|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:29:35 GMT 1
Monti, byłeś przekonany o winie Kacperka na cmentarzu w kreskówkowej, a był niewinny. Co się zmieniło w jego grze w tej edycji? był niewinny? a dobra, nie skumałem niewiele się zmieniło ale no właśnie czy G nie mógłby se zagrać tak samo w mafii? mógłby czy zagrałby tak samo w mafii wiedząc że poprzednio był mafijny ale okazał się niewinny, więc boh z nim i meta z nim? tak ale skoro zakładasz moją niewinność, niewinność Murloka, winę Agcy, to gdzie drugi? bijemy razem w glona dziś?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:29:56 GMT 1
Cieniutki 11 postow jeden pod drugim, jak ktos normalny ma nadazac za tym strumieniem swiadomosci. przepraszam ja chyba mam autyzm ale to końcówka rozgrywki, kiedy jak nie teraz
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 17:30:04 GMT 1
Monti, byłeś przekonany o winie Kacperka na cmentarzu w kreskówkowej, a był niewinny. Co się zmieniło w jego grze w tej edycji? był niewinny? Tak.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:30:25 GMT 1
ja kurwa nie widzę innego wyjścia, niż co najmniej jedna mafia w gronie bolec/pixel ruchy bolca są dzisiaj absurdalne, no ale to jest na dwoje babka wróżyła możemy zacząć od bolca w ramach wyciągnięcia pojednawczej graby do Gdynianina, którego mimo wszystko mam za niewinnego, i zaufania mu co do zieleniaka natomiast jeżeli bolec padnie zielony, to nie ma kurwa immunitetów Przeciez Ty tu jestes jedynym ziomkiem z immunitetem. C'mon. Jesli cos dzisiaj zrobilem to wlasnie proba zdjecia tegoz. Para Kapitan i Murlok zareagowali gorzej niz kilka dni temu Agca gdy wyslalem na niego jeden glos.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 17:31:05 GMT 1
a dobra, nie skumałem niewiele się zmieniło ale no właśnie czy G nie mógłby se zagrać tak samo w mafii? mógłby czy zagrałby tak samo w mafii wiedząc że poprzednio był mafijny ale okazał się niewinny, więc boh z nim i meta z nim? tak ale skoro zakładasz moją niewinność, niewinność Murloka, winę Agcy, to gdzie drugi? bijemy razem w glona dziś? Tak, ale ja wolę w greenpixela niż w Bolca.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:31:31 GMT 1
ja kurwa nie widzę innego wyjścia, niż co najmniej jedna mafia w gronie bolec/pixel ruchy bolca są dzisiaj absurdalne, no ale to jest na dwoje babka wróżyła możemy zacząć od bolca w ramach wyciągnięcia pojednawczej graby do Gdynianina, którego mimo wszystko mam za niewinnego, i zaufania mu co do zieleniaka natomiast jeżeli bolec padnie zielony, to nie ma kurwa immunitetów Przeciez Ty tu jestes jedynym ziomkiem z immunitetem. C'mon. Jesli cos dzisiaj zrobilem to wlasnie proba zdjecia tegoz. Para Kapitan i Murlok zareagowali gorzej niz kilka dni temu Agca gdy wyslalem na niego jeden glos. ale przecież wniosek że my w ogóle jakkolwiek się przejmujemy zdjęciem immunitetu przez Ciebie to jest trochę nietrafiony i nie pasuje mi ta rozgrywka skoncentrowana wokół własnej osoby, a taką prezentujesz bijąc dwie osoby które najbardziej w Ciebie wjeżdżają dlatego DZIŚ MUSI UMRZEĆ BOLEC
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:32:12 GMT 1
a dobra, nie skumałem niewiele się zmieniło ale no właśnie czy G nie mógłby se zagrać tak samo w mafii? mógłby czy zagrałby tak samo w mafii wiedząc że poprzednio był mafijny ale okazał się niewinny, więc boh z nim i meta z nim? tak ale skoro zakładasz moją niewinność, niewinność Murloka, winę Agcy, to gdzie drugi? bijemy razem w glona dziś? Tak, ale ja wolę w greenpixela niż w Bolca. o jedna rzecz Cię proszę jedną, jedyną Bolec możesz zaufać, możesz nie ale Bolec
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 17:32:21 GMT 1
Nie bardzo rozumiem wagę tego ostatniego głosu skoro i tak można zmieniać i przedłużać, więc nie wiem czy na tym etapie to mogę Ci coś uczciwie obiecać tak żebyś potem nie czuł się zdradzony. Dziś głos zamierzam oddać najwcześniej 15 minut przed linczem i zakładam, że w meczówce pewnie też oddałbym późno bo sytuacja jest napieta jak plandeka na żuku. Zaraz napisze na kogo w ogóle dopuszczam dziś oddanie głosu.
