobie pozycję, ale czy zbudowałby ją tym na tyle, że pozwoli to zaprowadzić mafię do zwycięstwa? No nie wydaje mi się, wg mnie niewinny.JEŻELI uznamy, że my w trójkę/czwórkę jesteśmy czyści, no to wychodzi na to, że planem faktycznie było wystawienie jeszcze jednego swojego, ale nie za szybko. Chyba że ew. był ten Szelest w pogotowu jeszcze.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:12:52 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:12:52 GMT 1
ale jakie kluczyć typie zimny prysznic, coś słodkiego albo do spania bo my już na Twój level dzisiaj nie wskoczymy to kogo Ty chcesz zlinczować?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:13:16 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:13:16 GMT 1
Załóżmy, że Bolec niewinny, barman upił. Poszedł mord w Eldo. No realistyczne, okej. Załóżmy, że Bolec mafia, barman upił. Poszedł mord losowy i padło na Eldo. Nierealistyczne? Do sprawdzenia, czy Denholm pisal tego posta po wyjściu z roli Klakiera, czy przed i jak to wpływa na jego posty o Bolcu po fejk claimie
|
|