|
Post by greenpixel on May 11, 2023 16:54:34 GMT 1
Ile osób jeszcze napisze, że C odpada i kiedy w tym gronie znajdzie się mafiozo łatwo podpiniający się pod miejski prąd i odbębniający miastowe zaangażowanie? A może już się znalazł? Pisałem to nadrabiając, wątek. Dobrze przynajmniej przeczytać, że kilka osób myśli podobną logiką.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:55:04 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:55:04 GMT 1
Też myślałem w pierwszej chwili, że jest czterech mafiozów. Dobrze, że się z tym nie zdradziłem. Czemu dobrze? Przecież Ci nie zależy na wizerunku jako miastowemu i rzekomo pogodzisz się z linczem nawet dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:57:40 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:57:40 GMT 1
Też myślałem w pierwszej chwili, że jest czterech mafiozów. Dobrze, że się z tym nie zdradziłem. To chyba zresztą Twoje nawoływania do podania przeze mnie czterech członków mafii sprawiły, że mi się zakodowała ta czwórka.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:58:46 GMT 1
Nie no, brednie jakieś, niby w jaki sposób pracuje? Zauważa dużo rzeczy, które ja jako niewinny też zauważam i pisze o nich w temacie. Może jestem naiwny, ale ja go roboczo uniewinniam, a przynajmniej daję mu kilkudniowy immunitet. Możesz się nie zgadzać, ale to musisz mnie przekonać lub montować na nim lincz przy moim sprzeciwie. Ale wtedy obsmaruję Cię w podsumowaniu. Ale cóż on takiego zauważył? Biorę pod uwagę, że jeśli chodzi o spostrzeżenia na mój temat, mogę mieć spaczoną perspektywę, okay, ale poza tym? Zauważ też brak jakiejkolwiek reakcji na moją - chyba dość uczciwą, sensowną - odpowiedź. Zero odzewu. Zero progresu. Zupełnie jakby ustawił sobie mnie jako wygodny cel na pierwsze dni. Czym mam go przekonać, jeśli jego głównym zarzutem do mnie jest to, że piszę książkowo miastowe posty? No piszę, bo jestem, kurwa, miastowym! To jakie mam pisać? Dla mnie to jest typowo mafijne, wygodne budowanie frontu na przyszłość.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 16:59:03 GMT 1
Czy tylko ja odczuwam wrażenie, że Szelestowskiemu zaczyna się palić pod nogami i wali w innych jak może? Jeśli miałbym z dwójki Kaźmierczak - Szelestowski wybrać mafiozę, to byłby to ten drugi
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 17:00:21 GMT 1
Też myślałem w pierwszej chwili, że jest czterech mafiozów. Dobrze, że się z tym nie zdradziłem. Czemu dobrze? Przecież Ci nie zależy na wizerunku jako miastowemu i rzekomo pogodzisz się z linczem nawet dzisiaj. Ironia, sarkazm, żart.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:01:39 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 17:01:39 GMT 1
Czy tylko ja odczuwam wrażenie, że Szelestowskiemu zaczyna się palić pod nogami i wali w innych jak może? Jeśli miałbym z dwójki Kaźmierczak - Szelestowski wybrać mafiozę, to byłby to ten drugi Wtedy nazista niewinny
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 17:01:42 GMT 1
Kurna, miałem pisać, że Murlok zdecydowanie na plus po tym co było rano i w sumie tak jest, ale potem pisze taki post: mafiacorner.boards.net/post/45637/threadMurlok tłumacz się, co ci przeszkadza cytowanie posta sprzed pół godziny? Łasuch też na plus, nie mam go za niewinnego, no ale rano bym pewnie linczował. IMO Szelestowski i Bolec póki co, przechodzą obok gry, co prawda w innym stylu, Szelest to w ogóle sam sobie przeczy, najpierw zatwierdza czyjąś mafijną trójkę (z czwórki), potem pisze, ze nie będzie podawał, bo może zostać wykorzystane przeciwko niemu. No i Gdynianin ma rację, wydźwięk postu Szelesta jest negatywny (względem Gargamela), ale gargamelowe posty wyglądają normalnie.
