|
Post by Maruda on May 19, 2023 13:05:26 GMT 1
Ja jeszcze wierzę, że Młody i Agca znajdą tę potrzebną nić porozumienia żeby wygrało miasto. To będzie piękna chwila kurwa, siła przyjaźni, jedziecie. Top 10 anime moments.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 19, 2023 13:11:33 GMT 1
Ja jeszcze wierzę, że Młody i Agca znajdą tę potrzebną nić porozumienia żeby wygrało miasto. To będzie piękna chwila kurwa, siła przyjaźni, jedziecie. Top 10 anime moments. Tu jeszcze Murlok musi zaufać! Liczę na to mocno, niech ta edycja skończy się happy endem.
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 13:12:29 GMT 1
Ja jeszcze wierzę, że Młody i Agca znajdą tę potrzebną nić porozumienia żeby wygrało miasto. To będzie piękna chwila kurwa, siła przyjaźni, jedziecie. Top 10 anime moments.
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 13:13:02 GMT 1
Ja jeszcze wierzę, że Młody i Agca znajdą tę potrzebną nić porozumienia żeby wygrało miasto. To będzie piękna chwila kurwa, siła przyjaźni, jedziecie. Top 10 anime moments. Tu jeszcze Murlok musi zaufać! Liczę na to mocno, niech ta edycja skończy się happy endem. Tak, ale on musi tylko dzisiaj posłać w kogokolwiek z ekipy Bolec/Pixel, jutro już nie będzie żył.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 14:28:39 GMT 1
Po wczorajszych meczach i joggingu przejrzałem ostatnią fazę rozgrywki. Kapitan grał na kosmicznym poziomie, a nieznacznie tylko ustępował mu Docent. Szkoda, że zabrakło tu obustronnego zaufania, bo gdyby wygrali miastu tę grę, o ich czynach śpiewano by pieśni i ballady przy każdym obozowym ognisku. Nawet jako przegrani zasługują na salwę honorową ze strony mafii, choć biorąc pod uwagę, jaki jest prawdopodobnie skład mafii, komenda może brzmieć: prezentuj, kurwa, broń! No i chuj, salwa honorowa tera. Cel, pal, kurwa, pierdolnij!
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 14:41:38 GMT 1
Myślę, że Bolec i Gdynia.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 19, 2023 14:49:02 GMT 1
Myślę, że Bolec i Gdynia. Ja że jednak Pixel. W przeciwnym razie jego egzystencja w tej rozgrywce zwyczajnie nie ma sensu.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 19, 2023 14:53:26 GMT 1
Po wczorajszych meczach i joggingu przejrzałem ostatnią fazę rozgrywki. Kapitan grał na kosmicznym poziomie, a nieznacznie tylko ustępował mu Docent. Szkoda, że zabrakło tu obustronnego zaufania, bo gdyby wygrali miastu tę grę, o ich czynach śpiewano by pieśni i ballady przy każdym obozowym ognisku. Nawet jako przegrani zasługują na salwę honorową ze strony mafii, choć biorąc pod uwagę, jaki jest prawdopodobnie skład mafii, komenda może brzmieć: prezentuj, kurwa, broń! No i chuj, salwa honorowa tera. Cel, pal, kurwa, pierdolnij! W związku z typowanym przeze mnie składem mafii będzie to raczej: -prezentuj, kurwa, broń! No i chuj, salwa honorowa tera. -Ile strzałów mam oddać, żeby nie odpaść?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 15:01:54 GMT 1
A nie możesz? I cóż, można by zrobić specjalną edycję z Sidorem frontmanem i sztabem-miastem z wewnętrznymi szkodnikami, chcącymi frontmana skompromitować. That would be cool and I'm open for this sort of shit, zwłaszcza jako przerwa od przysiadów psychy i innych takich. napisz po edycji jak to real talking No nie mogłem, bo dopiero wczoraj założyłem konto i nie było jeszcze przypisane do działów społecznościowych. Nie wiem, czy zrozumiałeś. To po prostu miałaby być zwykła edycja, tyle tylko, że ja chciałbym mieć kogoś do pomocy, żeby podpowiadał mi posunięcia merytoryczne. Koncepcja gracza kolegialnego to jest zresztą - przy tej intensywności gry - przyszłość mafii. Jeden prowadzi bieżącą grę, drugi czyta w tym czasie rozgrywkę w skali makro, analizuje i wychodzi z dłuższym, merytorycznym postem. Może to jest rozwiązanie pewnych problemów?
