|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:40:28 GMT 1
Bolec musi umrzeć
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:40:58 GMT 1
kacperek ale ci wpierdole po rozgrywce spoko on chyba chce głosować na bolca, to Twój człowiek Akurat greenpixel na troll mode wali we mnie wiekszosc gry, wiec ewidentnie. Nie wiem skad ta nagla zmiana dzisiaj.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:43:08 GMT 1
Przeciez Ty tu jestes jedynym ziomkiem z immunitetem. C'mon. Jesli cos dzisiaj zrobilem to wlasnie proba zdjecia tegoz. Para Kapitan i Murlok zareagowali gorzej niz kilka dni temu Agca gdy wyslalem na niego jeden glos. Ale co ty pierdolisz xD przecież nawet Agca wypunktował twoje argumenty mimo że nie mial w tym żadnego interesu Zresztą to nie pierwszy raz kiedy wjeżdżasz agresywnie w kogoś kiedy uwaga miasta jest w zupełnie innym miejscu, ten dysk na agce miał taki sam vibe Wyjebane mam na jakieś immunitety, chce wygrać gierkę tylko. Zresztą nikt mnie nie uniewinnia arbitralnie tylko na podstawie mojej gry No ja Agcy odpowiedzialem przeciez. Tak, wszyscy powinnismy patrzec w te sama strone i nie ogarniac alternatyw xD
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:44:26 GMT 1
Ale co ty pierdolisz xD przecież nawet Agca wypunktował twoje argumenty mimo że nie mial w tym żadnego interesu Zresztą to nie pierwszy raz kiedy wjeżdżasz agresywnie w kogoś kiedy uwaga miasta jest w zupełnie innym miejscu, ten dysk na agce miał taki sam vibe Wyjebane mam na jakieś immunitety, chce wygrać gierkę tylko. Zresztą nikt mnie nie uniewinnia arbitralnie tylko na podstawie mojej gry No ja Agcy odpowiedzialem przeciez. Tak, wszyscy powinnismy patrzec w te sama strone i nie ogarniac alternatyw xD wszyscy rozpatrują odjebanie bolca tylko kacperek stoi okoniem, kurwa robisz dokładnie te plejsy o które podejrzewasz kogoś innego dużego, nie grasz promiastowo w tym momencie Czemu ty ciagle probujesz udawac cale miasto Bolec się zajebał, mafia
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:46:43 GMT 1
kurwa panowie, mamy ich teraz tutaj obu Szelest, Agca, Murlok, G, wyzywam Was zadawajcie pytania pytania niewygodne czemu wtedy zrobiłeś to a to czemu tak zagłosowałeś o co ci chodziło w tym poście nie skazujcie mnie na indywidualne pchanie gry nie wiem w co Ty grasz Szelest, ale póki co masz u mnie wielkiego minusa G stoi jak Kolos Rodyjski ale Ty nie podejmujesz prawie w ogóle interakcji z tym ziomkiem a jak już to bardzo wyrafinowaną żeby tylko mu krzywdy nie zrobić i o ile jestem w stanie uwierzyć, że Kacperek się zacietrzewił jak na Rimbauda tak Ty robisz chujowiznę i jak mam na kogoś głosować jutro to na Ciebie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:47:07 GMT 1
Murlok jest sto pro miasto, Cieniutki sto pro miasto, Agca 90%
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 17:47:22 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:47:22 GMT 1
Dobra nie mam jak z tobą walczyć bo nie pozwala mi czas a agresja i tak nic da. Nie linczujcie Cieniutkiego jutro, Murloka pewnie tez nie. Nie wiem.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:48:19 GMT 1
miałeś, Szeleście się odpalić od dwóch dni, a jedyne co wyciągnąłeś to tego Agcę z fakeclaimem
i chcesz wbić przed Bolca nieszczęsnego Pixela, mimo że Ci wprost pokazałem jak daleko to jest od optimum
a Bolec się wije jak piskorz i zaczął popełniać błędy
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:49:02 GMT 1
Dobra nie mam jak z tobą walczyć bo nie pozwala mi czas a agresja i tak nic da. Nie linczujcie Cieniutkiego jutro, Murloka pewnie tez nie. Nie wiem. to jest nic personalnego, jesteś po prostu kluczem który otwiera wiele zamków, a Twoja gra od wczoraj mi się nie tyle nie podoba, co nie pasuje do niewinnego miastowego
