|
Post by Pracuś on May 13, 2023 9:36:07 GMT 1
Agresywny nie. Ale teraz już rozumiem różnice między Szekspirem a Eldo, bo sam to trochę wyjaśniałeś na koniec. Ze świeżakami chciałeś pograć pieszczotliwie, miło i sympatycznie, a jak błądzą, to po prostu niedoświadczeni. Tutaj skoro ktoś Cię oskarżał, to widocznie niezbyt mądry albo mafia. Dobrze kminię?
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 9:37:49 GMT 1
Pobieżnie obserwuję tą edycję, ale mam wrażenie że większość zachowuje się jakby była w mafii i brakuje krystalicznie czystych graczy. Wiesz co, są trzy role miejskie i pięciu mafiozów. Więc połowa obecnych graczy ma powody, by nie grać, jak zazwyczaj. Może to dlatego. Nie zdziwiłbym się, gdyby Volv miał rolę.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 12:53:34 GMT 1
Fajnie mi się czyta Gary'ego. Mogę być biased, ale u niego (jak już jest po kreowaniu się) każde zdanie to jakiś konkret. Taka gra bez pierdolenia. Podobnie często gra egze.
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 13:03:20 GMT 1
Gary ładnie Lewkonia wypunktował.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 14:54:36 GMT 1
Prime Volverin wkroczył do gry. Piękne widowisko. Niesamowicie uporządkował.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 14:57:00 GMT 1
Co tam, Red, nadrobiłeś trochę?
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 13, 2023 15:10:18 GMT 1
Denholm oddał w swoim poście całkowicie moje uczucia do tej edycji. Za dużo rzucania haczyków itp jest. Za mało granie na uniewinnienie się czy złapania mafii.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 15:22:01 GMT 1
Czekam na mocniejszy wjazd Makłowicza.
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 15:24:55 GMT 1
Stary dobry Volv
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 15:28:06 GMT 1
Czyżby mafia poczuła się mocno zagrożona postem Volva, który trafił 100% z uniewinnieniami, więc wypuścili na niego Cieniutkiego i Bolca?
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 15:30:21 GMT 1
Przy jednoczesnym podkopywaniu Klakiera i Szelesta, bo inaczej jeśli miasto pójdzie kolejką Volva, to wygra, więc trzeba tam jeszcze wrzucić Klakiera i Szelesta.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 13, 2023 15:31:03 GMT 1
A sobie strzelę ze składem mafii Bolec Pierdolec/McCoy/Ali Agca/Cieniutki/Łasuch.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 13, 2023 15:32:39 GMT 1
Co tam, Red , nadrobiłeś trochę? Tak, tyle że jestem na bieżąco. Trochę po łebkach, no ale przynajmniej wiem co się dzieje
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 15:38:15 GMT 1
Ech, widać, że Murloc mocno zwątpił w siebie po odjebaniu mnie. A szkoda, przydałby się tu Andrew Tate. I tak świetnie się uniewinnił, ale on to potrafi, jak mało kto.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 15:39:41 GMT 1
A sobie strzelę ze składem mafii Bolec Pierdolec/McCoy/Ali Agca/Cieniutki/Łasuch. Fajne typy
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 15:40:53 GMT 1
Dla mnie Cieniutki to niemal pewniak biorąc pod uwagę tożsamość i to, że szybko poleciałem (Monti wie, że umiem odnajdować mafiozów na pierwszym etapie gry i mógł się tego obawiać, więc wolał mnie profilaktycznie sprzątnąć zanim wrócę z roboty)
Nie zdziwię się jeśli Lewkoń był wczoraj upijany. Generalnie on się swoją grą w ogóle nie broni i dzisiaj powinien być zlinczowany.
Bolec miał jakieś mafijne posty z tego co pamiętam, ale to dla mnie jakiś nołnejm, więc może mieć taki styl. Łasuch mafijny od początku.
I zostaje ten Low którego gra pozostawia wiele do życzenia.
Więc Squbi twoja piątka jak najbardziej prawdopodobna.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 13, 2023 15:41:10 GMT 1
A sobie strzelę ze składem mafii Bolec Pierdolec/McCoy/Ali Agca/Cieniutki/Łasuch. Fajne typy Nie czytałem tak rozgrywki porządnie i nadal głowa czymś innym zajęta jest ,ale jest lepiej niż było w czwartek. Po prostu sobie strzeliłem z tą mafią bo już mam wrażenie że ona coraz mocnej się krystalizuje.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 15:46:45 GMT 1
Zastanawiam się, czy mordy codziennie to dobry pomysł.
Myślę, że mafia po prostu nie wygrywa na tym forum, ponieważ najlepszych miastowych odwala się na początku, a najlepszych mafiozów na końcu.
I chyba już rozumiem, skąd te role miejskie i brak dziś mordu w akurat tym setupie. Bo zakładając trzy mordy w trzy dni bez Barmana, Klawisza i słabszym księdzem, to można odjebać takiego Volva, Gary'ego i egze w trzy dni i wtedy jest dramat. Nawet jakby było czterech mafiozów, nie pięciu.
Na szczęście dziś i jutro tacy Volv i Gary pożyją i tu szansa miasta. Mam wrażenie, że bez nich, to potencjalni mafiozi Monti i lowrider mogliby zrobić z miastem, co by chcieli.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 16:13:12 GMT 1
Ostatnimi czasy gram w taką mafijną grę na telefonie, Wolvesville. Coś jak epicmafia. Tam Klawisz, jak kogoś zamknie, może czatować z nim prywatnie 1v1. Okazja do zrobienia Klawisza w chuja albo przyznania się do roli. Jakby była edycja 36/12, czy coś, to myślę, że ciekawy patent
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 17:24:29 GMT 1
Makłowicz vs Maruda to sól d3. Na to czekałem właśnie, aż razem zagrają
|
|