|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 18:59:25 GMT 1
Jest taki przepiękny film "Ostatni dzień lata" Konwickiego, Lowrider spokojnie mógłby zagrać w filmie "Ostatni dzień miasta". Zadziwiająco często dociera do meczówek. Ciekawe, czym to jest spowodowane. Wy prowadzicie tu badania nad mafią, czy ta nadreprezentacja Lowridera w meczówkach rzeczywiście - w szerszej próbce - występuje? Czym trzeba się charakteryzować, żeby jako miastowy docierać tak często do ścisłego finału poszczególnych rozgrywek?
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 19:00:09 GMT 1
>bądź lowriderem >deklaruj poprawę gry i walkę z odcinaniem prądu w końcówkach >dwie wajchy z winnego na niewinnego >profit A ja chciałem Agcy emvipować, ale gra chyba tak zaorała Lowa ze Złasuchował na 100%, ech XD ale szkoda, że wolał sobie wejść w tanie emocje zamiast podejmować na chłodno decyzje, jeszcze te propozycje dzisiejszego remisu na tajnych ehe xD
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 19:02:57 GMT 1
Jest taki przepiękny film "Ostatni dzień lata" Konwickiego, Lowrider spokojnie mógłby zagrać w filmie "Ostatni dzień miasta". Zadziwiająco często dociera do meczówek. Ciekawe, czym to jest spowodowane. Wy prowadzicie tu badania nad mafią, czy ta nadreprezentacja Lowridera w meczówkach rzeczywiście - w szerszej próbce - występuje? Czym trzeba się charakteryzować, żeby jako miastowy docierać tak często do ścisłego finału poszczególnych rozgrywek? Trzeba grać jak najskrajniej przeciętnie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 19, 2023 19:05:19 GMT 1
loża szyderców
poza Sidorem, który jak zwykle
i pięknie
i z konkretem
|
|
|
Post by Maruda on May 19, 2023 19:07:01 GMT 1
Jest taki przepiękny film "Ostatni dzień lata" Konwickiego, Lowrider spokojnie mógłby zagrać w filmie "Ostatni dzień miasta". Zadziwiająco często dociera do meczówek. Ciekawe, czym to jest spowodowane. Wy prowadzicie tu badania nad mafią, czy ta nadreprezentacja Lowridera w meczówkach rzeczywiście - w szerszej próbce - występuje? Czym trzeba się charakteryzować, żeby jako miastowy docierać tak często do ścisłego finału poszczególnych rozgrywek? Ja go sam trzymałem do meczówki i kurwa ciężko powiedzieć, dlaczego tak do końca. Po prostu miałem poczucie, że on jest relatywnie przewidywalny. Taki nie wiem, Tomus ci na przykład może nagle coś losowego zrobić, czego nie uwzględniałeś w planach i go już nie zatrzymasz ani nie przekonasz. Antura to samo. Gary jak się wkurwi, to cię "zakrzyczy". A z takim Lowriderem się dobrze rozmawia i współpracuje i cały czas masz to poczucie, że z nim to można się dogadać. Można wpływać na jego opinie, że tak powiem w sposób bardziej kontrolowany niż u wielu innych osób. Takie mam wrażenie. A jednocześnie on zawsze tak ma, że solidnie się uniewinnia na tyle, żeby go miasto nie linczowało albo długo nie linczowało, ale zawsze się znajduje paru bardziej niewinnych.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 19:07:56 GMT 1
Wydaje mi się, że Lowrider tak nie gra. To dobry gracz, powyżej przeciętnej, nieźle ogarnia grę, z reguły jest też ponadprzeciętnie aktywny, lubiany na mieście i uniewinniany.
|
|
|
Post by Pracuś on May 19, 2023 19:09:14 GMT 1
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 19:11:38 GMT 1
Mówiąc przeciętny nie mam na myśli, że ktoś słabo gra, tylko raczej że jest pośrodku stawki każdego dnia. Nie najbardziej niewinny, żeby go zabijać, ale i nie najbardziej podejrzany, żeby go linczować. Może chłop dobrze balansuje albo zawsze ktoś inny skręca za bardzo w jedną lub drugą stronę, a on nie rzuca się w oczy.
