|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 17:20:08 GMT 1
dobrze a tam
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 17:20:56 GMT 1
Również!
*Brawa z publiczności za błyskotliwą odpowiedź*
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 17:21:24 GMT 1
wszyscy mnie znają bo jestem sołtysem ha ha ha morda w kubel dziadu splesnialy ja jestem mlodzian, ty chyba szybciej umarniesz mozemy sie nawet zalozyc kto szybciej jak chcesz czemu masz taką samą czapkę jak Józek listonosz, który wieczorem przy flaszce zarządza ze mną wsią?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 17:22:59 GMT 1
żebyś tylko za niewinność tego józka nie ręczył bo dopiero będzie
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 17:24:24 GMT 1
Mafia ukraińska atakuje Polskę i próbuje zdominować polską gospodarkę. Do Polski napływają ogromne ilości broni, amunicji i skradzionych samochodów. Rośnie też liczba fałszowanych dokumentów, w tym prawa jazdy i zezwolenia na pobyt w Polsce. „Otwarcie granicy sprawiło, że wraz z uchodźcami do Polski przyjeżdżają osoby, które chcą zarobić na konflikcie, przemycając ludzi lub towary” – pisze autor materiału. Jacek KawalecKiedy będzie mur na granicy z Ukrainą?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 17:24:28 GMT 1
czasem jak sobie tak z Józkiem pobiesiadujemy to rano na kiblu też robie kawalec
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 17:24:59 GMT 1
żebyś tylko za niewinność tego józka nie ręczył bo dopiero będzie Józek na 100% niewinny
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 2, 2023 17:25:33 GMT 1
Przywitajmy naszych dzisiejszych kandydatów w Randce w Ciemno! Kandydat numer jeden - Krzysztof Cugowski. Kandydat numer dwa - Dionizy Złotopolski. Kandydat numer trzy (na razie z braku laku) - klocuch. Pytanie do kandydata numer jeden - gdyby mógłbyś powiedzieć, czego żałujesz z twojego pierwszego posta w tej rozgrywce, co by to było? Kandydacie nr dwa - czy sraczka postowa to twój styl, a jeżeli tak, to czy należy do twojej mafijnej mety? Kandydacie nr 3 - co tam? Żałuję, że nie chce mi się tak, jak Panu Edwardowi Durdzie.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 17:27:32 GMT 1
Czyli będziesz walił w swoich? historia pokazuje, że faktycznie często zdarza mi się walić z aktualną wokalistką albo byłą Spięty post
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 17:28:45 GMT 1
historia pokazuje, że faktycznie często zdarza mi się walić z aktualną wokalistką albo byłą Spięty post dobra może trochę na siłę w kreacji, ale żeby spięty od razu weź rudy bez takich edit: rudy, rzucaj koścmi jeden, dwa albo trzy
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 17:30:01 GMT 1
Witam towarzystwo. Z tego, co widzę padły już pierwsze ciosy.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 2, 2023 17:30:48 GMT 1
Witam towarzystwo. Z tego, co widzę padły już pierwsze ciosy. witam, milo mi
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 2, 2023 17:30:53 GMT 1
Witam towarzystwo. Z tego, co widzę padły już pierwsze ciosy. Mafijny post. Zamiast wyprowadzać ciosy, to komentuje rozgrywkę. Poradnikowa mafia.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 17:33:49 GMT 1
Pierwsza runda rozpoznawcza, spokojnie.
Panie Michale i Panie Krzysztofie gratuluję okularów.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 17:34:38 GMT 1
Pierwsza runda rozpoznawcza, spokojnie. Panie Michale i Panie Krzysztofie gratuluję okularów. Właśnie miałem pisać, że widzę tutaj frakcję okularową, do której jeszcze Dionizego zapraszam. Tylko jeszcze nie wiem co z Krzysztofem tak do końca.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 17:35:37 GMT 1
Kandydacie nr dwa - czy sraczka postowa to twój styl, a jeżeli tak, to czy należy do twojej mafijnej mety? Planuje najebac ich tyle żebyś przez kolejne 24h miał co czytać
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 17:36:27 GMT 1
Niezwykle paskudna reinkarnacja Makłowicza nam sie trafiła.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 17:37:04 GMT 1
Kiedy przyjdą podpalić dom, ten, w którym mieszkasz – Miasto, kiedy rzucą przed siebie grom kiedy runą żelaznym wojskiem i pod drzwiami staną, i nocą kolbami w drzwi załomocą – ty, ze snu podnosząc skroń, wejdź na forum. Bagnet na broń! Trzeba krwi!
Są w tym Mieście rachunki krzywd, dłoń Mistrza Gry ich też nie przekreśli, ale krwi nie odmówi nikt: wysączymy ją z piersi i z pieśni. Cóż, że nieraz smakował gorzko na tym forum miastowy chleb? Za tę dłoń podniesioną nad Miastem - kula w łeb!
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 17:37:40 GMT 1
Mafia ukraińska atakuje Polskę i próbuje zdominować polską gospodarkę. Do Polski napływają ogromne ilości broni, amunicji i skradzionych samochodów. Rośnie też liczba fałszowanych dokumentów, w tym prawa jazdy i zezwolenia na pobyt w Polsce. „Otwarcie granicy sprawiło, że wraz z uchodźcami do Polski przyjeżdżają osoby, które chcą zarobić na konflikcie, przemycając ludzi lub towary” – pisze autor materiału. Jacek KawalecKiedy będzie mur na granicy z Ukrainą? Nigdy, wspieramy naszych przyjaciół z byłego bloku wschodniego.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 17:38:59 GMT 1
Kandydacie nr dwa - czy sraczka postowa to twój styl, a jeżeli tak, to czy należy do twojej mafijnej mety? Planuje najebac ich tyle żebyś przez kolejne 24h miał co czytać Ktoś tam szukał spiętego postu
|
|