|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 17:52:45 GMT 1
"Świecznik-menora" to mój stary bon-mot. Powinienem dostawać tantiemy. Z samej Rady Miastowych Mędrców mógłbym żyć do emerytury, ale cóż, mafijni wyjebańcy to rekiny biznesu, a ja piszę tylko teksty do beatu. To nie plagiat, nie jestem na tyle popierdolony, żeby takie rzeczy pamiętać. Uznajmy, że to twórczość równoległa, chociaż chronologicznie mogłeś być pierwszy.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 17:52:58 GMT 1
Łasuch jest na świeczniku i wali we mnie, bo jestem drugi po nim. Nie jest to dla Was oczywiste? Wszedł na mnie strasznie sztuczną i nieprawdziwą analizą. Twoja gra jest dzisiaj śmierdząca, dlaczego miałby walić w kogoś innego kiedy jesteś jego głównym przeciwnikiem?
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 17:53:26 GMT 1
Makło wszedł, napisał jakąś losową listę, dostał za to szybki pressing, pękł, napisał kreacyjno-żartobliwego posta do Bolca.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 17:53:34 GMT 1
Łasuch jest na świeczniku i wali we mnie, bo jestem drugi po nim. Nie jest to dla Was oczywiste? Wszedł na mnie strasznie sztuczną i nieprawdziwą analizą. Nieprawdziwą analizą? Przychodzę i patrzę, że piszesz takiego posta to samo się na usta ciśnie, że pali ci się grunt
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 17:54:10 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:54:29 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 17:54:29 GMT 1
Łasuch jest na świeczniku i wali we mnie, bo jestem drugi po nim. Nie jest to dla Was oczywiste? Wszedł na mnie strasznie sztuczną i nieprawdziwą analizą. Twoja gra jest dzisiaj śmierdząca, dlaczego miałby walić w kogoś innego kiedy jesteś jego głównym przeciwnikiem? No nie wiem. Ja jestem niewinny i Łasuch jest moim głównym kontrkandydatem. Jakoś nie waliłem w niego dopóki nie zorientowałem się, że on planuje coś zyskać na mojej krzywdzie.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 17:54:53 GMT 1
Czy jest w temacie gracz, który ma poczucie, że Makłowicz w jakimś momencie rozgrywki dzielił się przemyśleniami, które były autorstwa mieszkańca?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 17:55:45 GMT 1
Póki co nie otrzymuję żadnego wsparcia od współgraczy. Ponawiam pytanie, skąd pomysł na lincz na Łasuchu/Szelestowskim W DNIU PIERWSZYM?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:56:16 GMT 1
Nadrobiłem prawie całą rozgrywkę. Zrobiłem to jednak bardzo niechlujnie, w biegu, na już. To był błąd. Czuję jakbym dalej był na pierwszej stronie. Podziwiam ze nadrabiajac cale rozgrywke nie napisales nawet jednej odpowiedzi, bo z tego co przeczytalem jakies wyrywkowe strony to wysuwany byles nie raz.
|
|
|
Post by Łasuch on May 11, 2023 17:56:56 GMT 1
Twoja gra jest dzisiaj śmierdząca, dlaczego miałby walić w kogoś innego kiedy jesteś jego głównym przeciwnikiem? No nie wiem. Ja jestem niewinny i Łasuch jest moim głównym kontrkandydatem. Jakoś nie waliłem w niego dopóki nie zorientowałem się, że on planuje coś zyskać na mojej krzywdzie. Ja na twojej szkodzie nie zyskam nic, za to miasto zyska na zlinczowaniu mafii
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 17:57:20 GMT 1
Póki co nie otrzymuję żadnego wsparcia od współgraczy. Ponawiam pytanie, skąd pomysł na lincz na Łasuchu/Szelestowskim W DNIU PIERWSZYM? piston napisal z 4 posty wyzej
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:57:21 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 17:57:21 GMT 1
Ale co ty robisz Denholm. Przecież te pomysły kreowały się organicznie, w ramach progresowania wątku. Czemu tak podkreślasz DZIEŃ PIERWSZY?
