|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 11:10:07 GMT 1
W ogóle to nikt tego nie zauważył, ale z uwięzień wynika, że para Młody Gdynianin i greenpixel nie może być razem w mafii! rozwiń bo nie zauważyłem, a i tak stąpam po kruchym lodzie wciskając f5 zamiast pracować edit: te dwa posty nad moim młodego jeden pod drugim xDDDDDD nie no młody musi być chyba kurwa niewinny, zobaczmy jeszcze co szelst napisze o tych uwięzieniach
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 11:10:50 GMT 1
Ale jakim cudem można mieć pewność na podstawie samego faktu, że to Twoj ziomek? Musieliście sobie powiedzieć na babingtonie czy coś w tym rodzaju.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 11:11:27 GMT 1
W ogóle to nikt tego nie zauważył, ale z uwięzień wynika, że para Młody Gdynianin i greenpixel nie może być razem w mafii! rozwiń bo nie zauważyłem, a i tak stąpam po kruchym lodzie wciskając f5 zamiast pracować Przedwczoraj Piston więził pixela, poleciał rolny, wczoraj Piston więził Młodego Gdynianina i też poleciał rolny. A jest tylko jeden OC.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 11:11:57 GMT 1
rozwiń bo nie zauważyłem, a i tak stąpam po kruchym lodzie wciskając f5 zamiast pracować Przedwczoraj Piston więził pixela, poleciał rolny, wczoraj Piston więził Młodego Gdynianina i też poleciał rolny. A jest tylko jeden OC. no ale sicario może być różna osoba?
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 11:12:23 GMT 1
musiałbym spaść z chuja żeby mając do kogoś pewność szukać argumentów za jego winą Ale co kurwa, pokazał ci skrzynkę odbiorczą na forum, że nie ma wiadomości od Antury czy co? Bo to wygląda tak, jakbyś nie dopuszczał możliwości, że ziomek może robić cię w chuja
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 11:13:54 GMT 1
Przedwczoraj Piston więził pixela, poleciał rolny, wczoraj Piston więził Młodego Gdynianina i też poleciał rolny. A jest tylko jeden OC. no ale sicario może być różna osoba? Nie ma takiej roli jak sicario w tej edycji.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 11:15:24 GMT 1
Na przykład mnie Tomus i Sidor podejrzewają z zasady, bo nie chcą, żebym ich zrobił w bambuko (albo przynajmniej za łatwo). Tymczasem tutaj mamy odwrotność.
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 11:16:16 GMT 1
no ale sicario może być różna osoba? Nie ma takiej roli jak sicario w tej edycji. jest wybierana osoba dokonująca mordu i tylko jeśli Klawisz ją uwięzi (albo cel mordu), to nie ma mordu z barmanem ci się pojebało
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 11:16:25 GMT 1
Dopóki Klakier mnie nie upił, to byłem jego number one. A potem zmienił zdanie o 180 stopni.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 11:16:46 GMT 1
Nie ma takiej roli jak sicario w tej edycji. jest wybierana osoba dokonująca mordu i tylko jeśli Klawisz ją uwięzi (albo cel mordu), to nie ma mordu z barmanem ci się pojebało Aaaaa. Dzięki za wyjaśnienie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 11:17:34 GMT 1
no ale sicario może być różna osoba? Nie ma takiej roli jak sicario w tej edycji. ale w momencie w którym był więziony pixel, do mordu mógł być wyznaczony młody, a w momencie w którym był więziony młody - mógł być więziony pixel?* edit: a no chuj, już wyjaśnione
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 11:18:33 GMT 1
ale mnie wkurwiliście
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 11:20:15 GMT 1
jakby jaworek postawił na swoim i zlinczował taco, to może by wygrał jakby donald nie zaczął odpierdalać maniany w końcówce i postawił na swoim z etapu wyważonej logicznej gry, to by wygrał mi się etap wyważonej logicznej gry skończył gdzieś na marudzie, kiedy w chuj chciałem kapitana
kurwa jak go nie zlinczujemy, a on skończy w mafii, to ja więcej nie gram w tą pierdoloną grę
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 11:24:17 GMT 1
