|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 7:03:25 GMT 1
Pixel powinien zostać wyjebany już dawno temu, jak jeszcze żyłem to mówiłem że gra identycznie jak mafiowy kot w butach. Wtedy się wkurwiłem na taką antygre i teraz jeśli jest w mafii to się wkurwie jeszcze bardziej
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 7:10:00 GMT 1
Pixel powinien zostać wyjebany już dawno temu, jak jeszcze żyłem to mówiłem że gra identycznie jak mafiowy kot w butach. Wtedy się wkurwiłem na taką antygre i teraz jeśli jest w mafii to się wkurwie jeszcze bardziej No ja umierając błagałem żeby go wyjebali bo z nim już nic nie zrobią i żeby mi pozwolili porozmawiać i pomyśleć jeszcze przez dzień. Uznali, że bardziej mnie się opłaca wyjebać.
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 7:14:41 GMT 1
Aczkolwiek przyznam, że łechta mi lekko ego, że Karetka stała się synoninem niemożliwego do złapania mafiozy, czyli np. Murlok w mafii = Karetka. Czyli nawet nie warto rozważać.
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 7:15:12 GMT 1
Dlatego ja jestem za mvp dla Gargamela, bo wśród żyjących to każdy wyżej sra niż dupę ma i jakieś szkodliwe ciśnienie się tylko wytwarza tam w głowach.
|
|
|
Post by Pracuś on May 19, 2023 7:16:58 GMT 1
Aczkolwiek przyznam, że łechta mi lekko ego, że Karetka stała się synoninem niemożliwego do złapania mafiozy, czyli np. Murlok w mafii = Karetka. Czyli nawet nie warto rozważać. no ty to masz wyjebane ego
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 7:21:08 GMT 1
Aczkolwiek przyznam, że łechta mi lekko ego, że Karetka stała się synoninem niemożliwego do złapania mafiozy, czyli np. Murlok w mafii = Karetka. Czyli nawet nie warto rozważać. no ty to masz wyjebane ego Jak to rozumiesz? Bo w pewnym sensie zgodziłbym się, że mam duże ego, w innym bym się nie zgodził.
|
|
|
Post by Klakier on May 19, 2023 7:34:00 GMT 1
no ty to masz wyjebane ego Jak to rozumiesz? Bo w pewnym sensie zgodziłbym się, że mam duże ego, w innym bym się nie zgodził. Jeden Pshemo powie tak, drugi Pshemo powie nie.
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 7:41:26 GMT 1
Są w tobie dwa Pshema. Jeden na kwasie a drugi najebany
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 8:06:06 GMT 1
Nie no, ten na kwasie też najebany. Miałem na myśli, że mam duże ego, ale dosyć surowo oceniam rezultaty swojej gry i praktycznie co grę widzę dużo rzeczy do poprawy.
To w sumie taki trochę mafijny Cristiano Ronaldo jeśli chodzi o osobowość.
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 8:15:43 GMT 1
Dlatego ja jestem za mvp dla Gargamela, bo wśród żyjących to każdy wyżej sra niż dupę ma i jakieś szkodliwe ciśnienie się tylko wytwarza tam w głowach. Jednak Murloka trzeba wziąć pod obronę, on nic chyba nie gadał takiego. Po prostu gra sobie.
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 8:37:31 GMT 1
Nie no, ten na kwasie też najebany. Miałem na myśli, że mam duże ego, ale dosyć surowo oceniam rezultaty swojej gry i praktycznie co grę widzę dużo rzeczy do poprawy. To w sumie taki trochę mafijny Cristiano Ronaldo jeśli chodzi o osobowość. Czyli po prostu osobowość narcystyczna
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 19, 2023 8:42:10 GMT 1
Dlatego ja jestem za mvp dla Gargamela, bo wśród żyjących to każdy wyżej sra niż dupę ma i jakieś szkodliwe ciśnienie się tylko wytwarza tam w głowach. Jednak Murloka trzeba wziąć pod obronę, on nic chyba nie gadał takiego. Po prostu gra sobie. Dokładnie, kshaq pod tym względem wzorowo.
