|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:37:30 GMT 1
Fakty są taki, że my kurwa gadamy i móżdzymy, a szelest, bolec i pixel se wpierdalają popcorn Jak tam nie ma mafii, to to jest jakaś fikcja +1000 dodatkowo, z punktu widzenia konfiguracji w meczówce, jedyną meczówką, która daje SPOJRZENIE Z WIELU STRON I BRAK BIASU jest meczówka bez Bolca muszę to kurwa rozpisać bo bez tego nie zrozumiecie, w każdym wariancie mordu u mnie ginie Murlok, nicki są przy sobie jako pewnego rodzaju możliwe wyobrażenie teamów Ginie Szelest w linczu - niewinny, Murlok mord.Zostajemy w meczówce:Agca Cieniutki Bolec Pixel G to jest jakiś pojebany roster, nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie dwa decydujące głosy będą mieli Bolec i Pixel, nie można do tego dopuścić, nie można zabić Szelesta w tym linczu Ginie G w linczu - niewinny, Murlok mord.Agca Cieniutki Szelest Pixel Bolec to jest jeszcze gorsze, Szelest na pewno na Agcę, Agca huj wie w co, gagatki decydują samodzielnie, Kapitan na pewno kończy z moralniakiem Ginie Bolec w linczu - niewinny, Murlok mord.Agca Cieniutki Szelest Pixel G Mamy tutaj jeden team de facto. Jedne powiązanie, które idzie razem. Musimy tylko kurwa zdecydować, czy w mafii może być Szelest z Pixelem, czy G z Pixelem. Innych wariantów nie rozpatruję. Nie ma rozpierdolu, deciderami jestem ja i Agca, możemy spokojnie porozmawiać i się zastanowić. Wariantu z Pixelem zlinczowanym niewinnym już nie rozpatruję, ale on zwyczajnie zaburza balans w końcówce, bo o ile jestem w stanie uwierzyć że Pixel pójdzie w sojusz z G, o tyle Bolec to huj wie co zrobi. Jesli chcemy zminimalizowac ryzyko w meczówce, to musi zginac Bolec. Nie ma innej opcji. Mamy wtedy taki rozdział graczy still, że jesteśmy jeszcze w stanie cos wyciagnac z rozmowy.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:38:15 GMT 1
ale przecież każdy ma inne warunki do grania w tygodniu w takich godzinach, bez przesady bo nazywanie bolca przemykaczem to kolejny mit tej edycji a gdzie jest Bolec teraz? BO SIE UAKTYWNIL KURWA DOPIERO JAK SPECJALNIE ZACZALEM ROZPALAC POD NIM OGNISKO ALE OCZYWISCIE ZADEN Z WAS CHUJKOW WCZORAJ NIE ZALAPAL CO JA ROBIE I PO CO
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:39:27 GMT 1
mam w chuj problem z Tobą Kacper, bo jesteś zamknięty na Bolca/Pixela, co właściwie kasuje jakąkolwiek elastyczność dyskusji z Tobą i ZMUSZA miasto do zlinczowania jednego z nich
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:39:49 GMT 1
każden kurwa inny w tej rozgrywce jest otwarty, tylko Ty masz tę parę Szelest/Agca i huj
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:40:40 GMT 1
Bolec codziennie daje swoje, pierdolisz. Lecisz z intensywnością 150 postów dziennie więc możesz nie zauważyć
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 12:40:40 GMT 1
każden kurwa inny w tej rozgrywce jest otwarty, tylko Ty masz tę parę Szelest/Agca i huj Właśnie dlatego chciałem sprawdzić pixela
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:42:34 GMT 1
ja uważam, że mamy całkiem przyzwoitą szansę trafienia w gościa, który pojawia się w intensywnych momentach, ale wszyscy go mają w dupie bo mógł dwa razy wylecieć ale nie wyleciał
ale nawet jeśli nie trafimy, to wydamy wtedy bitwę w meczówce NA NASZYCH WARUNKACH
ograniczymy losowość
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:43:19 GMT 1
no dobrze, nie musimy tego robić jednogłośnie
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:43:21 GMT 1