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 19:11:46 GMT 1
Cisza jak podczas Raymondowania - mafii wszystko odpowiada, to cisza. Chociaz Aldona i Despers tej edyjci to powinni sobie włosy wyrywać Murlok ogarnij i wajchuj pl0x
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 19:11:49 GMT 1
Jest taki przepiękny film "Ostatni dzień lata" Konwickiego, Lowrider spokojnie mógłby zagrać w filmie "Ostatni dzień miasta". Zadziwiająco często dociera do meczówek. Ciekawe, czym to jest spowodowane. Wy prowadzicie tu badania nad mafią, czy ta nadreprezentacja Lowridera w meczówkach rzeczywiście - w szerszej próbce - występuje? Czym trzeba się charakteryzować, żeby jako miastowy docierać tak często do ścisłego finału poszczególnych rozgrywek? Ja go sam trzymałem do meczówki i kurwa ciężko powiedzieć, dlaczego tak do końca. Po prostu miałem poczucie, że on jest relatywnie przewidywalny. Taki nie wiem, Tomus ci na przykład może nagle coś losowego zrobić, czego nie uwzględniałeś w planach i go już nie zatrzymasz ani nie przekonasz. Antura to samo. Gary jak się wkurwi, to cię "zakrzyczy". A z takim Lowriderem się dobrze rozmawia i współpracuje i cały czas masz to poczucie, że z nim to można się dogadać. Można wpływać na jego opinie, że tak powiem w sposób bardziej kontrolowany niż u wielu innych osób. Takie mam wrażenie. A jednocześnie on zawsze tak ma, że solidnie się uniewinnia na tyle, żeby go miasto nie linczowało albo długo nie linczowało, ale zawsze się znajduje paru bardziej niewinnych. Tak, coś w tym musi być.
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 19:15:58 GMT 1
Btw skąd wzięła się zasadą, że na meczówce zmienia się typ głosowania?
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 19:18:49 GMT 1
Chyba z Kameralnej, z tego powodu, by mafia nie mogła manipulować pierwszeństwem głosowania. Potem w Doktorskiej/Snajperskiej było na odwrót.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 19, 2023 19:19:26 GMT 1
Ale to sobie dobieracie wedle uznania, czy macie na sztywno pomysły przy danym układzie?
|
|
|
Post by Pracuś on May 19, 2023 19:19:43 GMT 1
|
|
|
Post by Antura on May 19, 2023 19:19:48 GMT 1
Na sztywno przed edycją jest to ustalane.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 19, 2023 19:22:30 GMT 1
Głosowania zasadniczo powinny być tajne. To znacznie lepszy wariant. Pomijam już, że jawne są w ogóle niekonstytucyjne.
|
|
|
Post by Gargamel on May 19, 2023 19:26:10 GMT 1
Jest taki przepiękny film "Ostatni dzień lata" Konwickiego, Lowrider spokojnie mógłby zagrać w filmie "Ostatni dzień miasta". Zadziwiająco często dociera do meczówek. Ciekawe, czym to jest spowodowane. Wy prowadzicie tu badania nad mafią, czy ta nadreprezentacja Lowridera w meczówkach rzeczywiście - w szerszej próbce - występuje? Czym trzeba się charakteryzować, żeby jako miastowy docierać tak często do ścisłego finału poszczególnych rozgrywek? Po prostu jak kilku innych graczy (ja, Kshaq) jest w zasadzie nielinczowalny (mnie na sześć ostatnich edycji zlinczowano raz, gdy grałem Mellerem i sam tego chciałem - nie robiłem nic by przeżyć). A w edycji gdzie masz wielu rolnych tacy gracze jeśli nie zostaną szybko zamordowani (jak ja w tej edycji) siłą rzeczy docierają bardzo daleko.
|
|
|
Post by Gargamel on May 19, 2023 19:28:12 GMT 1
A właśnie bo to chyba nie padło, kto miał paść w mordzie, w którym padł Sidor?
|
|
|
Post by Jamniczek on May 19, 2023 19:28:45 GMT 1
Ale zakładając, że ktoś z dwójki Pixel/Gdynianin jest ktoś niewinno, to ich sposób uniewinniania się jest lekko skandaliczny. O ile Pixel to świeżak, tak sposób w jaki robi to Gdynianin jest bardzo nieuczciwe.
|
|
|
Post by Robert Makłowicz on May 19, 2023 19:31:34 GMT 1
Głosowania zasadniczo powinny być tajne. To znacznie lepszy wariant. Pomijam już, że jawne są w ogóle niekonstytucyjne. Tak naprawdę tutaj są głosowania pseudotajne, bo w wynikach i tak jest ujawniane, kto jak głosował.
|
|