|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:15:56 GMT 1
A drogeria Douglas w mafii
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 9:16:42 GMT 1
no właśnie to nie takie proste xd Jak to rozróżnić? Daj nam jakieś przykłady, może czegoś się nauczymy Tutaj masz przykład moim zdaniem pressingu w dobrej wierze, ze strony kolegi Douglasa: Jak to jest, że najpierw piszesz o gdynianinie jako pierwszym do linczu, a w międzyczasie szykujesz taką analizę na tego jak mu tam. To który jest pierwszy i czemu nie Murlok? Tłumacz się Piston
Widzi nieścisłość, ma logiczną przesłankę do tego, żeby zaaranżować pressing i robi to w taki sposób, że czuję, że szuka prawdy.
Pisałem już o pressingu w złej wierze pracusia, więc znajdziesz przykład.
Oczywiście, jak wszystkie oskarżenia w tej grze, również moja koncepcja opiera się mniej lub bardziej na intuicji.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:17:00 GMT 1
Piston smerfy nie istnieja Bolec kiedy się rozkręcisz?
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 9:17:06 GMT 1
Klakier wygląda na n00bka, który się poradników naczytał A Murlok ładnie opisuje rozgrywkę i spierdala w kreację, kiedy jest oskarżany i nie wie co ma napisać.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:18:08 GMT 1
Klakier wygląda na n00bka, który się poradników naczytał A Murlok ładnie opisuje rozgrywkę i spierdala w kreację, kiedy jest oskarżany i nie wie co ma napisać. Mrgllll glrrm gl!
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 9:18:12 GMT 1
A drogeria Douglas w mafii Kurwa, naprawdę drogeria to było najlepsze co ci przyszło do głowy, widząc nick Douglas Reynholm? xD
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 9:18:12 GMT 1
Wracam do fotografowania ptaków. Przyroda tworzy pewną całość.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:18:30 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 9:18:30 GMT 1
A drogeria Douglas w mafii Kurwa, naprawdę drogeria to było najlepsze co ci przyszło do głowy, widząc nick Douglas Reynholm? xD Jesteś mu po prostu drogi.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 9:18:46 GMT 1
Piston smerfy nie istnieja Bolec kiedy się rozkręcisz? Mrgllll glrrm gl!
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:18:56 GMT 1
A drogeria Douglas w mafii Kurwa, naprawdę drogeria to było najlepsze co ci przyszło do głowy, widząc nick Douglas Reynholm? xD Tak
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:19:26 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 11, 2023 9:19:26 GMT 1
Klakier wygląda na n00bka, który się poradników naczytał A Murlok ładnie opisuje rozgrywkę i spierdala w kreację, kiedy jest oskarżany i nie wie co ma napisać. +1. Wcześniej już chyba pisałem tak samo, więc teraz to +2
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 9:19:48 GMT 1
A drogeria Douglas w mafii Kurwa, naprawdę drogeria to było najlepsze co ci przyszło do głowy, widząc nick Douglas Reynholm? xD XDDDD
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:20:36 GMT 1
A Murlok ładnie opisuje rozgrywkę i spierdala w kreację, kiedy jest oskarżany i nie wie co ma napisać. +1. Wcześniej już chyba pisałem tak samo, więc teraz to +2 Makłowicz co ty pierdolisz, jak po moim pytaniu nawet nie odpowiedziałeś, tylko wróciłeś do nory xD Jakbym mógł, to bym oddał na ciebie dwa głosy
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 9:21:04 GMT 1
Klakier, cóż za podkreślanie MIASTO w postach. PROMIEJSKI set. Szczerzy MIASTOWI. MIASTOWY który gra MIASTOWO. No, kurwa, jeszcze cytatu Ludwika XIII "miasto to ja. jestem miastem". Coś za miastowo ten Klakier gra, nie wiem co o nim sądzić Łasuch mafia. Mieszkaniec nie odczuwałby jeszcze potrzeby coś sądzić o Klakierze. Tym bardziej nie odczuwałby potrzeby się tłumaczyć z tego, że nie wie co sądzić.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:22:44 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 9:22:44 GMT 1
Wydział Analizy przesłał mi własnie najnowszą notkę.
Należy roboczo założyć że któryś ze Smerfów jest zły.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 9:22:58 GMT 1
1. Przecież cała moja dotychczasowa twórczość była pisana perspektywy kreacji generała/feldmarszała ( wybierz sobie dowolne określenie). 2. Bilet w jedną stronę odnosił się do działań historycznych na froncie wschodnim gdzie faktycznie dla części żołnierzy to był bilet w jedną stronę. 3. To jak odbierasz moją postać to już mnie nie obchodzi.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 9:23:50 GMT 1
Wydział Analizy przesłał mi własnie najnowszą notkę. Należy roboczo założyć że któryś ze Smerfów jest zły. Tego pana ewidentnie oplacil klakier
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 9:25:01 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 9:25:01 GMT 1
A drogeria Douglas w mafii Kurwa, naprawdę drogeria to było najlepsze co ci przyszło do głowy, widząc nick Douglas Reynholm? xD To chyba nie jego wina, bo ja też widzę tylko to
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 9:25:03 GMT 1
1. Przecież cała moja dotychczasowa twórczość była pisana perspektywy kreacji generała/feldmarszała ( wybierz sobie dowolne określenie). 2. Bilet w jedną stronę odnosił się do działań historycznych na froncie wschodnim gdzie faktycznie dla części żołnierzy to był bilet w jedną stronę. 3. To jak odbierasz moją postać to już mnie nie obchodzi.
Tak gwoli ścisłości - tę analizę to tak naprawdę na serio wziąłeś?
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 9:25:17 GMT 1
Co część z was wzięło na postacie ze smerfów?
|
|