ale nie zgadzamy się w fundamentalnych sprawach dla mnie agca jest niewinny więc zwyczajnie w duo bolec/pixel musi być jeden mafioza już pomijając takie fundamentalne sprawy jak sens prostej dyskusji z daną osobą w meczówce, o czym pogadasz z Pixelem/Bolcem? zdasz się na jego osąd? Bolec musi umrzeć +1 kurwa Hipoteza Murlok/Cieniutki mafia i nie odglonowywali miasta do meczowki, bo po co. Sam jestem zaskoczony, ze tu jestem po 8 dniach. Pixel to w ogole jakis kurwa odlot. Agca niewinny, bo jechal po mnie jak po burej suce pol gry. Mlody G niewinny, bronil mnie tak fanatycznie, ze jak teraz zrobi flipa w moim kierunku to bedzie wygladal w chuj nieautentycznie. Murlok winny, wysuwal mnie delikatnie przez pol gry, ale nigdy nie dazyl do faktycznego zlinczowania. Ot wygodny target a la bolec pewnie mafia i do wystrzelenia. Dodam ze podejrzewal go tez Piston. W kazdym linczu siedzi se w duzej miastowej grupie. Kapitan Cieniutki na poczatku nawet dal mi spoko ocene i z czasem coraz bardziej na mnie wchodzil. Teraz mamy apogeum, bo sam ma ogien pod dupa, wiec ida super miastowe akcje w stylu wczorajszego ratowania pistona w celu wybielenia sie - piston zrobil fake claima i na czutke zlinczowal volverina, co. Do tego wie, ze jak dzisiaj spadne zielony to nie mozecie w niego jutro isc w ramach rewazu. Umowmy sie, nie walniecie w meczowce w goscia ktory tu 1000 postow nastrzelal. Jak w tym wszystkim siedzi szelest nie wiem - mamy malo interakcji - ale ewidentnie nie wsiadl na bandwagon krucjaty "bolec leci jutro zdania nie zmienie" w moim kierunku wczoraj w nocy i nawet mozna powiedziec wyciagnal reke w moim kierunku. Teraz: post u gory to juz jest kurwa chamskie przemykanie bolca/pixela. Miastowy w tej sytuacji szuka winnych, a nie kogo tu trzeba zlinczowac zgodnie z prawidlami gry. W kurwa 8 dniu argument koronny to ze ze mna nie pogadacie. Po tym jak wczoraj w nocy przez kurwa godzine pisalem zeznania i trzymalem sie za morde zeby spokojnie na te "analizy" odpowiedziec.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:43:31 GMT 1
wczoraj już to wszystko przeliczyłeś
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:44:41 GMT 1
kurwa no zobaczcie na tego posta
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:44:42 GMT 1
Bolec codziennie daje swoje, pierdolisz. Lecisz z intensywnością 150 postów dziennie więc możesz nie zauważyć ale co on daje? nie wiem, może Ty masz podświadomą sympatię do niego, bo macie podobny styl w założeniu, ale on se wpada, bierze flaszkę i wychodzi, jego w rozgrywce nie ma to jest kamuflaż idealny, patrzysz na tego zioma i prześlizgujesz wzrokiem po postach, nie wiesz co on mysli, jakich ma podejrzanych, nie wiesz czemu robil X w momencie Y zauwazcie ze wszystko co mamy na Bolca to zachowanie MAFII W STOSUNKU DO NIEGO a nie samo zachowanie Bolca tak jakby BOLEC NIE GRAŁ KURWA W GRĘ on nie dał nic to jest kurwa szarówka
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:44:43 GMT 1
Pozdro pistonix, po grze poprosze kurwa MVG
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 12:44:46 GMT 1
bolec kurwa, to już jest wysoka jazda
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:45:13 GMT 1
Moja szarowka to jest mniejszy rak mozgu niz twoje plejsy kolezko
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:45:31 GMT 1
Hipoteza Murlok/Cieniutki mafia i nie odglonowywali miasta do meczowki, bo po co. Sam jestem zaskoczony, ze tu jestem po 8 dniach. Pixel to w ogole jakis kurwa odlot. Agca niewinny, bo jechal po mnie jak po burej suce pol gry. Mlody G niewinny, bronil mnie tak fanatycznie, ze jak teraz zrobi flipa w moim kierunku to bedzie wygladal w chuj nieautentycznie. Murlok winny, wysuwal mnie delikatnie przez pol gry, ale nigdy nie dazyl do faktycznego zlinczowania. Ot wygodny target a la bolec pewnie mafia i do wystrzelenia. Dodam ze podejrzewal go tez Piston. W kazdym linczu siedzi se w duzej miastowej grupie. Kapitan Cieniutki na poczatku nawet dal mi spoko ocene i z czasem coraz bardziej na mnie wchodzil. Teraz mamy apogeum, bo sam ma ogien