|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 9:25:35 GMT 1
1. Przecież cała moja dotychczasowa twórczość była pisana perspektywy kreacji generała/feldmarszała ( wybierz sobie dowolne określenie). 2. Bilet w jedną stronę odnosił się do działań historycznych na froncie wschodnim gdzie faktycznie dla części żołnierzy to był bilet w jedną stronę. 3. To jak odbierasz moją postać to już mnie nie obchodzi.
No chyba jednak cię obchodzi, że uważa cię za mafię, skoro poczułeś się w obowiązku tłumaczyć się z zarzutów zawartych w takim bzdurnym poście. Ale mogę się mylić.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:25:49 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 9:25:49 GMT 1
Coś za miastowo ten Klakier gra, nie wiem co o nim sądzić Łasuch mafia. Mieszkaniec nie odczuwałby jeszcze potrzeby coś sądzić o Klakierze. Tym bardziej nie odczuwałby potrzeby się tłumaczyć z tego, że nie wie co sądzić. To niezły z ciebie smerf, troche dwulicowy
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 9:25:51 GMT 1
Co część z was wzięło na postacie ze smerfów? Erich - zbrodniarz wojenny.
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 9:25:55 GMT 1
Coś za miastowo ten Klakier gra, nie wiem co o nim sądzić Łasuch mafia. Mieszkaniec nie odczuwałby jeszcze potrzeby coś sądzić o Klakierze. Tym bardziej nie odczuwałby potrzeby się tłumaczyć z tego, że nie wie co sądzić. Przede wszystkim to by nie odczuwał potrzeby się tłumaczyć tobie
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 9:26:04 GMT 1
1. Przecież cała moja dotychczasowa twórczość była pisana perspektywy kreacji generała/feldmarszała ( wybierz sobie dowolne określenie). 2. Bilet w jedną stronę odnosił się do działań historycznych na froncie wschodnim gdzie faktycznie dla części żołnierzy to był bilet w jedną stronę. 3. To jak odbierasz moją postać to już mnie nie obchodzi.
Tak gwoli ścisłości - tę analizę to tak naprawdę na serio wziąłeś? Wolałem doprecyzować zanim na podstawie tej analizy zaczną się różne intepretacje itp.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:26:05 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 9:26:05 GMT 1
Co część z was wzięło na postacie ze smerfów? Trauma z dzieciństwa, jak mniemam. Zbytnia seksualizacja Smerfetki.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 9:26:32 GMT 1
Tak gwoli ścisłości - tę analizę to tak naprawdę na serio wziąłeś? Też mnie to zastanawia.... Czyżby Mafiozo czuł się zagrożony...?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 9:27:33 GMT 1
Piston idz spac kurwa
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 9:27:54 GMT 1
Piston Postrach Mafii
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:27:56 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 9:27:56 GMT 1
Klakier wporzo
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:28:15 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 9:28:15 GMT 1
Wydział Rzeczy Oczywistych przesyła notkę.
Czytam na głos:
"No i co kurwa znowu zrobić z tym Mannsteinem jak kolejny raz nie można go jeszcze uniewinnić bo zakaz mety".
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:28:43 GMT 1
Tak gwoli ścisłości - tę analizę to tak naprawdę na serio wziąłeś? Wolałem doprecyzować zanim na podstawie tej analizy zaczną się różne intepretacje itp. Agca i Piston w mafii według ciebie?
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 9:28:48 GMT 1
Wydział Rzeczy Oczywistych przesyła notkę. Czytam na głos: "No i co kurwa znowu zrobić z tym Mannsteinem jak kolejny raz nie można go jeszcze uniewinnić bo zakaz mety". Jak to co sprawdzać/pressować itp.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:29:13 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 9:29:13 GMT 1
+1. Wcześniej już chyba pisałem tak samo, więc teraz to +2 Makłowicz co ty pierdolisz, jak po moim pytaniu nawet nie odpowiedziałeś, tylko wróciłeś do nory xD Jakbym mógł, to bym oddał na ciebie dwa głosy 1. Nie zesraj się 2. Odpowiedziałem ci, chyba że coś przeoczyłem 3. Nie muszę się tłumaczyć i yolo
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 9:29:45 GMT 1
Coś za miastowo ten Klakier gra, nie wiem co o nim sądzić Łasuch mafia. Mieszkaniec nie odczuwałby jeszcze potrzeby coś sądzić o Klakierze. Tym bardziej nie odczuwałby potrzeby się tłumaczyć z tego, że nie wie co sądzić. Dałeś mi do myślenia Dzięki. Jeden normalny smerf - jednak wyjątek potwierdza regułe
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 9:29:48 GMT 1
Wolałem doprecyzować zanim na podstawie tej analizy zaczną się różne intepretacje itp. Agca i Piston w mafii według ciebie? Jeden z dwóch w tym momencie obstawiam. Dwóch to by za łatwo było.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:31:20 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 9:31:20 GMT 1
Nikt Cieniutkiego nie zaczepia.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:31:42 GMT 1
Makłowicz co ty pierdolisz, jak po moim pytaniu nawet nie odpowiedziałeś, tylko wróciłeś do nory xD Jakbym mógł, to bym oddał na ciebie dwa głosy 1. Nie zesraj się 2. Odpowiedziałem ci, chyba że coś przeoczyłem 3. Nie muszę się tłumaczyć i yolo No, przeoczyłeś. Note to self: Makłowicz odmawia współpracy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 9:32:26 GMT 1
Agca i Piston w mafii według ciebie? Jeden z dwóch w tym momencie obstawiam. Dwóch to by za łatwo było. Nie no, szanujmy się. Bądźmy poważni. Taki post nie mógł wyjść z klawiatury miastowego.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:32:43 GMT 1
Jeden z dwóch w tym momencie obstawiam. Dwóch to by za łatwo było. Nie no, szanujmy się. Bądźmy poważni. Taki post nie mógł wyjść z klawiatury miastowego. Niestety mógł
|
|