|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:49:03 GMT 1
nie chciałbym być lorisem kariusem tej edycji a wisi nademną taka groźba
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:50:02 GMT 1
czuje się też na etapie, w którym przerzucanie się argumentami średnio pomaga
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:52:58 GMT 1
odnośnie rozkmin agcy to uważam że tory gry doprowadziły go do tej dwójki bolec/pixel która teraz nikomu nie przechodzi przez gardło i żeby tak nie było snuje mase teoretycznych logicznie brzmiących scenariuszy w których wypukli możliwy ze mną żeby mnie wrzucić, ale wszyscy czujemy moc tej wrzutki. Takie udawane wbijanie noża w plecy jak się bardzo nie chce tego robić - a przede wszystkim nie chce się dostać odpowiedzi No właśnie dlatego ja mówię - parę bolec/pixel trzeba wyrzucić z tych rozważań, bo to w tym momencie nie ma sensu. Jak nas wyjebali, to trudno, w następnej edycji rezerwujemy d2, 3 i 4 na ostateczne rozwiązanie kwestii glonowskiej szukam z kim mógłby być w mafii Agca, z kim mógłbyś być ty ta wajcha wczoraj na Szelesta kurwa to był tragiczny pomysł xDD
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:55:00 GMT 1
pierwotna myśl: na działania volva, bo nie po to wystawiał dwóch mafiozów, żeby potem jakoś władzy w mieście nie przejąć i być takim pasywnym graczem z tyłu jak to go określiłem, a chciał linczować obu - aż taki long term plan do meczówki, no ale po wyjebaniu 3-4 swoich musiałby polecieć w mordzie
nowa myśl: no miałem wyżej dopisać, że jest jeszcze ten jego plejs z fake claimem na klawiszu, tutaj są dwie możliwości: 1) pixel bolec w mafii, volv wie, że jest stracony, chce wyjebać rolnych i liczyć na to, że pozostali wyrżną się między sobą - co się dzieje 2) właściwa nowa myśl: w mafii jest ktoś z dobrą pozycją w mieście i utrata volva nie była utratą hetmana, tylko wieży, którą łatwiej poświęcić dla szerszego obrazu gry no tylko zobaczmy kto mógł być ludziem z mocną pozycją: ja nie, monti nie bo poleciał w mordzie, ty nie bo jak to ty to przejebaliśmy no siema młody rece do góry JEŻELI przyjąć takie rozwiązanie, to wtedy faktycznie to jest młody edit: tam wyżej co kursywą to dopisałem edit2: po kursywie dopisałem podkreślenie A jakbym ci dzisiaj powiedział - lecimy w Gdynianina?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:56:42 GMT 1
a ta insynuacja mojej odpowiedzialności za wczorajsze przewajchowanie, którą agca uprawia to jest cios poniżej pasa, bo byłem poza domem i napisałem wam, że mam 4% baterii, a jak miałem ostatni i widziałem, że wszystko idzie ku temu szelestowskiemu to oddałem na niego głos i nie trafiliśmy ale mogło być gorzej - bardzo by mi przeszkadzał szelest w dzisiejszych rozważaniach, nie wiem czy potrafiłbym oddać jakikolwiek inny głos.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:57:57 GMT 1
no pisał już wcześniej scenariusz żeby być na to gotowym więc na pewno nie odmówi ręce która daje mu wygraną grę
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:58:40 GMT 1
sorry low ale jeśli on jest niewinny to ja jutro bije w ciebie ehhhh
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:59:35 GMT 1
jesteś dzbanem który powtarza po mnie wnioski i wymyśla cuda na kiju no i jak ten człowiek miałby z Montim rozsądnie dyskutować o innych kandydatach xD
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 16:04:20 GMT 1
greenpixel kutasiarzu jak się dzisiaj nie odezwiesz, to jutro lecisz w imię zasad jeżeli dzisiaj trafimy, znaczy
|
|
|
Post by greenpixel on May 19, 2023 16:11:46 GMT 1
Z Agcą przesiedziałem w ostatnim czasie tych meczówek parę (albo blisko meczówek) no i po prostu mi się na czuja zdawało, że tym razem to good low, nie evil low no ale gdzieś ta mafia musi siedzieć, a na świeżo mamy meczówkę Gdynianina i jak na razie bardziej mi jego niewinność pasuje Jakbyś miał za 5 minut lincz i miałbyś oddać głos - bardziej Agca czy Gdynianin? Bolec Pierdolec i greenpixel wzywam was do odpowiedzi na to pytanie nie traktujcie tego jako deklaracji głosu tylko na razie hipotetyczne rozważania Witam.. Gdybym miał 5 minut zagłosowałbym na Kacpra. Głownie dlatego, że niezależnie od wyniku nie chciałbym się dowiedzieć, że przez całą gre klepał mnie po pleckach, żeby mieć frajera na podorędziu jak najdłużej. Moje argumenty przeciwko niemu to: -bronił mnie i bolca jako absolutnie niewinnych - jeden był mu potrzebny do glosowania za nim a drugi był jego mafinym kolegą -mówil, że jestem czysyty ale do wyjebania przed meczówką. Jakoś w tej meczówce sie znalazłem i musze podejmować te decyzje.
