|
Post by Pracuś on May 18, 2023 21:26:17 GMT 1
może, może, ale Gary zasugerował, żeby nie pisał na razie
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 21:26:18 GMT 1
Dawajcie Łasucha tutaj. Mi się podobało to jak walczył.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 18, 2023 21:27:08 GMT 1
łasuch wygnany, cmentarz ma ze mną na Discordzie grany On serio nie może pisać tutaj? Może, grzecznie poprosiłem, żeby mi nie psuł ostatnich dni w tej społeczności i jak widać przynajmniej posłuchał. Nie wkurwiaj mnie, proszę. Po tej edycji stąd znikam, ale na razie stąd wypierdalaj.
|
|
|
Post by Antura on May 18, 2023 21:27:40 GMT 1
Łasuch z innymi fake księdzami jest zajęty na innym cmentarzu
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 18, 2023 21:28:34 GMT 1
dostał słownego bana od Testament Reda
|
|
|
Post by Jamniczek on May 18, 2023 21:30:19 GMT 1
On serio nie może pisać tutaj? Może, grzecznie poprosiłem, żeby mi nie psuł ostatnich dni w tej społeczności i jak widać przynajmniej posłuchał. Nie wkurwiaj mnie, proszę. Po tej edycji stąd znikam, ale na razie stąd wypierdalaj. Hahahaha. Uwielbiam takie mocne prośby <3
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 21:35:43 GMT 1
No ale prawda jest taka, że Ciwnutki się przypierdala do Szelesta, że nie gra k9nkretów, a chłop zrobił więcej niż Gdynianin. Ten tylko przytakuje albo daje joby. Nic tam od siebie nie daje. w tym przypadku ewidentnie ma większą czujność i próbuje to bardziej kontrolować. Szelest z nich wszystkich jako jedyny w jakiś sposób konstruktywnie myśli. Stary dobry niewinny Eneldo. Nie wiem jak oni tego nie widzą. ty kurwa na cmentarzu taki fifarafa a jak tam ostatnio rozgrywki poszły? XD
|
|
|
Post by Gargamel on May 18, 2023 21:36:48 GMT 1
Szelest z nich wszystkich jako jedyny w jakiś sposób konstruktywnie myśli. Stary dobry niewinny Eneldo. Nie wiem jak oni tego nie widzą. ty kurwa na cmentarzu taki fifarafa a jak tam ostatnio rozgrywki poszły? XD no jak? dwa razy sprzątnięty przez Volva na początku rozgrywki
|
|
|
Post by Maruda on May 18, 2023 21:38:00 GMT 1
Łasuch z innymi fake księdzami jest zajęty na innym cmentarzu XD oglądałem ten film podczas tej edycji.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 18, 2023 21:45:59 GMT 1
Mnie nawet piosenka z tego filmu nie poprawia teraz humoru.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 21:48:58 GMT 1
ty kurwa na cmentarzu taki fifarafa a jak tam ostatnio rozgrywki poszły? XD no jak? dwa razy sprzątnięty przez Volva na początku rozgrywki to możemy pjonę zbić super cmentarz, fajne rozkminy ogólnogrowe tu szły nie rozumiem trochę czemu ta wajcha się zadziała, najbardziej mnie dziwi zdrada Murloka, który pół dnia mi przyznawał rację, a potem się złapał na kwadratowe jaja ciekawe czy dowiozą
|
|
|
Post by Klakier on May 18, 2023 21:54:56 GMT 1
To napływ ze ślizgu. Specjaliści od zdrad na minutę przed linczem
|
|
|
Post by Pracuś on May 18, 2023 22:15:59 GMT 1
Jaworek: "nie dajcie się wpierdolić w szybką akcję w ostatnie 20 minut, jak zaczyna się robić gorąco, to prąd się odłącza i dzieją się rzeczy dobre dla mafii"
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 0:35:38 GMT 1
Powiem Wam szczerze, że najchętniej grałbym w mafię jako frontman sztabu analityków. Ja bym ogarniał bieżącą rozgrywkę, prowadził smalltalk, budował pozycję, odpierał oskarżenia, a sztab analizowałby rozgrywkę, szukał mafiozów, podrzucał mi różne teorie i podpowiadał, komu odpuścić, a w kogo przypierdolić...
Kolego Antura, proszę o umożliwienie mi pisania z konta Sidor w dziale społecznościowym.
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 1:04:11 GMT 1
A nie możesz? I cóż, można by zrobić specjalną edycję z Sidorem frontmanem i sztabem-miastem z wewnętrznymi szkodnikami, chcącymi frontmana skompromitować. That would be cool and I'm open for this sort of shit, zwłaszcza jako przerwa od przysiadów psychy i innych takich. napisz po edycji jak to real talking
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 3:27:02 GMT 1
Przeczytałeme w miare dokladnie ostatnie 10-20 stron i tak poestymowalem... czy jest jakakolwiek mozliwosc by teraz miasto nie zlinczowało Bolca? No ktos musiałby już całkiem odlecieć, bo w każdym wariancie mafii Bolec pasuje
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 6:03:58 GMT 1
Agca jakby był mafią, to ta wajcha na Szelesta dzisiaj byłaby jak wsadzenie fiuta do wiadra z piraniami. Murloka w mafii już zakładać nie mogą bo to absurd, nawet jeżeli gość serio jest w mafii. Czyli muszą z 3 graczy 2x dobrze wybrać. Więc tak naprawdę po raz chyba 3ci zrzędu meczówka sprowadza się do tego żeby miasto poprawnie oceniło czy Kacperek jest niewinny
|
|
|
Post by Jamniczek on May 19, 2023 6:08:15 GMT 1
Ja czuję, że dziś uwalą właśnie Agcę xd
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 6:09:22 GMT 1
Ujebanie Agcy to imo absurd, nonsens i żart. Po chuj mu by ta wajcha była. Do tego widac że chłop zdruzgotany emocjonalnie.
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 6:11:07 GMT 1
Ale to nawet zabawne jak team, który się niedawno kłócił o tytuł MVP dostanie lekcję pokory od Bolca i Pixela.
Oczywiście też nie tak, że się czuję lepszy bo do mojej wtopy to nie trzeba daleko szukać. Po prostu zabawne.
|
|