|
Post by Pracuś on May 13, 2023 17:26:01 GMT 1
Zastanawiam się, czy Volv zablokuje bardziej zdecydowanie lincz na Marudzie.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 17:34:52 GMT 1
Łączenie edycji jest super. Kocham te detale.
Meta wjebańcowa zmieszana z metą zapoznawczą przyprószona uniwersum pshemowo-njayneerowym sprzed dekady. Uczta dla czytelnika!
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 13, 2023 18:22:09 GMT 1
Agresywny nie. Ale teraz już rozumiem różnice między Szekspirem a Eldo, bo sam to trochę wyjaśniałeś na koniec. Ze świeżakami chciałeś pograć pieszczotliwie, miło i sympatycznie, a jak błądzą, to po prostu niedoświadczeni. Tutaj skoro ktoś Cię oskarżał, to widocznie niezbyt mądry albo mafia. Dobrze kminię? Pewnie jest w tym trochę racji, ale przede wszystkim nic dwa razy się nie zdarza, nie ma dwóch tych samych edycji, kreacji, reakcji... Po prostu. Podejrzewam, że jak ktoś właduje się w Ciebie na elektrycznej hulajnodze, to też jednego dnia powiesz: spoko, nic się nie stało, a innego: no kurwa! Tak to już jest. 🙂
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 13, 2023 18:31:01 GMT 1
Denholm oddał w swoim poście całkowicie moje uczucia do tej edycji. Za dużo rzucania haczyków itp jest. Za mało granie na uniewinnienie się czy złapania mafii. Od dłuższego czasu próbuję z tym walczyć. Mam wrażenie, że niektórzy miastowi chcą być podejrzewani, żeby gra toczyła się wokół nich, żeby mieć jakąś frajdę i emocje. W tej edycji celuje w tym kol. Eneldo, w którym jest jakiś rozsądek i szersze spojrzenie, ale też brak naturalności, dobrej woli i chęci współpracy: nie odpowiem, wylosuję, jebnę jakąś szaradę i dwa półsłówka, żeby tylko nikt nie zrozumiał. Gdyby zastąpił to najzwyklejszą życzliwością i prostolinijnością, mógłby budować coś wokół siebie. No chyba, że ma rolę i gra na to, żeby być podejrzewanym i nie polecieć za wcześnie z rąk mafii.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 18:34:01 GMT 1
Ebenezer Rojt z rolą grał według mnie bardziej konkretnie. Ale już wiem, że muszę brać poprawkę, że nic dwa razy się nie zdarza.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 13, 2023 18:39:04 GMT 1
Jak odnajduje się w tych nowych edycjach Lewkoń? Przecież to trochę tak jakby do starcia Realu z City wrzucić Garrinchę zamiast Winicjusza czy Grealisha.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 13, 2023 18:42:27 GMT 1
Jak odnajduje się w tych nowych edycjach Lewkoń? Przecież to trochę tak jakby do starcia Realu z City wrzucić Garrinchę zamiast Winicjusza czy Grealisha. W kreskówkowej padł w I linczu. Grał Jokerem.
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 18:49:00 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/48124/threadhehe dobry mafijny post, chuj tam, że np. taki Denholm mocno się uniewinnił dzisiejszą grą, on go ma w typach. Klakier mu się spodobał, bo się postawił mafiozie Agcy. Oczywiście jakiś mafiozo wśród podejrzanych musiał być więc jest Bolec/Pixel Plus stworzenie atmosfery konfliktu pomiędzy nim a Garym. Reasumując - Lewkoń całkiem zgrabnie sobie radzi jako mafiozo
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 13, 2023 18:49:27 GMT 1
Ebenezer Rojt z rolą grał według mnie bardziej konkretnie. Ale już wiem, że muszę brać poprawkę, że nic dwa razy się nie zdarza. To są oczywiście takie frazy publicystyczne. Bardzo dobrze, że szukasz różnic i podobieństw z poprzednimi kreacjami, ale - moim zdaniem - niedoszacowujesz roli przypadku. 🙂
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 18:51:02 GMT 1
Gary i LewKoń naprawdę mieli kiedyś jakąś spinę, czy to takie śmieszki?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 13, 2023 18:55:25 GMT 1
W edycjach, w których grałem - nie. Oni się trochę rozminęli.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 13, 2023 18:57:46 GMT 1
Lewkoń z tego co widziałem też jest po długiej przerwie.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 19:06:10 GMT 1
Strasznie rozmyty się robi ten dzisiejszy lincz (d3). Nie ma wyklarowanego kandydata. Zero wkładu Montiego i Lowridera.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 13, 2023 19:09:34 GMT 1
Montiego mógłby wziąć na muszkę snajper. Może by się ożywił.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 13, 2023 19:15:48 GMT 1
Lewkoń z tego co widziałem też jest po długiej przerwie. Lewkoń pamięta czasy, gdy niejaki R6 z Bielska-Białej zarejestrował się na dwa konta (jednym był w mieście, drugim w mafii), inny gość sfabrykował screena i włączył się w prace antymafii, a jeszcze inny mafioza miał taką taktykę, że zagadywał miastowych na GG, a następnie donosił Mistrzowi Gry o złamaniu przez nich regulaminu. 😀
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 13, 2023 19:16:38 GMT 1
Ebenezer Rojt z rolą grał według mnie bardziej konkretnie. Ale już wiem, że muszę brać poprawkę, że nic dwa razy się nie zdarza. To są oczywiście takie frazy publicystyczne. Bardzo dobrze, że szukasz różnic i podobieństw z poprzednimi kreacjami, ale - moim zdaniem - niedoszacowujesz roli przypadku. 🙂 Brawo. Śledzę wasze dyskusje sobie z boku i zaskakujesz mnie Jakubie, do ilu cennych uwag potrafisz dojść w trakcie edycji na poziomie takiej, jakby logiki growej Na wszytko trzeba brać poprawkę.
Ale jest jeszcze rola proporcji we wszystkim. To najciekawsze w mafii, zazwyczaj.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on May 13, 2023 19:25:43 GMT 1
Dzisiaj imo spora szansa na winnego.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 19:31:20 GMT 1
Kapitan Cieniutki: " jak Douglas jest w mafii, to Podsumowania Reda też mogą być z dużym prawdopodobieństwem". Ale go Gary dojedzie za to
|
|
|
Post by Gargamel on May 13, 2023 19:33:10 GMT 1
No to jest absurdalnie mafijny post Montiego, szczególnie jeśli Szarlej rzeczywiście jest w mafii.
|
|
|
Post by Pracuś on May 13, 2023 19:33:25 GMT 1
Czy jeśli lowrider i Monti są razem w mafii, to unikają się mocno w tej edycji, bo wiedzą, że nie byliby w stanie naturalnie odtworzyć swojej współpracy w stylu Edycji Snajperskiej?
|
|