|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:43:23 GMT 1
Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Gdzie niby próbuję wbić się do tego grona? Jest mi to, szczerze mówiąc, kompletnie obojętne. Mogę dziś paść, spoko. Miasto straci kilka bon-motów i tyle. Proszę, rozkręcaj nagonkę. Przodownik Pracy grał ostatnio kilka edycji w mieście. Zawsze należy do najaktywniejszych graczy, szukających, drążących, więc w mafii chce grać tak samo. Tyle tylko, że dużo łatwiej snuć prawdziwe podejrzenia niż je fabrykować. Bardzo źle to wygląda w jego wykonaniu. Po 22 napisz, kim jest Pracuś, bo to może być ważne. Na razie trochę to wygląda jak rewanż z Twojej strony - Pracuś chce Cię linczować, to go oskarżyłeś. Bo oskarżam go na podstawie jego oskarżeń. Siłą rzeczy musi tak to wyglądać. Może się mylę, ale w samochodzie Przodownika Pracy jakby nie paliły wszystkie gary. Ergo: albo z jakiegoś powodu gra głupiej niż zwykle, albo jest w mafii.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:44:10 GMT 1
Pracuś dzielnie pracuje na uniewinnienie. Fajnie, dzięki temu mafia zamorduje jego a nie mnie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:44:20 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:44:20 GMT 1
No większość to miastowi, to właśnie napisałem. Ale wyobrażam sobie siebie jako mafiozę, który pisze w ten sposób, aby skojarzyć ze sobą miastowość.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:45:21 GMT 1
O ryzyku trafienia rolnego to można byłoby o każdym powiedzieć. No ale można zakładać też jakieś prawdopodobieństwo, nie? Ja pierdole ale mam deja vu Jak już chcesz rozmawiać o potencjalnej rolności to nie lepiej by było ten temat przełożyć na jutro na przykład lub dzień 3?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:45:23 GMT 1
Pracuś dzielnie pracuje na uniewinnienie. Fajnie, dzięki temu mafia zamorduje jego a nie mnie. Nie no, brednie jakieś, niby w jaki sposób pracuje?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:45:44 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:45:44 GMT 1
No większość to miastowi, to właśnie napisałem. Ale wyobrażam sobie siebie jako mafiozę, który pisze w ten sposób, aby skojarzyć ze sobą miastowość. To napisz, że wybierasz opcję b). Mafia nie będzie wiedziała, co zrobić
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 16:46:39 GMT 1
Jest kilka, np. : Nazista, Szelestowski, wczesny Łasuch, Bolec Pierdolic, nawet Młody G z Gdyni można dopisać Ok, czyli podstawą nielinczowania Gargamela są po prostu lepsi kandydaci do linczu? Z tym się zgadzam, natomiast pytałem czy są jakieś argumenty za jego niewinnością. Pisałem wcześniej, nie napisał nic głupiego/mafijnego, trzeźwo ocenił rozgrywkę, nie są to argumenty za niewinnością, ale na pewno są to argumenty za tym, żeby go dziś nie rozpatrywać, przynajmniej na ten moment
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:46:58 GMT 1
No ale można zakładać też jakieś prawdopodobieństwo, nie? Ja pierdole ale mam deja vu Jak już chcesz rozmawiać o potencjalnej rolności to nie lepiej by było ten temat przełożyć na jutro na przykład lub dzień 3? Nie chcę. Po prostu mnie dziwi, że ty nie bierzesz tego pod uwagę przy swoich typach. Mamy 5 gagatków do trafienia.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:47:11 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:47:11 GMT 1
Ja akurat jako jedna z pięciu osób w tej rozgrywce znam prawdę, więc nie będę odpowiadał na pytanie Podsumowania Reda.
Skądinąd dobre i pomocne pytanie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:49:05 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:49:05 GMT 1
Właściwie to sześciu. Myślałem, że mafia liczy czterech zawodników.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:49:28 GMT 1
Ja akurat jako jedna z pięciu osób w tej rozgrywce znam prawdę, więc nie będę odpowiadał na pytanie Podsumowania Reda. Skądinąd dobre i pomocne pytanie. Jedna z 5 osób? Czyli jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:49:39 GMT 1
Jak mnie wkurwiają miastowi, którzy kryją się za jakimiś półsłowkami, blefami, haczykami i szaradami, a nie stać ich na pięć szczerych postów! Upominam Ciebie, PodRedzie. Fajnie zacząłeś, ale teraz zbaczasz na złą ścieżkę. Nie odbieraj tego jako ataku, kija w szprychy, piasku w tryby, taniej złośliwości... Przemyśl po prostu.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:50:11 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:50:11 GMT 1
Właściwie to sześciu. Myślałem, że mafia liczy czterech zawodników. Klakier, notujesz?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:51:05 GMT 1
Ja akurat jako jedna z pięciu osób w tej rozgrywce znam prawdę, więc nie będę odpowiadał na pytanie Podsumowania Reda. Skądinąd dobre i pomocne pytanie. Cóż to jest prawda?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:51:56 GMT 1
Pracuś dzielnie pracuje na uniewinnienie. Fajnie, dzięki temu mafia zamorduje jego a nie mnie. Nie no, brednie jakieś, niby w jaki sposób pracuje? Zauważa dużo rzeczy, które ja jako niewinny też zauważam i pisze o nich w temacie. Może jestem naiwny, ale ja go roboczo uniewinniam, a przynajmniej daję mu kilkudniowy immunitet. Możesz się nie zgadzać, ale to musisz mnie przekonać lub montować na nim lincz przy moim sprzeciwie. Ale wtedy obsmaruję Cię w podsumowaniu.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:52:05 GMT 1
Też myślałem w pierwszej chwili, że jest czterech mafiozów. Dobrze, że się z tym nie zdradziłem.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:52:09 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:52:09 GMT 1
Że poprawna odpowiedź to A. To jest prawda.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:52:54 GMT 1
przestańcie z tym quizem bo już nikt nie pamięta pytania
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:53:00 GMT 1
Jak już chcesz rozmawiać o potencjalnej rolności to nie lepiej by było ten temat przełożyć na jutro na przykład lub dzień 3? Nie chcę. Po prostu mnie dziwi, że ty nie bierzesz tego pod uwagę przy swoich typach. Mamy 5 gagatków do trafienia. Uznałem że to w tym momencie bardziej mi przeszkadza niż pomaga branie tego pod uwagę.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:53:01 GMT 1
Jak mnie wkurwiają miastowi, którzy kryją się za jakimiś półsłowkami, blefami, haczykami i szaradami, a nie stać ich na pięć szczerych postów! Upominam Ciebie, PodRedzie. Fajnie zacząłeś, ale teraz zbaczasz na złą ścieżkę. Nie odbieraj tego jako ataku, kija w szprychy, piasku w tryby, taniej złośliwości... Przemyśl po prostu. Napisałem 5 szczerych postów, więc na dziś wystarczy, reszta będzie nieszczera.
|
|