|
Post by Gargamel on May 11, 2023 23:05:22 GMT 1
Już jest ok, wyskakiwało mi: nie udało się wczytać wiadomości. Ale teraz jest spoko, a co do mafii, to powinni sprzątnąć Pracusia. W sensie miasto powinno.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 23:05:35 GMT 1
Mi trochę lżej jest po tym jak zrzuciłem ciężar tu na cmentarzu i jak część udzieliła mi wsparcia w temacie.
|
|
|
Post by Gargamel on May 11, 2023 23:06:05 GMT 1
Za bardzo się tym przejmujesz
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 23:06:54 GMT 1
Już jest ok, wyskakiwało mi: nie udało się wczytać wiadomości. Ale teraz jest spoko, a co do mafii, to powinni sprzątnąć Pracusia. W sensie miasto powinno. A to standardowy błąd jest nie raz. Zdarza się kiedy coś discord się pierdoli lub łącze internetowe na chwilę dostanie zawiechy.
|
|
|
Post by Gargamel on May 11, 2023 23:08:03 GMT 1
Ten Podsumowanie Reda to kto? Bo nie czytałem go od początku, a to co czytam teraz w temacie to mi zalatuje mafiuszką śmierdziuszką
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 23:09:40 GMT 1
Za bardzo się tym przejmujesz Jednak odczułem to co rok temu czułem właśnie w okolicach tych dat. Opisałem wyżej. Dlatego nie głosowałem za 11.
|
|
|
Post by Gargamel on May 11, 2023 23:10:42 GMT 1
A okej. Każdy ma takie dni.
|
|
|
Post by Gargamel on May 11, 2023 23:38:51 GMT 1
Cieniutki dziwnie tych ludzi uszeregował. Jestem #teammaruda
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 0:56:17 GMT 1
To jest chamstwo, że jedna z niewielu edycji gdzie w nocy coś się dzieje i mnie unicestwili.
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 1:46:26 GMT 1
No czyli wychodzi na to, że zarówno Sidora jak i Eneldo rozpoznałem po kreacjach zanim zaczęli grać. Sidora po LK, a Eneldo po postaci z Barw Ochronnych, który to film pewnie poza nim i mną obejrzało ze 3 userów, z czego nikt poza nim by sobie takiego nicka nie wziął.
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 1:52:02 GMT 1
Maruda jak rozumiem to Pshemo, zobaczymy, jak zwykle bije od niego miastowy wajb
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 2:02:57 GMT 1
Ciekawe, Makłowicz szybko był zarejestrowany, ale to pewnie ktoś w miarę nowy, czyli pewnie jakiś Zmarzlik, a jeśli on to pewnie rzeczywiście mafia.
|
|
|
Post by Antura on May 12, 2023 10:19:40 GMT 1
Chcecie liste graczy (tzn. samych tożsamości), którzy są w grze czy too much spoiler?
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 11:07:57 GMT 1
Możesz wrzucać. Może Red gra ;p
A Maruda to jednak nie Pshemo raczej. Ale kurwa piękne jest to, że nikt się nie chce wysypać z tym, że wie, że ja to Gargamel.
|
|
|
Post by Antura on May 12, 2023 11:15:20 GMT 1
Ok, lista graczy: Marcel (Kot w butach) Szarlej Kshaq Tomus Lewkoń Njayneer Czueq Squbaniec Egze Piernikowy koxefer lowrider Gary Kurwisozn Kacperek Eneldo Sidor Monti Volverin Pshemo
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 12, 2023 11:57:10 GMT 1
Możesz wrzucać. Może Red gra ;p A Maruda to jednak nie Pshemo raczej. Ale kurwa piękne jest to, że nikt się nie chce wysypać z tym, że wie, że ja to Gargamel. To ciekawe że nie chcą się z tym wysypać Patrząc teraz na twoje posty z gry nietrudno jest ciebie odgadnąć
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 12, 2023 15:04:08 GMT 1
Siemano. Coś tam w miarę śledzę, ale tak jak myślałem - jestem do tyłu z czytaniem i pewnie do poniedziałku wiele lepiej nie będzie xd Możesz wrzucać. Może Red gra ;p Nie, ale przemyśleniami się dzielił nie będę, bo choć ról nie znam, to znam wszystkie tożsamości (w sensie kto jest kim), a to już dużo pomaga, nie chce by się cmentarz biasował tym kogo wskazuje. Widzę 2 mafiozów, myślę że pewniaki, ale co do reszty to twardych typów nie mam. O, no dobra, na takiego 3 (pewniaków zachowam dla siebie) by mi ten Łasuch pasował, bo to nie jest taka do końca miastowa gra, ale też nie stawiałbym na ten typ żadnej wielkiej kasy, może być tez niewinny. Raczej taki kupon za 5zł z małą tasiemką, ot może też wejdzie. Czyli minimum 2 mafiozów gra nieźle, a jak Łasuch niewinny, to 3. A jakby jeszcze ktoś z pewniaków jednak nie w mafii, to nawet 4, czyli mafia standardowo poczyna sobie przynajmniej przyzwoicie. A miasto to się okaże xd
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 12, 2023 19:02:09 GMT 1
Ja tam jedynie obserwuję rozgrywkę jak sobie radzą. Na kminienie nie mam ochoty. Chociaż raz mogę na cmentarzu nie kombinować kto w mafii kto nie.
|
|
|
Post by Antura on May 12, 2023 19:21:00 GMT 1
Nie wierzę że Pracuś, Zmarzlik, napisał 300 postów i sam z siebie nie wskazał nawet 1 mafii. Koleś się zapisał do edycji, by pospamowac i brać udział w wydarzeniu zwanym Gra w Mafię, bo nie wiem jak inaczej to interpretować XD
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 12, 2023 19:38:01 GMT 1
Nie wierzę że Pracuś, Zmarzlik, napisał 300 postów i sam z siebie nie wskazał nawet 1 mafii. Koleś się zapisał do edycji, by pospamowac i brać udział w wydarzeniu zwanym Gra w Mafię, bo nie wiem jak inaczej to interpretować XD Nie zdziwiło by mnie to jakby był mafią akurat xD
|
|