|
Post by Pracuś on May 12, 2023 20:35:46 GMT 1
Cóż, uczę się Będą wnioski na przyszłość. Fajnie się bawiłem mimo wszystko.
|
|
|
Post by Pracuś on May 12, 2023 20:36:35 GMT 1
Czasami tam kogoś do mafii wskazywałem, jednak chyba przyćmiłem to spamem.
|
|
|
Post by Pracuś on May 12, 2023 20:56:35 GMT 1
A czy tempo aż tak szybkie? Sprawdzałem, kiedy był lincz d2 w Snajperskiej i był później. Ale fakt, tam był d0.
|
|
|
Post by Pracuś on May 12, 2023 21:02:23 GMT 1
Przepraszam za oskarżenia i spam, Leszku.
|
|
|
Post by Antura on May 12, 2023 21:05:15 GMT 1
Śmierć z Barmana. I jak coś Pracuś, ja tak specjalnie ostro, by wjechać ci na ambicje =* bo kozak jesteś
|
|
|
Post by Pracuś on May 12, 2023 21:07:59 GMT 1
Śmierć z Barmana. I jak coś Pracuś, ja tak specjalnie ostro, by wjechać ci na ambicje =* bo kozak jesteś Nie no, nie wierzę, że specjalnie, szczerze pojechałeś. Ale dobrze wiedzieć, jak to z zewnątrz wyglądało bo może inni by z grzeczności przemilczeli.
|
|
|
Post by Pracuś on May 12, 2023 21:37:04 GMT 1
Mam tylko nadzieję, że nie byłem pewniakiem Reda!
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 12, 2023 21:46:04 GMT 1
Ja tam mogę jedynie pośmiać się jak oni błądzą. Do rozkminiania na cmentarzu się nie nadaję ( btw nie znam składu mafii jak coś).
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 22:41:37 GMT 1
Nie śledziłem rozgrywki na bieżąco ale na tyle na ile widziałem, to z Tobą Pracusiu w tej edycji problem był taki, że to było pozorowanie aktywności. Dużo pytań, mało odpowiedzi. Na liście Reda pewnie nie byłeś skoro znał twoją tożsamość.
Jeśli mord rzeczywiście z barmana to miasto lekko w dupie, bo akurat Sidor był dość logicznym wyborem mafii.
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 22:44:51 GMT 1
Podsumowanie Reda to Gary? Kurwa mało śledzę tę edycję i kompletnie nie wie kto jest kim. Ale jak Gary, to pewnie mafia. W ogóle mi się ten gracz od początku nie podoba. Szkoda, że jego początek był po moim końcu
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 12, 2023 22:46:49 GMT 1
Kłaniam się.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 12, 2023 22:47:04 GMT 1
Barman?
|
|
|
Post by Pracuś on May 12, 2023 22:47:59 GMT 1
Podsumowanie Reda to Gary? Kurwa mało śledzę tę edycję i kompletnie nie wie kto jest kim. Ale jak Gary, to pewnie mafia. W ogóle mi się ten gracz od początku nie podoba. Szkoda, że jego początek był po moim końcu Tak, to Gary.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 12, 2023 22:49:39 GMT 1
Gary ma fajną, zabawną kreację, ale pierwszy raz widzę, żeby był w takim stopniu poza bieżącą rozgrywką.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 12, 2023 22:51:48 GMT 1
Myślałem, że Gargamel to Lowrider, stąd odsyłałem do niego po tłumaczenia z łaciny. 🙂
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 22:55:49 GMT 1
W sumie tych, którzy wprost nie ogarniali mojej tożsamości mógłbym z góry uniewinnić. Tym bardziej, że tej tożsamości nie ukrywałem, w zasadzie naśladując Wojtasa w co drugim z moich ośmiu postów Jak bym miał wskazać którzy gracze chcieliby mnie ujebać za tożsamość w m1 to dałbym trójkę Gary, Kshaq, Monti plus może Volv. Monti to ten Cieniutki?
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 12, 2023 23:01:35 GMT 1
Mam tylko nadzieję, że nie byłem pewniakiem Reda! Na niewinnego, ale w sumie rozumiem, czemu "wkurzałeś" graczy. Natomiast zgonu już mniej, bardzo głupi lincz. A chuj, dam pewniaków w spojlerze:
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 12, 2023 23:03:23 GMT 1
Jestem jakieś 40 stron do tyłu btw, może jak nadrobię posty, to zrozumiem, czemu poleciał Pracuś, może jacyś nowi mafiozi się wkopią/zdradzą, może coś się ciekawego wyklaruje. No nieważne, i tak sobie czytam na chillouciku
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 12, 2023 23:05:10 GMT 1
Wyrazy wsparcia, kolego Manstein. Dies levat luctum (Gargamel Ci przetłumaczy 😉) - jedna z najtrafniejszych maksym, genialna w swej prostocie, a jednocześnie najrzadziej reprezentowana w kinie, literaturze i poezji, bo "żyją" one z opowiadania historii ludzi, których smutków czas nie złagodził, nie zatarł. W życiu wszystko wraca zazwyczaj do normy.
|
|
|
Post by Gargamel on May 12, 2023 23:09:25 GMT 1
Jestem jakieś 40 stron do tyłu btw, może jak nadrobię posty, to zrozumiem, czemu poleciał Pracuś, może jacyś nowi mafiozi się wkopią/zdradzą, może coś się ciekawego wyklaruje. No nieważne, i tak sobie czytam na chillouciku w sumie co do tego drugiego gagatka też mi mafijnie podśmierdywał wczoraj jakimś jednym wejściem, nie czytam na bieżąco rozgrywki, ale tak z pojedynczego wejścia mi się nie spodobał. A co do tego pierwszego to bardzo możliwe, na początku kompletnie nie wiedziałem, że on to on. A teraz próbuje pewną legendę o swojej grze stworzyć, więc mafia jak najbardziej możliwa (i pewnie dotrwa bardzo długo, bo jest nielinczowalny raczej przy takim mieście)
|
|