|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:12:05 GMT 1
i ten bolec się broni tak kurwa dobrze będąc pressowany całą grę, a w poprzedniej zapoznawczej pękła mu psycha i nie dograł
i ja wiem, że ten mój feeling w ostatecznym rozrachunku miasto/mafia nie jest wart mniej od całych ścian tekstu i cytatów które znajdziecie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 12:14:05 GMT 1
i ten bolec się broni tak kurwa dobrze będąc pressowany całą grę, a w poprzedniej zapoznawczej pękła mu psycha i nie dograł i ja wiem, że ten mój feeling w ostatecznym rozrachunku miasto/mafia nie jest wart mniej od całych ścian tekstu i cytatów które znajdziecie no z tym się zgadzam z tą kolejką bolec/pixel to se zdaję sprawę, że sam to proponowałem, więc tak na 50% się mogę zgodzić
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:16:27 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 12:16:27 GMT 1
i ja kurwa wiem i ja czuje że ta mafia jest wśród nas wjebańców, może ewentualnie jedna a od wczoraj widze jakieś lizanie sie po fiutach i próbę budowania wspólnej koalicji czterech chłopa po 600 postów przeciwko dwóm świeżakom Szelest własnoręcznie kładzie głowę pod topór. Myślisz, że to wybieg, a i tak jest czerwony? Kto, jeżeli szelest padnie zielony? Kto z nas jest w stanie zagrać w mafii taką partie na takiej intensywności? Ja po prostu nie widzę tego, ani w Agcy, ani w Cieniutkim. Ty endgame chujówka no ale to standard więc żaden argumentna mafijność. Wkładasz całą pare w obronę pixela to ja się pytam - KTO ZAMIAST NIEGO
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:17:53 GMT 1
najłatwiej z was wszystkich byłoby mi wyobrazić sobie mafie w wykonaniu szelesta
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:18:09 GMT 1
odpowiedz mi na to samo,
greenpixel dzisiaj pada zielony, kto wtedy?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:21:39 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:21:39 GMT 1
ale nie zgadzamy się w fundamentalnych sprawach
dla mnie agca jest niewinny
więc zwyczajnie w duo bolec/pixel musi być jeden mafioza
już pomijając takie fundamentalne sprawy jak sens prostej dyskusji z daną osobą w meczówce, o czym pogadasz z Pixelem/Bolcem?
zdasz się na jego osąd?
Bolec musi umrzeć
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 12:21:43 GMT 1
i ja kurwa wiem i ja czuje że ta mafia jest wśród nas wjebańców, może ewentualnie jedna a od wczoraj widze jakieś lizanie sie po fiutach i próbę budowania wspólnej koalicji czterech chłopa po 600 postów przeciwko dwóm świeżakom Szelest własnoręcznie kładzie głowę pod topór. Myślisz, że to wybieg, a i tak jest czerwony? Kto, jeżeli szelest padnie zielony? Kto z nas jest w stanie zagrać w mafii taką partie na takiej intensywności? Ja po prostu nie widzę tego, ani w Agcy, ani w Cieniutkim. Ty endgame chujówka no ale to standard więc żaden argumentna mafijność. Wkładasz całą pare w obronę pixela to ja się pytam - KTO ZAMIAST NIEGO nie chcę teraz dorzucać do gara, zresztą zaraz mam rozprawę online i znikam, no ale uważam, że całą naszą trójkę stać na zagranie tego co gramy w mafii siebie zweryfikuję za 15 edycji jak mi mafię wylosują młody obiektywnie dał najmniej, ale jednocześnie jest chyba najbliżej swojej typowej miejskiej mety monciarz jest w tej grze król jak lew jest król dżungli, no ale de facto gra tak od połowy, od momentu jak na poważnie stał się zagrożony w linczu jakby tak grał od początku bym zamknął mordę i miał go na równi z tobą, a tak to myślonko grane
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:22:50 GMT 1
ale nie zgadzamy się w fundamentalnych sprawach dla mnie agca jest niewinny więc zwyczajnie w duo bolec/pixel musi być jeden mafioza już pomijając takie fundamentalne sprawy jak sens prostej dyskusji z daną osobą w meczówce, o czym pogadasz z Pixelem/Bolcem? zdasz się na jego osąd? Bolec musi umrzeć a gdzie Ty tu widzisz poparcie argumentacji winą agcy?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:23:02 GMT 1