pod dupa, wiec ida super miastowe akcje w stylu wczorajszego ratowania pistona w celu wybielenia sie - piston zrobil fake claima i na czutke zlinczowal volverina, co. Do tego wie, ze jak dzisiaj spadne zielony to nie mozecie w niego jutro isc w ramach rewazu. Umowmy sie, nie walniecie w meczowce w goscia ktory tu 1000 postow nastrzelal. Jak w tym wszystkim siedzi szelest nie wiem - mamy malo interakcji - ale ewidentnie nie wsiadl na bandwagon krucjaty "bolec leci jutro zdania nie zmienie" w moim kierunku wczoraj w nocy i nawet mozna powiedziec wyciagnal reke w moim kierunku. Teraz: post u gory to juz jest kurwa chamskie przemykanie bolca/pixela. Miastowy w tej sytuacji szuka winnych, a nie kogo tu trzeba zlinczowac zgodnie z prawidlami gry. W kurwa 8 dniu argument koronny to ze ze mna nie pogadacie. Po tym jak wczoraj w nocy przez kurwa godzine pisalem zeznania i trzymalem sie za morde zeby spokojnie na te "analizy" odpowiedziec. kurwa patrzcie, pierwszych podejrzanych dał w siódmym dniu XD
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:45:57 GMT 1
Bolec codziennie daje swoje, pierdolisz. Lecisz z intensywnością 150 postów dziennie więc możesz nie zauważyć ale co on daje? nie wiem, może Ty masz podświadomą sympatię do niego, bo macie podobny styl w założeniu, ale on se wpada, bierze flaszkę i wychodzi, jego w rozgrywce nie ma to jest kamuflaż idealny, patrzysz na tego zioma i prześlizgujesz wzrokiem po postach, nie wiesz co on mysli, jakich ma podejrzanych, nie wiesz czemu robil X w momencie Y zauwazcie ze wszystko co mamy na Bolca to zachowanie MAFII W STOSUNKU DO NIEGO a nie samo zachowanie Bolca tak jakby BOLEC NIE GRAŁ KURWA W GRĘ on nie dał nic to jest kurwa szarówka to odnieś te rozkminy do szelesta
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:46:05 GMT 1
celnosc 100% chuju
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:46:50 GMT 1
Hipoteza Murlok/Cieniutki mafia i nie odglonowywali miasta do meczowki, bo po co. Sam jestem zaskoczony, ze tu jestem po 8 dniach. Pixel to w ogole jakis kurwa odlot. Agca niewinny, bo jechal po mnie jak po burej suce pol gry. Mlody G niewinny, bronil mnie tak fanatycznie, ze jak teraz zrobi flipa w moim kierunku to bedzie wygladal w chuj nieautentycznie. Murlok winny, wysuwal mnie delikatnie przez pol gry, ale nigdy nie dazyl do faktycznego zlinczowania. Ot wygodny target a la bolec pewnie mafia i do wystrzelenia. Dodam ze podejrzewal go tez Piston. W kazdym linczu siedzi se w duzej miastowej grupie. Kapitan Cieniutki na poczatku nawet dal mi spoko ocene i z czasem coraz bardziej na mnie wchodzil. Teraz mamy apogeum, bo sam ma ogien pod dupa, wiec ida super miastowe akcje w stylu wczorajszego ratowania pistona w celu wybielenia sie - piston zrobil fake claima i na czutke zlinczowal volverina, co. Do tego wie, ze jak dzisiaj spadne zielony to nie mozecie w niego jutro isc w ramach rewazu. Umowmy sie, nie walniecie w meczowce w goscia ktory tu 1000 postow nastrzelal. Jak w tym wszystkim siedzi szelest nie wiem - mamy malo interakcji - ale ewidentnie nie wsiadl na bandwagon krucjaty "bolec leci jutro zdania nie zmienie" w moim kierunku wczoraj w nocy i nawet mozna powiedziec wyciagnal reke w moim kierunku. Teraz: post u gory to juz jest kurwa chamskie przemykanie bolca/pixela. Miastowy w tej sytuacji szuka winnych, a nie kogo tu trzeba zlinczowac zgodnie z prawidlami gry. W kurwa 8 dniu argument koronny to ze ze mna nie pogadacie. Po tym jak wczoraj w nocy przez kurwa godzine pisalem zeznania i trzymalem sie za morde zeby spokojnie na te "analizy" odpowiedziec. jeszcze kurwa jebany szuka mafii w koncowce na podstawie stosunku do niego mam nadzieje maly kurwiu ze jestes w tej mafii
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 12:47:12 GMT 1
|
|