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 15:05:42 GMT 1
Ach, to nie zrozumiałem. No cóż. Gorzej jak ktoś do pomocy Ci się trafi w mafii albo Ty będziesz w mafii
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 15:08:35 GMT 1
Ach, to nie zrozumiałem. No cóż. Gorzej jak ktoś do pomocy Ci się trafi w mafii albo Ty będziesz w mafii To właśnie musi być dopasowane, żeby każdy duet jedną frakcję miał.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 19, 2023 15:10:30 GMT 1
A nie możesz? I cóż, można by zrobić specjalną edycję z Sidorem frontmanem i sztabem-miastem z wewnętrznymi szkodnikami, chcącymi frontmana skompromitować. That would be cool and I'm open for this sort of shit, zwłaszcza jako przerwa od przysiadów psychy i innych takich. napisz po edycji jak to real talking No nie mogłem, bo dopiero wczoraj założyłem konto i nie było jeszcze przypisane do działów społecznościowych. Nie wiem, czy zrozumiałeś. To po prostu miałaby być zwykła edycja, tyle tylko, że ja chciałbym mieć kogoś do pomocy, żeby podpowiadał mi posunięcia merytoryczne. Koncepcja gracza kolegialnego to jest zresztą - przy tej intensywności gry - przyszłość mafii. Jeden prowadzi bieżącą grę, drugi czyta w tym czasie rozgrywkę w skali makro, analizuje i wychodzi z dłuższym, merytorycznym postem. Może to jest rozwiązanie pewnych problemów? Przecież nikt* Ci nie broni grać z jednego konta z kimś innym jak Antonim Czechowem. *no chyba że Antura zabroni, bo Maruda dostał ostrzeżenie za Smerfetkę, w sumie nie wiem z jakiej paki.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 15:11:49 GMT 1
Myślę, że Bolec i Gdynia. Ja że jednak Pixel. W przeciwnym razie jego egzystencja w tej rozgrywce zwyczajnie nie ma sensu. A Frassera czy Muchy miała? Też nie bardzo. Bolec aż takim przemykaczem nie jest, trochę niesłusznie tak go klasyfikują. W jego przypadku najbardziej zjebałem ja. Mógł polecieć zamiast Pracusia. Myślę, że mogłem przechylić na niego szalę tamtego dnia. W punkcie wyjścia nie miałem o nim zadania, ale potem mafia mnie ograła. Nie sądziłem, że mogą pójść aż tak szeroką ławą w swojego. Uznałem, że ta wajcha trochę go oczyszcza, no i miałem do wyboru Pracusia albo Szelesta. Inna sprawa, że potem miasto też miało kilka okazji, żeby go ustrzelić. Również dzięki wiedzy barmańskiej. Powiem szczerze, że jak odpadłem, to moja pierwsza myśl była taka, że zadziałał barman.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 15:13:31 GMT 1
No nie mogłem, bo dopiero wczoraj założyłem konto i nie było jeszcze przypisane do działów społecznościowych. Nie wiem, czy zrozumiałeś. To po prostu miałaby być zwykła edycja, tyle tylko, że ja chciałbym mieć kogoś do pomocy, żeby podpowiadał mi posunięcia merytoryczne. Koncepcja gracza kolegialnego to jest zresztą - przy tej intensywności gry - przyszłość mafii. Jeden prowadzi bieżącą grę, drugi czyta w tym czasie rozgrywkę w skali makro, analizuje i wychodzi z dłuższym, merytorycznym postem. Może to jest rozwiązanie pewnych problemów? Przecież nikt* Ci nie broni grać z jednego konta z kimś innym jak Antonim Czechowem. *no chyba że Antura zabroni, bo Maruda dostał ostrzeżenie za Smerfetkę, w sumie nie wiem z jakiej paki. Też właśnie nie wiem, zdziwiło mnie to. Rozumiem, że może to być trochę mylące dla miasta, gdy piszą obie osoby i mają w dodatku różne koncepcje, ale tu mam na myśli trochę inny układ.
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 15:30:19 GMT 1
Pomysł z remisem na tajnych głosowaniach - mózg tam wypływa uchem czy to jakiś mind-play? To jest nieweryfikowalne i oddawanie zwycięstwa bez walki.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 15:35:24 GMT 1
Gdyby ktoś był zainteresowany, wrzuciłem do stosownego tematu bazę kreacji, którymi sam raczej nigdy nie zagram. Z czasem będę pewnie uzupełniać. Zapraszam - w tej atmosferze napięcia i wyczekiwania przed dzisiejszą meczówką - do zapoznania się i zmasowanej krytyki.
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 15:38:25 GMT 1
Piłat to cudowny pomysł.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 19, 2023 15:39:49 GMT 1
Sidor, fantastyczne. <3
Smeagola mam na swojej liście też.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 19, 2023 15:41:05 GMT 1
Tylko zapisałem ją tak i już nie pamiętam o co mi chodziło z Witoldem.
kreacja w mafii - gollum - gombrowicz
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 16:28:22 GMT 1
"Paranoja, która mi wjechała po waszej wczorajszej zmianie w szelesta może sprawiać, że powiesze ziomka zamiast frajera. "
No kurwa chłop udaje, że gra przez całą grę, a w meczówce jak trzeba zgarnąć zwycięstwo nagle wchodzi z jakimiś pseudoprzejętymi tekstami o paranojach. Mafia na 100%, kurwa 100, niech oni przejrzą na oczy po tym jego poście proszę.
|
|