|
Post by Murlok on May 19, 2023 13:16:12 GMT 1
Murlok - Przeczytałem polowe postów wczoraj w nocy. Jedyne co mnie niepokoi to ewidentne zrozumienie z Agca od dość wczesnej gry. Agca forsuje jego niewinność jako oczywistość i alternatywę jako opcje niewarta rozważenia (serio mam wrażenie miejscami jakby mnie Agca low quality baitowal w wejście w Murloka). Możemy w niego strzelić i umówić sie na wspólna wizytę do psychiatry. Z Agcą przesiedziałem w ostatnim czasie tych meczówek parę (albo blisko meczówek) no i po prostu mi się na czuja zdawało, że tym razem to good low, nie evil low no ale gdzieś ta mafia musi siedzieć, a na świeżo mamy meczówkę Gdynianina i jak na razie bardziej mi jego niewinność pasuje Jakbyś miał za 5 minut lincz i miałbyś oddać głos - bardziej Agca czy Gdynianin? Bolec Pierdolec i greenpixelwzywam was do odpowiedzi na to pytanie nie traktujcie tego jako deklaracji głosu tylko na razie hipotetyczne rozważania
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 13:49:13 GMT 1
murlok czy ja mogę coś zrobić xD
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 13:55:40 GMT 1
nie wiem, jeszcze się zastanawiam
rozważam opcję z tym, że duo Gdynianin - pixel robią mnie tym wszystkim w chuja
ale dlatego właśnie chcę pogadać z bolcem i pixelem
bez względu na to, jak bardzo utopijną wizją może być pogadanie z pixelem xD
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 14:30:40 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 19, 2023 14:30:40 GMT 1
Murlok - Przeczytałem polowe postów wczoraj w nocy. Jedyne co mnie niepokoi to ewidentne zrozumienie z Agca od dość wczesnej gry. Agca forsuje jego niewinność jako oczywistość i alternatywę jako opcje niewarta rozważenia (serio mam wrażenie miejscami jakby mnie Agca low quality baitowal w wejście w Murloka). Możemy w niego strzelić i umówić sie na wspólna wizytę do psychiatry. Z Agcą przesiedziałem w ostatnim czasie tych meczówek parę (albo blisko meczówek) no i po prostu mi się na czuja zdawało, że tym razem to good low, nie evil low no ale gdzieś ta mafia musi siedzieć, a na świeżo mamy meczówkę Gdynianina i jak na razie bardziej mi jego niewinność pasuje Jakbyś miał za 5 minut lincz i miałbyś oddać głos - bardziej Agca czy Gdynianin? Waląc po najbardziej podejrzanym Agca, zgodnie z moimi poprzednimi myślami. Widziałem, ze analizowałeś warianty. Sam jeszcze tego nie rozkminiałem, ale dopuszczam logikę, ze strzał w najbardziej podejrzanego gracza w tym momencie nie musi równać się najlepszym szansom na wygrana miasta. Tylko no kurwa ja już czuje ze jak pójdziemy ta droga to znowu cos odjebiemy. Samo to ze będzie nasrane w temacie i się źle zsynchronizujemy jest dużym ryzykiem.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 14:57:16 GMT 1
Kurwa murlokini ja nie chcę nic mówić ale czas mi ucieka znaczy jeszcze w biurze siedzę a z 1,5 h w domu jeszcze będę, to robi nam się wyjazd po 18, no ale
żona mnie zapierdoli jak będę na autostradzie na pitstop zjeżdżać żeby głos zmienić
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:02:43 GMT 1
Kurwa murlokini ja nie chcę nic mówić ale czas mi ucieka znaczy jeszcze w biurze siedzę a z 1,5 h w domu jeszcze będę, to robi nam się wyjazd po 18, no ale żona mnie zapierdoli jak będę na autostradzie na pitstop zjeżdżać żeby głos zmienić no ale właśnie, co ty mi możesz jeszcze powiedzieć widzisz mafię w składzie bolec - pixel? a jeżeli nie, to dlaczego już dzisiaj nie próbujesz wyjebać z gry Gdynianina?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 15:07:42 GMT 1
no właśnie to jest chyba ten problem, że do końca nie wiem najbardziej nieprawdopodobną mafią jest dla mnie bolec-młody właśnie,
no niby obaj lekko zwajchowaliśmy w tego bolca w d2, wczoraj my chcieliśmy robić wajchę, mi chodził po głowie pixel, tobie chyba też, a on tutaj cyk szeleścik no jego podejrzany, więc mu to oddaję, ale teraz wiem, że obu miał niewinnych chociaż patrząc po mojej celności na finiszu to nie będę z tego robić argumentu xD
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 15:10:30 GMT 1
wysłałem to tak bo właśnie zacząłem myśleć "a co jeśli faktycznie jest z bolcem i wtedy jebnął wajchę w szelesta, żeby mieć swojego mafiozę plus pixela", wtedy to jest 200 iq plejs, więc ten temat przemyślę jeszcze ale w tym scenariuszu to nawet jak mi uwierzysz to chyba pixel za nami nie pójdzie i jego trzeba wyłączyć z rozważań jako po prostu niewykonalny
a wracając do poprzedniej myśli ja do końca nie jestem 100% wykluczyć takiej mafii pixel-bolec ze względu na działania volva
