|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:26:08 GMT 1
Ja widzę dwa możliwe scenariusze: Volv dostał mafię amatorów i uznał, że strategią będzie wjebanie ich pod pociąg żeby załatwić sobie na tym street cred do końca gry No albo gołąbki od babinktona ja mysle ze jest wrecz odwrotnie i Volv sie poswiecil dla reszty swoich chlopakow - mimo tego co graja
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:26:36 GMT 1
mafia jest w trójce bolec, pixel, młody g
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:26:52 GMT 1
chuja mam na bolca, chciałem was wyciągnąć za język i sprawdzić reakcje
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:27:00 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:27:00 GMT 1
byłem pod prysznicem, a pod prysznicem miałem w tej edycji najlepsze rozkminy stworzyłem teorię opłacalności plejsów dla mafii, z której wychodzi niewinny młody g i winni szelest oraz bolec stay tuned Ja ciągle optuje za kolejką bolec - pixel (albo na odwrut) i wtedy szelest, no chyba że pixel winny to trzeba będzie pomyśleć Ale no do poczytania jeszcze Na spokojnie
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:27:01 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 23:27:01 GMT 1
Ja widzę dwa możliwe scenariusze: Volv dostał mafię amatorów i uznał, że strategią będzie wjebanie ich pod pociąg żeby załatwić sobie na tym street cred do końca gry No albo gołąbki od babinktona ja mysle ze jest wrecz odwrotnie i Volv sie poswiecil dla reszty swoich chlopakow - mimo tego co graja Volv wystawił na świecznik McCoya.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:28:06 GMT 1
chuja mam na bolca, chciałem was wyciągnąć za język i sprawdzić reakcje ale obok bolca może być szelest, dlatego trzeba najpierw sprawdzić bolca bo pixel i młody g są w pakiecie
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:28:27 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:28:27 GMT 1
Ja widzę dwa możliwe scenariusze: Volv dostał mafię amatorów i uznał, że strategią będzie wjebanie ich pod pociąg żeby załatwić sobie na tym street cred do końca gry No albo gołąbki od babinktona ja mysle ze jest wrecz odwrotnie i Volv sie poswiecil dla reszty swoich chlopakow - mimo tego co graja Poświęcił się jak widział że leci McCoya sam wystawił, Douglasa miał ledwie nad strefą do linczu
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:28:55 GMT 1
nie widzę lepszej konfiguracji niż
a) bolec, winny -> szelest albo dalsza kmina b) bolec, niewinny -> pixel -> młody/kmina
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:30:15 GMT 1
szukamy kwadratowych jaj, tymczasem znowu nieruszany jest gość, który nie gra
szkoda, że G tak odpierdala z tym Pixelem, bo jakby sobie nie dawał za niego chuja uciąć, to można byłoby ich rozdzielić
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:31:03 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 23:31:03 GMT 1
No chuj może. To ja se coś poczytam w ramach uczciwego grindu, a ty przed spaniem się zastanów czy będąc w mafii bym się bawił w taki szajs jak kurwa usuwanie znaków w twoich testamentach, żeby coś znaleźć. Tzn. zdaję sobie sprawę, że w momencie jak to napisałem, to przestało to być argumentem, ale kurwa cała moja gra w tej edycji mnie clearuje. Czy ktoś zauważa sztuczność tego posta i wydarzenia z tym testamentem?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:31:40 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 23:31:40 GMT 1
Dobra spierdalam, może jak wstanę to wrócicie na dobre tory bo jest wysoko. Z waszych kolejek najbliżej mi do lowriderowej którego mam w ścisłej czołówce 😆 Elo
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:31:55 GMT 1
No chuj może. To ja se coś poczytam w ramach uczciwego grindu, a ty przed spaniem się zastanów czy będąc w mafii bym się bawił w taki szajs jak kurwa usuwanie znaków w twoich testamentach, żeby coś znaleźć. Tzn. zdaję sobie sprawę, że w momencie jak to napisałem, to przestało to być argumentem, ale kurwa cała moja gra w tej edycji mnie clearuje. Czy ktoś zauważa sztuczność tego posta i wydarzenia z tym testamentem? nie, nikt
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:31:56 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:31:56 GMT 1
nie widzę lepszej konfiguracji niż a) bolec, winny -> szelest albo dalsza kmina b) bolec, niewinny -> pixel -> młody/kmina Mamy 2 możliwości sprawdzenia, jeżeli w duo bolec - pixel jest mafia Możemy sprawdzić obu i a nuż obaj polecą czerwoni A jak nie, to wtedy można myśleć, czy Szelest, czy G, czy inne jaja kwadratowe Czy coś pominąłem?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:32:18 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 17, 2023 23:32:18 GMT 1
Z tego wszystkiego aż mi się Murlok przestał podobać 😡
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:32:31 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:32:31 GMT 1
No chuj może. To ja se coś poczytam w ramach uczciwego grindu, a ty przed spaniem się zastanów czy będąc w mafii bym się bawił w taki szajs jak kurwa usuwanie znaków w twoich testamentach, żeby coś znaleźć. Tzn. zdaję sobie sprawę, że w momencie jak to napisałem, to przestało to być argumentem, ale kurwa cała moja gra w tej edycji mnie clearuje. Czy ktoś zauważa sztuczność tego posta i wydarzenia z tym testamentem? Nie, klasyczny lowrider
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:32:43 GMT 1
byłem pod prysznicem, a pod prysznicem miałem w tej edycji najlepsze rozkminy stworzyłem teorię opłacalności plejsów dla mafii, z której wychodzi niewinny młody g i winni szelest oraz bolec stay tuned Ja ciągle optuje za kolejką bolec - pixel (albo na odwrut) i wtedy szelest, no chyba że pixel winny to trzeba będzie pomyśleć Ale no do poczytania jeszcze Na spokojnie nom, biorę to dodatkowo panowie, likwidujemy sobie czynnik nieprzewidywalności wtedy w deciderze
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:32:49 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 17, 2023 23:32:49 GMT 1
Z tego wszystkiego aż mi się Murlok przestał podobać 😡 Jestem zielony i brzydki, nic dziwnego
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 23:32:49 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 17, 2023 23:32:49 GMT 1
Z tego wszystkiego aż mi się Murlok przestał podobać 😡 Rel.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 17, 2023 23:33:20 GMT 1
kurwa jak sobie to rozpisałem, to jednak nie mogę wg mojej teorii uniewinnić młodego, no ale rozpiszę do końca, skoro jestem w połowie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 23:33:55 GMT 1
nie widzę lepszej konfiguracji niż a) bolec, winny -> szelest albo dalsza kmina b) bolec, niewinny -> pixel -> młody/kmina Mamy 2 możliwości sprawdzenia, jeżeli w duo bolec - pixel jest mafia Możemy sprawdzić obu i a nuż obaj polecą czerwoni A jak nie, to wtedy można myśleć, czy Szelest, czy G, czy inne jaja kwadratowe Czy coś pominąłem? nie, ja się zgadzam w miarę, ale Szelesta trzeba będzie delikatnie rozpatrzyć i zastanowić się kto będzie go wtedy bił ale konsensus musi być taki, że zanim wybijemy siebie, nie może żyć chociaż jeden z tej dwójki która pozoruje grę w imię zasad skurwysyny
|
|