w meczówce jeśli oddasz głos na niewinnego, to koniec gry będzie pewnie jawna nie można zmienić głosu Nie wiem teraz czy ty mnie podpusczasz czy co bo skoro nie można zmieniać głosu to nie wiem jakie to ma znaczenie, że zagłosuje ostatni. Poza tym w regulaminie jest, że meczówka nie jest jawna.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:33:38 GMT 1
okej skomentował to róbta co chceta, ja sie wam nie dam wyruchać kurwa no chłop od d1 rzucał tyle przytomnych, miastowych uwag, pytań z poszukiwaniem prawdy, że w trosce o swoje zdrowie psychiczne to jest ta jedna rzecz, której będę się trzymać jedyny scenariusz w którym w ogóle biorę pod uwagę podejrzewanie murloka, to jak wyjdzie że bolec nas tu wszystkich wpierdolił swoim miastowym insightem, dzisiaj poleci on niewinny, a jutro winny cieniutki no ale bądźmy szczerzy, nie ma co się zastanawiać tera nad murlokiem Gwoli scislosci Murlok nie klamal z tym ze mnie dzisiaj rano wyzielenial. Jak on faktycznie taki niewinny jak papiez to nie uciekajmy w druga skrajnosc, bo Bolec dzisiaj wywrocil szachownice.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:34:43 GMT 1
To ważne. Mam plan jednoczący miasto. Bo nie zrozumiałem. Chyba nie da się wywnioskować, że mam takie dwójki. Gdzie ja wsadziłem Agcę do Pixela? Z Bolcem może też być z dużym prawdopodobieństwem Agca. Natomiast dzisiaj nie oddam głosu w linczu na któregoś z wjebańców. Nie wyręczajmy w tym mafii. Bolec Agca odcinek 327. Jak na to ze szkalujesz mnie za jedna ryzykowna teorie to sam rzuciles juz kazdy pomysl.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:35:55 GMT 1
siedzisz od rana i co wymyśliłeś? jesteś na etapie rozkminy mafiozy volverina sprzed 3 dni. Mam w dupie co Ci się podoba czy nie. Ja swoje zdanie powiedziałem. Rucha nas ktoś duży, a nie bolec z pixelem. Jeżeli to nie Ty ruchasz to nie dość, że jesteś ruchany to jeszcze skaczesz mi do gardła. Dałem Ci alternatywe szelesta który przechodzi kolejny dzień bokiem. Ale nie rozumiesz kurwiu, że ja wolę walczyć z Szelestem jutro niż z Bolcem? Jeszcze biorąc pod uwagę Twoją kurwa nienaruszalną ani na milimetr postawę? To już jest, niestety, matematyka. Najbardziej nie chcesz walczyc z Pixelem dzisiaj.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:36:01 GMT 1
Bo nie zrozumiałem. Chyba nie da się wywnioskować, że mam takie dwójki. Gdzie ja wsadziłem Agcę do Pixela? Z Bolcem może też być z dużym prawdopodobieństwem Agca. Natomiast dzisiaj nie oddam głosu w linczu na któregoś z wjebańców. Nie wyręczajmy w tym mafii. Bolec Agca odcinek 327. Jak na to ze szkalujesz mnie za jedna ryzykowna teorie to sam rzuciles juz kazdy pomysl. bo taki dopuszczam, ktoś, kto tego nie robi postępuje antymiastowo
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:36:39 GMT 1
Ale nie rozumiesz kurwiu, że ja wolę walczyć z Szelestem jutro niż z Bolcem? Jeszcze biorąc pod uwagę Twoją kurwa nienaruszalną ani na milimetr postawę? To już jest, niestety, matematyka. Najbardziej nie chcesz walczyc z Pixelem dzisiaj. Ty czytasz w ogóle, czy se wybiórczo bierzesz posty i udajesz żeś niekumaty?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:36:41 GMT 1
wszyscy rozpatrują odjebanie bolca tylko kacperek stoi okoniem, kurwa robisz dokładnie te plejsy o które podejrzewasz kogoś innego dużego, nie grasz promiastowo w tym momencie Czemu ty ciagle probujesz udawac cale miasto
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:37:30 GMT 1
wszyscy rozpatrują odjebanie bolca tylko kacperek stoi okoniem, kurwa robisz dokładnie te plejsy o które podejrzewasz kogoś innego dużego, nie grasz promiastowo w tym momencie Czemu ty ciagle probujesz udawac cale miasto bo jestem esencją miasta a ty jesteś esencją przemykacza którego nie powinno w tym momencie być w grze pixel to trochę inna sprawa, ale on ma w sobie dużo wyjebki ty nie masz wyjebki, ty masz spocone pośladki na myśl, że polecisz
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:38:20 GMT 1