Odpowiadając na pytania bo ktoś już wcześniej zauważył - wczoraj był zakaz gadania o tożsamościach więc do obrony pixela użyłem argumentów z gry ja nie wiem czy zesrany, ale Ty o niebie a on o chlebie. po pierwsze miał fajne wejście, podobało mi się po drugie nie ma absolutnie żadnego rozumienia toku tej rozgrywki, widzimy oboje mniej więcej z kim możemy mieć tu do czynienia i facet próbuje, ale jego tok rozumowania jest 30 stron za nami dla mnie to wypada autentycznie eryk wypada za to bardzo źle, a to że się nie odzywa sprawia, że jeszcze gorzej. Jeżeli tak pozostanie, a my go dzisiaj nie zlinczujemy to i tak jutro nie pójdziemy dalej bez tej wiedzy Dzisiaj tylko dopiszę - poniekąd sprzedał w międzyczasie tożsamość, w 1 zapoznawczej grał jako kot w butach, w 2 jako chorąży torpeda Jest to mój najbliższy ziomek, z którym dodatkowo pracuje w powiązanych spółkach. Nienawidzę argumentów spoza gry i mam wrażenie, że dużą krzywdę robie mu tą obroną - nie wiem tylko czy większej krzywdy nie zrobie miastu jej brakiem i jestem poniekąd w szpagacie. Wracając - widzę, że jest zajebany robotą i wiem, że przed 16 nie jest w stanie w ogóle odpalić forum. Widzę u niego próby nadrobienia na własną rękę, w których średnio podołał. Rozkminami przed linczem był 30 stron za resztą. Obraz gry miał totalnie z kosmosu, nie miał żadnej rampy żeby to uporządkować i ułatwić którą dałoby mu forum mafijne. Całość gry fituje mi tu z prawdziwym życiem. Piszę to tylko jako uzupełnienie cytowanego posta. Mam wiedzę spoza gry, mam powiedzmy sobie 95% pewności na jego niewinność. Wiem, że on ma w głowie mamałyge bo totalnie nie wie jak teraz podejść do tematu - w mafii na żywo oszukałem go wielokrotnie i myślę, że on po tej mojej obronie bardziej zakłada moją wine niż niewinność (nauczony doświadczeniem) ale boi się przelać tych rozkmin na forum. Podsumowując - serio brzydzę się tego i w przyszłości może odpuszcze granie wspólnych edycji z ludźmi, których znam irl, ale z tego co widzę kolega bardziej zostanie przy zapoznawczych. Raczej warto wam przybliżyć moją brzydką przewagę i spróbować skierować oczy miasta na cele, w których jest szansa znaleźć winnego. Argument pierwszy i jedyny, który w kółko przytaczacie żeby mnie wkurwić
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 11:27:47 GMT 1
dobra młody skończ jebać o tym pixelu i spróbuj się zastanowić kto jest w mafii, bo twoje stanowisko w tym pierwszym temacie już znamy w drugim niby też, ale jesteś w co najmniej 50% błędzie
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 11:30:24 GMT 1
Odpowiadając na pytania bo ktoś już wcześniej zauważył - wczoraj był zakaz gadania o tożsamościach więc do obrony pixela użyłem argumentów z gry Dzisiaj tylko dopiszę - poniekąd sprzedał w międzyczasie tożsamość, w 1 zapoznawczej grał jako kot w butach, w 2 jako chorąży torpeda Jest to mój najbliższy ziomek, z którym dodatkowo pracuje w powiązanych spółkach. Nienawidzę argumentów spoza gry i mam wrażenie, że dużą krzywdę robie mu tą obroną - nie wiem tylko czy większej krzywdy nie zrobie miastu jej brakiem i jestem poniekąd w szpagacie. Wracając - widzę, że jest zajebany robotą i wiem, że przed 16 nie jest w stanie w ogóle odpalić forum. Widzę u niego próby nadrobienia na własną rękę, w których średnio podołał. Rozkminami przed linczem był 30 stron za resztą. Obraz gry miał totalnie z kosmosu, nie miał żadnej rampy żeby to uporządkować i ułatwić którą dałoby mu forum mafijne. Całość gry fituje mi tu z prawdziwym życiem. Piszę to tylko jako uzupełnienie cytowanego posta. Mam wiedzę spoza gry, mam powiedzmy sobie 95% pewności na jego niewinność. Wiem, że on ma w głowie mamałyge bo totalnie nie wie jak teraz podejść do tematu - w mafii na żywo oszukałem go wielokrotnie i myślę, że on po tej mojej obronie bardziej zakłada moją wine niż niewinność (nauczony doświadczeniem) ale boi się przelać tych rozkmin na forum. Podsumowując - serio brzydzę się tego i w przyszłości może odpuszcze granie wspólnych edycji z ludźmi, których znam irl, ale z tego co widzę kolega bardziej zostanie przy zapoznawczych. Raczej warto wam przybliżyć moją brzydką przewagę i spróbować skierować oczy miasta na cele, w których jest szansa znaleźć winnego. Argument pierwszy i jedyny, który w kółko przytaczacie żeby mnie wkurwić A co z argumentami świeżaków, którzy twierdzili, że gra dokładnie jak w edycji, gdzie był mafiozą?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 11:30:48 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 11:30:48 GMT 1
jakakolwiek inna mafia niż Bolec - Szelest to mafia, której pierwszy pogratuluje zwycięstwa
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 11:31:25 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 11:31:25 GMT 1
lowrider znowu zjada samego siebie, G się zapętlił na pixelu, Murlok musi być niewinny, a ja to ja
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 11:32:38 GMT 1
jakakolwiek inna mafia niż Bolec - Szelest to mafia, której pierwszy pogratuluje zwycięstwa Szelest sam kładzie głowę pod topór Co jeśli dzisiaj padnie zielony?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 11:33:15 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 11:33:15 GMT 1
To zacznij już pisać list gratulacyjny.
|
|