nawet on jej nie widział
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:23:56 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 12:23:56 GMT 1
odpowiedz mi na to samo, greenpixel dzisiaj pada zielony, kto wtedy? Przynajmniej daje mi to pewność co do twojej pozycji w tej grze, bo na tym etapie gry imo powinniśmy rozważać możliwe scenariusze, a pixel w mafii jest imo jednym z nich. Jeżeli miałbyś jakiś interes w dociągnięciu go go meczówki, to chyba też jako czerwony. Jak padw zielony, wedy szelest - bolec wyglądają legitnie, no ale ty ciągle zerkasz w stronę Agcy I jest problem i tak co z tym kurwa zrobić
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:23:58 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:23:58 GMT 1
low ale zdaje sobie sprawę że granie tak od połowy jak feniks z popiołów to pięć razy trudniejsza sprawa niż granie tak od początku
abstrahując od faktu, że wcześniej dwa razy z rzędu miałem wylot w D1 po mordzie mafii
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:24:14 GMT 1
ja to nigdy nie wezmę z wami udziału w wyścigu w dawanie najwięcej, można wygrywać inaczej
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:24:16 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 12:24:16 GMT 1
ale nie zgadzamy się w fundamentalnych sprawach dla mnie agca jest niewinny więc zwyczajnie w duo bolec/pixel musi być jeden mafioza już pomijając takie fundamentalne sprawy jak sens prostej dyskusji z daną osobą w meczówce, o czym pogadasz z Pixelem/Bolcem? zdasz się na jego osąd? Bolec musi umrzeć +1 kurwa
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:24:36 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:24:36 GMT 1
ale nie zgadzamy się w fundamentalnych sprawach dla mnie agca jest niewinny więc zwyczajnie w duo bolec/pixel musi być jeden mafioza już pomijając takie fundamentalne sprawy jak sens prostej dyskusji z daną osobą w meczówce, o czym pogadasz z Pixelem/Bolcem? zdasz się na jego osąd? Bolec musi umrzeć a gdzie Ty tu widzisz poparcie argumentacji winą agcy? nie widzę, to jest odmienna myśl powiązana z winnymi których forsowałeś wcześniej
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:24:42 GMT 1
odpowiedz mi na to samo, greenpixel dzisiaj pada zielony, kto wtedy? Przynajmniej daje mi to pewność co do twojej pozycji w tej grze, bo na tym etapie gry imo powinniśmy rozważać możliwe scenariusze, a pixel w mafii jest imo jednym z nich. Jeżeli miałbyś jakiś interes w dociągnięciu go go meczówki, to chyba też jako czerwony. Jak padw zielony, wedy szelest - bolec wyglądają legitnie, no ale ty ciągle zerkasz w stronę Agcy I jest problem i tak co z tym kurwa zrobić chciałem go zabić wtedy kiedy to było rozsądne i co
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:25:33 GMT 1
a gdzie we wszystkich waszych rozkminkach z tej strony jest szelest?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:26:18 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:26:18 GMT 1
przyszedł Bolec wkurwiony, odpisał z wątroby na oskarżenia i poszedł w chuj
TAKA TO GRA
PRZED MECZÓWKĄ
jak osoba która zawsze jebala pomysły odglonawiania (ja) proponuje bicie w glony, to znaczy że sytuacja jest naprawdę poważna i coś w tym musi być
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:27:40 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 12:27:40 GMT 1
Fakty są taki, że my kurwa gadamy i móżdzymy, a szelest, bolec i pixel se wpierdalają popcorn
Jak tam nie ma mafii, to to jest jakaś fikcja
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:28:46 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 12:28:46 GMT 1
Wolę mieć meczówkę 4 czy 5 ogarniaczy niż kurwa dwóch takich gagatków, co do których nie ma żadnej pewności
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:36:32 GMT 1
ale przecież każdy ma inne warunki do grania w tygodniu w takich godzinach, bez przesady bo nazywanie bolca przemykaczem to kolejny mit tej edycji
|
|