Jestem poirytownay, że sukces tej rozgrywki może sprowadzić się w praktyce do tego że bede musial podjac deyzje w jakim stopniu mu ufam. Problem teraz jest to to, że ja się na nim skupiam dlatego, że wydaje mi się, że rozumiem go lepiej od agcy przez to ze znam go irl. Paranoja, która mi wjechała po waszej wczorajszej zmianie w szelesta może sprawiać, że powiesze ziomka zamiast frajera. W samym stylu pisania Kacpra nie odczuwam żadnych zmian.
|
|
|
Post by greenpixel on May 19, 2023 16:20:55 GMT 1
Nie mam kurwa pojęcia na jakiej podstawie mam podjąć decyzję pomiędzy tą dwójką. Oczywiście zakładam, że drugim z pary jest bolec ale jeśli pójdziemy w niego dzisiaj a mafia wyjebie Ciebie to ja grając na Agce i Kacpra oszaleje. Moj jedyny plan jaki mam to czytanie postow tej 2. Do 20 zamierzam napisać na kogo głosuję.
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 16:21:48 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 19, 2023 16:21:48 GMT 1
No tego się nie spodziewałem xDD
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 16:21:49 GMT 1
pierwotna myśl: na działania volva, bo nie po to wystawiał dwóch mafiozów, żeby potem jakoś władzy w mieście nie przejąć i być takim pasywnym graczem z tyłu jak to go określiłem, a chciał linczować obu - aż taki long term plan do meczówki, no ale po wyjebaniu 3-4 swoich musiałby polecieć w mordzie
nowa myśl: no miałem wyżej dopisać, że jest jeszcze ten jego plejs z fake claimem na klawiszu, tutaj są dwie możliwości: 1) pixel bolec w mafii, volv wie, że jest stracony, chce wyjebać rolnych i liczyć na to, że pozostali wyrżną się między sobą - co się dzieje 2) właściwa nowa myśl: w mafii jest ktoś z dobrą pozycją w mieście i utrata volva nie była utratą hetmana, tylko wieży, którą łatwiej poświęcić dla szerszego obrazu gry no tylko zobaczmy kto mógł być ludziem z mocną pozycją: ja nie, monti nie bo poleciał w mordzie, ty nie bo jak to ty to przejebaliśmy no siema młody rece do góry JEŻELI przyjąć takie rozwiązanie, to wtedy faktycznie to jest młody edit: tam wyżej co kursywą to dopisałem edit2: po kursywie dopisałem podkreślenie A jakbym ci dzisiaj powiedział - lecimy w Gdynianina? ja bym wybierał z pixel/bolec bo to jest dla mnie najpewniejsze nie jestem w pozycji w której możesz wybierać, bo mój miecz masz na każdego, 0% vs. 66%, rachunek jest prosty jeżeli ty wykluczasz obu z pary pixel bolec, a mi ufasz, to wtedy w twojej głowie młody ma 100% i rachunek też jest prosty to wyżej to oczywiście skrót myślowy bo ani (hipotetycznie) mi nie zaufasz na 100%, ani nie weźmiesz młodego za mafię 100% w ogóle bekowe to jest, bo przez wyjebanie cieniutkiego moj ostatni bias podejrzeniowy został wyrzucony w mordzie i teraz mi została sama matematyka
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 16:22:09 GMT 1
O BOGOWIE WALKA
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 16:24:51 GMT 1
miałem napisać, że to oznacza, że w parze pixel-młody jest co najmniej jedna mafia
ale w sumie musiałem to wiedzieć od rana
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 16:25:38 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 19, 2023 16:25:38 GMT 1
Ogólnie jestem w takim miejscu mentalnie
Że już do każdego plot twistu jestem w stanie dorobić wyjaśnienie dla każdej ze stron tego konfliktu, jasna dupa
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 16:26:28 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 19, 2023 16:26:28 GMT 1
Młody Gdynianin dawaj swoje wyjaśnienie, dlaczego ziomek chce ci nóż między żebra wrazić
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 16:28:41 GMT 1
mafia/lista barmana zrobiły tej rozgrywcę straszną krzywdę tak szybko mordując kaźmierczaka patrząc na to co dał forum niżej
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 16:32:13 GMT 1
a no właśnie nasram ci do głowy jeszcze trochę
pamiętaj, że bolec był upity i poleciał eldo
pamiętaj, że pixel i młody zostali sklawiszowani w momencie, kiedy żyło tylko 2 mafiozów nie wiem co to znaczy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 16:37:32 GMT 1
kurwa zacząłem rozpisywać scenariusze i w połowie się zorientowałem, że jest jeszcze ten pierdolony sicario więc tak naprawdę chuj wiadomo z tych soft-soft claimów przejebane to jest, że każdy z podejrzanych dostał rolą w ryj i dalej nic nie wiadomo
edit: jadę do domu
|
|