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 8:56:21 GMT 1
Nie no, ten na kwasie też najebany. Miałem na myśli, że mam duże ego, ale dosyć surowo oceniam rezultaty swojej gry i praktycznie co grę widzę dużo rzeczy do poprawy. To w sumie taki trochę mafijny Cristiano Ronaldo jeśli chodzi o osobowość. Czyli po prostu osobowość narcystyczna A to prawda, już jakiś czas temu zdałem sobie sprawę, że lubię grać w mafię tak bardzo, bo można być w centrum uwagi. Mafia to bardzo nietypowa rzecz, bo możesz być jednocześnie artystą, filozofem, aktorem, pisarzem, poetą, mediatorem, naukowcem, kryminalistą, kłamcą, oszczercą, wojownikiem, dyplomatą i pewnie jeszcze sporo innych ról można wymyślić. Bardzo nietypowa gra/sport pod tym względem. Nie mogę podać jednej innej, która pozwala na tak wiele. Początkowo myślałem, że lubię grać w mafię, bo po prostu lubię grać w mafię, ale potem zdałem sobie sprawę, że ta gra jest taka kochana, bo pozwala spełniać wiele potrzeb psychologicznych, które bardzo ciężko w realiach życia codziennego realizować.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 19, 2023 9:00:00 GMT 1
Przeczytałeme w miare dokladnie ostatnie 10-20 stron i tak poestymowalem... czy jest jakakolwiek mozliwosc by teraz miasto nie zlinczowało Bolca? Jasne, że jest. Z perspektywy miasta lincz na Bolca jest dzisiaj bardzo ryzykowny, biorąc pod uwagę to, jak został wczoraj uratowany
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 9:03:29 GMT 1
W mafii nawet seryjnym mordercą można być. Ja np. jak jestem w mafii, to lubię zostawiać ślady sugerujące, że to ja jestem w mafii. Coś właśnie w stylu seryjnych morderców, którzy zostawiają znaki na miejscach zbrodni.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 19, 2023 9:58:29 GMT 1
Jednak Murloka trzeba wziąć pod obronę, on nic chyba nie gadał takiego. Po prostu gra sobie. Dokładnie, kshaq pod tym względem wzorowo. Przecież to w 99% (to pierdolenie o MVP) śmieszki pod konwencję. Co nie zmienia faktu że generalnie stężenie ego duże i trzeba brać to pod uwagę przy podejściu do gry.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 19, 2023 11:32:02 GMT 1
Dokładnie, kshaq pod tym względem wzorowo. Przecież to w 99% (to pierdolenie o MVP) śmieszki pod konwencję. Co nie zmienia faktu że generalnie stężenie ego duże i trzeba brać to pod uwagę przy podejściu do gry. Tylko 3 osoby pośmieszkują, jedna weźmie na poważnie i rozjebie edycję, więc trzeba z tym ostrożnie. Ja STARAŁEM SIĘ, nie wiem czy mi wychodziło, takich akcji nie uskuteczniać. Dla mnie zawsze nadrzędna jest wygrana mojej frakcji. Mogę polecieć w pierwszym mordzie jako Zagubiony i być zadowolonym, że nie poleciał rolny, bo to teoretycznie zwiększa szansę mojej frakcji na wygraną. No chyba że ginę kosztem snajpera parzystego, to wtedy nie.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 19, 2023 11:57:24 GMT 1
Nie chcę być złym prorokiem, ale nie widzę wygranej miasta. Ale jak mają to przegrać, to niech to będzie dziś, będzie można zakończyć te męczarnie, przeczytać mafijne i zamknąć ten rozdział.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 19, 2023 12:49:18 GMT 1
Jeśli Ali Agca w mieście, to będzie musiał mi przebaczyć niczym Jan Paweł II jemu.
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 12:50:35 GMT 1
|
|