A z twoją nieznajomością tematu, to byłyby dobre cele w DNIU DRUGIM?
Kogo ty byś zlinczował w DNIU PIERWSZYM?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 17:57:31 GMT 1
Póki co nie otrzymuję żadnego wsparcia od współgraczy. Ponawiam pytanie, skąd pomysł na lincz na Łasuchu/Szelestowskim W DNIU PIERWSZYM? Łasuch był opcją rano, każdy kto trzyma rękę na pulsie wie raczej, że głosy na niego zostaną zmienione. Co do Szelestowskiego wystarczy przejrzeć jego posty i zobaczyć jak kręci się pod presją. Jakie masz inne pomysły? Podejrzewam że żadne, bo absolutnie nie jesteś w temacie
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 17:57:48 GMT 1
Nadrobiłem prawie całą rozgrywkę. Zrobiłem to jednak bardzo niechlujnie, w biegu, na już. To był błąd. Czuję jakbym dalej był na pierwszej stronie. Podziwiam ze nadrabiajac cale rozgrywke nie napisales nawet jednej odpowiedzi, bo z tego co przeczytalem jakies wyrywkowe strony to wysuwany byles nie raz. Szczerze to nie chciało mi się rozmawiać, co zaglądałem w temat to kilka-kilkanaście stron do nadrobienia, wolałem skupić się na przeklikaniu ich.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:58:32 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 17:58:32 GMT 1
To zajebista wartość dodana do miasta, Denholm.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 17:58:33 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 17:58:33 GMT 1
Makło wszedł, napisał jakąś losową listę, dostał za to szybki pressing, pękł, napisał kreacyjno-żartobliwego posta do Bolca. Gdzie niby pęknąłem? Że przed pierwszym linczem kilka wcześniejszych pressingów wydało mi się wybronionych i wolę chwilę się zastanowić? Jakieś z dupy ciśnienie wytwarzasz
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 17:58:50 GMT 1
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 17:59:25 GMT 1
Czy jest w temacie gracz, który ma poczucie, że Makłowicz w jakimś momencie rozgrywki dzielił się przemyśleniami, które były autorstwa mieszkańca? Ja mam poczucie, że nie warto dzisiaj linczować Makłowicza. Jeśli jest w mafii, to nie ucieknie. No chyba, że w okolicy linczu będzie gorąco i traktować go jako opcję rezerwową. Chociaż ja nie dopuszczam możliwości że w d1 może być gorąco przed linczem. Więc jestem względnie niechętny.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 17:59:49 GMT 1
Na mnie najlepsze wrażenie zrobił Douglas i Gargamel. Postrach Wsi też pozytywny, ale obawiam się, że to może być ten mafioza, przez którego przegramy.
Prxodownikowi Pracy, Docentowi i PodRedowi nie ufam za grosz. Gdyby napisali, że nocą jest ciemno, wyjrzałbym na wszelki wypadek przez okno, żeby sprawdzić.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 11, 2023 18:00:44 GMT 1
Póki co nie otrzymuję żadnego wsparcia od współgraczy. Ponawiam pytanie, skąd pomysł na lincz na Łasuchu/Szelestowskim W DNIU PIERWSZYM? Łasuch był opcją rano, każdy kto trzyma rękę na pulsie wie raczej, że głosy na niego zostaną zmienione. Co do Szelestowskiego wystarczy przejrzeć jego posty i zobaczyć jak kręci się pod presją. Jakie masz inne pomysły? Podejrzewam że żadne, bo absolutnie nie jesteś w temacie Widziałem ile się udzielał, trochę się może motał, ale nawet jeśli jest w mafii, to uważam, że można wybrać cel bezpieczniejszy, a jemu dać kolejny dzień z racji tego ile contentu tworzy. Według mnie to podstawy. Łasucha tyczy się z grubsza to samo.
|
|