czekaj kurwa nowy post bo na coś wpadłem
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:13:27 GMT 1
Volv nie poddałby się tak łatwo imo, jeżeli nie miałby nikogo mocniejszego w składzie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 15:14:21 GMT 1
pierwotna myśl: na działania volva, bo nie po to wystawiał dwóch mafiozów, żeby potem jakoś władzy w mieście nie przejąć i być takim pasywnym graczem z tyłu jak to go określiłem, a chciał linczować obu - aż taki long term plan do meczówki, no ale po wyjebaniu 3-4 swoich musiałby polecieć w mordzie
nowa myśl: no miałem wyżej dopisać, że jest jeszcze ten jego plejs z fake claimem na klawiszu, tutaj są dwie możliwości: 1) pixel bolec w mafii, volv wie, że jest stracony, chce wyjebać rolnych i liczyć na to, że pozostali wyrżną się między sobą - co się dzieje 2) właściwa nowa myśl: w mafii jest ktoś z dobrą pozycją w mieście i utrata volva nie była utratą hetmana, tylko wieży, którą łatwiej poświęcić dla szerszego obrazu gry
no tylko zobaczmy kto mógł być ludziem z mocną pozycją: ja nie, monti nie bo poleciał w mordzie, ty nie bo jak to ty to przejebaliśmy no siema młody rece do góry
JEŻELI przyjąć takie rozwiązanie, to wtedy faktycznie to jest młody
edit: tam wyżej co kursywą to dopisałem edit2: po kursywie dopisałem podkreślenie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 15:14:40 GMT 1
Volv nie poddałby się tak łatwo imo, jeżeli nie miałby nikogo mocniejszego w składzie hivemind jest silny
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 15:19:57 GMT 1
jak liczę na szybko, to w momencie claima były chmury nad łasuchem i pixelem przede wszystkim, tj. na tamten stan rozgrywki pixel był bliżej linczu niż bolec
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:23:27 GMT 1
ja pierdole jak dzisiaj padnie jakiś pixel to jutro to będzie jakaś masakra przecież ja chcę wysłuchać jeszcze pana greenpixel zanim cokolwiek definitywnego powiem odezwij się do nas ziomeczku w końcu, nie chcę być odpowiedzialny za kraksę na autostradzie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 15:24:15 GMT 1
możemy zrobić jeszcze jedną rzecz: posłużę się przykładem młodego, bo o nim gadamy, ale w zasadzie do jeden chuj, o tyle że ja muszę zagłosować wcześniej od was i nie wiem czy dam radę zmienić
jest konsensus, że jesteś niewinny, jak nie jesteś to przegraliśmy zarządzasz sobie remis: mówisz, że kto jest niewinny głosuje na przykładowego młodego ja głosuję i niewinny z pary/bolec pixel też
sam nie mówisz co robisz mafia nie wie czy wpierdalać się we mnie bo zagłosujesz z nią, czy iść za tobą i liczyć na to, że ostatni dojedzie
oczywiście wszystko powyższe ma zastosowanie tylko wtedy, kiedy do pary do mnie dobierzemy mafiozę a drugi niewinny cię posłucha ale teoretycznie możliwy jest układ gwiazd, w którym dzisiaj miasto to wygrywa
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 15:27:52 GMT 1
ze słowackim dałeś radę to co tutaj nie dasz jak krowa ma cztery żołądki, to my z monciarzem łącznie z 7 wątrób i 1,5 mózgu
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 15:32:03 GMT 1
ustawiane remisów tak zajebiście wyszło w poprzedniej edycji, że trzeba to powtórzyć, bo mi brakuje deszczyku ale nie powiem, cisza ze strony Gdynianina trochę mnie niepokoi Młody Gdynianin zarzuć coś do tematu potencjalnie linczujemy dzisiaj Agcę, pada winny - co wtedy robimy? potencjalnie go nie linczujemy i trzeba dokonać wyboru między bolcem i pixelem - na kogo byś głosował?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:42:52 GMT 1
wszystkim oprócz mnie dajesz zadania to tak sobie tylko czytam
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:43:03 GMT 1
żeby nie było zadania pewnie też bym nie wykonał
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:46:25 GMT 1
odnośnie rozkmin agcy to uważam że tory gry doprowadziły go do tej dwójki bolec/pixel która teraz nikomu nie przechodzi przez gardło i żeby tak nie było snuje mase teoretycznych logicznie brzmiących scenariuszy w których wypukli możliwy ze mną żeby mnie wrzucić, ale wszyscy czujemy moc tej wrzutki. Takie udawane wbijanie noża w plecy jak się bardzo nie chce tego robić - a przede wszystkim nie chce się dostać odpowiedzi
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 15:48:17 GMT 1
a co do pary pixel/bolec i kto z niej jest w mafii to kurwa nic dziwnego że jestem coraz bardziej obsrany. Niby wiem, ale wiesz co się dzieje w głowie jak przychodzi do meczówki? W mojej sytuacji podwójnie bo boje sie historycznego flopa xD
|
|