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 17:03:23 GMT 1
A, no i Pracuś jak to jest, że jak mnie nie było, a w temacie pojawiał się mój nick, to zawsze coś tam nieśmiało brzdękałeś po nosem a propos mnie i Łasucha, a jak już wróciłem to nawet do mnie nie zagadasz? :/ EDIT: żeby nie pisać po sobie. Warto sobie zapisać te okolice gdyby Łasuch okazał się winny, chłopcy rzucili się do zgarniania zasług mafiacorner.boards.net/thread/287/rozgrywka?page=15&scrollTo=45355
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 17:03:29 GMT 1
Kurna, miałem pisać, że Murlok zdecydowanie na plus po tym co było rano i w sumie tak jest, ale potem pisze taki post: mafiacorner.boards.net/post/45637/threadMurlok tłumacz się, co ci przeszkadza cytowanie posta sprzed pół godziny? Łasuch też na plus, nie mam go za niewinnego, no ale rano bym pewnie linczował. IMO Szelestowski i Bolec póki co, przechodzą obok gry, co prawda w innym stylu, Szelest to w ogóle sam sobie przeczy, najpierw zatwierdza czyjąś mafijną trójkę (z czwórki), potem pisze, ze nie będzie podawał, bo może zostać wykorzystane przeciwko niemu. No i Gdynianin ma rację, wydźwięk postu Szelesta jest negatywny (względem Gargamela), ale gargamelowe posty wyglądają normalnie. Otóż to. Docent w mafii albo kompletnie się pogubił, ale w tym drugim przypadku sam będzie sobie winien.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 17:04:12 GMT 1
Ja zmieniam z Gargamela (zagłosowałem na niego z oczywistych powodów) na Szelestwoskiego i przy tym raczej zostanę
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:04:14 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 17:04:14 GMT 1
Czemu dobrze? Przecież Ci nie zależy na wizerunku jako miastowemu i rzekomo pogodzisz się z linczem nawet dzisiaj. Ironia, sarkazm, żart. Rozumiem. Myślę, że w obliczu tego incydentu z czwórką jestem w stanie Cię uniewinnić całkowicie. To, co mówił Klakier, że nadzwyczajnie poważnie podchodzisz do rozgrywki... To da się wytłumaczyć, ale nie chcę teraz wchodzić w tak zwaną metę. Uważam, że jesteś czysty.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:04:35 GMT 1
witam, w czym moge pomoc
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 17:04:50 GMT 1
Kurna, miałem pisać, że Murlok zdecydowanie na plus po tym co było rano i w sumie tak jest, ale potem pisze taki post: mafiacorner.boards.net/post/45637/threadMurlok tłumacz się, co ci przeszkadza cytowanie posta sprzed pół godziny? Łasuch też na plus, nie mam go za niewinnego, no ale rano bym pewnie linczował. IMO Szelestowski i Bolec póki co, przechodzą obok gry, co prawda w innym stylu, Szelest to w ogóle sam sobie przeczy, najpierw zatwierdza czyjąś mafijną trójkę (z czwórki), potem pisze, ze nie będzie podawał, bo może zostać wykorzystane przeciwko niemu. No i Gdynianin ma rację, wydźwięk postu Szelesta jest negatywny (względem Gargamela), ale gargamelowe posty wyglądają normalnie. XD zajebałem się w akcji z tym czasem na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że siedzę tu większość dnia i posty sprzed pół godziny to dla mnie prehistoria no i nie o czas się tam rozchodziło zresztą, a głównie o treść, o której z kolegą Podsumowanie Reda przeprowadziliśmy kulturalną dyskusję
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 17:05:20 GMT 1
witam, w znalezieniu mafii
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 17:05:35 GMT 1
Ja zmieniam z Gargamela (zagłosowałem na niego z oczywistych powodów) na Szelestwoskiego i przy tym raczej zostanę Jakie to były powody? Dla mnie nie są oczywiste.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:05:42 GMT 1
a to nie
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 17:06:13 GMT 1
A, jeszcze Klakier IMO niewinny, ale to bardziej ogólny feeling i podejrzewana tożsamość
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 17:06:35 GMT 1
Ja zmieniam z Gargamela (zagłosowałem na niego z oczywistych powodów) na Szelestwoskiego i przy tym raczej zostanę Jakie to były powody? Dla mnie nie są oczywiste. Powód był czysto kreacyjny - Gargamel - wróg smerfów
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:07:16 GMT 1
mafiozi tas tas
|
|