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:49:35 GMT 1
przez całą grę praktycznie nie zwróciłem na Ciebie uwagi, moze się pod wąsem parę razy uśmiechnąłem, ale teraz, ten odpał - no nie bardzo
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:50:49 GMT 1
Bolec 80% mafia Szelest 60% mafia G 40% mafia Pixel 20% mafia
idąc od Bolca w dół wygrywamy gierkę, Monti MVP i nie wiem czy jest sens już więcej pierdolić, bo każden inny scenariusz to rozpierdol maks
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 17:57:41 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:57:41 GMT 1
Nie no nie wierze ze to wszystko w dobrej woli. Cieniutki jutro
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 18:00:03 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 18:00:03 GMT 1
Najlepszy cel na dzisiaj, ale jak mnie uwolnicie po tylu dniach i będzie to miało dobry wpływ na grę (bo dzisiaj chyba tylko spowodowałem burdel) to tez nie będę smutny.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 18:03:14 GMT 1
Nie no nie wierze ze to wszystko w dobrej woli. Cieniutki jutro Bolec za brak dobrej woli uważa atak na niego. I uważam, że dotrwał do tej pory tylko dlatego, że nikt go nie wrzucił na świecznik w sytuacji której nie kontrolowała mafia. Szelest, Agca, mam nadzieję, że dokonacie dobrego wyboru.
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 18:04:24 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 18:04:24 GMT 1
Generalnie faktem jest, że siedzi tu iluś ziomków i próbuje rozwiązać tę grę, każdy rzuca coś od siebie
Nawet Bolec swoje niedorzeczne pomysły Nawet kurwa Pixel postarał się odpowiedzieć rzetelnie na pytania Kapitana
A szelest rzuca swoje genialne plany, nie wyjaśniając w sumie co ma na myśli, żadnej głębi nie ma w tej grze obecnie
Nie wiem czy jest sens żebym głos zmieniał, powiedzcie mi panowie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 18:06:16 GMT 1
Generalnie faktem jest, że siedzi tu iluś ziomków i próbuje rozwiązać tę grę, każdy rzuca coś od siebie Nawet Bolec swoje niedorzeczne pomysły Nawet kurwa Pixel postarał się odpowiedzieć rzetelnie na pytania Kapitana A szelest rzuca swoje genialne plany, nie wyjaśniając w sumie co ma na myśli, żadnej głębi nie ma w tej grze obecnie Nie wiem czy jest sens żebym głos zmieniał, powiedzcie mi panowie Murlok, ale rozmawialiśmy o tym tonę razy. Szelest prawdopodobnie musi zginąć, ale jutro. Natomiast dopuszczenie Bolca na jutro, to porażka miasta, cokolwiek by się nie stało. On zwyczajnie nie może jutro grać.
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 18:07:11 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 18:07:11 GMT 1
Przecież rzucił teraz moimi argumentami w Agce Mam mamałyge lvl over999 i połechtane ego jednocześnie
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 18:08:32 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 18:08:32 GMT 1
chodzi o konfigurację, konfiguracja jutro z Bolcem to porażka
jeden z Szelest, Bolec na sto procent jest w mafii
nie proszę o nic więcej niż zaufsnie w to
wychodzę
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 18:09:00 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 18:09:00 GMT 1
Ja bym chciał żeby jeszcze reszta się wypowiedziała, mamy czas
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 18:37:34 GMT 1
monti mnie pokonał chyba wychodzi na to, że to jest ten moment, kiedy muszę pogodzić się z tym, że jeżeli jest w mafii to gg, jak zwykle pizdo jebana miałeś go na widelcu i chuja z tym zrobiłeś no ale skoro potrzebne jest oparcie się na czymś, to na daniu z trzech wątrób, chociażby od czwartego dnia gdy był na świeczniku
|
|