Kurwa ja jestem przemykaczem a pixel to inna sprawa
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 17:38:45 GMT 1
Przeżywam raz jeszcze poniedziałkowy wieczór. mordzix, ale my nie mamy nic do ciebie i każdy mówi, że są u ciebie argumenty za niewinnością no ale kurwa jak nie ty to kto, pokaż palcem bo mi się cele kończą, z kapitana wg mnie zbyt łatwo została noga spuszczona, ale serio - kto? Przypomina Wam to coś? Bo mi przypomina Denholma Reynholma. Te same teorie, ta sama narracja, defetyzm. teraz to mnie wkurwiłeś, a miałem zamknąć kompa i jechać do domu parówo niedziela w południe, dunholm niewinny bo za pasywny na mafię mafiacorner.boards.net/post/49865poniedziałek rano, dunholm niewinny bo za pasywny na mafię Dunholm – no jak pisałem wczoraj, nie dodaje mi się to wszystko o tyle, że będąc w mafii jego gameplan na grę chyba nie ma prawa działać. Daje bardzo dobre, korzystne dla miasta wnioski, porządkuje grę, jak ja dla mafii jestem Punisherem, to on jest moim Micro, który siedzi w bazie przed komputerem i analizuje dane. No buduje na tym sobie pozycję, ale czy zbudowałby ją tym na tyle, że pozwoli to zaprowadzić mafię do zwycięstwa? No nie wydaje mi się, wg mnie niewinny.mafiacorner.boards.net/post/49957/threadPADA PODEJRZEWANY PRZEZE MNIE MARUDA JAKO NIEWINNY, W MORDZIE PADA NAJMNIEJ UNEIWINNIONY PODREDwtorek rano, kiełkuje myśl ale wciąż ufam, tj. sensownie pisze mafiacorner.boards.net/post/51021/threadmafiacorner.boards.net/post/51075/threadwtorek po południu, w zasadzie to powinienem dać wyżej, bo to testament przeklejam, no ale powiedzmy że public w tym momencie to poszło, fakt że już po utworzeniu się wagonika, gdzie jak pisałem wagonik był pod muzeum narodowym, a musiałem zaparkować pod jubilatem i wejść do biura Jeżeli Kapitan jest niewinny, to po wyjściu i sprawdzeniu Podreda, Denholm JEST najbardziej logiczną opcją i to, co ze dwa dni temu sam napisał o przy linczu, tyczy się też jego w solo z Gdynianinem, o tego posta mi chodzi.PISAŁEM TESTAMENT W MOMENCIE GDZIE KURWA WSZYSCY BYLI PRZEKONANI O WINIE ŁASUCHA, A JA DO TEGO PRÓBOWAŁEM DOŁOŻYĆ DENHOLMA BO PASOWAŁ tak więc: masz rację, zmieniłem zdanie o dunholmie bez wyraźnego powodu. oprócz poznania koloru podejrzewanego przeze mnie marudy i odjebaniu w mordzie najmniej uniewinnionego przeze mnie podreda, gdzie dunholm był drugi w kolejności. to kto mi kurwa został? plus pasująca do teorii o mafia plejsie "kombo postów wolw+łasuch" więc tak wygląda moja progresja myśli ta, której rzekomo nie ma parówo
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:38:59 GMT 1
300 postow zaraz dobije. Ty sam za to wypelniasz polowy stron samemu i tylko dlatego dolatujesz do tysiaca.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 17:39:16 GMT 1
nie przeczytałem nic od tamtego posta, wyłączam i jade do domu elo
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 17:39:56 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 17:39:56 GMT 1
ja kurwa nie widzę innego wyjścia, niż co najmniej jedna mafia w gronie bolec/pixel ruchy bolca są dzisiaj absurdalne, no ale to jest na dwoje babka wróżyła możemy zacząć od bolca w ramach wyciągnięcia pojednawczej graby do Gdynianina, którego mimo wszystko mam za niewinnego, i zaufania mu co do zieleniaka natomiast jeżeli bolec padnie zielony, to nie ma kurwa immunitetów Przeciez Ty tu jestes jedynym ziomkiem z immunitetem. C'mon. Jesli cos dzisiaj zrobilem to wlasnie proba zdjecia tegoz. Para Kapitan i Murlok zareagowali gorzej niz kilka dni temu Agca gdy wyslalem na niego jeden glos. Ale co ty pierdolisz xD przecież nawet Agca wypunktował twoje argumenty mimo że nie mial w tym żadnego interesu Zresztą to nie pierwszy raz kiedy wjeżdżasz agresywnie w kogoś kiedy uwaga miasta jest w zupełnie innym miejscu, ten dysk na agce miał taki sam vibe Wyjebane mam na jakieś immunitety, chce wygrać gierkę tylko. Zresztą nikt mnie nie uniewinnia arbitralnie tylko na podstawie mojej gry
|
|